-
January 8th, 2014, 00:57
نیاز به یک vps خوب با پشتیبانی خوب خیلی فوری
با سلام . من باید در کمتر از چند ساعت فایلهای سایتم رو به سرور جدیدی انتقال بدم و این دومین تاپیکی هستش که باز میکنم چون تاپیک اول به جایی نرسید به خاطر اینکه شاید توضیحات بنده کافی نبود ، من دنبال یه سرور مجازی با این مشخصات هستم :
1- حداقل 1 گیگ رم - حداقل 15 گیگ فضای هارد - پهنای باند نا محدود - حداکثر هزینه 50 هزار در ماه
2 - من یه سایت دانلود دارم که رو دیتالایف هست ، ولی هیچ فایلی روی سرور آپ نمیشه و فقط خود دیتالایف و فایلها از سایت های دیگه لینک میشه ، در کنارش یه سایت والپیپر هستش که تنها استفاده من از فضا هستش چون فایلهای عکس برای والپیپر باید همراه با اسکریپت باشه و نمیشه لینک کرد از جای دیگه .
3- بعضی از دوستان پلن های خیلی خوبی پیشنهاد کردن ولی متاسفانه بعد از اینکه همه چیز اوکی بود به مشکل خوردیم ، مشکل اینجاست که سایت والپیپر من تصاویر خواننده و بازیگران و مدل ها و .... رو داره و برای همین دوستان گفتن که سایت غیر مجاز هست و امکان ارائه سرویس نیست ، پس پلنی پیشنهاد کنید لطفا که با این قضیه مشکلی نداشته باشه
4- پشتیبانی برای من خیلی مهم هستش . من از دیروز صبح ساعت 3:30 مشغول گشتن در سرور های مختلف بودم و خیلی جاها زده بودن پشتیبانی 24 ساعته ، آنلاین و ... ولی در تمام مدتی که من پشت لپ تاپ بودم بدون وقفه تا به الان خیلی هاشون اصلا جواب 1 تیکت ساده هم ندادن چه برسه به چت آنلاین ، حالا واقعا منظورشون از 24 ساعته چی بوده نمیدونم چون حتی 1 دقیقه هم نبودن که پشتیبانی کنن .
خواهشن کمک کنید و یه پلن خوب رو سریع معرفی کنید که شدیدا بهش در زمان کم نیاز دارم
-
تعداد تشکر ها ازArona به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014 00:57
# ADS
-
January 8th, 2014, 01:00
پاسخ : نیاز به یک vps خوب با پشتیبانی خوب خیلی فوری
در خدمتیم
سرور 1024
Ram : 1GB
Hard : 20GB
Cpu : 1Core
سیستم عامل : به انتخاب کاربر می باشد
31,000 تومان ماهانه
سبد خرید - میزبان داده پاسارگاد (آنلاین سرور)
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 01:07
عضو انجمن
در خدمتیم
قبل از همه چیز در مورد فروشنده یه سرچ بکنید تا به مشکل بر نخورید
ارسال تیکت پشتیبانی - شرکت سروای تی
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت
Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
-
تعداد تشکر ها ازsarv-it به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 01:11
سلام
با چه سیستم عامل و چه کنترل پنلی میخواید تهیه کنید سرورو ؟
به وب سایت ایران وب مراجعه کنید
سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، خرید سرور ، خرید هاست ابری | VPS , Host
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 01:31

نوشته اصلی توسط
Arona
با سلام . من باید در کمتر از چند ساعت فایلهای سایتم رو به سرور جدیدی انتقال بدم و این دومین تاپیکی هستش که باز میکنم چون تاپیک اول به جایی نرسید به خاطر اینکه شاید توضیحات بنده کافی نبود ، من دنبال یه سرور مجازی با این مشخصات هستم :
1- حداقل 1 گیگ رم - حداقل 15 گیگ فضای هارد - پهنای باند نا محدود - حداکثر هزینه 50 هزار در ماه
2 - من یه سایت دانلود دارم که رو دیتالایف هست ، ولی هیچ فایلی روی سرور آپ نمیشه و فقط خود دیتالایف و فایلها از سایت های دیگه لینک میشه ، در کنارش یه سایت والپیپر هستش که تنها استفاده من از فضا هستش چون فایلهای عکس برای والپیپر باید همراه با اسکریپت باشه و نمیشه لینک کرد از جای دیگه .
3- بعضی از دوستان پلن های خیلی خوبی پیشنهاد کردن ولی متاسفانه بعد از اینکه همه چیز اوکی بود به مشکل خوردیم ، مشکل اینجاست که سایت والپیپر من تصاویر خواننده و بازیگران و مدل ها و .... رو داره و برای همین دوستان گفتن که سایت غیر مجاز هست و امکان ارائه سرویس نیست ، پس پلنی پیشنهاد کنید لطفا که با این قضیه مشکلی نداشته باشه
4- پشتیبانی برای من خیلی مهم هستش . من از دیروز صبح ساعت 3:30 مشغول گشتن در سرور های مختلف بودم و خیلی جاها زده بودن پشتیبانی 24 ساعته ، آنلاین و ... ولی در تمام مدتی که من پشت لپ تاپ بودم بدون وقفه تا به الان خیلی هاشون اصلا جواب 1 تیکت ساده هم ندادن چه برسه به چت آنلاین ، حالا واقعا منظورشون از 24 ساعته چی بوده نمیدونم چون حتی 1 دقیقه هم نبودن که پشتیبانی کنن .
خواهشن کمک کنید و یه پلن خوب رو سریع معرفی کنید که شدیدا بهش در زمان کم نیاز دارم
سلام
در خدمتم دوست گرامی
همین الان هم در پشتبانی سایت و در اسکایپ آنلاین هستم.
به شماره موبایل من هم می تونی زنگ بزنی ...
-
تعداد تشکر ها از sarinainc به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 01:59
عضو انجمن
CPU : Share Dual Xeon E5-2620
RAM : 1GB DDR3 RAM
HDD : 50GB Hard Disk
Port : 1Gbps Share
BW : 500GB Premium Bandwidth
IP : 1 IP Address
Price: 20,000 Toman / Monthly
Shopping Cart - Ground Inc
-
تعداد تشکر ها از persian.developer به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 02:23
عضو انجمن
سلام
در صورت تمایل برای داشتن یک سرور با کیفیت بالا و منابع اختصاصی و نه اشتراک 100 خرید سرور مجازی از خود دیتاسنتر ارائه دهنده سرور مجازی پیشنهاد می کنم.
که برای شما پنل های مناسبی از ovh ارائه می کنم.کمترین پلان ها با ویژگی های مد نظر :
Classic 2 |
1 vCore (2.0 GHz+) |
1 Go |
50 Go |
100 Mbps |
7,99€ |
ویژگی های پلان بالا :
مجازی ساز: Openvz
سیستم عامل : Ubuntu, Debian, CentOS
بک آپ گیری هارد ها به صورت رید 10 انجام می شود.
تضمین پایداری : 99.98%
دیتاسنتر های قابل سفارش : فرانسه و کانادا
دارای سیستم آنتی دیداس دیتاسنتر
زمان تحویل : 5 دقیقه
و
Low Latency 2 |
1 vCore (2.0 GHz+) |
1 Go |
50 Go |
100 Mbps |
15,99€ HT |
ویژگی های این پلان 2 پیشنهادی:
ویژگی های پلان بالا :
مجازی ساز: Openvz
سیستم عامل : Ubuntu, Debian, CentOS
بک آپ گیری هارد ها به صورت رید 10 انجام می شود.
تضمین پایداری : 99.98%
دیتاسنتر های قابل سفارش : Francfort,
Madrid,
Milan,
Paris, |
Amérique du Nord |
Chicago,
Dallas,
Newark,
San José, |
Asie |
Hong Kong, |
|
دارای سیستم آنتی دیداس دیتاسنتر
زمان تحویل : 5 دقیقه
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 08:03
عضو دائم
1گیگ رم
20 گیگ هارد
ماهانه 20.000
کنترل پنل دایرکت ادمین هم ماهانه 20.000 که میتوانید برای منیج سایتتون ازش استفاده کنید
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 08:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
January 8th, 2014, 09:42
عضو انجمن