-
January 2nd, 2014, 09:07
طراحان بنر فلش شاتل و ایرانسل؟؟؟؟
سلام خسته نباشید . این موضوع برام شده یک کابوس هرچی میچرخم نمیتونم طراحان بنر فلش ایرانسل و شاتل رو پیدا کنم . دوستان اگر کسی میدونه کی این بنر هارو طراحی میکنه ادرس بده بریم ملاقاتش .
اما به احتمال 1 ملیون درصد خودشون طراحی میکنن . اگه کسی ادرس داره حتی شده در سطح ایرانسلم طراحی کنه بده .
-
January 2nd, 2014 09:07
# ADS
-
January 2nd, 2014, 11:31
عضو انجمن
پاسخ : طراحان بنر فلش شاتل و ایرانسل؟؟؟؟
با ســـــــلام . . .
شاتل را که می دانم آقای احسان عیوضی طراحی می نماینــد ؛ حالا مشکلــتان کجاســت ؟ ! . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
-
January 2nd, 2014, 11:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammadrex
سلام خسته نباشید . این موضوع برام شده یک کابوس هرچی میچرخم نمیتونم طراحان بنر فلش ایرانسل و شاتل رو پیدا کنم . دوستان اگر کسی میدونه کی این بنر هارو طراحی میکنه ادرس بده بریم ملاقاتش .
اما به احتمال 1 ملیون درصد خودشون طراحی میکنن . اگه کسی ادرس داره حتی شده در سطح ایرانسلم طراحی کنه بده .
کثرا اگه راست کلیک کنید دیزاینر و طراح خودشون مینویسند و نشون میده
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2014, 23:42
مشكلم اينه كه نميتونم يك طراح فلش خوب پيدا كنم واسه كارم . به نظرتون چند ميگيره اقاي احسان عويضي؟
-
-
January 2nd, 2014, 23:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammadrex
اگر روی بنر فلش راست کلیک کنید نام و مشخصات طراح بنر رو می تونید مشاهده کنید
-
-
January 2nd, 2014, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mohammadrex
مشكلم اينه كه نميتونم يك طراح فلش خوب پيدا كنم واسه كارم . به نظرتون چند ميگيره اقاي احسان عويضي؟
فکر کنم 300 یا 400 تومانی بگیره
-
-
January 2nd, 2014, 23:57
عضو انجمن
Ehsan Eyvazi Graphic Studio
روی بنر کلیک راست کنید میزنه طراح رو جناب.
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2014, 00:04
عضو انجمن
بهترین طراحان بنر فلش
http://www.karzar.ir
Ehsan Eyvazi Graphic Studio
افراد دیکری هم هستند ولی این دو طراح از همه معروف تر هستند
-