با سلام دوستان عزیز من یه هاست ایران میخوام
دوستان کسی میدونه این ای پی 5.190.95.228 مال کدوم دیتاسنتر ایرانیه؟من از همینجا هاست میخوام با تشکر
با سلام دوستان عزیز من یه هاست ایران میخوام
دوستان کسی میدونه این ای پی 5.190.95.228 مال کدوم دیتاسنتر ایرانیه؟من از همینجا هاست میخوام با تشکر
ویرایش توسط berbidvps : December 26th, 2013 در ساعت 11:42
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
از افرانت در خدمتم
سبد خرید - Web host 84
این مخابرات شیراز است
از پارس انلاین و فن اوا نیاز دارید در خدمتیم
درود
در خدمتیم
سبد خرید - فراز دیتا
با سلام خدمت شما،
آی پی که دادید برای استان فارس و مرکز اطلاعات : Pjsc Fars Telecommunication Company می باشد.
اگر تمایل دارید هاست ایران با کیفیت فوق العاده تهیه کنید از تاپیک ما هم دیدن کنید : ▂▃▅▆▇ ™ iPower میزبان حرفه ای وب شما در ایران ▇▆▅▃▂
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
سلام
آی پی فوق مربوط به دیتاسنتری نیست:
5.190.95.228 IP Address Whois | DomainTools.com
از دیتاسنتر افرانت در خدمتیم:
سبد خرید - گیت فا
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
در صورتی که از پارس انلاین نیاز دارید در خدمت هستم
فضای اشتراکی ایران | جهان پارس اسپادان
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
باسلام،
از افرانت با سرور هاو تجهیزات خودمان در خدمت شماه ستیم درحال خاضر آفر بسیار عالی با 21 روز ضمانت بازگشت واقعی داریم
http://www.webhostingtalk.ir/f20/99482/
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)