-
September 30th, 2013, 13:06
vps برای کاهش پینگ
سلام
من و چند تا از دوستام آنلاین بازی میکنیم... pes و fifa و ...
ولی پینگمون خیلی بالاس...
شنیدم میشه vps تو ایران خرید بعد به اون کانکت شد که اطلاعات از طریق اون vps رد و بدل بشه و پینگ پایین بیاد
یه سایتم هست که همین سرویس رو داره ولی ترافیک ماهیانش کم و گرونه یه کانکشن داره شبیه v*p*n
سرویس کاهش پینگ تایم | سرویس ویژه بازی آنلاین
حالا سوالم از دوستان اینه که کانفیگ کردن vps برای این کار آسونه یا سخته یا اصلا خودمون میتونیم یا نه؟؟؟
لطفا سرویس های خودتون هم معرفی کنید...
مرسی
-
تعداد تشکر ها ازalireza_asol به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2013 13:06
# ADS
-
September 30th, 2013, 14:11
عضو انجمن
پاسخ : vps برای کاهش پینگ

نوشته اصلی توسط
alireza_asol
سلام
شنیدم میشه vps تو ایران خرید بعد به اون کانکت شد که اطلاعات از طریق اون vps رد و بدل بشه و پینگ پایین بیاد
یه سایتم هست که همین سرویس رو داره ولی ترافیک ماهیانش کم و گرونه یه کانکشن داره شبیه v*p*n
حالا سوالم از دوستان اینه که کانفیگ کردن vps برای این کار آسونه یا سخته یا اصلا خودمون میتونیم یا نه؟؟؟
مرسی
اصلا چنین کاری پیشنهاد نمیشه
gameranger.com به این سایت بروید عضو شوید و از خودتان host بشوید و بدون مشکل گیم بازی کنید
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
تعداد تشکر ها ازloginvps.com به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2013, 14:34
دلیل خاصی داره که میگید پیشنهاد نمیشه؟
گیم رنجر همه بازیا رو ساپرت نمیکنه مثلا pes
-
تعداد تشکر ها ازalireza_asol به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2013, 15:53
با سلام و ارادت
ایپی زیر را جهت تست پینگ تست نمایید. در صورت نیاز با ما در ارتباط باشید
5.9.184.2
-
تعداد تشکر ها ازsmargenius به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2013, 22:39

نوشته اصلی توسط
alireza_asol
سلام
مرسی
سلام یه ویپیان سادس بعضی از دیتا سنترها پینگ پایینی دارن از سرورهای خارجی شما خودتون هم میتونین سروری با پینگ پائین خریداری کنین و استفاده کنین
کاملا هم قانونی هستش مشکلی نداره چون دیتا سنترهای ایرانی *****ینگ رو دارن مشکلی نیست
البته تا جائی که من میدونم
-
تعداد تشکر ها ازHOrSEMAN به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 00:25
ارائه سرور مجازی ایران با پینگ بسیار پایین حدود 42 الی 98 !
کاربران ما از این سرویس برای کانتر استفاده میکنن و راضی هستن اگه خواستین در خدمتیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر میتوانید با شماره روبرو تماس بگیرید : 09360406859
ای دی یاهو من جهت ارتباط :
aallahbakhsh@rocketmail.com
ایمیل های من :
info@alirezaallahbakhsh.ir ,
info@irandotnet.ir
IRAN DOT NET {The modern design})
در صورت تماس با شرکت ذکر کنید که این سرویس از سرویس های ایران دات نت تحت مسئولیت اقای اله بخش میباشد.(سپس یا مشاوره دریافت خواهید کرد یا به بخش مربوطه ارجاع داده خواهید شد.)
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازIrandotnet.ir به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 11:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
alireza_asol
سلام
مرسی
سلام دوست عزیز . اگه دنبال پینگ تایم خوب میگردی ، باید یه اینترنت پرسرعت وایرلس بیسیم خوب داشته باشی که بتونی بدون قعطی ، بدون افت سرعت بازی آنلاین کنی. من 9 سال world of warcraft بازی میکنم و اعلان حدود 5 سال که از www.tehranwifi.com اینترنت دارم و هیچ وقت منو بدون اینترنت نزاشته . شرکت خوبیه و با شیر 1 به 1 با قیمتی مناسب داره سرویس اینترنت پرسرعت بیسیم در کل تهران خدمات میده . شرق ، غرب ، جنوب ، شمال تهران دوستای گیمر من از همین شرکت نت گرفتن و اونا هم راضی هستند.
-------------
world of warcraft > blizzard > kazzak realm > alonedarki
-
تعداد تشکر ها ازalonedarki به دلیل پست مفید
-
December 28th, 2013, 13:08
دوستان عزیزی که از اینترنت برای بازی کردن استفاده می کنید و پینگ تایم برایتان خیلی مهم است شما با دریافت سرویس اینترنت بی سیم وای فای میتونید به صورت تظمین شده و به مدت طولانی از پینگ تایم90 تا 100 م ث از شرکت تهران وای فای استفاده کنید
اينترنت وايرلس|اینترنت بی سیم| وایرلس |اینترنت پرسرعت|اینترنت سریع|اینترنت وای فای|تهران وای فای
021-88572792
-
تعداد تشکر ها ازtehranwifi به دلیل پست مفید