تشکر و سپاس فراوان از پاسخ تمامی دوستان و متخصصان در این زمینه ...
بله ممکنه ، باید اسکریپت چک بشه و اگه بهینه نباشه باید اسکریپت رو نسبت به منابعتون بهینه سازی کنید
من از اسکریپت مطمئن ام که به این مقدار مصرف رم نداره .. چون به یک متخصص در زمینه ی php هم مشورت کردم و طبق گفتشون مشکلی در اسکریپت نیست . !
25 گیگ رم واقعا خیلی زیاده و من بسیار بعید می دونم که اسکریپتی این همه رم مصرف کنه. مگر این که واقعا داغون باشه!
و اصلا تا حدودی غیر ممکنه چنین مصرفی. اکثر برنامه ها فوقش 512 مگ رم مصرف می کنند...
شما اسکریپت را روی سیستم خودتان اجرا کنید و benchmark بگیرید و مصرف رم را محاسبه کنید.
ممکن است هاستینگ، بی خود به شما می گوید که 25 گیگ مصرف دارید.
بله من هم از این موضوع بسیار تعجب کردم ! به چه صورت می توان benchmark بگیرم البته به صورت استفاده 10 نفر به صورت همزامان از اسکریپت ! تشکر
اسکریپت برای تست ارسال کنید تا مصرف بررسی و اطلاع بدهیم
از نظر لطف شما بسیار سپاس گزارم جناب ولی چون اسکریپت اختصاصی هست نمی توانم ارسال کنم بسیار بسیار عضر خواهم ..
کنترل پنل دایرکت ادمینه؟
تعداد cuncurrent connection ها رو میدونید؟
معمولا روی دایرکت ادمین با کانفیگ پیش فرض ، تعداد کانکشن ها زیاد روی پورت ۸۰ باعث میشه تعداد بسیار زیادی pid وب سرور آپاچی به صورت فعال باقی بمونه و حجم خیلی زیادی از رم سرور رو مشغول کنه....
اگر دایرکت ادمینه به مدیر سرور بگید از mpm perfork سوییچ کنه رو worker
بله درسته پنل دایرکت ادمین هست !
از مدیر سرور تعداد cuncurrent connection می پرسم و اطلاع می دهم و فکر می کنم همین مشکلی که شما بیان کرده باشید رو داشته باشیم چون top که گرفته می شود تقریبا تمامی رم اشغال شده توسط web server apache می باشد !
آیا با راه حلی که گفته شد می توان این مشکل را رفع کرد ؟
تشکر و سپاس ویژه از شما دوست عزیز