-
December 18th, 2013, 18:37
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از Film_iran به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2013 18:37
# ADS
-
December 18th, 2013, 18:44
پاسخ : تبلیغات در صدا و سیمای ایران
قیمتش چنده؟
قبلا ها این زیرنویس ها که میزد قیمت خیلی بالایی بود بهش میگفتیم متری 100 هزار تومان قضیه خیلی وقت پیش است
-
-
December 18th, 2013, 18:51
عضو جدید
من تو پست اولی گفتم هر قیمتی باشه در تمامی شبکه ها 1.2.3.4.5.6 مستند . آی فیلم . ورزش. پویا و ... ه قیمتی باشه 40 ٪ روش تخفیف میگیریم که هیچ جایی همچین چیزی پیدا نمیکنید شما هنگام عقد قرار داد ما میایم یه امضا میزنیم 10 میلیون مثلا هستش میشه 6 میلیون!!!
به نظر شما عالی نیست؟
-
-
December 18th, 2013, 18:57
-
تعداد تشکر ها از Quality به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2013, 19:03

نوشته اصلی توسط
glxx
قیمتش چنده؟
قبلا ها این زیرنویس ها که میزد قیمت خیلی بالایی بود بهش میگفتیم متری 100 هزار تومان قضیه خیلی وقت پیش است
متری 100 ؟! مشاور املاک شومایی ؟
آگهی ها به چند دسته تقسیم شدند :
میان برنامه
بعد از برنامه
ریپورتاژ
درج آرم
زیرنویس
و ...
تعرفه تبلیغات در کانال های استانی و ملی و ماحواره ای با یکدیگه کاملا متفاوته . همچنین هر دسته از تبلیغات تعرفه مخصوص به خودشون رو دارن . مثلا تعرفه یک آگهی 20 ثانیه ای میان برنامه گزارش ورزشی با تعرفه همون آگهی مابین فیلم و سریال تفاوت داره . در واقع هر آگهی در یک "طبقه" قرار میگیره و تبلیغاتی که در طبقات بالاتر قرار میگیرن تعاریف بالاتری هم دارن .
یکی از گران ترین تعرفه ها رو برنامه نود داره (بالای 8 میلیون تومان بابت هر ثانیه میان برنامه) .
تعرفه پخش آگهی در شبکه یک به نسبت دیگر شبکه های تلویزیون بالاتره و بعد از اون شبکه سه قرار داره . البته همونطور که گفتم برای تعاریف حداقل و حداکثر در نظر گرفتن (همون طبقه بندی) .
---
توزیع ثروت در ایران به ترتیب اولویت :
1.دانشگاه آزاد
2.صدا و سیما
3.شرکت نفت !
...
ویرایش توسط i.sharifi : December 18th, 2013 در ساعت 19:16
-
تعداد تشکر ها ازi.sharifi به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2013, 19:04
عضو جدید
دوستان عزیز تعرفه های سال 92 صدا سیما به صورت عکسی که تو پست اول گزاشتم میتونید ببینید
-
-
December 18th, 2013, 19:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
i.sharifi
متری 100 ؟! مشاور املاک شومایی ؟
آگهی ها به چند دسته تقسیم شدند :
میان برنامه
بعد از برنامه
ریپورتاژ
درج آرم
زیرنویس
و ...
تعرفه تبلیغات در کانال های استانی و ملی و ماحواره ای با یکدیگه کاملا متفاوته . همچنین هر دسته از تبلیغات تعرفه مخصوص به خودشون رو دارن . مثلا تعرفه یک آگهی 20 ثانیه ای میان برنامه گزارش ورزشی با تعرفه همون آگهی مابین فیلم و سریال تفاوت داره . در واقع هر آگهی در یک "طبقه" قرار میگیره و تبلیغاتی که در طبقات بالاتر قرار میگیرن تعاریف بالاتری هم دارن .
یکی از گران ترین تعرفه ها رو برنامه نود داره (بالای 8 میلیون تومان بابت هر ثانیه میان برنامه) .
تعرفه پخش آگهی در شبکه یک به نسبت دیگر شبکه های تلویزیون بالاتره و بعد از اون شبکه سه قرار داره . البته همونطور که گفتم برای تعاریف حداقل و حداکثر در نظر گرفتن (همون طبقه بندی) .
حرف ایشون متینه با تشکر
-
-
December 18th, 2013, 19:06
یک مجموعه حقوقی هستید یا شخص حقیقی و واسطه ؟ اگه امکان داره و در صورتی که دفتر یا شرکت ثبت شده دارید ، آدرس به همراه شماره تماس رو برای بنده ارسال کنید . ممنون
-
تعداد تشکر ها از i.sharifi به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2013, 19:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
i.sharifi
یک مجموعه حقوقی هستید یا شخص حقیقی و واسطه ؟ اگه امکان داره و در صورتی که دفتر یا شرکت ثبت شده دارید ، آدرس به همراه شماره تماس رو برای بنده ارسال کنید . ممنون
بله پ خ میکنم براتون
-
-
December 18th, 2013, 20:48
عضو جدید
-