-
January 3rd, 2014, 09:51
-
-
January 3rd, 2014 09:51
# ADS
-
January 3rd, 2014, 12:41
پاسخ : فروش هاست پرسرعت ایران با پهنای باند نامحدود !!! دیتاسنتر پارس آنلاین تهران
پنل میزبانی ایران 4 را خریداری کردم.
با تشکر
-
-
January 3rd, 2014, 13:42
عضو انجمن
پاسخ : فروش هاست پرسرعت ایران با پهنای باند نامحدود !!! دیتاسنتر پارس آنلاین تهران
یکم به کاربر پسندی محیط سایتتون بپردازین...
به نظرم اینکه از قالب سایتهای فروش v-p-n استفاده میکنید خیلی به اسمتون صدمه بزنه...
بعنوان یک همکار فقط دارم انتقاد میکنم وگرنه نه با شما لجم و نه بدی دیدم ازتون....
موفق باشید
-
-
January 3rd, 2014, 13:51
با سلام
2 تا هاست 1 گیگ خریداری شد.
متشکرم
-
-
January 3rd, 2014, 13:52

نوشته اصلی توسط
AliFatehi
یکم به کاربر پسندی محیط سایتتون بپردازین...
به نظرم اینکه از قالب سایتهای فروش v-p-n استفاده میکنید خیلی به اسمتون صدمه بزنه...
بعنوان یک همکار فقط دارم انتقاد میکنم وگرنه نه با شما لجم و نه بدی دیدم ازتون....
موفق باشید
دوست عزیز به نظر من قالب سایتشان خیلی جالب هست.
-
-
January 3rd, 2014, 14:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ircom
دوست عزیز به نظر من قالب سایتشان خیلی جالب هست.
این قالب صرفا برای فروش v-p-n هست حتی ایشون زحمت اینکه ویرایش کنن و اون عکس کانکشن مک - ویندوز - اندروید عوض کنن نکشیدن
این برای خودشون خوب نیست...باعث این میشه که کارشون حرفه ای نباشه....بنده از روی قصد این حرف رو نزدم فقط دوست دارم محیط وب ایرانیا حرفه ای تر باشه...همین
-
-
January 3rd, 2014, 14:24

نوشته اصلی توسط
AliFatehi
این قالب صرفا برای فروش v-p-n هست حتی ایشون زحمت اینکه ویرایش کنن و اون عکس کانکشن مک - ویندوز - اندروید عوض کنن نکشیدن
این برای خودشون خوب نیست...باعث این میشه که کارشون حرفه ای نباشه....بنده از روی قصد این حرف رو نزدم فقط دوست دارم محیط وب ایرانیا حرفه ای تر باشه...همین

خیلی ها دارن از این قالب استفاده می کنند برای هاستینگ.
اسپم ندهید
-
-
January 3rd, 2014, 14:53
عضو انجمن
با توجه به بن بودن استارتر تاپیک قفل شد .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-