-
February 21st, 2013, 17:18
Review از دیتاسنتر Datashack
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز..
امیدوارم مثل همیشه حالتون خوب باشه
همونطور که اطلاع دارید حدود 3 ماهی هست آفر های متعدد و مختلف از دیتاسنتر Datashack ( یا همان WholeSale ) ارائه میشه.
در مورد سخت افزارهای ارائه شده توسط این دیتاسنتر ..
ما اکثر سرورهایی که دریافت کردیم از سری DELL CS24-SC بوده ؛ سازگاری فوق العاده ای برای استفاده سرورهای Dual Processor داره..
در مورد 3 آفر نخست از سری Xeon این دیتاسنتر ؛ از سری Xeon Series 5000 هستند پردازنده ها که به دلیل تاریخ تولید و همچنین تعداد
از قیمت پایینی برخوردار هست ؛ اما دارای قدرت بالا .. هم از لحاظ قدرت پردازش (ClockRate) ، تعداد هسته ( معمولا 8 هسته ای هستند )
و همینطور دارای حافظه کش بالا ( مجموع 24MB L2 Cache ) و همچنین دارای BenchMark مناسبی هستند.
در مورد بخش فروش و قیمت گذاری ...
در حال حاظر که این Review نوشته میشه ؛ این سرویس دهنده دارای 2 مسئول فروش (Dylan و Jolene) هستند ؛ که زیاد کاری
به کار شما ندارند و فقط Payment تایید می کنند و سفارش ارسال می کنند به Clay Dedicated Server تا سرور شما آماده تحویل بشه.
فقط هم از ساعت 8AM تا 5PM به وقت Kansas City حضور دارند و روزهای اداری .
چرا قیمت های این دیتاسنتر پایین هست؟
برای دوستان سوال پیش آمده که چرا سرورهای 8 هسته ای با پورت 1 گیگابیت 59 دلار ارائه می کنند؟
چند دلیل هست ..
- خرید عمده و تعداد بالا سرورهای DELL CS24 با کانفیگ مشابه که هر سرور حدود 300 دلار تموم میشه.
- هزینه ریموت هند ندارند و Access شبانه روزی به دیتاسنتر و سرورها
در مورد ابیوز و گزارش تخلف در دیتاسنتر..
این دیتاسنتر شدیدا" به ابیوز هایی که از طرف UCE-Protect دریافت می کنند مبنی بر ارسال اسپم حساس میباشند و در صورتی که تعداد بالایی ابیوز اسپم دریافت کنید سرور بسته میشه.
در مورد Attack و DDos ؛ ترافیک بخوبی مانیتور میشه و اگر حمله ارسال بشه نتورک سرورشما قطع میشه (Drop) و تا زمانی که رسیدگی نکنید وصل نخواهد شد.
تا بحال ابیوزی در مورد تورنت دریافت نشده.. اما سعی کنید از Iso های مطمئن و آفیشال برای ویندوز هاتون استفاده کنید.
در مورد کیفیت پورت و پایداری شبکه..
تابحال کمتر از 500 مگابیت سرعت دانلود از لینک خارج از شبکه دیتاسنتر مشاهده نشده و حتی کاربرانی مشاهده شده که بیش از 50Mb/s آپلود دارند و پورت بخوبی جواب داده.
درمورد آپتایم و پایداری هم تا بحال قطعی همگانی پیش نیامده.. اما ذره ای پینگ به این دیتاسنتر زیاد هست .. ( 30 تا 70 میلی ثانیه در مقایسه با دیتاسنترهای دیگر)
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
alborzgostar, ardavan2, delta, hadi_am, hostfire, madvps, Mihan-VPS, MR Armin Pelaket, nader12, nima17701, s619, servervds.com, smart_soheil, thanker, zigma4000
-
February 21st, 2013 17:18
# ADS
-
February 21st, 2013, 17:23
عضو انجمن
پاسخ : Review از دیتاسنتر Datashack
-
تعداد تشکر ها از servervds.com به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 19:00
ممنون بابت اطلاعات .
فقط یکی از همکارای قدیمی من از این دیتاسنتر خریدن اما راضی نبودن و دائم هی
داون میشد و تیکت میدادن دیر وصل میکردن . به هرحال ممنون دوست عزیر و گلم
-
تعداد تشکر ها از nader12 به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 19:29
این دیتا سنتر برای استفاده از هاست دانلود مناسب هست به شخصه شما ؟ استفاده از تورنت چطور ؟. به گفته شما مجاز هست تا فعلا هیچ ابیوزی نیومده. کدوم از سرور های اختصاصی شما برای هاست دانلود مناسب هستش ؟
-
تعداد تشکر ها از iman00 به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 19:32
عضو انجمن
فکر نکنم مجاز باشه،منظورشون استفاده نکردن یوزر ها به صورت سیدر که گیر بدن
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از fr0nk به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 19:36
نوشته اصلی توسط
iman00
این دیتا سنتر برای استفاده از هاست دانلود مناسب هست به شخصه شما ؟ استفاده از تورنت چطور ؟. به گفته شما مجاز هست تا فعلا هیچ ابیوزی نیومده. کدوم از سرور های اختصاصی شما برای هاست دانلود مناسب هستش ؟
کاربری داشتیم که مدام از تورنت استفاده میکرد ( به گفته خودش ) اما 1 ابیوز هم سرور ایشون دریافت نکردیم.
برای هاست دانلود تعداد هارد مهم هست که هارد سرعت کم نیاره .. برای سوالات بیشتر در مورد خرید ، خوشحال میشم تماس بگیرید
-
تعداد تشکر ها ازdanitfk به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 21:21
من فکر کنم شانس خیلی زیادی داشته این کاربر
-
تعداد تشکر ها از nader12 به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 21:58
عضو انجمن
این Dylan سوال پرسیدیم در مورد تحریم
بستن به توپ :دی
یا میگفتن چیزی دریافت نکردن :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 14:37
من که توی این ۱ماهی دارم باهاشون کار میکنم تا الان هیچ ابیوزی نبوده
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2013, 17:52
در مورد کیفیت پورت و پایداری شبکه..
تابحال کمتر از 500 مگابیت سرعت دانلود از لینک خارج از شبکه دیتاسنتر مشاهده نشده و حتی کاربرانی مشاهده شده که بیش از 50Mb/s آپلود دارند و پورت بخوبی جواب داده.
امروز فرصت شد روی سرور اختصاصی لینوکس نصب کنم.. ( نه توسط مجازی ساز )
سرعت دانلود از لینک خارج از دیتاسنتر (LiquidWeb) بسیار خوب بود.. average حدود 100 مگابایت بر ثانیه
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید