-
درخواست کانفیگ Email Server
سلام وقت بخیر
یک سرور Cpanel دارم که از Config Server Mail Scanner FE استفاده میکنم برای فیلتر کردن ایمیل ها. به درستی و کامل کار نمیکنه . خیلی از SPAM ها رد میشن و صفحات فیشینگ زیادی برام ایمیل میشن.
خلی سعی کردم کانفیگش کنم که مثلا فایل html یا shtml رو کسی Attach نکنه ولی باز نشد.
به نظر شما بهترین روش مدیریت ایمیل سرور و جلوگیری از sPAM چیه
DKIM, RDNS , SPF, DMARC ست شده
-
-
June 3rd, 2025 03:41
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست کانفیگ Email Server
سلام
در مورد محصولات کانفیگ سرور بهتره از لایسنس اورجینال استفاده کنید با لایسنس های اشتراکی ظاهرا کارایی مطلوبی ندارن
در بحث مدیریت اسپم ها بهتره ایمیل رو روی php غیر فعال کنید و مشتریان از طریق کانکت کردن سایت هاشون به smtp بتونن ایمیل ارسال کنن ، خیلی از سایت ها نیازی به ایمیل ندارن و ایمیل های ناخواسته زیادی از سمت اسکریپت هاشون ارسال میشه گاها هم آلوده میشن و ...
ایمونیفای 360 هم جدیدا ابزاری برای مدیریت ایمیل و اسپم اضافه کرده پیشنهاد می کنم استفاده کنید
https://imunify360.com/imunifyemail/
استفاده از بلک لیست ها هم تاثیر خوبی داره برای فعال کردنشون روی csf فایل csf.blocklists رو ادیت کنید
اگه برای ایمیل های خودتون مشکل ورودی ایمیل اسپم دارید میتونید از فیلتر هایی که میشه روی سی پنل تعریف کرد هم استفاده کنید و کلمات که رو عنوان اسپم ها استفاده میشن و متداول هستن رو اسپم نشونه گزاری کنید
ویرایش توسط InterServer.ir : June 4th, 2025 در ساعت 15:21
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست کانفیگ Email Server
سلام
دسترسی ارسال کنید بررسی شود
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-