سلام
لطفا افراد با سابقه و حرفه ای که تخصص در زمینه مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز را دارند در اینجا اعلام کنند
زمینه فعالیت + سابقه کار + نمونه مشتریان معروف(شرکت ها) رو بگید لطفا
نیاز به مدیریت در حد حرفه ای و پشتیبانی 24
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا افراد با سابقه و حرفه ای که تخصص در زمینه مدیریت سرور های لینوکس و ویندوز را دارند در اینجا اعلام کنند
زمینه فعالیت + سابقه کار + نمونه مشتریان معروف(شرکت ها) رو بگید لطفا
نیاز به مدیریت در حد حرفه ای و پشتیبانی 24
منم میتونم در شبها از ساعت 23 تا 3 در خدمت باشم ( لینوکس و ویندوز ) بقیه ساعات هم تلفنی میتونید سوالاتون رو بپرسید
سلام
دوست عزیز ما اولین دیتاسنتر خصوصی ایرن هستیم.
اگر مایل باشید پشتیبان های ما تمام وقت اماده سرویس دهی به شما هستند.
سرویس های مانیتورینگ و امنیتی و بررسی وضعیت سرور های شما به صورت 24 ساعته.
لطفا اطلاعات خود شامل :
نوع سیستم عامل
نام دیتاسنتر
مشخصات سرور
مدت قرار داد با منیجر سرور (ماه اول-ماهانه)
را برای من پیام خصوصی کنید
با تشکر
باسلام.
اگر ویندوز میخاهید بجز جناب آریا کسی را انتخاب کنید پشیمون میشید;(
برای لینوکس هم میتونیم براتون انجام بدیم
پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت.
به همراه monitoring و security کامل.
والا من لینوکس هنوز کامل مسلط نیستم مثل بقیه بچه ها ! کارم رو اوایل کسی دیگه راه می انداخت ! الان بگم فلانی فقط ، بقیه پشیمون می شید ! یعنی همه زیر سوال بردن ! ایشون با آقای آریا ( که دانش خوبی هم بر خوردار هستند ) کار کردند ، دیگه با کسی دیگه اشتباهه ! یعنی ایشون با همه کار کردند و همه مشکل داشتند ! تنها همین !
از نظر اخلاقی درست نیست !
موفق باشید
ok!
شما یکی رو توی ایران معرفی کن از اقای اریا اطلاعات بیشتری درباره ویندوز و microsoft داشته باشه;(
حرفم رو اون موقع پس میگیرم;(
سعی کنید با عقل و درک و منطق صحبت کنید تا احساسات !
یادمه یکی از از بچه های فامیلمون چون من کامپیوتر داشتم ! نزدیک به 13 سال پیش ! چون خوب بازی می کردم ! فکر می کرد من بهترین کسی هستم که کامپیوتر بلده ! البته نه تنها تو ایران بلکه ... ! هر کس بسته به نیازش کسی رو متخصص می دونه !
اینقدر هستن که وقت سر خاروندن ندارن! قرار نیست بیان واسه 2 هزار تومن تو فروم جار بزنن که ما استاد ویندوز هستیم که ...نقل قول:
شما یکی رو توی ایران معرفی کن از اقای اریا اطلاعات بیشتری درباره ویندوز و microsoft داشته باشه
+ خیلی از حرفه ای ها این فروم اصلاً براشون مهم نیست!
پ.ن: از 100 هاستینگ برتر ایران چندتاشون تو این فروم هستن ؟
سلام
ممنون از پست های مفیدتون :D
برای سرور لینوکس جور شده اقا امیر گل ولی سرور ویندوز هنوز مونده که با یوزر LoveLife و Aria تماس می گیرم
ممنون از همگی