-
درخواست راهنمایی برای گوشی بین LG و Huawei
سلام دوستان
توی انجمن های موبایلی درست جواب آدم رو نمیدن و فقط آیفون آیفون میکنن! برای همین اینجا تاپیک میزنم
میخوام 1 گوشی خوب بگیرم و نمیخوام خیلی هزینه کنم ، بین 3 گوشی زیر 2دل شدم! اگر ممکنه ببینید کدام گوشی مناسب تر هست ، برای من مهم زیبایی + کیفیت هست
1-
LG Optimus 4X HD P880 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس 4 ایکس اچ دی پی 800
نقد و بررسی LG Optimus 4X HD
2-
LG Optimus Vu P895 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس وی یو - پی 895
نقد و بررسی LG Optimus Vu P895
3-
Huawei Ascend P6 - گوشی موبایل هوآوی اسند پی 6
من عاشق هر 3 هستم ، 2 هفته هست که بین این 3 گوشی گیر کردم
-
پاسخ : درخواست راهنمایی برای گوشی بین LG و Huawei
سلام
قطعا گوشی هو آ وی قویتر و شکیل تر هست . مخصوصا نازک بودنش خیلی به جذابیتش اضافه میکنه .
یاحق
-
من مورد 3 رو پیشنهاد میدم
-
-
-
-
سلام
نکسوس ۴
نکسوس 5
lg
بهترین اند !
-
Huawei خیلی بهتر از lg هست
-
-
با سلام
به نظر من گزینه 1
ال جی برند بهتر و معروف تری هست
-
مشخصات Huawei Ascend P6 - گوشی موبایل هوآوی اسند پی 6 بهتره مخصوصا رم که 2گیگ هست و فکر نمیکنم اصلا هنگ کنه
-
پیشنهاد بنده به شما الجی می باشد
مزایا :
True HD-IPS LCD
16 گیگ حافظه
nVidia Tegra 3
باطری 720 ساعت
طراحی الجی رو هرگز با هوآووی مقایسه نکنید اگر گوشی داشته باشید که امکاناتش شبیه بهترین گوشی های جهان باشه ولی ظاهرش افتضاح باشه خجالت میکشی دستت بگیری
پیشنهاد ویژه من 4X HD
موفق باشید...
-
اگر انتخابتون فقط از بین این 2 هست . ال جی رو پیشنهاد میکنم .
-
بنده خودم هواوی استفاده میکنم اما در این بین پیشنهاد بنده فقط و فقط
LG Optimus 4X HD P880
هست .تنها برتری که هواوی در اون مدل داره سایز+ رم گوشی هست.
که به جای اون الجی از کیفیت صفحه T HD به همراه باتری قویتر و هچنین حافظه داخلی بیشتر بهره میبره.
بقیه موارد تقریبا یکسان با هم هستند.
ضمنا قیمت بازار با این سایت متفاوت هست.بعضا ممکن هست قیمت هر دو را در یک سطح پیدا کنید.
موفق باشید
-
سلام به همگی
خیلی ممنون از نظراتی که ارسال کردید ، خیلی ها گفتن هوآوی بهتره و بعضی ها هم گفتن که ال جی! برای من نازکی گوشی مهم نیست فقط کیفیت مهمه و قدرت ، کسانی که گوشی هوشمند با رم 1 گیگ دارن آیا مشکلی با رم دارن؟ یا همون 1 گیگ کافی هست؟
سی پی یو و گرافیک ال جی فکر کنم از هوآوی قوتیره ولی رم هوآوی 2 هست مال ال جی 1 ، لطفا دوستانی که رم 1 دارن نظر بدن که آیا رم 1 کم میاره؟
اگر کسی هم LG Vu داشته نظر بده که اندازش اذیت میکنه یا نه؟
-
من خودم گلکسی گرند 2 سیم دارم و رمش 1 هست ، در حالت معمولی که اذیت نمیکنه ولی گاهی ریپ میزنه و اگه 5 6 تا برنامه روش در حال اجرا باشه یکم کند میشه ، یکی از دوستام گلکسی اس4 داره و با رم 2 گیگ لامصب آخ نمیگه ، شخصا تست کردم کلی برنامه تووش ریختم و با 10 تا برنامه در حال اجرا اصلا چیزی مشاهده نشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
سلام به همگی
خیلی ممنون از نظراتی که ارسال کردید ، خیلی ها گفتن هوآوی بهتره و بعضی ها هم گفتن که ال جی! برای من نازکی گوشی مهم نیست فقط کیفیت مهمه و قدرت ، کسانی که گوشی هوشمند با رم 1 گیگ دارن آیا مشکلی با رم دارن؟ یا همون 1 گیگ کافی هست؟
سی پی یو و گرافیک ال جی فکر کنم از هوآوی قوتیره ولی رم هوآوی 2 هست مال ال جی 1 ، لطفا دوستانی که رم 1 دارن نظر بدن که آیا رم 1 کم میاره؟
اگر کسی هم LG Vu داشته نظر بده که اندازش اذیت میکنه یا نه؟
بنده هفته ای 1 گوشی دارم عوض میکنم
اولین نکته رو گوشزد کنم که رم نیست و رام هست درست تلفظ بشه بهتره.
چرا نیمیرید سراغ htc ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
من خودم گلکسی گرند 2 سیم دارم و رمش 1 هست ، در حالت معمولی که اذیت نمیکنه ولی گاهی ریپ میزنه و اگه 5 6 تا برنامه روش در حال اجرا باشه یکم کند میشه ، یکی از دوستام گلکسی اس4 داره و با رم 2 گیگ لامصب آخ نمیگه ، شخصا تست کردم کلی برنامه تووش ریختم و با 10 تا برنامه در حال اجرا اصلا چیزی مشاهده نشد
رم خونده نمیشه رام خونده میشه.
-
به نظر بنده اگر هزینه میکنید گوشی با کیفیت تری انتخاب بفرماید
در مورد این 3 گوشی LG بهتر هستش
بنده در برخی از مدل های huawei کیفیت پایین اندروید دیدم و برخی امکانات کلا وجود نداشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
ممنون از راهنمایی ، الان تنها نگرانی من نسبت به هوآوی چیپ ست اختصاصی خودش هست و سی پی یو + گرافیک... درباره باتری هم آخرش نفهمیدم ال جی قویتره یا هوآوی
تشکر از دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
بنده هفته ای 1 گوشی دارم عوض میکنم
اولین نکته رو گوشزد کنم که رم نیست و رام هست درست تلفظ بشه بهتره.
چرا نیمیرید سراغ htc ?
رم خونده نمیشه رام خونده میشه.
جیگر این همه گوشی عوض کردی ولی سخت در اشتباه هستی ، رم با رام فرق داره !
رم حافظه اختصاصی گوشی برای عملیات پردازش هست و رام کرنل اندروید هست !
دقیقا مثل کامپیوتر هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
جیگر این همه گوشی عوض کردی ولی سخت در اشتباه هستی ، رم با رام فرق داره !
رم حافظه اختصاصی گوشی برای عملیات پردازش هست و رام کرنل اندروید هست !
دقیقا مثل کامپیوتر هست
جدی؟
ممنون بهم یاد دادید
-
بنده قیمت ها رو دیدم با یک مقدار هزینه بیشتر xperia z تهیه کنید واقعا بینظیر هست با رم 2 و 4 هسته cpu
بنده خودم این گوشی رو دارم بسیار راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
ممنون از راهنمایی ، الان تنها نگرانی من نسبت به هوآوی چیپ ست اختصاصی خودش هست و سی پی یو + گرافیک... درباره باتری هم آخرش نفهمیدم ال جی قویتره یا هوآوی
تشکر از دوستان
نگاه کن دوست عزیز این نگرانی ها همیشه وجود داره ، به نظر من برو از نزدیک دستت بگیر و اگه یه روشنش رو پیدا کردی باهاش کار کن خیلی بهتره ، باطری 2000 میلی آمپر نه زیاد قوی هست و نه ضعیف تقریبا میشه گفت معمولیه برای این سایز صفحه نمایش
-
بهترین کار الویت بندی هست، قبلش اولویتهای شخصی خودت رو مشخص کن + بازه قیمتی و....
به بهترین گوشی از نظر خودت میرسی...
من بودم با توجه به خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 خودم، گزینه ویو رو پیشنهاد میدم، هرچند استایلش یکمی زیادی خاصه!!!
-
این خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 واقعا راسته پس ، من دیده بودم 2 نفر دیگه هم گفته بودن این موضوع رو ولی باور نکردم! به طور کل 4x HD ال جی رو بیخیال شدم ، میمونه هوآوی پی 6 و ال جی ویو
da6276 ؛
والا اگه روشن پیدا میکردم که مشکلم حل میشد ، ولی اصلا حتی به سختی پشت ویترین مغازه ها ماکت این گوشی پیدا میشه! من در ظاهر گوشی ها شکی ندارم فقط نمیدونم عملکرد چیپ ست اختصاصی هوآوی چطوره ، مقابل nvidia tegra3 و گرافیک جیفورس ال جی VU میتونه وایسته؟! اگه چیپ ست هوآوی 1 چیز دیگه بود حتما میخریدم
کسی میتونه متوجه بشه که سی پی یو و گرافیک کدوم بهتره؟ Vu یا p6
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
این خاک گرفتگی پشت ال سی دی پی 880 واقعا راسته پس ، من دیده بودم 2 نفر دیگه هم گفته بودن این موضوع رو ولی باور نکردم! به طور کل 4x HD ال جی رو بیخیال شدم ، میمونه هوآوی پی 6 و ال جی ویو
da6276 ؛
والا اگه روشن پیدا میکردم که مشکلم حل میشد ، ولی اصلا حتی به سختی پشت ویترین مغازه ها ماکت این گوشی پیدا میشه! من در ظاهر گوشی ها شکی ندارم فقط نمیدونم عملکرد چیپ ست اختصاصی هوآوی چطوره ، مقابل nvidia tegra3 و گرافیک جیفورس ال جی VU میتونه وایسته؟! اگه چیپ ست هوآوی 1 چیز دیگه بود حتما میخریدم
نگاه کن اگه بخوایم واقع بین باشیم هیچ کدوم اینا سی پی یو درجه 1 نیستن
الان بهترین چیپست ها مربوط به شرکت کوالکام هست که بر اساس معماری ARM طراحی میشن و حتی سی پی یو های اینتل که برای موبایل تولید شد هم راندمان این معماری رو نداشت و پروژش شکست خورد و مخصوصا سری اسنپ دراگون 800 کوالکام در حال حاضر پرقدرت ترین سی پی یو موجود هست ، ولی خب بین این 2 شاید tagra با توجه به سابقه بیشتر بهتر باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
da6276 ؛
من قصد تخریب برندهای چینی رو ندارم، ولی هواوی چیپست خوبی نداره، چون به واقع قدرتی برای مواجهه با 4هسته ای های خوب رو نداره و پردازنده گرافیکی هم شدیدا ناشناخته هست...
برتری هواوی:
طراحی عالی
کیفیت عالی(واقعا عالی) (البته در فلگ شیپ!!!)
آپدیت منظم
ضعفها:
برندینگ فاجعه!(هرکسی مودم وایمکسشو داره ازتون با فحشهای ابدار پذیرایی میکنه!!!)
کیفیت ضعیف دوربین و سخت افزار(منظور زود خراب شدن نیست!)
صفحه نمایش پی سیکس عالی و بدون نقص هست، طراحی هم بهتره سکوت کنیم!
--------------------------------
درمورد الجی پی880 هم باید بگم تمام سری اولها این مشکل رو دارند، ولی در سری دوم یک دیافراگم قرار داده شده(راست و دروغش پای خودشون!) ولی خاک نمیگیره...
بعدشم نمیدونم راه تشخیص سری اول و دم چیه
شاید تاریخ تولید!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
نگاه کن اگه بخوایم واقع بین باشیم هیچ کدوم اینا سی پی یو درجه 1 نیستن
الان بهترین چیپست ها مربوط به شرکت کوالکام هست که بر اساس معماری arm طراحی میشن و حتی سی پی یو های اینتل که برای موبایل تولید شد هم راندمان این معماری رو نداشت و پروژش شکست خورد و مخصوصا سری اسنپ دراگون 800 کوالکام در حال حاضر پرقدرت ترین سی پی یو موجود هست ، ولی خب بین این 2 شاید tagra با توجه به سابقه بیشتر بهتر باشه
آره میدونم اینو ، منظور من بین این 2 گوشی هست چون نمیخوام زیاد هزینه کنم. روی گوشی هم نمیخوام بازی کنم ، برای همین مثلا سمت ال جی g2 نمیرم وگرنه ال جی g2 وحشتناک قدرتمند هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
من قصد تخریب برندهای چینی رو ندارم، ولی هواوی چیپست خوبی نداره، چون به واقع قدرتی برای مواجهه با 4هسته ای های خوب رو نداره و پردازنده گرافیکی هم شدیدا ناشناخته هست...
برتری هواوی:
طراحی عالی
کیفیت عالی(واقعا عالی) (البته در فلگ شیپ!!!)
آپدیت منظم
ضعفها:
برندینگ فاجعه!(هرکسی مودم وایمکسشو داره ازتون با فحشهای ابدار پذیرایی میکنه!!!)
کیفیت ضعیف دوربین و سخت افزار(منظور زود خراب شدن نیست!)
صفحه نمایش پی سیکس عالی و بدون نقص هست، طراحی هم بهتره سکوت کنیم!
--------------------------------
درمورد الجی پی880 هم باید بگم تمام سری اولها این مشکل رو دارند، ولی در سری دوم یک دیافراگم قرار داده شده(راست و دروغش پای خودشون!) ولی خاک نمیگیره...
بعدشم نمیدونم راه تشخیص سری اول و دم چیه
شاید تاریخ تولید!!
دقیقا نگرانی من ناشناخته بودن چیپ ست و گرافیک هوآوی هست ، حالا کاری با برند این گوشی ندارم. آقا اگه راست باشه اون خبری که گفتید خیلی خوب میشه ، ولی به قول شما از کجا باید مطمئن باشم که واقعا مشکل خاک گرفتن ال سی دی رو حل کردن یا نه نمیدونم...
با توجه به نظرات دوستان عزیز احتمال 99% گوشی LG Vu رو تهیه کنم
با تشکر از همگی
-
سلام دوست من. من به شخصه از اول فقط آیفون داشتم و غیر از اون هیچ برندی رو ترجیح نمیدم.
اما با اکثریت گوشی های اندرویدی کار کردم و بین همه سامسونگ رو ترجیح میدم.
بهترین انتخاب برای شما الآن میتونه Samsung Galaxy S3 باشه . هم سخت افزار قوی.باطری قوی.کیفیت صفحش که فوقالعاده قویه.
از همه مهم تر این که بین برند های اندرویدی سامسونگ توجه بیشتری به آپدیت کردن گوشی هاش داره. و این خودش بزرگترین مزیت حساب میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayakx
سلام دوست من. من به شخصه از اول فقط آیفون داشتم و غیر از اون هیچ برندی رو ترجیح نمیدم.
اما با اکثریت گوشی های اندرویدی کار کردم و بین همه سامسونگ رو ترجیح میدم.
بهترین انتخاب برای شما الآن میتونه Samsung Galaxy S3 باشه . هم سخت افزار قوی.باطری قوی.کیفیت صفحش که فوقالعاده قویه.
از همه مهم تر این که بین برند های اندرویدی سامسونگ توجه بیشتری به آپدیت کردن گوشی هاش داره. و این خودش بزرگترین مزیت حساب میشه.
گلکسی اس 3 هم گزینه خوبیه حدودا 1تومن هست ، اصلا با اینا قابل مقایسه نیست و از هردو این گوشیا یه سر و گردن بالاتره ، مخصوصا سی پی یو exynos اختصاصی سامسونگ ، ولی خب این گوشی تولید پارسال هست و رمش 1 گیگ هست
-
وای شما چرا عشق گوشی الکی دارین تا زمانی که من یادم میات LG تو کار لازم خونگی بود حالا دیگه به ما گوشی میزنه . SONY گوشیه که زیاد هنگ میکنه . ولی الان htc one یکی از بهترین گوشی های سال هست و خواهد بود چون کیفیت این گوشی عالیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
وای شما چرا عشق گوشی الکی دارین تا زمانی که من یادم میات LG تو کار لازم خونگی بود حالا دیگه به ما گوشی میزنه . SONY گوشیه که زیاد هنگ میکنه . ولی الان htc one یکی از بهترین گوشی های سال هست و خواهد بود چون کیفیت این گوشی عالیه
one یک میلیون و پونصد هزار تومن هست و ایشون نمیخوان اینقد هزینه کنن
در ضمن اینکه دلیل نمیشه که قبلا ال جی چکاره بوده ، الان یکی از برترین گوشی ها رو از هر لحاظ تولید کرده و مورد استقبال قرار گرفته ، سامسونگ هم قبلا خواروبار فروشی بوده الان تمام دنیا رو قبضه کرده و حتی بسیاری از چیپ های اپل رو تولید میکنه ، پس این ملاک درستی برای مقایسه نیست ، مهم تکنولوژِی هست
-
الجی قابل مقایسه با هاوایی نیست. تا الان 3 گوشی ال جی برای خودم و خانواده خریدم و فوق العاده راضی هستم.
البته بگم برند الجی 99 درصد محصولاتش عالی. گوشیهای فوق العاده سبک.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
دقیقا نگرانی من ناشناخته بودن چیپ ست و گرافیک هوآوی هست ، حالا کاری با برند این گوشی ندارم. آقا اگه راست باشه اون خبری که گفتید خیلی خوب میشه ، ولی به قول شما از کجا باید مطمئن باشم که واقعا مشکل خاک گرفتن ال سی دی رو حل کردن یا نه نمیدونم...
با توجه به نظرات دوستان عزیز احتمال 99% گوشی LG Vu رو تهیه کنم
با تشکر از همگی
اینو نماینده ال جی بهتر میتونه بهتون اطمینان بده ولی یکی از دوستانم داره، از سری جدید ولی خاک نگرفته...
در مورد ویو هم تحقیقاتتون رو تکمیل کنید چون:
- توی پخ ویدئو ها سایز استاندارد نیست! 4در3
- برنامه برای 4در3 نیست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
one یک میلیون و پونصد هزار تومن هست و ایشون نمیخوان اینقد هزینه کنن
در ضمن اینکه دلیل نمیشه که قبلا ال جی چکاره بوده ، الان یکی از برترین گوشی ها رو از هر لحاظ تولید کرده و مورد استقبال قرار گرفته ، سامسونگ هم قبلا خواروبار فروشی بوده الان تمام دنیا رو قبضه کرده و حتی بسیاری از چیپ های اپل رو تولید میکنه ، پس این ملاک درستی برای مقایسه نیست ، مهم تکنولوژِی هست
شاید شما درست بگین وقتی یک شرکت سازنده بیش از چند سال سابقه داشته باشه مقایسه با سایر شرکت ها قابل مقایسه نیست که تازه اومده تو دور درسته ؟ سامسونگ یادمه از htc va iphone کپی برداری کرد که حتی جریمه شد. اپل هزینه های خودشو کاهش بده ب سایر شرکت های دیگه میگه قطعه هاشو تامیین کنه . من ایمان که تو کار تعمییرات موبایلم بیشترین خرابی ها سامسونگه و lg هست .خیلی خیلی خیلی کم htc va iphone واسه تعمییر میارن . بیش از 60 % خریداره واسه کلاس این گوشی خریداری میکنن واقیعته واسه کارشون نیست .اگر نظر منو میخوای کارای htc خیلی بهتره چون تجربه خودمو گفتم. الان سه تا شرکت اومدم به ما شاخه شونه میکنشن مثل سامسونگ الجی یا سونی. با تشکر نظرمو گفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
شاید شما درست بگین وقتی یک شرکت سازنده بیش از چند سال سابقه داشته باشه مقایسه با سایر شرکت ها قابل مقایسه نیست که تازه اومده تو دور درسته ؟ سامسونگ یادمه از htc va iphone کپی برداری کرد که حتی جریمه شد. اپل هزینه های خودشو کاهش بده ب سایر شرکت های دیگه میگه قطعه هاشو تامیین کنه . من ایمان که تو کار تعمییرات موبایلم بیشترین خرابی ها سامسونگه و lg هست .خیلی خیلی خیلی کم htc va iphone واسه تعمییر میارن . بیش از 60 % خریداره واسه کلاس این گوشی خریداری میکنن واقیعته واسه کارشون نیست .اگر نظر منو میخوای کارای htc خیلی بهتره چون تجربه خودمو گفتم. الان سه تا شرکت اومدم به ما شاخه شونه میکنشن مثل سامسونگ الجی یا سونی. با تشکر نظرمو گفتم
مگه به سابقه هست ؟ اگه اینطور باشه که نوکیا از همه اینا با سابقه تر هست ولی از سال 2008 با ورود اندروید با رکود مواجه شد و چند وقت پیش هم کلا بخش موبایل رو به مایکروسافت واگزار کرد
در ضمن سامسونگ در حال حاضر ابداع کننده خیلی پنتنت ها هست مثلا اولین گوشی 2 سیم کارته دنیا رو سامسونگ تولید کرد و بقیه از روی سامسونگ یاد گرفتن پس سامسونگ هم بیاد از بقیه شکایت کنه ، مشکل اپل با سامسونگ هم سر همین موضوع بود و میگفت پنتنت دکمه هوم ایفون رو کپی برداری کرده و تحت قانون کپی رایت جریمه شد و این موضوع اصلا ربطی به کیفیت نداره
والا تجربه که به بنده عکس این موضوع رو نشون داد ، یه دیزایر اچ دی داشتم شب زدمش به شارژ صبح دیگه روشن نشد ، کاملا خود به خود این اتفاق افتاد و خیلی جاها هم بردمش درست نشد که نشد و هنوزم دارمش ، اگه میتونید درستش کنید بفرستم نگاش کنید
شما آمار خرابی رو با چی مقایسه میکنید ؟ آمار فروش رو هم توجه دارید ؟ این اخرین رده بندی فروش گوشی ها در سال جاری هست و میبینید که سامسونگ اول هست و طبیعی هست که 1% خرابی سامسونگ چند برابر 1% خرابی htc هست
اینم بخونید بد نیست تعداد فروش گوشیهای سامسونگ بیشتر از مجموع فروش نوکیا، اپل و الجی!
-
دوست عزیز من میلیاردر هم باشم سراغ آیفون ، اچ تی سی ، نوکیا و سونی نمیرم! من لپتاپ سونی داشتم قبلا که اصلا راضی نبودم ، رفتم لپتاپ سامسونگ خریدم تا 1 سال کار کردم بد نبود ، ولی بعدش لپتاپ ال جی گرفتم هنوزم دارم استفاده میکنم اصلا 1 چیز عجیب با کیفیته ، دقیقا همین اتفاق برای گوشی هم افتاده. من آیفون داشتم ، نوکیا داشتم ، سامسونگ و سونی هم داشتم ، ولی برادر من ال جی داره خانومش هم ال جی داره ، اصلا کیفیت کار ال جی قابل مقایسه با بقیه نیست من که خیلی اعتماد دارم به ال جی
فرق ال جی و هوآوی تا جایی که من فهمیدم ، هوآوی فقط کیفیت داره ولی ال جی علاوه بر کیفیت فوق العاده قدرتمند هم هست ، سخت افزارهایی که استفاده میکنه هماهنگی دارن و ال جی دقیقا میدونه کاربر از گوشی چی میخواد و خیلی بیشتر از بقیه برند ها به فکر کاربر هست. به طور مثال برای همین هست که ال جی میاد و Vu رو عریض میسازه تا کاربرایی مثل ما که کارمون با اینترنت هست و خیلی نیاز به یادداشت ، قابل حمل بودن (برعکس تبلت) ، خوندن و ویرایش فایل هایی مثل اکسل و ورد و نوشتن متنی روی تصاویر مورد نظر و صفحات وب با امکان ذخیره و ارسال و.... داریم ساخته!
پ.ن:
من میلیاردر هم باشم فوقش میرم LG g2 یا LG nexus 5 میگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
دوست عزیز سابقه ای که ال جی داره هیچ شرکتی نداره. شرکت ال جی همون گلدستار سابق. که بعدا تغییر نام داد. اون موقع چیزی به نام سامسونگ و اچ تی سی وجود نداشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
مگه به سابقه هست ؟ اگه اینطور باشه که نوکیا از همه اینا با سابقه تر هست ولی از سال 2008 با ورود اندروید با رکود مواجه شد و چند وقت پیش هم کلا بخش موبایل رو به مایکروسافت واگزار کرد
در ضمن سامسونگ در حال حاضر ابداع کننده خیلی پنتنت ها هست مثلا اولین گوشی 2 سیم کارته دنیا رو سامسونگ تولید کرد و بقیه از روی سامسونگ یاد گرفتن پس سامسونگ هم بیاد از بقیه شکایت کنه ، مشکل اپل با سامسونگ هم سر همین موضوع بود و میگفت پنتنت دکمه هوم ایفون رو کپی برداری کرده و تحت قانون کپی رایت جریمه شد و این موضوع اصلا ربطی به کیفیت نداره
والا تجربه که به بنده عکس این موضوع رو نشون داد ، یه دیزایر اچ دی داشتم شب زدمش به شارژ صبح دیگه روشن نشد ، کاملا خود به خود این اتفاق افتاد و خیلی جاها هم بردمش درست نشد که نشد و هنوزم دارمش ، اگه میتونید درستش کنید بفرستم نگاش کنید
شما آمار خرابی رو با چی مقایسه میکنید ؟ آمار فروش رو هم توجه دارید ؟
این اخرین رده بندی فروش گوشی ها در سال جاری هست و میبینید که سامسونگ اول هست و طبیعی هست که 1% خرابی سامسونگ چند برابر 1% خرابی htc هست
اینم بخونید بد نیست
تعداد فروش گوشیهای سامسونگ بیشتر از مجموع فروش نوکیا، اپل و الجی!
اگر بحث سیستم عامل باشه ios یکی از بهترینه چون تنها سیستم عامل هوشمند بوده و ویروسی شدنش خیلی کمه نسبت به اندرویده درسته قبول دارین دیگه ؟ بحث دو سیسم کارته پیش اومد همه گوشی ها رو میشه دو سیم کارته کرد چون روی ای سی های خود گوشی یک پاییه دیگه هست واسه سیم دو هست که اگر واقعا واقعا حرفی باشی میتونی انجام بدین چون این فضای کم واسه سیسم کشی هست همه بیخیال میشن و یک خورده با برنامه نویسی.اولین ای سی ها شرکت اپل زد قابل توجه ) .و مطمن باش نوکیا که رفته زیر مجموع مایکروسافت به زودی یکی از بهترین گوشی ها رو میزنه. حتما یک سری ب بازار تعمییرات موبایل بزنید ببینید چند درصد گوشی ها تعمییراتی هست مال کدوم شرکته ؟ اگر گوشی سامسونگ S3 ال سی دیش خراب شد باید 800 تومان بدی تا ال سی دی عوض کنن ولی اپل 180 تومانه تعمییر کردن اپل بر خلاف اسمش خیلی راحت میشه تعمییر کرد نسبت به سامسونگ .
و قبول دارم نصب قیمت اپل واسه مارکشه پول میخوره . همه جا گوشی خراب پیدا میشه شامس شما حتما اینطوری پیش اومد که HTC دیگه روشن نشد که احتما اصلیش ممکنه سی پیو باشه و به چیز های دیگه بستگی داره.فوروم فارسی گوشی های موبایل یک سری بزنید نظر سنجی کنید تو قسمت تعمییرات برین ببینید چند درصد خرابی ها مال سامسونگه یا HTC یا اپل. فروش سامسونگ چون بخاطر اینکه ارزون تره نسبت به سایر گوشی ها