-
نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
سلام
لطفا در صورتی که یکی از پذیرندگان شرکت تجارت الکترونیک جهان پی هستید نظرتون را در مورد خدمات,امکانات و پشتیبانی جهان پی اعلام فرمایید.
شرکت تجارت الکترونیک جهان پی
جهان پی ارائه دهنده سرویس پستی COD , درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم به وب سایت ها و تضمین خرید کاربران می باشد ، که مدیران سایت ها می توانند با عضویت در جهان پی و دریافت پذیرندگی و درگاه پرداخت به آسانی امکان پرداخت آنلاین و پرداخت در محل را برای وب سایت خود فراهم آورند .
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
سرویس نوین تسویه حساب اتوماتیک, SMS بانک و کدهای دستوری, کارمزد شناور و توافقی , پنل کاربری فوق حرفه ای و کلید رمزنگاری دریافت موجودی در وب سایت پذیرنده و... از امکانات متنوع جهان پی می باشد.
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/11/ میباشد .
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :27.251
تعداد تراکنش های تکمیل شده:3.958.012
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:27
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:124
رتبه در ایران:467
*لطفا فقط کاربرانی که عضو جهان پی هستند شرکت کنند.
*خواهشمندیم فقط نظرات و پیشنهادات خود را در مورد سرویس جهان پی اعلام کرده و از سایر سرویس دهنده اسمی برده نشود
*همواره پذیرای انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان هستیم (ارسال درخواست)
امکان جدید اضافه شده به سیستم:
-صورتحساب و ریزتراکنشهای انجام شده
-صندوق پیغام خصوصی -محیط گفتگو جهان پی با کاربران
-دعوت نامه(ویژه) -سرویسی جهت دعوت دوستان به جهان پی!
-کلید نوین رمزنگاری دریافت موجودی(ویژه) - امکانی جهت مشاهده موجودی در وب سایت خودتون!
با سپاس
-
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
بهترین و کاملترین درگاه واسطه
-
درگاه فعال ما نیست
اما مدت کوتاهی تست شد
تقریبا هیچ نقصی نداشت
-
بهترین و کاملترین درگاه واسطه ;)
-
بهترین درگاه بوده که دیدم تا حالا عالی بوده
دمشون گرم
-
دروود بر شما
بسیار عالی
خدمات فوق العاده خوب
اما بسیار مشکل سروری و نرم افزاری دارند
بسیار اتفاق میافته که ارور 404 دریافت می کنند کاربران مخصوص هنگام استفاده از درگاه میهمان یا سیستم های مبتنی بر وب مثل وردپرس و جوملا ...
اما در کل خدمات بسیار خوبی دارند :)
تائید میشند
-
مدتها پیش از خدمات دهنده محترمی سرور مجازی تهیه کردم و سرور در کمال نا باوری پس از ساعاتی از دسترس خارج شد ، خلاصه ماجرا این شد فروشنده پاسخ قانع کننده نمیداد و بیشتر از 5 روز به هیچ نتیجه ای نرسیدم با توجه به درگاه واسط بانکی که داشت ( جهان پی ) اقدام به مکاتبه کردم و پشتیبانی محترم درگاه دقایقی بعد با بررسی اسناد و اطلاعات ارائه شده فروشنده را مجبور به بازگشت وجه کردند ، واقعاً احساس مسئولیت و مدیریت خوبی دارید حداقل کاری که از دست بنده در این مدت برآمده به دوستانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی داشتند وب سایت مطبوع شما رو معرفی کردم چون اعتماد و اعتقاد نسبت به شما دارم.
موفق و پیروز و سر بلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
دروود بر شما
بسیار عالی
خدمات فوق العاده خوب
اما بسیار مشکل سروری و نرم افزاری دارند
بسیار اتفاق میافته که ارور 404 دریافت می کنند کاربران مخصوص هنگام استفاده از درگاه میهمان یا سیستم های مبتنی بر وب مثل وردپرس و جوملا ...
اما در کل خدمات بسیار خوبی دارند :)
تائید میشند
سلام
ارور 404 -501 مربوط به مشکلات درگاه های بانکی و عدم دریافت پاسخ از سمت بانک است که کد خطا در آدرس بار عینا درج می شود
کد خطای ها در منوی راهنمای وبسرویس درج شده است
سپاس
-
درگاه بی نقصیه - منم مدتی استفاده میکردم
-
همه چیز عالی و کامل هست ماشالا هیچ امکانی نیست که نداشته باشه یا لازم داشته باشه با این حال همیشه در حال اضافه کردن امکانات جالب هستن
مرسی دارید همتون.
-
به نظره من 2تا مشکل داره البته مشکلات چندان خاصی هم نیستن ،اینکه تراکنش ها رو به تفکیک خرید از سایت ها نشون داده نمیشه و دومین مشکل این که موقعی که درخواست تسویه حساب داده میشه، به هر علتی نمیشه لغو کرد درخواست رو.در کل بزرگترین مزیتش این که در روز چندین بار امکان تسویه حساــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـب داریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــتم
-
خوبه فقط پشتیبانش غلط املایی زیاد داره :-|
-
سلام
من سیستم های واسطه پرداخت زیادی رو امتحان کردم و در نهایت به جهان پی رسیدم چرا که هیچکدوم مثل جهان پی عالی نبودند
درگاه واسطه ی بسیار خوبیه، هیچوقت ما رو نا امید نکرده و مشخصه که کاملا حرفه ای در حال مدیریت هست
تعداد درگاه های متعدد، کارمزد معقول، تصویه حساب به موقع ، سادگی استفاده از سیستم و مسئولیت پذیری جهان پی باعث شده که هیچگاه سمت سیستم های دیگه نریم!
در کل سیستم کاملی هست و بنده جای نقصی درش نمیبینم
پیشنهادی که دارم اینه که جهت امنیت بیشتر برای سایتشون از پروتکل امن ssl استفاده کنند.
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید
-
درگاه برای دروپال ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arzanhost
به نظره من 2تا مشکل داره البته مشکلات چندان خاصی هم نیستن ،اینکه تراکنش ها رو به تفکیک خرید از سایت ها نشون داده نمیشه و دومین مشکل این که موقعی که درخواست تسویه حساب داده میشه، به هر علتی نمیشه لغو کرد درخواست رو.در کل بزرگترین مزیتش این که در روز چندین بار امکان تسویه حساــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـب داریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــتم
سلام
1-مورد اعلام شده بررسی و در صورت تایید در بروز رسانی بعدی اعمال می شود
2-تسویه حساب در سیستم های واسطه دستی است و امکان دارد در زمانی که پشتیبانی تسویه حساب شما را انجام داده و شما نیز در همون زمان لغو کنید که احتمال مشکلات زیادی نیز وجود دارد به همین دلیل تسویه حساب امکان تغییر یا لغو ندارد و این موردی کاملا عادی است
سپاس
-
به نظرم از 100 نهايت 70 درصده الان
يه نمونه من ديشب ساعت 10 و نيم درخواست واريز وجه (شتاب) دادم هنوز واريز نشده ! خوب اين اسمش روشه شتاب بهتره اين مورد رو رفع كنيد بقيه امكانات تقريبا كامله ...
-
بذای من که بهترین بوده مخصوصن برای تسویه که خیلی سریع عمل میکنن
به نظر من بهترینن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
اگر تو کار فروشنده دخالات نکنند درگاه خوبی هستند.
وقتی که پول میاد تو حساب ما در جهان پی اگر مشتری شاکی بشود و به شما ایمیل دهد شما فقط حق دارید حساب را بلاک کنید و از منه فروشنده سوال کنید که به چه علت؟
نه اینکه نا بجا دست به حساب من ببرید و پول رو برداشت کنید و به حساب شاکی بریزید.
شما چجوری این اجازرو به خودتون میدید؟رو چه حساب از موجودی حساب کسر میکنید؟
منتظر جوابتون هستم و این جواب که پول به حساب جهان پی ریخته شده و مشتری طرف حسابش ما هستیم اصلا معقول نیست! مشتری نیومده بگه آقای جان پی این پول سرور به من بده که به دلیل وجود من هست که به حساب شما پول واریز شده و هیچ حقی ندارید پول از حساب من کسر کنید و به حساب مشتری برگشت بزنید فقط حق بلاک کردن حساب من رو دارید
جهان پی این کار رو کرده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
دقیقا
نزدیک به 60هزار تومن از حساب بنده برگشت زد!بعد درگاه رو بلاک کردن
شما قوانین جهان پی رو خوندید؟
بر اساس این قوانینی که گذاشتن, همه کار میتونن بکنن و پاسخ گو هم میتونن نباشن
به چه دلیلی بعضی از آقایون در اینجا میگن جهان پی بهترین هست؟ قوانین اصلا درست نیست
جای تاسف
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
به نظرم از 100 نهايت 70 درصده الان
يه نمونه من ديشب ساعت 10 و نيم درخواست واريز وجه (شتاب) دادم هنوز واريز نشده ! خوب اين اسمش روشه شتاب بهتره اين مورد رو رفع كنيد بقيه امكانات تقريبا كامله ...
شرایط تسویه در لینک زیر درج شده است
برای جهان پی شتاب یا پایا هیچ فرقی ندارد
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - هزینه ها در سیستم
-
درگاه عالیی هست ولی کاش توی درگاه مستقیم امکان تعویض لوگو بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
حالا شرايطه قوانينه يا هر چيز ديگه من نظرم همونه بهتره برطرفش كنيد براي بهتر شدن سيستم!
با درگاه ديگه كار ميكنم تمام درخواستها زير 2 ساعت واريز ميشه .
-
سلام
بنده نمیدونم کدوم کاربر هستید اگر یوزرتون را برای بنده پ .خ کنید مسلما بهتر و دقیق تر می شه بررسی کرد
مبلغی از حساب فروشنده به خریدادر مرجوع نمی شود
1-مگر اینکه به پذیرنده تیکت بزنیم و در طی 72 ساعت پاسخگو نباشد وظیفه فروشنده تحویل به موقع کالا به خریداراست در همه موارد با تلفن ثابت و همراه درج شده تماس می گیریم اگر اطلاعات به کلی اشتباه باشد حساب مسدود می گردد مسلم است اگر شمای پذیرنده پاسخی ارسال نکنید ما باید به خریدارپاسخ قطعی بدهیم
2- قوانین درج شده در وب سایت:
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
در صورتی که اطلاعات درج شده اشتباه باشد و شما در طی بازه زمانی 72ساعت پاسخگو نباشید حساب مسدود می گردد
3-قوانین یک بار در 11 شهریور بروز شده است و متن زیر نیز در قوانین درج شده!
جهان پی در هر زمانی میتواند محتوای شرایط استفاده از خدمات را بدون اطلاع قبلی تغییر دهد بنابراین هر از چند وقت یکبار این قسمت را مطالعه فرمایید!
4-ما در خرید فروش پذیرنده دخالت نمی کنیم ولی وقتی پذیرنده علاوه خریدار ؛به ما نیز پاسخی ندهد مسلما باید حساب مسدود و مبلغ مرجوع گردد
با این حساب بنده منتظر یوزر جنابعالی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
درگاه عالیی هست ولی کاش توی درگاه مستقیم امکان تعویض لوگو بود.
سلام
فعلا این امکان وجو ندارد در آینده ای نزدیک به جهان پی اضافه خواهد شد
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
بنده نمیدونم کدوم کاربر هستید اگر یوزرتون را برای بنده پ .خ کنید مسلما بهتر و دقیق تر می شه بررسی کرد
مبلغی از حساب فروشنده به خریدادر مرجوع نمی شود
1-مگر اینکه به پذیرنده تیکت بزنیم و در طی 72 ساعت پاسخگو نباشد وظیفه فروشنده تحویل به موقع کالا به خریداراست در همه موارد با تلفن ثابت و همراه درج شده تماس می گیریم اگر اطلاعات به کلی اشتباه باشد حساب مسدود می گردد مسلم است اگر شمای پذیرنده پاسخی ارسال نکنید ما باید به خریدارپاسخ قطعی بدهیم
2- قوانین درج شده در وب سایت:
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
در صورتی که اطلاعات درج شده اشتباه باشد و شما در طی بازه زمانی 72ساعت پاسخگو نباشید حساب مسدود می گردد
3-قوانین یک بار در 11 شهریور بروز شده است و متن زیر نیز در قوانین درج شده!
جهان پی در هر زمانی میتواند محتوای شرایط استفاده از خدمات را بدون اطلاع قبلی تغییر دهد بنابراین هر از چند وقت یکبار این قسمت را مطالعه فرمایید!
4-ما در خرید فروش پذیرنده دخالت نمی کنیم ولی وقتی پذیرنده علاوه خریدار ؛به ما نیز پاسخی ندهد مسلما باید حساب مسدود و مبلغ مرجوع گردد
با این حساب بنده منتظر یوزر جنابعالی هستم
من واقعا از درگاهتون راضی بودم ولی
===
هیچ تماسی با بنده گرفته نشده
شماره تماس هاتون هم هرچی تماس میگرفتم مشکل داشت تو تیکت هم ذکر کردم/
یوزر رو هم الان پ.خ میکنم از طریق پ.خ پیگیر باشیم اگر من ملتفت شدم به شما قول میدهم همینجا تمام پست های تاپیک را پاک کنم و رسما عذر بخوام از شما
-
من خودم استفاده نکردم اما چند روز پیش یک سایت تحویل دادم به مشتری و براش از درگاه شما استفاده کردم؛چون بسیار عالی هست؛
-
من یه تست کردم
چون رو ای پی درگاه می خواستم فقط جهان پی بود که می داد
اما پنل کاربری که داره خیلی پیچیدس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
تسویه حساب در سیستم های واسطه دستی است
با سلام خدمت شما،
خواهشمند است در این زمینه تجدید نظر کنید.
بهتره بگید :
تسویه حساب در تمامی سیستم های واسطه، به غیر از درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، به صورت دستی انجام می شود
موفق و پیروز باشید
-
آقای عادل عزیز!
بنده در ابتدا عرض کردم فقط کاربران جهان پی
میتونم بپرسم شما کاربر جهان پی هستید؟ یا قصد تبلیغ دارید
اینجا فقط کاربران خود جهان پی شرکت می کنند نه ...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام خدمت شما،
خواهشمند است در این زمینه تجدید نظر کنید.
بهتره بگید :
تسویه حساب در تمامی سیستم های واسطه، به غیر از
درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، به صورت دستی انجام می شود
موفق و پیروز باشید
اينجا نبايد گفته بشه اما شما اول سعی كنيد قالب ساسيتتون رو بهتر كنيد ، اين قالب اصلا دلچسب و كاربر پسند نيست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
اينجا نبايد گفته بشه اما شما اول سعی كنيد قالب ساسيتتون رو بهتر كنيد ، اين قالب اصلا دلچسب و كاربر پسند نيست.
ایشون احتمالا خواستن خودی نشون بدند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
آقای عادل عزیز!
بنده در ابتدا عرض کردم فقط کاربران جهان پی
میتونم بپرسم شما کاربر جهان پی هستید؟ یا قصد تبلیغ دارید
اینجا فقط کاربران خود جهان پی شرکت می کنند نه ...
موفق باشید
دوست عزیز، بنده قصد تبلیغ نداشتم
بارها در جاهای مختلف اعلام شده که واریز وجه های ما از چه بانکی و به چه صورت می باشد،
نیازی به تبلیغ مجدد نیست
شما هم لطف کنید تجدید نظر کنید
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
با تشکر از انتثقاد و پیشنهاد شما،
لطفا" مباحث مربوط به سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل را در تاپیک زیر اعلام و پیگیری نمایید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
ایشون احتمالا خواستن خودی نشون بدند!
چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است!
-
بنده خدمتون عرض کردم
ربطی به تاپیک ندارد جناب عادل عزیز!
شما میتونستید پ.خ کنید نه اینکه اسمی از سایت خ,دتون ببرید هیچ! یک طومار امضا را نیز قید کنید
در هر صورت بی جهت این تاپیک را منحرف نکنید خواهشا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
بنده خدمتون عرض کردم
ربطی به تاپیک ندارد جناب عادل عزیز!
شما میتونستید پ.خ کنید نه اینکه اسمی از سایت خ,دتون ببرید هیچ! یک طومار امضا را نیز قید کنید
در هر صورت بی جهت این تاپیک را منحرف نکنید خواهشا!
امرتون کاملا" صحیح است،
موفق و پیروز باشید
-
در مورد مزایا دوستان و خودشان نوشتند اما من هم نظر خودمو دارم
تسویه حساب ها در ماه های اول خوب بود اما رفته رفته ...
در مورد رفتار و نحوه پاسخ گویی به تلفن و تیکت ها خیلی خوب عمل نمیکنند
تسویه حساب ها حتی وقتی با کارمزد ثبت میشه تازیگی ها دیر انجام میشه وحتی اتفاق میافته به دلیل پر شدن ... پایا تسویه خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
در مورد مزایا دوستان و خودشان نوشتند اما من هم نظر خودمو دارم
تسویه حساب ها در ماه های اول خوب بود اما رفته رفته ...
در مورد رفتار و نحوه پاسخ گویی به تلفن و تیکت ها خیلی خوب عمل نمیکنند
تسویه حساب ها حتی وقتی با کارمزد ثبت میشه تازیگی ها دیر انجام میشه وحتی اتفاق میافته به دلیل پر شدن ... پایا تسویه خواهد شد
سلام
شرایط تسویه اینجا ثبت شده است در ابتدا شاید حجم درخواست ها کم بود ولی در حال حاضر درخواستهای تسویه بالا بوده و همچنین روال تسویه خود درگاه ها نیز تغییر کرده قبلا مثلا ملت فوری بود درحالی که الان 24 ساعت یک بار تسویه می کند سایر درگاه ها نیز بزودی براساس قوانین تسویه شاپرک عمل خواهتد کرد
با این شرایط هنوز جهان پی با همون قوانین ثبت شده قبلی, عمل می کند ( نهایت 24 ساعت)
موفق باشید
اطلاعیه جدید به پرداخت
-
بابا تسویه حساب اصلا مهم نیست
فقط یک بخش از کار هست
من الان پارس پال و پی لاین فعال دارم
خدا شاهده هر 3 روز تا 2 میلیون هم تراکنش انجام میشه
پشتیبانی خوبی هم نداره - اما محیط کاربری منظم - نمودار دقیق و.... خیلی امکانات دیگه موجود دارن که ما به هر شکلی باز هم داریم با این دو درگاه کار میکنیم
اصلا نمیشه گفت کدوم بد هست و یا کدام خوب - در نهایت همه یک کار و انجام میدن
در کلیات سوال این بود که جهان پی خوب هست یا نه
که بنده به عنوان یک کاربر ( نه همکار) عرض میکنم که بله خوبه
اگر بپرسید پس چرا باهشون کار نمی کنید - تنها دلیل اینکه که دیدم پارس پال برای کار ما مناسبه نه اینکه بقیه بد باشن
هر کسی با توجه به شرایط کاری خودش باید درگاه و انتخاب کنه....
موفق باشید
-
نظر بنده در مورد جهان پی:
جهان پی بدون شک یکی از کاملترین سیستم های پرداخت اینترنتی به شمار میره
امکانات و سرویس های جهان پی بدون نقص و به صورت کامل طراحی شده
پشتیبانی جهان پی تجربه ی یک پشتیبانی واقعی است
در یک نگاه جهان پی در رده ی خود تو ایران در ردیف اول قرار داره
با ارزوی موفقیت روز افزون و کمال تشکر از شرکت جهان گستر نگین و همچنین جناب محترم اقای عظیم قادر