-
بک آپ گریری از کانفیگهای ویندوز سرور 2003 جهت انتقال به سرور جدید
با سلام
من یه سرور وی پی اس ویندوز سرور 2003 دارم . با کانفیگها و نرم افزار های مختلف
ادمین اطلاع داده که سرور را میخواهیم انتقال بدیم . یه وی پی اس ویندوز سرور 2003 دیگه ای برام فرستاده اما فقط خود ویندوز روشه . میخواستم ببینم من چطوری میتونم تمامی تنظیمات و نرم افزار هایی که توی سرور قبلی انجام شده را به سرور جدید انتقال بدم که به راحتی مثل قبل کار کنه؟
لطفا راهنمایی کنید که فرصتم کمه
ممنون
-
پاسخ : بک آپ گریری از کانفیگهای ویندوز سرور 2003 جهت انتقال به سرور جدید
سلام
الان منظورتون از ادمین دقیقا کیه ؟ منظور ارئه دهنده سرویس به شما ؟
دسترسی به کنسول به شما دادن ؟
کارهای که انجام دادید لطفا بگید مثلا DNS و MySQL , ........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Clark
سلام
الان منظورتون از ادمین دقیقا کیه ؟ منظور ارئه دهنده سرویس به شما ؟
دسترسی به کنسول به شما دادن ؟
کارهای که انجام دادید لطفا بگید مثلا DNS و MySQL , ........
بله منظور من از ادمین کسی که سرویس رو به من ارئه داده
نخیر دسترسی به کنسول ندادن
نرم افزار nttack با تعدادی یوزر . بقیه تنظیمات مثل رادیوس و پورتها را کسی برام با هزینه انجام داده و دقیقا نمیدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
با سلام
من یه سرور وی پی اس ویندوز سرور 2003 دارم . با کانفیگها و نرم افزار های مختلف
ادمین اطلاع داده که سرور را میخواهیم انتقال بدیم . یه وی پی اس ویندوز سرور 2003 دیگه ای برام فرستاده اما فقط خود ویندوز روشه . میخواستم ببینم من چطوری میتونم تمامی تنظیمات و نرم افزار هایی که توی سرور قبلی انجام شده را به سرور جدید انتقال بدم که به راحتی مثل قبل کار کنه؟
لطفا راهنمایی کنید که فرصتم کمه
ممنون
سلام
این امکان تنها در صورتی وجود داره که شما به سرویس دهنده ی فعلی تیکت بدی.بگی ovf(تمپلیت) سرور رو بگیرن بدن بهت
تمپلیت رو لینکش رو بدی سرویس دهنده فعلی بگی ایمپورت کنه!
-
بهشون بگید برایتان تمپلیت بگیرند و انتقال بدهند
-
سلام مجدد
تشکر میکنم از راهنمایی شما دوستان عزیز . البته خوشبختانه ادمین سرور یکی است و در صورتیکه قبول کنند خودشون خیلی راحت میتونند این کار را انجام دهند . به هر شکل این فرمایشات شما را بهشون میگم .انشالله که قبول کنند. اگر قبول نکنند هیچ راهی برای من نمیمونه؟ مثلا با گزینه بک اپ ویندوز نمیتونم از تنظیمات و کانفیگها بک آپ بگیرم وروی ویندوز جدید ریستور کنم؟
-
متاسفانه ادمین میگه نمیتونه این کار رو انجام بده و میگه چون مجازیساز فرق داره نمیشه این کار را انجام داد
حالا چیکار کنم؟
-
دوستان من هیچ راهی ندارم؟ نمیشه از ویندوز ایمیج بگیرم با برنامه acrion backup & Reacovery بعد بدم به ادمین برامی نصبش کنه ؟
چون آخه اگه قرار باشه به هر دلیلی هر وقت سرور مشگل پیدا کنه و جابه جا بشه و انتقال بشه من هم هر بار یه هزینه بدم برای کانفیگش . به نظرتون چی کار کنم؟
-
مجازی ساز مبدا چیه؟
مقصد چیه؟
از راه ایمیج فکر نکنم بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
مجازی ساز مبدا چیه؟
مقصد چیه؟
از راه ایمیج فکر نکنم بشه.
منظورتون رو از مبدا و مقصد دقیقا نمیدونم . اما از رد استیشین بوده که الان نمیدونم از کدام سرویس برای آلمان هستش
اگه منظورتون نسخه مجازیسازه که باید ازش سوال کنم ؟ بپرسم؟
-
از چه مجازی سازی میخواهد به چه مجازی سازی انتقال بدهد؟
خوب دلیل انتقالش چیه؟اگر دلیلی از جانب شما ندارد پس وظیفه انجام این انتقال هم با خود سرویس دهنده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
از چه مجازی سازی میخواهد به چه مجازی سازی انتقال بدهد؟
خوب دلیل انتقالش چیه؟اگر دلیلی از جانب شما ندارد پس وظیفه انجام این انتقال هم با خود سرویس دهنده است
این سئوال را که از چه مجازی سازی به چه مجازی سازی انتقال میشه پرسیدم هنوز بهم جواب نداده
در مورد دلیل انتقالش به ما چیزی نگفته . فقط گفت مشگلاتی پیش اومده که باید به سرور دیگه ای انتقال بدیم . اما مساله این جا هستش که همان طور که شما گفتید باید این انتقال رو هم انجام بده . چون خودشون این تعغیر را به وجود آوردند . من درخواستی ندادم.
باید از این به بعد بشه کاری کرد که هر کجا که خواستند انتقال دهند من این مشگل برام پیش نیاد .
به نظرتون ایمیج گرفتن از ویندوز خوبه که اگر خواستم سرویس دهنده را هم عوض کنم ایمیج رو بدم نصب کنند و همه چیز یکباره آماده باشه ؟ یا میشه کاره دیگه ای کرد که من هی نرم دنبال کانفیگ مجدد؟
-
دوستان ایشون گفتند مجازی ساز Xen و Vmware 5.0 می باشد
-
کدوم به کدوم می خواد بره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
کدوم به کدوم می خواد بره ؟
Xen به Vmware 5.0
-
دوست عزیز ار ویندوز یه بک اپ بگیر بهد از هرجایی که خواستی دوباره یه وی پی اس ویندوز 2003 بگیر بهد بکاپ رو دانلود کن داخلش بهد ریستور کن به همین راحتی البته باید دسترسی کنسول داشته باشی چون ایپیت عوض میشه و قطع میشه کانکشنت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ss_movies
دوست عزیز ار ویندوز یه بک اپ بگیر بهد از هرجایی که خواستی دوباره یه وی پی اس ویندوز 2003 بگیر بهد بکاپ رو دانلود کن داخلش بهد ریستور کن به همین راحتی البته باید دسترسی کنسول داشته باشی چون ایپیت عوض میشه و قطع میشه کانکشنت
میشه یاد بدین چطوری میشه این کارو کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
میشه یاد بدین چطوری میشه این کارو کرد ؟
ایشون اشتباه عرض میکنند! منظور دوست استارتر تنظیمات هست ولی به روش دوست بالایی فقط میشه دیتارو منتقل کرد
-
باید دست بکار بشید و دوباره کانفیگ کنید :)
راه خاصی برای انتقال همه کانفیگ فکر نمیکنم وجود داشته باشه. تنها راهش همون انتقال تمپلیت بود که دوستمون گفتن
-
جالب توجه دوستان پرفسور که میگن نمیشه و ...
وقت کنم اموزشو براتون میزارم
ولی در کل توی تنظیمات برو بکاپ رو پیدا میکنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ss_movies
جالب توجه دوستان پرفسور که میگن نمیشه و ...
وقت کنم اموزشو براتون میزارم
ولی در کل توی تنظیمات برو بکاپ رو پیدا میکنی
اونطوری که استارتر گفتن، سرویس دهنده قصد نداره براشون بکاپ رو منتقل کنه روی سرور جدید
شما اگر راهی برای انتقال کانفیگ های مورد نظر ایشان با دسترسی ریموت دسکتاپ (نه توسط مدیر سرور) دارید همینجا ارائه بفرمایید تا دوستان دیگر و هم استارتر بتونن استفاده کنن
موفق باشید
-
از لطف دوستان و راهنماییشان متشکرم . مجبور شدم هزینه دوباره بدم و کانفیگ انجام شد . اما متوجه شدیم که چند تا پورت هم بسته هستش که به ادمین اشاره شده و منتظر جواب هستم
یک سئوال : به نظرتون میتونم ازشون درخواست بدم فایل تمپلیت هر دو سرور رو که هم wmware , و هم xen را بهم بدن و من نگه دارم برای یه همچین موقه ای که بعدا اگه سرور را از جای دیگه گفتم و مجازی سازشون یکی از اینها بود بدم برام ریستور کنند ؟ این کار را میشه کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-pc
از لطف دوستان و راهنماییشان متشکرم . مجبور شدم هزینه دوباره بدم و کانفیگ انجام شد . اما متوجه شدیم که چند تا پورت هم بسته هستش که به ادمین اشاره شده و منتظر جواب هستم
یک سئوال : به نظرتون میتونم ازشون درخواست بدم فایل تمپلیت هر دو سرور رو که هم wmware , و هم xen را بهم بدن و من نگه دارم برای یه همچین موقه ای که بعدا اگه سرور را از جای دیگه گفتم و مجازی سازشون یکی از اینها بود بدم برام ریستور کنند ؟ این کار را میشه کرد؟
بله نباید مشکلی باشه و اگه حجم سرور زیاد نباشه به احتمال زیاد اینکار رو میکنن