سلام دوستان یه سوال دارم سایت من شیلتر میشه چطور دی ان اس بسازم که لینک دانلود ***** نشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یه سوال دارم سایت من شیلتر میشه چطور دی ان اس بسازم که لینک دانلود ***** نشه ؟
معمولا وقتی شیلترینگ روی دامنه اصلی اعمال میشه و ساب دامنه ها هم شبلتر میشه و عملا با این سیستم شیلترینگ که در سطح dns انجام میشه هیچ راهی نداره
چی کار باید کرد راهی نیست این همه سایت چیکار میکنن
نمیشه سایت ***** شده ادرس سایت تعغیر دادم دی ان اس همه لینک های دانلود رو تعغیر بدم
همه سایت هایی که میفرمائید دامین جدید ثبت میکنند و اددان میکنن روی هاست
افرین همین دیگه من دامین جدید گرفتم پارک کردم تو هاست
لینک دانلود رو باید چیکار کنم
یاهو میتونم کمک بگیرم ؟ با شما
a record قبلی رو ریدایرکت کن روی a record دامنه جدید مشکل حل میشه
Add an A Record
ادرس قبلی رو اینجا بنویسم
Add a CNAME Record
ادرس جدید این جا
/////////////////////////////////////////
Name
نوشته چی بنویسم مثلا
CNAME
اینجا چی بنویسم
نه ببین دوست عزی مرحله به مرحله توضیح میدم انجام بده
اول دامین جدید رو اددآن کن
بعد رووش یک a record مشابه دامین قبلیت بساز
بعد هم a ecord دامنه قبلیت رو روی a record دامنه جدید زیدایرکت کن
تمام
اگه بیای یاهو کمک بزرگی به من میکنی یک دنیا ممنون میشم فق بگید ایدی یاهو چی اد کنم
کی میتونم مزاحمت بشم چون پیر شدم از دست این سایت چطور میتونم در ارتباط باشم با شما
اول تشکر کنم از دانیال جون.
مشکل من اینه که من قبلا برای لینک های دانلود ای پی سرور استفاده میکردم الان دارم سرورم رو انتقال میدم به شرکت جدید الان به مشکل برخودم و گفت که باید همه لینک های دانلودت رو تعغیر بدی به یه دی ان اس. خوب الان من میترسم که چه دی ان اس برای لینک دانلود استفاده کنم ***** نشه که یکم اقا دانیال کمک کرد فردا هم صحبت میکنم.
اگه دوستان میتون کمک کنن بگن من پیر شدم موهام سفید شده از بس فکر این نو کردم.
هم باید لینک های دانلود تعغیر بدم و هم دی ان اس باید جدید پیدا کنم من موندم خلاصه....
لطفا کمک کنید
مشکل من اینه که من قبلا برای لینک های دانلود ای پی سرور استفاده میکردم الان دارم سرورم رو انتقال میدم به شرکت جدید الان به مشکل برخودم و گفت که باید همه لینک های دانلودت رو تعغیر بدی به یه دی ان اس. خوب الان من میترسم که چه دی ان اس برای لینک دانلود استفاده کنم ***** نشه که یکم اقا دانیال کمک کرد فردا هم صحبت میکنم.
اگه دوستان میتون کمک کنن بگن من پیر شدم موهام سفید شده از بس فکر این نو کردم.
هم باید لینک های دانلود تعغیر بدم و هم دی ان اس باید جدید پیدا کنم من موندم خلاصه....