سلام دوستان،
ترجیح میدید برای گسترش فعالییتون سرور جدید بگیرید یا یه سرور قدرتمند تر ؟
اگه دلیل خاصی هم دارید ممنون میشم ذکر کنید .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان،
ترجیح میدید برای گسترش فعالییتون سرور جدید بگیرید یا یه سرور قدرتمند تر ؟
اگه دلیل خاصی هم دارید ممنون میشم ذکر کنید .
با تشکر
برای سرور هاستیگ یا سرور مجازی؟!
بستگی به پورت هم داره....
در ایران، اكثر شركتها به خصوص شركتهای معروف، برای ارزانتر تمام شدن هزینهها، ناچار تعداد زیادی سایتها را بر روی یك سرور قرار میدهند كه این میتواند عواقب بدی دربرداشته باشد، مواردی مانند آنچه كه گاهی در روزنامهها میخوانیم، یعنی با هك شدن یك سرور، صدها سایت دچار صدمه میشوند!
پس بهتر هست سرور جدید خریداری نمایید
با توجه به محدودیت های وب سرورها مثل اپاچی و ... ارتقاء تا حد معینی امکان پذیر هست که پس از ان بهتر است سرور دیگری بگیرید تا اینکه کیفیت سرویس تان افت پیدا نکند و مشتریان راضی بمانند.
آپاچی محدودیتی نداره !!!!
توی یک سرور hostgator
بیش از 1000000 تا دامین دیده بودم که هاست شده
ممنون از همه دوستان ،
منظورم سرور هاستینگ هست ، خودمم به همین نتیجه رسیدم
پارسال یک دامین رو دیدم نوشته بود اینقدر دامین روی این سرور هاست میشن
هاستگیتور هم از کلاستر برای هاست استفاده نمیکنه و هر سرور یک ns جدا داره
میگردن ببینم پیدا میشه
البته منظورم صدهزار تا بوذ یک صفر زیادی ولی همینم ذثن خیلی زیادیه
سلام.
تا جایی که من فهمیدم سوال ایشون HostGator و BlueHost نبود ...!
ببینید، بستگی داره که این ارتقا یا خرید سرور شما به چه دلیل باشه، اگر فقط به دلیل بالا رفتن تعداد سایت ها هست که زیاد مهم نیست و بسته به استفاده و نوع تنظیمات سرور، شما میتونید سرور رو ارتقا بدید و به راحتی باهاش کار کنید.
اگر دلیل شما این هست که سایت های پر بازدید و سنگین رو پشتیبانی می کنید، به چندین دلیل باید سرور جدید براشون تهیه کنید و دلایل به شرح زیر هست:
1. احتمال حمله شدن به یک یا چند سایت پر بازدید هاست شده توسط شما و تخریب سرور و down شدن همه سایت های شما در صورت 1 سرور بودن !
2. احتمال هک شدن و از بین رفتن اطلاعات کل سرور و هک شدن کل سایت ها (حتی در صورت داشتن backup باز هم نمیتونید هک شدن رو انکار کنید و یا سایت ها رو در عرض چند دقیقه باز گردانی کنید و این مورد یکم به آبرو و ثابقه کار شما لطمه میزنه) !
3. سنگین شدن طبیعی سایت و در نتیجه فشار بالا به سرور و کند شدن فعالیت سایت های دیگر هاست شده بر روی سرور مشابه و در نتیجه لطمه خوردن به ثابقه شما !
اینها مواردی هست که به نظر و تجربه من از دیدن روش فعالیت مشتری های خارجی و ایران کسب شده و معمولاً مشتری های سطح بالا رو بررسی کردم تا بتونم جواب چند سوال خودم رو کسب کنم که البته اینکه به درد شما هم خورد.
با تشکر.