باید و نباید های resello.com
با سلام
دوستان ریجستری resello برای دریافت نمایندگی طبق ادرس زیر
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
برای اسلب یک باید 100 دلار پرداخت کنیم؟ یا 100 یورو؟
و اینکه وقتی روی دلار کلیک میکنیم .com رو 9.99 دلار میزنه وقتی روی یورو کلیک میکنیم 7.23 خوب به نظر شما کدوم روش بهتره پرداخت بشه؟
پاسخ : باید و نباید های resello.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JATHIYA
با سلام
دوستان ریجستری resello برای دریافت نمایندگی طبق ادرس زیر
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
برای اسلب یک باید 100 دلار پرداخت کنیم؟ یا 100 یورو؟
و اینکه وقتی روی دلار کلیک میکنیم .com رو 9.99 دلار میزنه وقتی روی یورو کلیک میکنیم 7.23 خوب به نظر شما کدوم روش بهتره پرداخت بشه؟
عزیز نم یورو و دلار قیمتاشون با هم فرق دارن
در هر صورت یکی هست....
خوب میتوانید قیمت هاش چقدر فرق داره
قیمت امروز تو سایت feebazar.ir زده
دلار :۳۰,۱۰تومان
یورو : ۴۱,۳۰ تومان
قیمت دامین
دلار :9.99
یورو :7.23
به نظر قیمت اسلب رو بر اساس دلار بخرم یا یورو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JATHIYA
خوب میتوانید قیمت هاش چقدر فرق داره
قیمت امروز تو سایت feebazar.ir زده
دلار :۳۰,۱۰تومان
یورو : ۴۱,۳۰ تومان
قیمت دامین
دلار :9.99
یورو :7.23
به نظر قیمت اسلب رو بر اساس دلار بخرم یا یورو؟
اون سایت مهم نیست مهم اینه که بتونید دلار حواله چند گیر بیاورید
فرق چندانی نمیکنه یورو با این قیمت ها به صرفه در میاد اما باز بستگی به تامین کننده ارزی شما دارد
با سپاس
عیسی لو
با سلام
من یک آشنایی دارم هلند قرار شده که اسلب یک 100 یورو بریزند به حساب resello بعد من اینجا نقدی باهاش حساب کتاب کنم آیا این روش خوبیه ؟
یا روش استفاده از ویزا کارت یا پی پال و...................
به نظر شما کدوم برام بهتره بخصوص اینکه مبتدی هستم و اول راه که شما ها قبلا رفتید
سلام
نسبت دلار به یورو در resello و هم در ایران و هر جای دنیا زیاد با هم فرق نداره.
در این موارد مهم اینه کدوم ارز رو راحتتر می تونید پیدا کنید و بر اساس اون اکانت خودتون رو شارژ کنید.
یا علی
پیدا کردن یک نفر که خارج از ایران زندگی می کنه تا بتونید با حویت اون تو ریسلر کلاب بمونید سخت بود آیا ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
پیدا کردن یک نفر که خارج از ایران زندگی می کنه تا بتونید با حویت اون تو ریسلر کلاب بمونید سخت بود آیا ؟!
دوست عزیز اون موقع شما دیگه صاحب امتیاز اون دامنه نیستید و اون شخص خارج کشور که حالا از اوقام و یا آشنایان باشه صاحب امتیاز همست و اگه اتفاقی هم برای دامنه بیفته ریسلرکلاب اون شخص رو صاحب میدونه
فقط اینجا هس که دوستان به نام کسای دیگه دامنه ثبت میکنن وگرنه توی خارج همچین کاری بسیار مسخرست!!!!
نه نه به اسم خودم هست اکانت در reselllo.com
به این مواردی که بالا ذکر کردید فکر کدم اگر به اون اساس بود که آدم زیاد هست
نه این دوستم فقط کار مالی رو انجام میده
همونجوری که من دیدم تو سایت reselllo.com ثبت ریسلر به اسم ایرانی مانعی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JATHIYA
نه نه به اسم خودم هست اکانت در reselllo.com
به این مواردی که بالا ذکر کردید فکر کدم اگر به اون اساس بود که آدم زیاد هست
نه این دوستم فقط کار مالی رو انجام میده
همونجوری که من دیدم تو سایت reselllo.com ثبت ریسلر به اسم ایرانی مانعی نداره
اکانت هایی که در ریسلو به تازگی عضو میشوند hold است تا این وضعیت ریسلر کلاب مشخص بشه و بعد فعال خواهد شد
دوستان تحت هیچ عنوانی دامنه به نام یکی دیگه ثبت نکنید و یا با نام ساختگی دامنه ثبت نکنید
دامنه از هاست بسیار مهمتره
اگه هاست بره مشکلی نیست میشه از اول شروع کرد ولی اگه دامنه بره دیگه هیچ کاری نمیشه کرد هیچ کاری
اگه کسی رو دارید تو هلند که میتونه یورو پرداخت کنه خب بهترین کار انتخاب یورو هست
خب الان یک شبهه ایجاد شد
این resello اگر با مشخصات اصلی خودم ثبت نام کنم که مشکلی پیش نمیاد ؟
نه مشکلی نداره
با مشخصات ایرانی ثبت کنید
هيچگاه با مشخصات ايرانی در اينترنت ثبت نام نکنيد چون اصلا معلوم نيست پس فردا چه کشورهائی به ليست دشمنان و تحريم کنندگان اضافه ميشوند ، کی فکرش را میکرد یکروز رسلرکلاب هندی ، آمریکائی بشه ، ولی ما از حدود ده سال پيش دقیقا چنین اتفاقی را پيش بینی کرده بودیم و آدرسمان امارات و دبی بود و به همين خاطر به مشکل برخورد نکرديم به جز چند مشتری بی دقت که علیرغم آنکه بزرگ در صفحه لاگين پنل دامين نوشته بوديم که کشور و کد تلفن را ایران انتخاب نکنيد باز هم آدرسشان را ایران گذاشته بودند و خودشان ضرر کردند و گرفتار این رسلو بسیار مضحک افتادند
الان رسلو احمق چند تا دامین مشتری ها را فقط ده روز پس از اکسپایر دلیت کامل و آزاد کرده است و در جواب میگوید چون کاستومر در پنلش اعتبار نداشته ما دامین را آزاد کرده ايم در حاليکه شرکتهای دیگر قانونا 40 روز برای شارژ عادی نگه میدارند ، سی روز با جريمه و سی روز هم قفل ميشود و تقریبا حدود سه ماه و نيم بعد از تاریخ انقضا دامین را آزاد میکنند ، اما اینها پس از اتمام مراحل انتقال دامین های اکسپایر مردم را آزاد کرده اند بدون هيچ اخطاری
در یکی از ایمیل ها گفته اند که دامنه های حذف شده تا 39 روز پس از اکسپایر توسط ارسال تیکت به ساپورت ریسلو قابل بازیابی و تمدید هست و پس از آن هم با جریمه 80 دلاری میشود ریستور کرد که باز هم نیاز به ارسال تیکت هست
سلام دوستان،
من یه دامنه با پسوند .ae ثبت کردم اما بعد از ثبت دامنه و کسر مبلغ پیغام داد که این دامنه حذف شد. تیک هم زدم به ریسلو اما جواب نمیدن!!! چه باید کرد؟؟؟؟
کد:
Domain:
*****.ae
Status:
Domain is deleted