سلام
من ميخوام از تك وب يه سرور مجازي بخرم لطفا نظرتون رو بگيد
دوستان قبل از هرگونه ارسال پست لطفا تاپيك را از اول بخوانيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من ميخوام از تك وب يه سرور مجازي بخرم لطفا نظرتون رو بگيد
دوستان قبل از هرگونه ارسال پست لطفا تاپيك را از اول بخوانيد
teiran جان بیا تو یاهو مسنجر بیشتر در مورد تک وب برات میگم!
اینه آی دی من : mh_fakhraei
تک وب هم خوبه...
اما اگر با آقای شاهری (فکر میکنم) به توافق نرسیدین من در خدمتتون هستم.
موفق باشید.
عمومی اعلام کنید بهتره.
من خدمات هاستشون رو استفاده نکردم که بتونم روش نظری بدم . یه چند روزی که vps ازشون داشتم بد نبود! فقط چون موقتی بود صرف نمیکرد آنتی دیداس اینا نصب کنم که تا دلتون بخواد دیداس شدم که ربطی به سرویس دادن اونا نداشت!
سرویس دامنه هم یه ریسلر داشتم ازش که یه دامین توش بود؛ دقیق هم یادم نیست چرا گذاشته بودم اونجا اون دامین رو؛ بعد که میخواستم dns عوض کنم امون از دل غافل که وارد کنترل پنل نمیشد.
بعد که صحبت کردیم گفت که با همکارش دعواشون شده و همکارش میخواسته دامنه ها رو کش بره اونم اومده و دامین ها رو lock کرده! یه ماهی هم دسترسی به دامین نداشتیم!
ولی در کل بقیه کاراش خوب بوده تا الان.
سلام
من از ایشون 15 روز میشه هاست گرفتم - ریسلر
قبلش که گفتن مشکلی نیست بعد از انتقال فایل ها تا الان سایت "های" من 1 روز بالا نبوده
گفتن مشکل از سرور هست - قرار بوده شنبه گذشته حل بشه که نشد / گفتن دوشنبه سرور جدید میگیریم و انتقال میدیم که بازم نشد
اینم پیغام اخرش که دوشنبه در یاهو مسنجر به من دادند =
takweb24 : 14 om saat 11 shab transfer anjam mishe
الانم ساعت 3 نصفه شبه که درست نشده ، دیگه نمیدونم والا
...............
در جریان گرفتن سرور جدیدشون هستم! اما اینکه تا حالا دوندنتون رو نمیدونم چرا !!!
یه سری از مشخصات آقای علی شاهری مدیر تک وب:
1. اگه آنلاین باشن حتماً جواب میدن! ( چه invis چه busy) این از خوبیاشونه
2. سرورش به هر دلیلی down بشه یا میگه داریم رم اضافه میکنیم یا ترنسفر
3. زیاد هم شده که زیر حرفشون بزنن. مثلاً الان میگه فلان چیزو با این قیمت بهت میدم، فردا که میخوای ازش خرید کنی یه قیمتی میاره روش!
4. اشتباه مالی هم زیاد دارن، که چند جاییش به نفع من بود!
5. ویرایش شد ...
6. قیمت دامین IR.شون خیلی خوبه، من باهاشون کار میکردم که دیگه با یه نفر دیگه کار میکنم.
* در مورد درگیری با دوستشون هم فکر کنم درست باشه، چونکه قبلاً دو نفری کار میکردن که الان شدن یک نفر + اون طرف هم رفته یه سایت هاستینگ زده کپی takweb.ir
teiran جان در مورد خرید VPS اگه بیشتر تحقیق کنین به نظرم قیمت پایینتر هم میتونین پیدا کنین.
من خودم از ground.ir دو تا vps گرفتم، تا الان هم راضی بودم. قیمتشون هم مناسبه.
1- تایید میشه. ولی اگه اعصابش خورد باشه یهو ناسزا هم بهتون میگه!
2- این رو حقیقتش اطلاعی ندارم! ولی رمش من یادمه میگفت 16 هست! دیگه 16 رو که هر روز لازم نیست افزایش بدن
3- 100% تایید میشه! اگه قیمت ارزون بهت داد همون لحظه بگیر که فرداش پشیمون نشی چون ممکنه بگه دو برابر و یه ذره هم کوتاه نیاد!
4- اینم موافقم اما فعلا 75 به ضرر من تموم شده! پنلم الان -75 هست در حالی که هیچ حسابی باهاشون ندارم!
5- نداشتم این سرویس رو ازشون
6- هر دوشون رفیقیم . چه اون که رفته جدا شده چه خود ادمین تک وب.
1. ناسزا که تا حالا ازش نشنیدم! البته برمیگرده که چطور باهاش صحبت کنی
2. فقط 3 بار به خود من گفت که دارم رم اضافه میکنم + چند باری هم دیدم تو استاتوسش زده "در حال ترنسفر سرور". آخه این چه هاستینگیه که دم دقیقه سرورشو عوض میکنه ؟!
3. ...
4. 75هزار تومان ؟!
5. ...
6. ...
فکر کنم نیازی نباشه من چیزی بگم
ولی من فکر میکنم چون شما باهاشون دوستید یه چیزی بگید بهتره! :wub:
در جواب fakhraei:
1- حرف من این بود که من سرور قبلیم سوخته و یه سرور فوری میخوام گفتن باشه! بعد به شرایطی که پیش اومد نشد سرور رو آماده کنن (که البته حق هم داشتن!!!!). گفتم شما که نمیتونستی فوری بدی چرا گفتی میتونی! اوشون یه چیزایی بارم کردن....
3- خیلی به سروراش مینازه! خیلی هم ادعای این میکنه که مشتری دولتی داره! البته چون دوستمون گفتن که میخوان vps بگیرم باید اینم در نظر داشته باشیم که سروری که از روش vps میدن با سروری که هاست میدن جداست...
4- ...
5- بله در حال حاضر -75 هزار هستم. بهشون هم گفتم؛ گفتن درست میکنیم ولی نکردن! امیدوارم فردا نیان ادعا کنن که 75 بهشون بدهکارم!
6- ...
مشتری دولتی هم ممکنه داشته باشه، چونکه تبلیغاتشو زیاد دیدم تو مجلات. اگه اشتباه نکنم عصر شبکه بود!
سلام
دوستان از توجه همتون ممنون من با صحبتي كه با اقاي شاهري داشتم قرار شد بيان توي اين پست پاسخ بدند منتظر پلسخ ايشون هستيم
سلام
دوستان از توجه همتون ممنون من با صحبتي كه با اقاي شاهري داشتم قرار شد بيان توي اين پست پاسخ بدند منتظر پلسخ ايشون هستيم
منتظریم ...
با سلام
واقعا جا داره از همه تشکر کنم
خیلی خوشحال شدم این بحث و دیدم
واقعا نکته ضعف ها و قوت های جالبی بود
طاهرنژاد :
در مورد دومین ها
همون طور که می دونید آقای علیرضا مصطفوی که یه مدت با بنده کار می کردن بعد از جدا شدن از تک وب دومین ها رو به پنل خودشون انتقال دادن که این مشکل با اطلاع به دایرکتی و قفل کردن دومین ها و ارسال مدارک و انتقال مجدد آنها به تک وب رفع شد
آقای شاهری عزیز در مورد سرویس kashaneh چه مشکلی وجود داره که تا الان سرویسشون اوکی نشده ؟! (فکر کنم اینه دامینش: bartarhost.net)
واقعا ما شرمنده ایشون شدیم و انشا... جبران خواهیم کرد
اما مشکل چی بوده؟
ما هاست cpanel رو به دلیل عدم ارائه لاینسس به مشتری ایرانی در iweb روی یک vps ارائه میدیم
و از آنجایی که این vps روی سرور xen ما بوده
و سرور xen هم به دلیل :
منیج اولیه نا مناسب از کل ram استفاده نمی کرد و برای vps ها مشکل پیش می آید
البته این مشکل باید برای ارائه vps ویندوز و لینوکس بر روی xen هم باشه
به همین دلیل تصمیم گرفته شد
1) vps های لینوکس در سروری مجزا با سیستم openvz
2) vps های ویندوز در سرور جدیدی با منیج مناسب با سیستم xen ارائه شوند
به همین منظور
روز 3 شنبه سرور سفارش داده شد روز 4شنبه و 5شنبه بنده نبودم
پس روز 14 ام یعنی جمعه باسد ok می بود که قول دادم ، ولی سروری که تحویل گرفتیم به دلیل اشتباه Iweb که ما در خواست 32 بیتی رو داده بودیم ولی 64 بیتی تحویل دادن
مجبور شدیم درخواست بدیم برای تغییر آن که
دوستانی که با iweb کار کردن اطلاع دارن 24-48 ساعت طول میکشه
الان هم 32 بیتی ok هست و همکارم (آقای محمود نژاد: از مدیران hackerz.ir ) مشغول منیج آن هستند
که به محض ok بودن تست اولیه کلیه سرور های لینوکس به آن منتقل خواهند شد و پس از پایان کامل انتقال سرور xen که برای ویندوز در نظر گرفته شده ok می شود
1) به دلیل فشار کاری بالا خوب رو اعصاب هم ...
ولی به یاد ندارم ناسزای به کسی گفته باشم ، ولی شاید بد صحبت کرده باشم که پوزش می خوام و واقعا از دوستانی که با شکیبایی و شون آرامش می دن ممنونم
2) دونی روی هاست نداریم (دایرکت ادمین) ولی در مورد vps چرا تا علان به خصوص این اواخر زیاد بوده که تا حدودی توضیح داده شد
اما رم
این سه سرور اخیر 2 تا با رم 16 و دیگری 12 هست
ترانسفر هم در ابتدا برای افزایش قدرت cpu و رم بوده (quad 2.4 با رم 4 ) بودن که ارتقا به cpu dual xeon روی همان سرور ها امکان نداشت
4) سیستم تک وب سیکما هست و امثرا آشنایی دارید
با یک تیکت سریعا اصلاح میشه و مشکل خاصی نیست
منم از ایشون هاست دارم راضی هستم و تا حالا یکی دو بار دان شده و بقیه موقع ها آپ تایم سرور 100 هست
ولی نمیدونم چرا ایشون که باهاشون رفیق هم هستم گارانتی برگشت پول بهم نمیده :d
شاید خیلی مشتری داشته باشه که مثل شما راضی باشند
ولی من هنوز مشکلم حل نشده
خودشونم که گفتن:
منتظرم کار سرورشون زودتر تموم بشهنقل قول:
الان هم 32 بیتی ok هست و همکارم (آقای محمود نژاد: از مدیران hackerz.ir ) مشغول منیج آن هستند
که به محض ok بودن تست اولیه کلیه سرور های لینوکس به آن منتقل خواهند شد و پس از پایان کامل انتقال سرور xen که برای ویندوز در نظر گرفته شده ok می شود
من تا یاد دارم Hackerz همچین مدیری نداره
اما الان 16 فروردینه! من چرا منتقل نشدم؟ چرا دیتابیس هام و سرویسم قاطیه؟ چرا پنل سرورم بسته شده و نمیتونم کنترلش کنم؟؟؟
قرارمون بر این بود که 13 فروردین آخر شب تغییرش بدین...
این که نشد حرف که! شما الان 10 روزه کار انتقال منو انجام میدید اما هیچ جوری به سر نرسیده! من پشتیبانیتون اگه اینطور باشه قبول ندارم! مسئله سرور هم 14 فروردین باید حل میشد که نشده هنوز...
من فکر می کنم بهتر است دوستان بیشتر زمان بدهند تا انشالله مواردی که فرمودند حل شود
تا الان 15 روز هست که این مشکل هست!
و به من قول 14ام را دادن.
درسته که باید درک کنم اما چرا قول الکی بهم دادید؟ هزار بار هم بهتون گفتم شما بگید 100 سال دیگه درست میشه من حرفی نمیزنم. اما چرا گفتین 24 ساعته اماده میشه و کارشم رو انجام میده اما الان نزدیک به 20 روز هست که کارش رو درست انجام نداده! اینکه نشد حرف.
منم نگفتم کارتون بده. میگم حداقل به اون حرفی که بهم زدید پاسخ بدید . چون سرور شما به موقع به من تحویل داده نشد مجبور شدم برم جای دیگه سرورمو اوکی کنم در حالی که به من گفتید شب اوکی میشه . شب هم که اوکی نشد من رفتم سرور گرفتم. حالا مشکل من چیه که شما سر قولتون نبودید؟ گفتید از 14 فروردین اگه آپتایم اومد رو 99.99 درصد هر چی خواستین بگین؛ گفتم 99.99 نخواستم اگه اومد رو 99 درصد باید پولمو پس بدید... اما الان انگار یه چند روزی هست که دم به ثانیه بابت دان بودن سرور از طرف سایت های چک کننده آپتایم ایمیل میاد... دیتابیس های داخل سرور هم نمیدونم چه به روزشون اومده که همشون داغون شدن!!!
حالا دیگه چرا؟ حالا که 14ام شد! این قولتونم شد مثل قبل؟
من رو گنج ننشستم که بیام هزینه برا کاری که برام انجام نشده بدم!!!
من سرویس ها مو بخاطر رفاقت ازش میخرم و کاری هم به شرکت بودن یا نبودنشون ندارم!!!
نتيجه كه من گرفتم.خرابي زياد داره
(دوستان اينجا جا داره از شركتي كه ازش سرور گرفتم يه تشكر خوب كنم چون واقعا از نظر اپ تايم فكر نكنم پارس دتا هم بهش بره....)قيمتش بالاست اما خوبه
کدام شرکت؟نقل قول:
(دوستان اينجا جا داره از شركتي كه ازش سرور گرفتم يه تشكر خوب كنم چون واقعا از نظر اپ تايم فكر نكنم پارس دتا هم بهش بره....)قيمتش بالاست اما خوبه
سلام
بالاخره جواب takweb.ir به صورت کامل ارائه نشد
اي كاش هاستينگ ها كمي معتبر بودن تا ما واسه خريد ازشون دلهره نداشته باشيم
چه دلهره ای !؟
عزیزم شما نمی خوای پلان یک ساله بگیری کخ یک ماهست، منم که گفتم بهتون 7روز گارانتی میدم...
هرکس وسواس به خرج بده چیز خوبی گیرش نمیاد ها...