-
اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی
سلام دوستان عزیز
با توجه به فعالیت وب سایتمان ( وب سایت خدماتی ) روی این سرور فقط یک وب سایت ران میشه ، سرور برای هاست و مجازی سازی نمیخوایم
اول قصد داشتم سرور خارج از ایران باشه ولی به خاطر پینگ تصمیم گرفتم سرور از داخل ایران تهیه کنم
این وب سایت وب سایت خدماتیست به طور دقیق نمیتونم بگم به چقدر پهنای باند نیاز دارم ولی فکر میکنم حداکثر 5TB در ضمن وب سایت از پایه برنامه نویسی و دیزاین شده پس اول راه هستیم و به سرور خیلی قوی نیاز نداریم ولی دیتاسنتر امکان ارتقا و تعویض قطعات را داشته باشد
چند ساعتی هست در حال سرچ هستم ولی کاملا گیج شدم!
در هر تاپیکی نظری متفاوت
راجع به هر کدومش کلی نظر
یکی شبا دانلودش میشه X kb
یکی جواب پشتیبانی نمیده
یکی دیگه برخورد گروه فروش مناسب نیست
کلی تاپیک هست که چند صفحه کل کل و دعواست دوستان گلم لطفا با دلیل و مدرک حرفی رو بزنید و من از این سردرگمی نجات بدین
در یکی از تاپیکها لیستی از دیتاسنترهای ایرانی پیدا کردم البته همشون دیتاسنتر نیستن و بیشترشون server room هستن
افرانت
پارس آنلاین
آریا رسانه تدبیر
سروش رسانه
تبیان
فراسو سامانه پاسارگاد
آسیا تک
سپنتا
مبنا
جایگاه
شهراد
نگاه روشن پارس
ایران هاست
آتانت
روند تازه
در سرچ هایی که داشتم اسمهای روند تازه ، آتانت ،جایگاه ، مبنا ،
تبیان ، افرانت ، سروش رسانه زیاد به چشم میخورد
به طور مثال سرورهای cloob.com mihanblog.com از مبنا ( GOSTARESH ERTEBATAT MABNA :: شرکت گسترش ارتباطات مبنا ) هست ولی فقط کولو ارائه میشه
سرور بلاگفا از روند تازه ( Iran Web Hosting, Dedicated Server, SSL and Merchant Service Provider ) هست لایسنس ویندوزخیلی بالاست ! Windows 2008 Web R2 92000
ظاهرا دیتاسنترهای ایرانی توانایی ساپورت SSD را ندارن درسته؟ چون من SSD ندیدم
برام پینگ ، پشتیبانی ، امکان دسترسی به سرور ( شاید بخوام برم سرورم در هر ساعتی ببینم باید اجازه داشته باشم ) و از همه مهمتر پینگ ثبات داشته باشه
به نظرتون میشه با 350 تا 400 هزار تومان در ماه سرور از ایران گرفت
هزینه ای که برای ماه های اول میتونم پرداخت کنم این مقدار است ولی در ماه های آینده هزینه افزایش پیدا خواهد کرد
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
خواهشا تاپیک منحرف نکنید
با تشکر
-
پاسخ : اجاره سرور از دیتاسنتر ایرانی
تا اونجا که خودم دنبال دیتاسنتز داخل ایران بودم با چنین قیمتی و پنین پهنای باندی فکر نکنم پیدا کنید (اما آسیاتک اگر یک سرچ کنید قبلا من یک تاپیکی ایجاد کرده که دلیل دادن پهنا باند زیاد و ارزان چیه اونم مطالعه کنید چون اونم پهنا باند زیاد و ارزان میداد ) ما بقی دیتاسنتز ها معروف مثل افرا نت پارس آنلاین و تبیان چنین قیمت 400 در ماهی بتوانید 5ترابایت پهنا بگرید ندیدم و فکر نکنم چنین چیزی بشود چون هر 100 گیگ 35 هزار تومان هست پلکانی که در نظر نگیریم و معمولی حساب کنیم یک ترابایت 350 هزار میشه 5 ترابایت 1750000 یک و نیم به بالا میشه
اما بازم من مبتدی هستم و فقط در سطح دانش خودم که اطلاع داشتم گفتم دوستان بهتر و دقیق تر میتونند جواب بدهند
-
دوست عزیز با پهنای باندی که شما نیاز دارید آسیاتک گزینه مناسبیه براتون. فقط برق دیتاسنتر مشکل پیدا کرده بود که در موقع قطعی برق مشکل ساز میشد که قرار بود رفع کنند. در کل پیشنهاد و نظر شخصی من از بین این گزینه ها به ترتیب آسیاتک ، افرانت و تبیان هستن.
-
با این پهنای باند آیساتک مناسبتر هست
-
پیام خصوصی شد .
موفق باشید
-
دیتاسنتر ایرانی 5 ترابایتش کجا بود !
-
از HostDL تهیه کنید.
پورت ۱ گیگابیت هم ارایه میدند.
هر ترابایت پهنای باند هم ۴۵.۰۰۰ تومان
کیفیت مناسبی هم دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qqww
چند ملیون تومن ؟!
هاست دی ال سرور با ۲۰ ترابایت پهنای باند اولیه ارایه میکنه.
هر ترابایت اضافه هم ۴۵.۰۰۰ تومان روی پورت ۱ گیگابیت
آسیاتک در حال حاظر ۴۰ گیگابیت ظرفیت داره.
-
دوستان عزیز در نظر داشته باشید این تاپیک جهت همفکری و تبادل تجریبات شما ایجاد شده
بنده درخواست آفر نکردم!
لطفا قبل از ارائه آفر محل ایجاد تاپیک چک کنید
اون دوستانی که به صورت پ خ آفر دادن یا در اینجا آفر دادن گزارش شد
بنده عرض کردن فکر کنم حداکثر 5tb پهنای باند نیاز داشته باشیم
قیمت پهنای باند مهم نیست
در درجه اول کیفیت مهمه
-
سلام دوست عزیز.
اگر تازه به فعالیت شروع کردید فکر نمی کنم 5 ترابایت ترافیک نیاز داشته باشید. مخصوصاً با اینکه میگید 1 سایت هستش. البته اگر دانلود سنتر باشه ماجرا چیز دیگست. کلاً پیشنهاد نمی کنم دانلود سنتر رو بیارین تو ایران ، من سایت های پر بازدید مثل صرافی المپیک با حدود 30 میلیون هیت در روز یا تابلو اعلانات آتی سکه بورس کالا و انواع فروم های مختلف رو طراحی و هاست کردم تا حالا بیشتر از 1.2 ترابایت در ماه برای یک سرور! عادی داده جابجا نشده. البته تکنولوژی و پلتفرمی هم که برای ابزار استفاده می کنید مهمه که چطور در استفاده از منابع صرفه جویی کنید. انتخابتون برای سرور ایران انتخاب درستیه. حدوداً 6 ماه هست که سرویس هامون رو آوردیم ایران و فوق العاده راضی هستم. از لحاظ کیفیت من شخصاً با مراکز داده روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین کار کردم. هر سه در یک سطح کیفیت سرویس و قابل قبول هستن. هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن البته. مثلاً پارس گرد و خاک تو دیتا سنتر داشت و خود دیتا سنتر از تهران دوره ، یا تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد و برای رسیدگی به مشکلات فوری شما رو با سیستم تیکتینگش دق میده. روند تازه هم در ماه حدوداً 10 تا 20 دقیقه قطعی داره معمولاً که از همش میشه چشم پوشی کرد. همه این دیتا سنترها سرویس قابل قبول و خیلی خوبی به داخل ایران میدن اما بیرون ایران خیلی خوب نیست. اگر تا 70 درصد بازار هدف شما ایران هست انتخاب منطقی اینه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید. اگر سرور متعلق به خودتون باشه هم کلی هزینه هاتون پایین میاد. به عنوان مثال هزینه یه سرور خوب تو دیتا سنترهای امریکایی ماهیانه 300 دلاره که تقریباً میشه 1 میلیون تومن، با توجه به هزینه های مراکز داده ایرانی اگر سرور متعلق به خودتون باشه با حدود 300 هزار تومن هزینه کولو و 150 هزارتومن هزینه ترافیک میتونید سرویس خوبی رو ارائه بدید. در بلند مدت هم بازگشت سرمایه دارید و سرور هم همیشه دم دستتونه.
پایدار باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیز.
اگر تازه به فعالیت شروع کردید فکر نمی کنم 5 ترابایت ترافیک نیاز داشته باشید. مخصوصاً با اینکه میگید 1 سایت هستش. البته اگر دانلود سنتر باشه ماجرا چیز دیگست. کلاً پیشنهاد نمی کنم دانلود سنتر رو بیارین تو ایران ، من سایت های پر بازدید مثل صرافی المپیک با حدود 30 میلیون هیت در روز یا تابلو اعلانات آتی سکه بورس کالا و انواع فروم های مختلف رو طراحی و هاست کردم تا حالا بیشتر از 1.2 ترابایت در ماه برای یک سرور! عادی داده جابجا نشده. البته تکنولوژی و پلتفرمی هم که برای ابزار استفاده می کنید مهمه که چطور در استفاده از منابع صرفه جویی کنید. انتخابتون برای سرور ایران انتخاب درستیه. حدوداً 6 ماه هست که سرویس هامون رو آوردیم ایران و فوق العاده راضی هستم. از لحاظ کیفیت من شخصاً با مراکز داده روند تازه ، تبیان و پارس آنلاین کار کردم. هر سه در یک سطح کیفیت سرویس و قابل قبول هستن. هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن البته. مثلاً پارس گرد و خاک تو دیتا سنتر داشت و خود دیتا سنتر از تهران دوره ، یا تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد و برای رسیدگی به مشکلات فوری شما رو با سیستم تیکتینگش دق میده. روند تازه هم در ماه حدوداً 10 تا 20 دقیقه قطعی داره معمولاً که از همش میشه چشم پوشی کرد. همه این دیتا سنترها سرویس قابل قبول و خیلی خوبی به داخل ایران میدن اما بیرون ایران خیلی خوب نیست. اگر تا 70 درصد بازار هدف شما ایران هست انتخاب منطقی اینه از سرویس دهنده های ایرانی استفاده کنید. اگر سرور متعلق به خودتون باشه هم کلی هزینه هاتون پایین میاد. به عنوان مثال هزینه یه سرور خوب تو دیتا سنترهای امریکایی ماهیانه 300 دلاره که تقریباً میشه 1 میلیون تومن، با توجه به هزینه های مراکز داده ایرانی اگر سرور متعلق به خودتون باشه با حدود 300 هزار تومن هزینه کولو و 150 هزارتومن هزینه ترافیک میتونید سرویس خوبی رو ارائه بدید. در بلند مدت هم بازگشت سرمایه دارید و سرور هم همیشه دم دستتونه.
پایدار باشید.
درود بر شما دوست عزیز
سایت دانلود سنتر نیست و هدف کاربران ایرانی هستن
متاسفانه در حال حاظر توانایی کولو نداریم
بنده عرض کردم حداکثر 5 tb دوستان فکر کردن چنین پهنای پاندی 100% مصرف میشه به خاطر همین دچار سو تفاهم شدن
پس شما روند تازه رو تایید میکنید؟
میشه تعدادی وب سایت که توسط روند تازه سرویس دهی میشه ذکر کنید
چرا هزینه لایسنس ویندوز 2008 انقدر بالاست! 92 هزار تومان این 92 هزار تومان به همراه ms sql هست ؟ که بعید میدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیز.
پایدار باشید.
با سلام
در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 C هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 C که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :
Facebook: 85 Degrees in the 'Cold' Aisle | Data Center Knowledge
استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه
البته تمام دوستان از جمله شما استاد ما هستید اما خب بنده هم به عنوان عضو کوچکی از ارائه دهندگان سرویس ایران فقط نظر خودم را دادم.
دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه DC ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات
شاید هم باورتون نشه اما کلا نیازی به پشتیبانی تبیان تا کنون نداشتیم یک مورد نرم افزاری برای تست دادیم که خب چون باید از ***** واحد مالی عبور میکرد حق با شماست خیلی زمان برد در سیستم تیکتینگ ولی موارد دیگر مشکلی نداشتیم که کلا با تبیان در ارتباط باشیم بخواد اینجوری اذیت بکنه کلا تمام موارد با ما بوده تا کنون (کلوکیشن هستیم).
دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی ISP ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.
پشتیبانیش که کلا تعریف نداره اما خب توی روز اداری چندین تن هستند که پیگیری بکنند واقعا اما خب به نظرم تعداد پشتیبانانش کمه بر اساس تعداد مشتریهاشون و مشکلاتی که باید روزها حل کنند و پاسخگوی مشتریهاشون باشند.
------------------
همانطور که دوست بزرگوار ما SixthElement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.
------------------
استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد SSD خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).
حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد SSD ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد SSD ارائه بده هارد SSD خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی SSD ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت SAS 15 k سرور HP بود نه اس اس دی.
بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه SSD کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 C هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 C که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :
Facebook: 85 Degrees in the 'Cold' Aisle | Data Center Knowledge
استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه
البته تمام دوستان از جمله شما استاد ما هستید اما خب بنده هم به عنوان عضو کوچکی از ارائه دهندگان سرویس ایران فقط نظر خودم را دادم.
دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه DC ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات
شاید هم باورتون نشه اما کلا نیازی به پشتیبانی تبیان تا کنون نداشتیم یک مورد نرم افزاری برای تست دادیم که خب چون باید از ***** واحد مالی عبور میکرد حق با شماست خیلی زمان برد در سیستم تیکتینگ ولی موارد دیگر مشکلی نداشتیم که کلا با تبیان در ارتباط باشیم بخواد اینجوری اذیت بکنه کلا تمام موارد با ما بوده تا کنون (کلوکیشن هستیم).
دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی ISP ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.
پشتیبانیش که کلا تعریف نداره اما خب توی روز اداری چندین تن هستند که پیگیری بکنند واقعا اما خب به نظرم تعداد پشتیبانانش کمه بر اساس تعداد مشتریهاشون و مشکلاتی که باید روزها حل کنند و پاسخگوی مشتریهاشون باشند.
------------------
همانطور که دوست بزرگوار ما SixthElement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.
------------------
استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد SSD خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).
حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد SSD ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد SSD ارائه بده هارد SSD خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی SSD ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت SAS 15 k سرور HP بود نه اس اس دی.
بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه SSD کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.
یا حق
با تشکر از پاسخ شما
آقای سجادیه
با توجه به سخنان شما و دوست عزیز انتخابم تبیان و روند تازه شد
به نظر میرسه بعدا با فن آوا برای پشتیبانی با مشکل مواجعه بشیم در نتیجه انتخابم تبیان شد
امکانش هست در مورد
نقل قول:
ترافیک مصرفی در دیتاسنتر دولتی تبیان تهران به دلیل باز بودن پهنای باند برای جلوگیری از افت کیفیت ترافیک گرانتری دارد و به صورت 1 به 8 میباشد یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد
که در وب سایت شما درج شده بیشتر توضیح بدهید
ظاهرا تبیان 6 ماه و یک سال قرارداد میبنده
-
نقل قول:
تبیان در زمینه سرمایش یکم خصاصت به خرج می داد
يکی از اصولی ترين سرمايش ها در ايران برای ديتاسنتر رو تبيان انجام داده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinaz
با تشکر از پاسخ شما
آقای سجادیه
با توجه به سخنان شما و دوست عزیز انتخابم تبیان و روند تازه شد
به نظر میرسه بعدا با فن آوا برای پشتیبانی با مشکل مواجعه بشیم در نتیجه انتخابم تبیان شد
امکانش هست در مورد
که در وب سایت شما درج شده بیشتر توضیح بدهید
ظاهرا تبیان 6 ماه و یک سال قرارداد میبنده
بستگی داره چه پشتیبانی منظور شما باشد !!!
به نظر من فن آوا بهتر بود برای شما با ترافیک 5 ترای آتی.
تبیان و فن آوا فرقی ندارد ترافیک 1/8 میباشد اگر 100 گیگ پکیجتون باشه همانطور که توضیح داده شده قبلا :
یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد
دقیقا کجای این مورد را متوجه نشدید از این ساده تر به ذهنم نمیرسه براتون توضیح بدم. سوالتون را بفرمائید.
تبیان کلو اگر خواستید میتوانید از واسط ها ماهانه بگیرید خرید سرور هم به همین صورت.
یا حق
-
به نظر من از دیتاسنتر اسیاتک بگیرید چون که هاست دی ال هم از همین جا به سایت های بزرگ دانلود سرویس ارایه میده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بستگی داره چه پشتیبانی منظور شما باشد !!!
به نظر من فن آوا بهتر بود برای شما با ترافیک 5 ترای آتی.
تبیان و فن آوا فرقی ندارد ترافیک 1/8 میباشد اگر 100 گیگ پکیجتون باشه همانطور که توضیح داده شده قبلا :
یعنی از مثال 100 گیگ ترافیک 1 هشتم آن شامل 12.5 گیگ دانلود داخل سرور و مابقی آپلود میباشد
دقیقا کجای این مورد را متوجه نشدید از این ساده تر به ذهنم نمیرسه براتون توضیح بدم. سوالتون را بفرمائید.
تبیان کلو اگر خواستید میتوانید از واسط ها ماهانه بگیرید خرید سرور هم به همین صورت.
یا حق
رسیدگی به درخواست
طرز برخورد
احساس مسئولیت
و...
دلیل این انتخاب چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roobinaserver
با سلام
در مورد سرمایش فقط ذکر کنم خدمتتون که معمولا روی 22-26 c هست همیشه حتی یک بار کلا گذاشته بودند روی 18 c که بنده وقتی داخل دیتاسنتر بودم کلا داشتم یخ میزدم که بعدش چند وقت بعد دیدم دوباره گذاشتند روی حالت استاندارد. :
facebook: 85 degrees in the 'cold' aisle | data center knowledge
دیتاسنتر تبیان در مقابل با بقیه dc ها دارای آپلینک بهتری هست و از 3 لینک مداوم در حال استفاده هست - فرهنگ آزما - فیزیک نظری - مخابرات
دیتاسنتر فن آوا از لینک های pap خودش استفاده میکند (نت فن آوا) اما خب در خیلی موارد با برخی isp ها به صورت point to point متصل میباشد که مثلا تبیان نیست و این یک مورد خوب میباشد مثلا شاتل در تهران.
------------------
همانطور که دوست بزرگوار ما sixthelement گفتند هر جایی خوبی و بدی های خودش را دارد اما با توجه به همه این موارد بنده فن آوا و تبیان را تایید میکنم.
------------------
استارتر عزیز هم که بنده دقیقا نفهمیدم چرا به دنبال سرور اختصاصی هستند اما در کل سرور اختصاصی با هارد ssd خیلی کم پیدا میشه (بنده ندیدم زیاد).
حتی سرور مجازیش هم با جرات میگم جزو معدود نفراتی بودیم در ایران هارد ssd ارائه کردیم به صورت عمومی و نفر اول در تبیان (آمار تبیان را 100% داریم اما آمار کلی 80% داریم برای همین ذکر کردم جزو معدود نفرات)، البته این موارد به این عنوان نیست که کسی بلد نباشه هارد ssd ارائه بده هارد ssd خیلی گرانتر از هارد معمولی هست در ایران و کلا در آن زمان که ما start زدیم با اون اوضاع دلار که داشت هر روز رشد میکرد وقتی ssd ارائه کردیم اول خیلی ها مسخره کردند چون هزینه خیلی بالایی داشت و هنوزم نسبت به دلار 800 تومانی دارد در مقابل هارد های معمولی برای همین هم هنوز خیلی کمه این مورد و دیتاسنتر ها اکثرا ارائه نمیکنند و بنده رایجترین هاردی که دیدم میشه گفت sas 15 k سرور hp بود نه اس اس دی.
بعد از ما چند تن از همکاران دیگر در ضمینه ssd کم کم آمدند (تبیان) کلا اگر کارتون با سرور مجازی راه میفته فکر کنم بتوانید بیشتر آفر پیدا کنید تا سرور اختصاصی.
یا حق
سلام . شکی نیست که روبینا جزء با تجربه ترینها هستند و کاملاً قابل تایید اما لازمه چند مورد رو ذکر کنم اینجا. به واسطه یکی از پروژه ها ما یک رک کامل از تبیان داریم. در مورد سیستم سرمایش هم تجربه شخصی من بود و در یک مراجعه حضوری به مرکز داده و باقی اطلاعات مربوط میشه به سنسور های سرور های hp.
البته در مورد "استاندارد هم معمولا 22-24 هست اگر زیاد سرور ها در سرما قرار بگیرند به نوعی رطوبت ایجاد میشه و کلا باعث پوسیدگی سرورها میشه" خیلی موافق نیستم چون خود سرما باعث میعان رطوبت میشه و از مرکز داده خارج میشه. باز هم تاکید می کنم شاید مشکل از سرمایش رک ما باشه. اما در کیفیت خوب مرکز داده تبیان شکی نیست. اطلاعاتی هم که دادند کاملاً درسته.
در نهایت تجربه من روی مرکز داده های پارس ، تبیان و روند همه مثل همه البته اگر درگیر مشکل پشتیبانی نشید من تبیان رو پیشنهاد می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
به نظر من از دیتاسنتر اسیاتک بگیرید چون که هاست دی ال هم از همین جا به سایت های بزرگ دانلود سرویس ارایه میده .
سلام . تا جایی که در همین انجمن خوندم آسیاتک مشکل برق داشتند که امیدوارم تا این لحظه حل شده باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinaz
درود بر شما دوست عزیز
سایت دانلود سنتر نیست و هدف کاربران ایرانی هستن
متاسفانه در حال حاظر توانایی کولو نداریم
بنده عرض کردم حداکثر 5 tb دوستان فکر کردن چنین پهنای پاندی 100% مصرف میشه به خاطر همین دچار سو تفاهم شدن
پس شما روند تازه رو تایید میکنید؟
میشه تعدادی وب سایت که توسط روند تازه سرویس دهی میشه ذکر کنید
چرا هزینه لایسنس ویندوز 2008 انقدر بالاست! 92 هزار تومان این 92 هزار تومان به همراه ms sql هست ؟ که بعید میدونم
در مورد لایسنس هم ما از وقتی سرویس های ایران رو راه انداختیم بجز ویندوز سرور 2012 هیچ مشکلی در استفاده از ویندوز های قفل شکسته نداشتیم. البته بازم تاکید می کنم مایکروسافت هیچگونه نماینده ای در ایران نداره و پشتیبانی به ایران نمیده و طبیعتاً پیگیر چیزی نیست.
-
سلام
هاست دی ال از شهراد میگیره دوستان که هر ترا رو 100 تومن حساب میکنه 72 ساعتم حداقل زمان تحویله
-
-
خبر جدید اینکه به قطغ بعد از کنترل مجدد حرارت مرکز داده از پایین ترین سرور رک 18 درجه شروع و بالای رک به 25 درجه ختم می شد. جایی با دوستان صحبت تبیان بود امروز ، بسیار بسیار شاکی بودن از پشتیبانی و اینکه برای حل یک مشکل ساده از ساعت 6 عصر تا 8 صبح فردا کسی جواب گو نبوده و هی پیچوندن ! تبیان اگر با خود مرکز داده کاری نداشته باشید مرکز داده خوبیه که البته معمولاً به ماهی یک بار تماس هم شاید نرسه. سرویس ارتباط اینترنتی خیلی خوبی دارن و داون تایم ها حداقله.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
خبر جدید اینکه به قطغ بعد از کنترل مجدد حرارت مرکز داده از پایین ترین سرور رک 18 درجه شروع و بالای رک به 25 درجه ختم می شد. جایی با دوستان صحبت تبیان بود امروز ، بسیار بسیار شاکی بودن از پشتیبانی و اینکه برای حل یک مشکل ساده از ساعت 6 عصر تا 8 صبح فردا کسی جواب گو نبوده و هی پیچوندن ! تبیان اگر با خود مرکز داده کاری نداشته باشید مرکز داده خوبیه که البته معمولاً به ماهی یک بار تماس هم شاید نرسه. سرویس ارتباط اینترنتی خیلی خوبی دارن و داون تایم ها حداقله.
سلام
خیلی ببخشید من معمولا با کسی زیاد مستقیم صحبت نمیکنم که فکر نکنه به دست و پاش میخوام بپیچم شما هم چنین فکری نکنید که چون تبیان خطابه هی سوال میکنم.
اما برام سوال شده که اگر امکانش هست از دوستتون بپرسید موضوع مشکلشون چی بوده که این همه طول کشیده و چه روزی بوده البته اگر امکانش هست.
ارادتمند
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
خیلی ببخشید من معمولا با کسی زیاد مستقیم صحبت نمیکنم که فکر نکنه به دست و پاش میخوام بپیچم شما هم چنین فکری نکنید که چون تبیان خطابه هی سوال میکنم.
اما برام سوال شده که اگر امکانش هست از دوستتون بپرسید موضوع مشکلشون چی بوده که این همه طول کشیده و چه روزی بوده البته اگر امکانش هست.
ارادتمند
یا حق
سلام . مخلصم. مشکل هفته پیش بوده و قطع شدن لینک اختصاصی به مدت 14 ساعت. البته این ماجرا هیچ ارتباطی به اینترنت نداشته و کانال اختصاصی قطع بوده. با یک ریست ساده هم قابل رفع بوده اما این کار با تاخیر انجام شده و کلی درد سر درست کرده. یا مثلاً موضوع فایروال یا بازهم مشکلات زیرساختی و ... البته این مشکلات مطلقاً اشکالی برای کسی که سرور عادی داره مشکل ساز نیست چون اندازه پروژه ما خیلی بزرگه. مشکل دیگه ای که شخصاً با تبیان داشتم این بود که ترافیک رو رو 20 مگ بسته بودن و ما پوستمون کنده شد تا با 1000 تا سند بعد 1 روز قبول کردن که مشکل دارن. اما برای یکی دو تا سرور و تو اون رده سرویس عادی خوب جواب میدن چون سیاست اونها فکر می کنم برای اون اسکیل بوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام . مخلصم. مشکل هفته پیش بوده و قطع شدن لینک اختصاصی به مدت 14 ساعت. البته این ماجرا هیچ ارتباطی به اینترنت نداشته و کانال اختصاصی قطع بوده. با یک ریست ساده هم قابل رفع بوده اما این کار با تاخیر انجام شده و کلی درد سر درست کرده. یا مثلاً موضوع فایروال یا بازهم مشکلات زیرساختی و ... البته این مشکلات مطلقاً اشکالی برای کسی که سرور عادی داره مشکل ساز نیست چون اندازه پروژه ما خیلی بزرگه. مشکل دیگه ای که شخصاً با تبیان داشتم این بود که ترافیک رو رو 20 مگ بسته بودن و ما پوستمون کنده شد تا با 1000 تا سند بعد 1 روز قبول کردن که مشکل دارن. اما برای یکی دو تا سرور و تو اون رده سرویس عادی خوب جواب میدن چون سیاست اونها فکر می کنم برای اون اسکیل بوده.
شاید راهی باشه برای شما.
این مواردی که گفتید همه عدم اعتماد هست از سمت دیتاسنتر به مشتری برای همین پورت را باز نمیگذاره چون شدید میخواد کیفیت را حفظ بکنه و اگر پورت را باز بگذاره با یه دیداس کل دیتاسنتر میخوابه و به نظر من که میشه گفت مشکلاتشون را به چشم دیدم موقع دیداس کارشون در این زمینه خوبه و حساسیتشون چون الان با شما اینگونه هستند با مشتری دیگر هم به همین صورته در نتیجه تمام این موارد برای نگه داشتن کیفیت بالا هست که به کیفیت خدمات دهی شما و بنده هم بر میگرده در تبیان. (خوبیش و کیفیتش برای ماست)
در مورد ریست هم زوده بخوام بگم کدام سمت مقصر بوده که دیر ریست بشه برای همین نظر نمیدم چون اطلاعی ندارم.
در کل اسم شریفتون چیه ؟ شما خودتون با تبیان حقیقی قرار داد بستین ؟ یا با نام شرکتی قرار داد بستین ؟ نمونه آیپیتون چیه ؟
این موارد را برای بنده اگر خواستید پیغام خصوصی بکنید.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
شاید راهی باشه برای شما.
این مواردی که گفتید همه عدم اعتماد هست از سمت دیتاسنتر به مشتری برای همین پورت را باز نمیگذاره چون شدید میخواد کیفیت را حفظ بکنه و اگر پورت را باز بگذاره با یه دیداس کل دیتاسنتر میخوابه و به نظر من که میشه گفت مشکلاتشون را به چشم دیدم موقع دیداس کارشون در این زمینه خوبه و حساسیتشون چون الان با شما اینگونه هستند با مشتری دیگر هم به همین صورته در نتیجه تمام این موارد برای نگه داشتن کیفیت بالا هست که به کیفیت خدمات دهی شما و بنده هم بر میگرده در تبیان. (خوبیش و کیفیتش برای ماست)
در مورد ریست هم زوده بخوام بگم کدام سمت مقصر بوده که دیر ریست بشه برای همین نظر نمیدم چون اطلاعی ندارم.
در کل اسم شریفتون چیه ؟ شما خودتون با تبیان حقیقی قرار داد بستین ؟ یا با نام شرکتی قرار داد بستین ؟ نمونه آیپیتون چیه ؟
این موارد را برای بنده اگر خواستید پیغام خصوصی بکنید.
یا حق
ارائه سرویس به یک ارگان دولتی با پیک 40 میلیون ویزیت در روز یک امر بسیار عادیه . خدمات درخواستی هم نه ایمیل بوده ، نه به قول دوستان عزیز میکروتیک و گیم سرور و پایین آوردن پینگ بوده نه هیچی ! فقط وب خالص ! در مورد دیداس هم عرض کنم هیچ نوع پروتکشن درست حسابی وجود نداره در این مرکز داده ! اگر IPS IDS منظورتون باشه خود دوستان به دلیل ترافیک و PPS سرویس ما اعلام کردن نمی تونن ترافیک مانیتورینگ کنن و .... بعد دوست عزیز ارگان دولتی مگه بیکاره یا نیروی اضافی داره خودش رو دیداس کنه؟ بعد هم شما میدونید تبیان وابسته به کدوم ارگان دولتیه ؟ مسلماً میدونید و فکر می کنم سناریو پیشنهادی شما درست نیست. من در مورد کیفیت سرویس عادی برای شرکت های کوچیک و متوسط ادعایی نکردم اما خوب برای سطح enterprise واقعاً ضعیف عمل کردن. در مورد اطلاعات درخواستی هم به دلیل اینکه مجاز نیستم در جاهای عمومی اطلاعات دقیق منتشر کنم دعوت می کنم ازتون بیایید دفتر ما تا بیشتر حضوری در خدمت باشیم. شماره تماس هم از طریق آیدی پشتیبانی شما در یاهو براتون ارسال شد.
بازهم تاکید می کنم اینها تجربیات شخص بنده هست و اتفاقی هم که برای ما افتاده ممکنه برای هر کس دیگه بیفته یا نیفته. نه قصد خوبی گفتن یا بدی گفتن دارم. تمام صحبت های من هم سند و مدرک داره. اگر مرکز داده تبیان 10000000000 تا مشتری داشته باشه ( امیدوارم و از ته دل آرزو می کنم به این مرز برسیم در ایران عزیزمون) نه یک ریال به من میدن و نه اگر تعطیل شه. باز هم تاکید می کنم. بزرگانی که مسوولیت مرکز داده رو بر عهده دارند مانند خانم .... شاید روزی اینجور جاها رو نگاه کنن و با خوندن این مطالب نگاهی هم به مرکز داده بندازن. همه این موارد یک شکلی از درخواست همکاری هستش و پیشنهاد واقع بینانه برای سرویس بهتر که هم مرکز داده سرویس بهتری بده هم ما و همکاران مثل شما امکان داشته باشیم سرویس بهتری ارائه کنیم. من شخصاً به عنوان مدیر یک شرکت طراحی وب آرزومه که بجای درگیری و سر و کله زدن با شرکت های امریکایی بیام تو مراکز داده ایرانی سرمایه گذاری کنم و تمام سرویس رو از ایران بدم که کیفیت بهتر و سریع تری داشته باشه. الان هم بد نیست اما برای سرویس های بزرگ و بروز در لحظه هنوز ضعیف عمل می کنیم. باید دید بازار هدف مرکز داده کجا بوده و ممکنه اشتباه از ما بوده که جایی رو انتخاب کردیم که شرایط ما رو نتونستن براورده کنند.
بک مطلب فراموش نشه، این انجمن اینجاست که بتونیم پیشرفت کنیم و اطلاعات رو Share کنیم باهم. باز هم تاکید می کنم! قصد کوبیدن یا بالابردن یا تعریف و تمجید الکی نیست ، قصد پیشرفته و همین و همین. ماها همه استفاده کننده هستیم و برای استفاده از سرویس ها هزینه می کنیم. پس لازمه حداقل حد و حدود رو بدونیم و تیم مدیریت اونطرف هم از روی شکم سیری ما رو نگاه نکنه و هر زوری که دلش میخواد به ما بگه. شاید مشکل ما در ایران عدم امکان رقابت باشه ...
آخرین حرفم اینه که تبیان اگر کاری با پشتیبانی نداشته باشید و همه چیز با خودتون باشه واقعاً مرکز داده خوبیه. اما وای به روزی که کار به پاسخگویی باشه شما رو با سیستم تیکتینگ! دق میدن.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sixthelement
با عرض سلام خدمت دوست عزیز، من چند وقتی است که ازین مرکز داده سرویس میگیرم و تاحالا مشکل خاصی ندیدم. همون طور که خودتان فرمودید اینحا قصد پیشرفت داریم برای شفافیت بیشتر امکان داره یکی از سندهایی که دارین مبنی بر بسته شدن پهنای باند از سوی تبیان را اینجا بذارید؟ و اینکه موضوع اختلالی که برای لینک اختصاصی بوده، خود شرکت بهتون گفت با یک ریست ساده قابل حل بوده یا خودتون به این نکته پی بردید؟ در مورد بحث سرمایش هم تا اونجا که خاطرم هست دما تا 27 درجه بر اساس tia استاندارد است. اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمایید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid_n_64
با عرض سلام خدمت دوست عزیز، من چند وقتی است که ازین مرکز داده سرویس میگیرم و تاحالا مشکل خاصی ندیدم. همون طور که خودتان فرمودید اینحا قصد پیشرفت داریم برای شفافیت بیشتر امکان داره یکی از سندهایی که دارین مبنی بر بسته شدن پهنای باند از سوی تبیان را اینجا بذارید؟ و اینکه موضوع اختلالی که برای لینک اختصاصی بوده، خود شرکت بهتون گفت با یک ریست ساده قابل حل بوده یا خودتون به این نکته پی بردید؟ در مورد بحث سرمایش هم تا اونجا که خاطرم هست دما تا 27 درجه بر اساس tia استاندارد است. اگر اشتباه میکنم اصلاح بفرمایید
با تشکر
سلام دوست عزیز. با کمال میل حاضر هستم اطلاعات رو در اختیارتون بذارم اما بر حسب امانت اجازه ندارم اطلاعات رو اینجا قرار بدم. قدم روی چشم ما بگذارید و تشریف بیارید دفتر ما اطلاعات رو تقدیم کنم. تمام نتایج تست ها و لاگ ها مستند و قابل ارائه هستش.
در مورد ریست هم اگر متن رو بخونید نقل قول بوده. البته مثل چشمم به اون افراد اعتماد دارم و حرفشون برای بنده سند هستش.
ANSI/TIA-569-C-1 هم میگه بین 5 تا 35 حق با شماست ، اما در کنارش تا جایی که من میدونم میگه حد اکثر اختلاف مجاز حرارت 5 درجه فارنهایت هستش.
ASHRAE Class 1, Class 2, Class 3, and Class 4 spaces defined
Temperature and humidity specifications provided for distributor rooms, distributor enclosures, entrance rooms or spaces, access provider spaces, service provider spaces, and common distributor rooms as follows:
Temperature: 5 – 35°C (41 – 95°F) dry bulb
Relative humidity (RH): 8 – 80%
Maximum dew point: 528°C (41 – 82°F)
با همه این حرفها اگر پست های بنده رو بخونید من نخواستم بگم تبیان خوبه یا بده. البته اینکه صحبت به تبیان ختم شد نتیجه اینه که بالاخره گوش میدن یه جورایی به اینجور جاها که مراکز داده دیگه نمیدن همین آیدی با اولین پست هم نشون میده از بچه های تبیان هستن. خود شما بهتر میدونید هیچ صاحب سروری که با خون جگر سرور خریده و در مرکز داده قرار داده دوست نداره بچه عزیزش گرما بخوره تا عمرش کم بشه. 27 درجه هم خدایی گرمه واسه سرور.
در نهایت اگر پست های قبلی رو بخونید گفتم مرکز داده تبیان به نظر من اگر کاری با سیستم تیکتینگ نداشته باشید مرکز داده خوبیه. تمام مطالبی هم که از سمت بنده نوشته شده نتیجه تجارب شخصی بنده بوده و ممکنه اتفاقاتی که برای ما افتاده برای کس دیگه پیش نیاد.
-
آسیاتک فعلا بهترین گزینه است