سلام بچه ها من چند روز پیش یه هاست گرفتم واسه سایت موزیکم و الان دی ان اس اختصاصی دارم آیا فقط dns اختصاصی کفایت میکنه برای ردگیری نشدن هاست یا نه اگه از cloudflare استفاده کنم چی؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها من چند روز پیش یه هاست گرفتم واسه سایت موزیکم و الان دی ان اس اختصاصی دارم آیا فقط dns اختصاصی کفایت میکنه برای ردگیری نشدن هاست یا نه اگه از cloudflare استفاده کنم چی؟؟؟
up
شما چی پیشنهاد میدین؟؟
ازCloudflare استفاده کنید. فکر نمیکنم عمو فی.ترچی اینقدرها هم بیکار باشه که وقت بزاره برای کشف این چیزا.
دی ان اس اختصاصی کفایت می کنه ;)
با دی ان اس اختصاصی هم کارت راه میفته اما اگر ای پی اختصاصی باشه بهتره
صد درصد باید آی پی اختصاصی باشد
هزینه ی زیادی نداره شاید 3 ت در ماه ازتون بگیرن
ای پی و دی ان اس اختصاصی تهیه بفرمایید دی ان اس اختصاصی تنهای بدردتون نمیخوره
موفق باشید
معمولا روبات ف-ی-ل-ت-ر چی میاد دی ان اس رو نگاه میکنه مگر اینکه برادران راپورت چی با اصرار زیاد کاری کنند که آقا روباته بیاد ای پی را هم ببینه
عزیز هر کاری کنی راهی هست اما اگه ای پی . دی ان اس اختصاصی بگیریر بهتره یکم دیرتر می فهمند
در مرحله اول داشتن dns اختصاصی
در مرحله بعد داشتن آی پی اختصاصی
آی پی اختصاصی خیلی مناسب هست اما معمولا با whois گرفتن از آی پی های قبل و بعد میشه آمار رو در اورد...مگر اینکه کلا آی پی از رنج دیگه ای باشه که خیلی ضریب اطمینان رو بالا میبره
مرسی از راهنمایی خوبتون من خودم هم نظرم روی آی پی و دی ان اس با همه کسی هست که با استفاده از هردو اینا رد هاستشو زده باشن ؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم من دو تا هاست دارم که یکیش برای دانلود به نظر شما نیازی هست که برای هاست دانلودم هم یه آی پی اختصاصی بگیرم چون آدرس دامین هاشونم فرق داره
یه تیکت زدم واسه پشتیبانی میگه ماهی 10 تومن . آی پی اختصاصی رو نمیشه از جای دیگه گرفت؟
زیاد روی این مساله سخت گیزی نکنید. زیار برای سایت موزیک تنها به ***** دامین اکتفا می کنند. مگر اینکه در سایت شما ، در انجمن شما و ... مطالب و محتوای بسیار بسیار مجرمانه : پ - ور ن / ســیــ ـا ســ ی / فراماسونری و .. ) شبیه به این وجود داشته باشد . برای این قبیل محتوا که مثال زدم شدیدا سخت گیر هستند و حتی به هاست و ... نیز ایمیل ارسال می کنند. اما یک سایت موزیک ساده که بازدید بسیار زیادی هم ندارد به ***** دامین اکتفا می شود. به هر حال از نظر بنده ( نظر شخصی) بی دلیل هزینه نکنید برای آیپی اختصاصی و .. !
آی پی اختصاصی بگیرید
بگید مستقیم وصل کنند براتون
من که کاملا گیج شدم 8-}
از Cloudflare استفاده کنید و حتما برای ارسال میل از سرور جدا استفاده کنید
Run email on separate server/service
If you are running your mail on the same server as your website, then the attacker can always find your origin server IP. To close this possible security gap, you can use an email service on a separate server than your website, whether through your hosting provider or an outside service