-
با فروشندگان متفرقه خدا حافظی کنید !!!
با سلام
با تدبیر و حرکت ارزشمندی که پلیس محترم فتا اخیرا اتخاذ کرده فروشندگان متفرقه هاستینگ باید از این بازاری که به ... کشیدند خدا خافظی کنند
متاسفانه طی چند سال اخیر بازار هاستینگ به بیراهه کشیده شده
افراد زیادی بدون دانش فنی که فقط میتونند یک تمپلیت آماده رو لود کنند و آی پی عوض کنند با اجاره یک سرور و یا ارائه سرور بصورت نمایندگی هم باعث بی اعتمادی کاربران به فروشندگان هاستینگ و هم قیمت هایی که این فروشندگان نمیدونیم از کجا در میارند شدیم !!!
برخی از این فروشندگان هم که ماشاالله کم نیستند پول از چه کاربرانی که نخوردند و غیب نشدند!
با این کار هم این بازار چهار چوب با برنامه پیدا میکنه هم کاربران میتونند با اعتماد خرید کنند و هم کسانی که وافعا علم این کار رو دارند میتونند کار کنند
بدون شک خیلی از همکاران و کاربران از این حرکت استقبال میکنند
این خبر رو کپی نکردم بنده حظورا رفتم چون خودشون تماس گرفتند خواستند تا برم این همان ساماندهی هست که دارند انجام میدهند برخی از همکاران رفتند و دیگر کسانی هم که نرفتند باهاشون تماس میگیرند
مدارک قانونی ثبت شرکت و مشخصات شخصی مدیر عامل و ... + ( ریز فعالیت کاری وارد جزئیات نمیشم ) رو میخوان خلاصه باید قانونی و ثبت شده باشند افرادی که دارند کار میکنند
گفتند به کسانی که میشناسید بگید خودشون بیان خودشونو معرفی کنند اگر نیان خودمون باهاشون تماس میگیریم که بیان !
باید بین کسی که علم این کار رو داره زحمت کشیده و هزینه کرده و کسی که تازه از راه رسیده یک فرق بزرگ باشه
بنده به شخصه از این حرکتشون خیلی راضی هستم و بهشون خسته نباشید میگم
-
پاسخ : با فروشندگان متفرقه خدا حافظی کنید !!!
درود بر شما
لینک خبر هم قرار بدید لطفا :53:
-
به نظر من حركت ارزشمندي است كه پليس فتا انجام ميده
بازار هاستينگ به يك سروساماني خواهد رسيد
-
Re: با فروشندگان متفرقه خدا حافظی کنید !!!
این حرکت دقیقا چی هست؟!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
حرکت هر چه هم باشد نمی تواند وضعیتی که شما از آن ناراحت هستید سر و سامان دهد..... می دونی چرا؟ چون خیلی ها که دنبال خرید سرور و هاست هستند خودشان از فتا فرارین...
-
این حرکت چی هست؟ خبر از کجاست؟ آیا برای فعالیت باید از جای خاصی مجوز بگیریم از این به بعد؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
-
سلام
بنده متوجه نشدم این حرکت ارزشمند چی هست ؟
از کدام منبع اعلام شده
ملاک چی هست ؟
...
-
طرح ساماندهی هاستینگ ها اگر اشتباه نکنم از سال پیش شروع شد
یک قوانین 17 گانه هم بود که تا الان عملی نشده
-
منظورتون این ها هست:
رئیس کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، اخیرا با اعلام شرایط ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه گفته است : این شرایط که در 17بند تشریح شده، حداقلهای کیفی شرکتهای ارائهدهنده خدمات میزبانی وب و ثبت دامین است. مهرداد سیجانی افزود : طی این مدت فعالان و شرکتهای مختلف با مراجعه به سازمان، برای احراز شرایط حداقل کیفی فعالیت خود مراجعه کرده و برخی نیز به عضویت سازمان نصر تهران درآمدهاند.
به گفته سیجانی، حدود 200 فعال در حوزه میزبانی وب در ipهای کشور فعالیت میکنند که پیگیری و تشویق سازمان نظام صنفی رایانهای از فعالان این حوزه برای استاندارد کردن فعالیتشان همچنان ادامه دارد.
پیمان نورایی - مسوول کارگروه زیرساخت کمیسیون فضای مجازی - که پیش از این از اجرای طرح "ارائه نشان اعتماد" به شرکتهای حوزه خدمات میزبانی وب خبر داده بود، با اشاره به 17 شرط یاد شده، برای ساماندهی فعالیت در این حوزه گفت: این 17بند، حداقل شرایط برای دریافت نشان اعتماد درحوزه ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه است و شرکتها با رعایت این شروط، میتوانند تنها یک ستاره از طرح نشان اعتماد را دریافت کنند.
نورایی ادامه داد : با اجرایی شدن طرح نشان اعتماد، قطعا شرکتها برای دریافت مراتب بالاتر (ستاره)، نیازمند رعایت شروط تکمیلی خواهند بود.
طبق اعلام شرایط ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه توسط روابط عمومی سازمان نظام صنفی حداقلهای کیفی ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامین که از سوی کمیسیون فضای مجازی سازمان نصر استان تهران منتشر شده، به شرح زیر است :
1. شرکت ارائهدهنده خدمات باید ثبت شده باشد.
2. شرکت عضو شاخه حقوقی سازمان نظام صنفی رایانهای استان مربوطه باشد.
3. شرکت دارای رتبهبندی معتبر از شورای عالی انفورماتیک کشور باید یا دارای لیست بیمه و کد اقتصادی باشد.
4. شرکت در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبتنام کرده و گواهی مربوطه را ارائه دهد.
5. ساعات اداری شرکت در وبسایت رسمی آن شرکت مشخص و مجموع این ساعات از 40 ساعت در هفته بیشتر باشد.
6. نام ثبتی شرکت در وبسایت به همراه ایمیل و نشانی و تلفن ثابت (نه همراه) درج شده باشد.
7. شرکت باید شرایط سرویس خدمات میزبانی وب مصوب سازمان نظام صنفی را در وبسایت خود قرار داده و طبق آن اقدام به سرویسدهی کند.
8.مشخصات پلنهای میزبانی وب و تعرفههای خدمات به صورت بروز روی وبسایت مشخص شده باشد.
9.امکان پاسخگویی به صورت حضوری در محل شرکت در ساعات اداری وجود داشته باشد.
10.کارشناس فروش تمام وقت جهت رسیدگی به درخواستها و پاسخدهی به صورت تلفنی و حضوری وجود داشته باشد.
11. شرکت دارای پورتال کاربران با قابلیت ورود مشترکان به آن جهت مشاهده و انجام اموری مانند تمدید سرویسها را داشته باشد.
12. نحوه بهکار گیری و وجود اطلاعات (شامل فایلها، ایمیلها و دیتابیسها) و برنامه زمانبندی آنها مشخص بوده و توسط کاربران قابل مشاهده باشد.
13. شرکت دارای پورتال پشتیبانی و سیستم تیکت جهت پاسخگویی باشد.
14. شرکت دارای بخش رسیدگی به شکایات در پورتال پشتیبانی بوده یا دارای ایمیل اختصاصی جهت رسیدگی به شکایات باشد.
15. شرکت باید ظرف مدت حداکثر 24 ساعت پاسخ اولیه درخواستهای کتبی (مبتنی بر ایمیل با تیکت) مربوط به پشتیبانی فنی را ارسال کند. منظور از پاسخ اولیه، پاسخی است که توسط نیروی پشتیبانی سطح 1 شرکت ارسال شده و به معنی ارجاع آن به سطوح بالاتر پشتیبانی یا شروع عملیات لازم مربوط به درخواست است.
16. جهت بررسی این امر یک ایمیل حاوی یک لینک به صورت اتفاقی به ایمیل پشتیبانی متقاضی ارسال میشود و زمان بین ارسال ایمیل تا کلیک روی لینک به عنوان زمان پاسخ اولیه در نظر گرفته میشود.
17. کارشناس پشتیبانی تمام وقت مستقر در محل شرکت حضور داشته و برقراری ارتباط تلفنی با کارشناس پشتیبانی در تمام ساعات اداری مقدور باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
منظورتون این ها هست:
رئیس کمیسیون فضای مجازی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، اخیرا با اعلام شرایط ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه گفته است : این شرایط که در 17بند تشریح شده، حداقلهای کیفی شرکتهای ارائهدهنده خدمات میزبانی وب و ثبت دامین است. مهرداد سیجانی افزود : طی این مدت فعالان و شرکتهای مختلف با مراجعه به سازمان، برای احراز شرایط حداقل کیفی فعالیت خود مراجعه کرده و برخی نیز به عضویت سازمان نصر تهران درآمدهاند.
به گفته سیجانی، حدود 200 فعال در حوزه میزبانی وب در ipهای کشور فعالیت میکنند که پیگیری و تشویق سازمان نظام صنفی رایانهای از فعالان این حوزه برای استاندارد کردن فعالیتشان همچنان ادامه دارد.
پیمان نورایی - مسوول کارگروه زیرساخت کمیسیون فضای مجازی - که پیش از این از اجرای طرح "ارائه نشان اعتماد" به شرکتهای حوزه خدمات میزبانی وب خبر داده بود، با اشاره به 17 شرط یاد شده، برای ساماندهی فعالیت در این حوزه گفت: این 17بند، حداقل شرایط برای دریافت نشان اعتماد درحوزه ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه است و شرکتها با رعایت این شروط، میتوانند تنها یک ستاره از طرح نشان اعتماد را دریافت کنند.
نورایی ادامه داد : با اجرایی شدن طرح نشان اعتماد، قطعا شرکتها برای دریافت مراتب بالاتر (ستاره)، نیازمند رعایت شروط تکمیلی خواهند بود.
طبق اعلام شرایط ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه توسط روابط عمومی سازمان نظام صنفی حداقلهای کیفی ارائه خدمات میزبانی وب و ثبت دامین که از سوی کمیسیون فضای مجازی سازمان نصر استان تهران منتشر شده، به شرح زیر است :
3. شرکت دارای رتبهبندی معتبر از شورای عالی انفورماتیک کشور باید یا دارای لیست بیمه و کد اقتصادی باشد.
4. شرکت در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبتنام کرده و گواهی مربوطه را ارائه دهد.
5. ساعات اداری شرکت در وبسایت رسمی آن شرکت مشخص و مجموع این ساعات از 40 ساعت در هفته بیشتر باشد.
6. نام ثبتی شرکت در وبسایت به همراه ایمیل و نشانی و تلفن ثابت (نه همراه) درج شده باشد.
7. شرکت باید شرایط سرویس خدمات میزبانی وب مصوب سازمان نظام صنفی را در وبسایت خود قرار داده و طبق آن اقدام به سرویسدهی کند.
8.مشخصات پلنهای میزبانی وب و تعرفههای خدمات به صورت بروز روی وبسایت مشخص شده باشد.
10.کارشناس فروش تمام وقت جهت رسیدگی به درخواستها و پاسخدهی به صورت تلفنی و حضوری وجود داشته باشد.
11. شرکت دارای پورتال کاربران با قابلیت ورود مشترکان به آن جهت مشاهده و انجام اموری مانند تمدید سرویسها را داشته باشد.
12. نحوه بهکار گیری و وجود اطلاعات (شامل فایلها، ایمیلها و دیتابیسها) و برنامه زمانبندی آنها مشخص بوده و توسط کاربران قابل مشاهده باشد.
14. شرکت دارای بخش رسیدگی به شکایات در پورتال پشتیبانی بوده یا دارای ایمیل اختصاصی جهت رسیدگی به شکایات باشد.
15. شرکت باید ظرف مدت حداکثر 24 ساعت پاسخ اولیه درخواستهای کتبی (مبتنی بر ایمیل با تیکت) مربوط به پشتیبانی فنی را ارسال کند. منظور از پاسخ اولیه، پاسخی است که توسط نیروی پشتیبانی سطح 1 شرکت ارسال شده و به معنی ارجاع آن به سطوح بالاتر پشتیبانی یا شروع عملیات لازم مربوط به درخواست است.
16. جهت بررسی این امر یک ایمیل حاوی یک لینک به صورت اتفاقی به ایمیل پشتیبانی متقاضی ارسال میشود و زمان بین ارسال ایمیل تا کلیک روی لینک به عنوان زمان پاسخ اولیه در نظر گرفته میشود.
17. کارشناس پشتیبانی تمام وقت مستقر در محل شرکت حضور داشته و برقراری ارتباط تلفنی با کارشناس پشتیبانی در تمام ساعات اداری مقدور باشد.
سلام
بله دقیقا منظور بنده همین خبربود
بنده خودم دنبال این کار هستم ولی در بعضی از مسائل کمی سخت گیری میکنند
-
باید سازمانی باشه به فروشندگان هاست ها و خدمات اینترنتی نظارت کنه . خیلی کلاهبرداری زیاد شده توی اینترنت ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
سلام
بله دقیقا منظور بنده همین خبربود
بنده خودم دنبال این کار هستم ولی در بعضی از مسائل کمی سخت گیری میکنند
داداش میشه جاهای سختشو بگی؟ که خواستیم بریم اون قسمت هاش حواسمون باشه
البته چند تای اولی سخته
مثلا سازمان نظام صنفی رو که پرس و جو کرده بودم گفتند مدیرعامل باید مدرکش کارشناسی باشه! حالا کارشناسی ادبیات هم فرق نداره!
-
طرح خوبی هست
ولی فضای اینترنت خیلی وسیع تر از اون هست که بخوایم بگیم میشه کنترل کرد
مثل این میمونه بگیم بساطی های کنار خیابون دیگه کار نباید کنند
یا فروشندگان داخل مترو دیگه نباید فروشندگی کنند
آیا واقعا دیگه جنس نمی فروشند؟
ولی میشه کاری کرد که کنار کار اون ها که گند زدند به این بازار یا بازار stable برای فروشندگان مجاز ایجاد کرد که بتوانند به بهترین شکل کاسبی خودشون را بکنند
-
به نظر من طرح خوبیه اما چشمم آب نمیخوره و میدونم به مشکل میخورند سرویس دهنده ها.
مثلا فروش سرور مجازی الان ممنوع شده و دقیقا شرایطی هست که اینماد گذاشته که بعد از رعایت آن میشه به صنف رایانه ای درخواست مجوز داد.
عملا زیر مجموعه صنف نباید سرور مجازی بفروشه.
و خیلی محدودیت های دیگر.
کسایی که نشستند تصمیم میگیرند به جرات میگم از فضای اینترنتی و خرید و فروش های آن هیچ اطلاعاتی ندارند و حداکثر اطلاعات آنها در حد یک مغازه کامپیوتری هست و هنوز کار یک شرکت هاستینگ را درک نمیکنند
یا مثلا همین الان یک نکتش به نظرم مشکل داشت :
نقل قول:
میشه یکی به بنده بگه کدام بانک 24 ساعته داره خدمات میده که واحد فروش خدمات بده ؟
واحد فروش رابطه کاملا مستقیم با بانک داره و وقتی مشکلی در پرداخت و ... پیش بیاد که نشه از طریق بانکداری اینترنتی پیگیری کرد باید از طریق خود بانک پیگیری بشه که ساعات اداری فقط فعال هستند.
یک سوال :
میشه به من یکی بگه خود مخابرات ساعت 3 صبح پهنای باند میفروشه که مشتری سفارش داد کارشناس فروش به آن رسیدگی بکنه ؟
:-|
و هزاران سوال و مشکلات دیگر هست این میان به نظر من بیشتر از خوشحال شدن به خاطر این طرح باعث ناراحتیه :)
کلا درکی از هاستینگ هیچ کدام ندارند.
یا حق
-
راه قطعی ای برای حل این مشکل نیست .
باید به همه فرصت داد همین بزرگ های هاستینگ کشور روزی یک مبتدی بیشتر نبودند . شما خودت وقتی اومدی تو این بازار حرفه ای بودی (یا اصلا الان هستی؟) ؟ یا به مرور زمان تجربه کسب کردی ؟ خوده بنده هم 5 سال قبل هیچی اطلاعاتی در مورد هاستینگ نداشتم ولی الان خداروشکر به خیلی مسائل مسلط هستم. خود شمال دوست داشتی چند سال قبل که تجربه ای نداشتی به این شکل باهاتون برخورد شه ؟ اگر این برخود با شما می شد الان به تجربه ای که الان دارید می رسیدید؟ ( بنده نمیدونم دقیقا چقدر دانش فنی دارید و قطعا داشنی که الان دارید با داشنی که برای اولین بار داشتید قابل مقایسه نیست) .
باید به همه فرصت داد مشتری ای که سرش کلاه میره از بی دقتی و کم دانشی خودش هست (به بازار هاستینگ هم ربطی نداره همجا به همین شکله)
فروشنده ها هم نباید نگران د-زدیده شدن مشتریاشون باشند برای کسی که معتبر باشه و کار بلد همیشه مشتری هست . اون هایی که مشکل دارند همیشه از این مسئل حراسونند
یا حق
-
@ roobina
فکر میکنم تمام وقت، منظورشون وقت اداری باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
@ roobina
فکر میکنم تمام وقت، منظورشون وقت اداری باشه.
نقل قول:
اتفاقا منظورشون را بلد هستند درست بیان کنند و منظورشون ساعت اداری نبوده مورد 17 را ببینید.
پشتیبانی همیشه باید باشه اما ساعت اداری هم پاسخ گویی تلفنی و حضوری داشته باشه. اگر منظور از تمام وقت ساعت اداری بود میگفتند :
17. کارشناس پشتیبانی در تمام ساعات اداری مستقر در شرکت حضور داشته و برقراری ارتباط تلفنی با کارشناس پشتیبانی مقدور باشد.
جملات بالا باید دقیق باشه و اگر یک موقع شکایتی یا چیزی باشه یه یک وکیل هم این متن قوانین را نشان دهید منظور را نگاه نمیکنه و میگه معنیش 24 ساعته هست.
البته شاید هم هنوز بنده درست متوجه نشدم اما مطمئن هستم منظور از تمام وقت حداقل ساعت اداری نیست وگرنه ذکر میکردند ساعت اداری همانطور که بقیه موارد را ذکر کردند.
به نظر من اصلا وضع قوانین توسط کسایی که درس خواندند فقط و حتی نت هم نیامدند ببیند چه خبره کار درستی نیست و نتیجه نمیده و باید از افراد با تجربه کاری در همین ضمینه استفاده کنند.(همیشه هم همینطور بوده)
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
داداش میشه جاهای سختشو بگی؟ که خواستیم بریم اون قسمت هاش حواسمون باشه
البته چند تای اولی سخته
مثلا سازمان نظام صنفی رو که پرس و جو کرده بودم گفتند مدیرعامل باید مدرکش کارشناسی باشه! حالا کارشناسی ادبیات هم فرق نداره!
بیشتر سختی ها مربوط به سازمان نظام صنفی می باشد
باید حتما مدارک مرتبط با رایانه ارائه کنیم که بنده مدرک مرتبط ندارم
البته شهر با شهر فرق دارد باید به سازمان نظام صنفی شهر خودتان مراجعه کنید تا از اوضاع با خبر شوید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
بیشتر سختی ها مربوط به سازمان نظام صنفی می باشد
باید حتما مدارک مرتبط با رایانه ارائه کنیم که بنده مدرک مرتبط ندارم
البته شهر با شهر فرق دارد باید به سازمان نظام صنفی شهر خودتان مراجعه کنید تا از اوضاع با خبر شوید
من هفته پیش سوال کردم
گفتم مدرکم دیپلمه اما خوب سابقه فعالیتم زیاده ( البته بدون مدرک) باید چکار کنم
گفت باید مدیرعامل کارشناسی داشته باشه فرقی نمیکنه چی باشه فقط کارشناسی!
گفت دیپلم 10 سال سابقه کار و فوق دیپلم هم سال باید سابقه کار داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
من هفته پیش سوال کردم
گفتم مدرکم دیپلمه اما خوب سابقه فعالیتم زیاده ( البته بدون مدرک) باید چکار کنم
گفت باید مدیرعامل کارشناسی داشته باشه فرقی نمیکنه چی باشه فقط کارشناسی!
گفت دیپلم 10 سال سابقه کار و فوق دیپلم هم سال باید سابقه کار داشته باشه
به ما گفتند از شرکت های همکار تاییدیه بگیرید که 10 سال سابقه کار دارید
-
در کل موارد بالا واسه این افرادی که این قوانین رو گذاشتن فقط یک چیز مهمه اونم همون بندیه که مربوط به مالیات میشد بقیه چیزا اهمیتی نداره
صنفی که الان خیلی درآمدهای خوبی دارن اما بدون 1% مالیات فعلا فقط هاستینگ هت فکر میکنم و متوجه این قضیه شدن و میخوان به یک نحوی بتونن مالیاتشونرو بگیرن
-
ق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
به ما گفتند از شرکت های همکار تاییدیه بگیرید که 10 سال سابقه کار دارید
میگفتید باشه حتما شرکت های همکار (رقیب کاری) هم تایید کردند.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ق
میگفتید باشه حتما شرکت های همکار (رقیب کاری) هم تایید کردند.
یا حق
حرف درستی میزنید ولی کو گوش شنوا ؟
در ایران هیچ چیز روی روال نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GateFa
منظورتون این ها هست:
وااااااااااااااااااااای خدا مردم از خنده
دوباره یک بی سواد پشمالو مدیر ی جایی شد قانون از خودش در کرد
-
نه تنها فتا بلکه هیچ پلیسی تا شکایتی نشه پیگیری نمیکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
وااااااااااااااااااااای خدا مردم از خنده
دوباره یک بی سواد پشمالو مدیر ی جایی شد قانون از خودش در کرد
احسنت
یکی از بی سواد ترین این پشمالو ها رئیس انجمن بازی های رایانه ایه ( دیدیش یارو چه چلمنیه ؟؟ فرق گیمپد از آفتابه تشخیص نمیده)
از این ها زیاد هست تو این مملکت
-
خیلی هم عالی
اینجوری حداقلش اینه که این پیاز فروشا که دارن سرور میفروشند و بعد یه مدت دو دره میکنند باید یه تکانی به خودشون بدن و جبهشون رو معلوم کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
و عالی ترش این هست که کار شما هم تعطیل میشه ( عالی ترش = خواستم قافیه جور در بیاد :ی وگرنه عالی نیست باعث تاسفه :) )
.:: فـــروش ســـرور مـــجازی بـــا مــــنابع اخـــتصاصــی از کــانــادا و آلمان ::.
Yahoo ID : AbtinServer
آبتین سرور | میزبانی وب | هاست دانلود | سرور مجازی |دامنه
یا حق
زشته شما که ندونسته ما رو هم جمع بستی . من حداقلش اینه که دو سال کارم سرور مجازیه و تخصصم لینوکس هست. این دامین فقط واسه اینه که تو این سایت کمی کارهای متفرقه هم انجام میشه. سایت اصلی بنده نماد دو ستاره داره. و فکر نمیکنم این به شما مربوط باشه که در مورد کار شخصی قضاوت کنید که کارش چی هست و چی نیست. هر زمان که پستی از بنده دیدن که کاربری شاکی بوده اونوقت میتونید نظر بدید.
شما که دم از حرفه ای بودن میزنید متاسفم که انقد بچگانه برخورد میکنید.
پیروز باشید :) )
-
من که واقعا حوصله ام سر گفت!
نمی دونم چرا داخل 4 سال حتی 1 نفر نیودم از ما شکایت کنه داخل انجمن یکم مورد توجه قرار بگیریم@-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
زشته شما که ندونسته ما رو هم جمع بستی . من حداقلش اینه که دو سال کارم سرور مجازیه و تخصصم لینوکس هست. این دامین فقط واسه اینه که تو این سایت کمی کارهای متفرقه هم انجام میشه. سایت اصلی بنده نماد دو ستاره داره. و فکر نمیکنم این به شما مربوط باشه که در مورد کار شخصی قضاوت کنید که کارش چی هست و چی نیست. هر زمان که پستی از بنده دیدن که کاربری شاکی بوده اونوقت میتونید نظر بدید.
شما که دم از حرفه ای بودن میزنید متاسفم که انقد بچگانه برخورد میکنید.
پیروز باشید :) )
عجب : O
بله مربوط نیست فقط در عالم همکاری خواستم به این نکته هم دقت کنید که فکر کنم نباید میگفتم. (معذرت) :)
بنده دم از حرفه ای بودن نزدم - به هرحال ممنون از لطف شما :)
پاسخی بیشتر ندارم مشخص هست :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
به نظر من طرح خوبیه اما چشمم آب نمیخوره و میدونم به مشکل میخورند سرویس دهنده ها.
مثلا فروش سرور مجازی الان ممنوع شده و دقیقا شرایطی هست که اینماد گذاشته که بعد از رعایت آن میشه به صنف رایانه ای درخواست مجوز داد.
عملا زیر مجموعه صنف نباید سرور مجازی بفروشه.
و خیلی محدودیت های دیگر.
.:: فـــروش ســـرور مـــجازی بـــا مــــنابع اخـــتصاصــی از کــانــادا و آلمان ::.
Yahoo ID : AbtinServer
آبتین سرور | میزبانی وب | هاست دانلود | سرور مجازی |دامنه
چه قدر زود قضاوت میکنید :)
به هر حال اگر بر خورد به هتون که بگم سرور مجازی ایران ممنوع شده معذرت خواهی میکنم.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
و عالی ترش این هست که کار شما هم تعطیل میشه ( عالی ترش = خواستم قافیه جور در بیاد :ی وگرنه عالی نیست باعث تاسفه :) )
یا حق
پست بسیار نا شایستی بود. هیچ کس در جایگاهی نیست که در مورد دیگران قضوت کنه دوست عزیز ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KIACOMPANY
پست بسیار نا شایستی بود. هیچ کس در جایگاهی نیست که در مورد دیگران قضوت کنه دوست عزیز ;)
شما هم زود قضاوت کردید
پاسخ http://www.webhostingtalk.ir/f41/948...tml#post896348 را که همین الان فرستادم بخونید در کل پاک میکنم مشکلی نیست نمیدونستم هشدار دادن در یک زمینه به یک همکار این همه دردسر داره (تا امروز نداشته، این 1 مورد ...).
بنده هیچ قضاوتی نکردم یک قانونی هست فروش سرور مجازی ممنوعه فقط به ایشون اطلاع دادم و دوستانی که میخوانند تاپیک را.
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عجب : O
بله مربوط نیست فقط در عالم همکاری خواستم به این نکته هم دقت کنید که فکر کنم نباید میگفتم. (معذرت) :)
چه قدر زود قضاوت میکنید :)
به هر حال اگر بر خورد به هتون که بگم سرور مجازی ایران ممنوع شده معذرت خواهی میکنم.
یا حق
جناب سجادی به من بر نخورد چون پروتر از این حرفام :دی ولی جدا از شما این انتظار نمی رفت.
در هر صورت موفق باشید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
جناب سجادی به من بر نخورد چون پروتر از این حرفام :دی ولی جدا از شما این انتظار نمی رفت.
در هر صورت موفق باشید :)
شما فروشنده سرور مجازی هستید و سرور مجازی ممنوع شده فقط ذکر کردم اگر این طرح اجباری بشه و 100% پیگیری بشه باید فروش سرور مجازی جمع بشه 100%
هر موقع مطلبی باشه چه برای بنده چه برای همکاران به همدیگر اطلاع میدیم و اشتباه کردم کلا تو این تاپیک ذکر کردم -
حتی هم ذکر کردم باعث تاسفه که جمع بشه سرور مجازی - در کل مهم نیست.
پست پاک شد.
امیدوارم به انحراف نره تاپیک.
یا حق
-
این خبر رو کپی نکردم بنده حظورا رفتم چون خودشون تماس گرفتند خواستند تا برم این همان ساماندهی هست که دارند انجام میدهند برخی از همکاران رفتند و دیگر کسانی هم که نرفتند باهاشون تماس میگیرند
مدارک ثبت شرکت و مشخصات شخصی و ... + ( ریز فعالیت کاری ) رو میخوان خلاصه باید قانونی و ثبت شده باشند افرادی که دارند کار میکنند
گفتند به کسانی که میشناسید بگید خودشون بیان خودشونو معرفی کنند اگر نیان خودمون باهاشون تماس میگیریم که بیان !
خلاصه بنده به شخصه از این حرکتشون خیلی راضی هستم و بهشون خسته نباشید میگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
حرکت هر چه هم باشد نمی تواند وضعیتی که شما از آن ناراحت هستید سر و سامان دهد..... می دونی چرا؟ چون خیلی ها که دنبال خرید سرور و هاست هستند خودشان از فتا فرارین...
خریدار ارتباط با فروشنده نداره قرار هست فروشندگان تفکیک بشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
نه تنها فتا بلکه هیچ پلیسی تا شکایتی نشه پیگیری نمیکنن
سرور یکی از هاستینگ هارو زدم با خاک یکسان کردم طرف رفت شکایات کرد پیدام کرد بم گفتن به کلانتری شماره ... خودتو معرفی کن ازت یک سری سوال داریم
واسم وقت دادگاه گذاشتن الان ۳ بار نامه اومده دم در خونه هیچ کی به هیچ کی نیست منم اصلا نرفتم جلسه دادگاه رو جالبیش اینجاست این اتفاق مال یک سال و نیم پیشه یعنی طرف بعد یک سال و نیم نتونسته کاری کنه حالا پلیس میخاد با کسایی که هیچ شکایتی ازشون نیست برخورد کنه؟ :63:
-
واقعا خندم میگره از کسایی که همچین پست هایی میزنند!
ساماندهی! میشه مثل جریان وی پی ان قانونی
دوست عزیز استارتر عزیز و بقیه دوستانی که الان روشن فکر شدید
خود شما هستید که به
فروشندگان متفرقه به حرف استارتر نمایندگی میدید
مگر غیر از اینه؟
مگر خودتون روز اول غیر از این بودید؟
مشکل از خود فروشنده ها هست که به هرکسی نمایندگی میدند و به هر کسی سرور می فروشند
:)
و هی دارید میگید ساماندهی و خوشحالی می کنید 80% کسایی که سرور مجازی و هاستینگ می فروشند در امدشون از همین فروشندگان متفرقه و کسایی که برای عبور از فی___ استفاده میکنند هست :)
-
دوستان الان بحث خریدار نیست بحث فروشنده هست
شمایی که میگید این پست اشتباه هست به نظر شما فروشندگان متفرقه که باعث نابسمانی این حرفه و خیلی موارد بالا کشیدن پول چند تا کاربر بیچاره باید به کارشان ادامه بدند ؟؟؟
-
در هر کاری بی منظمی باشد پیشرفت نخواهد کرد . بی نظمی در این کار نیز فراوان هست و باید ساماندهی گردد.
این یک امر طبیعی هست که کسانی که اقدام به فروش سرور و هاست می کنند باید شبانه روزی پشتیبانی کنند یعنی 24 ساعته آماده پاسخگویی به مشکلات مشتریان باشند .