-
15 فایل پیوست
معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده
http://www.sitebike.ir/files/sitebik...nload-icon.png جهت دریافت اینجا کلیک کنید.
-----------------------------------------------------
سلام
معرفی تصویری نرم افزار کنترل ترافیک و فعالیت سرور مجازی
به طور خلاصه در این صفحه به معرفی نرم افزار می پردازیم.
----------------------------------------------------------
بروز رسانی نرم افزار : 20 بهمن 1392
امکان دسترسی به کنسول توسط پنل به سیستم اضافه شد.
http://vms.sitebike.ir/Console/Images/p1.jpg
در صورتی که مدیر سیستم دسترسی به کنسول سرور مجازی را به کاربر داده باشد به صورت خودکار آیکون دسترسی به کنسول در اختیار کاربر قرار می گیرد.
http://vms.sitebike.ir/Console/Images/p5.jpg
نمونه کنسول ماشین مجازی.
در صورت نیاز به دمو می توانید با استفاده از آدرس vms.sitebike.ir و با کد کاربری و کلمه عبور demo سیستم را آزمایش کنید.
* لازم به ذکر است دسترسی به کنسول می تواند همراه یا بدون رمز عبور باشد.
* هیچگونه دسترسی ویژه ای برای دسترسی به این کنسول از طریق نرم افزار Vsphere Client نیست
پایدار باشید.
---------------------------------------
بروز رسانی : 18 تیر ماه 1393
با سلام
نسخه قابل نصب بر روی سرور نرم افزار آماده بهره برداری شد. دوستانی که مایل به دریافت نسخه آزمایشی نرم افزار هستند می توانند جهت دریافت نسخه Stand Alone و قابل نصب بر روی سرور از طریق همین صفحه در تماس باشند.پیروز باشید.
بروز رسانی : 26 تیر ماه 1393
با سلام
با توجه به درخواست های متعدد تصمیم به قراردادن نسخه آزمایشی نرم افزار با قابلیت مدیریت 4 ماشین مجازی گرفته شد. لازم به ذکر است در صورت نیاز این ابزار قابلیت نصب لایسنس و فعال سازی را نیز دارد.
دوستانی که مایل به دریافت ایمیج کامل این نرم افزار به همراه سیستم عامل هستند می توانند با استفاده از لینک های زیر اقدام به دریافت نرم افزار کنند. این نرم افزار در 30 قسمت 700 مگابایتی شامل سیستم عامل و تمام ابزار های مورد نیاز ، قابل دریافت است.
http://www.sitebike.ir/files/sitebik...nload-icon.png جهت دریافت اینجا کلیک کنید.
جهت دسترسی به پنل نرم افزار کافیست پس از deploy کردن، در یک ماشین مجازی دیگر آیپی 192.168.100.252 تعریف کرده و در مرورگر همان ماشین آدرس 192.168.100.253 را فراخوانی نمایید. سپس با کد کاربری و کلمه عبور admin به سیستم وارد شوید.
برای اختصاص آدرس آی پی به سیستم از منو سرویس دهنده ، گزینه آی پی آدرس کارت شبکه را انتخاب نمایید. (این آدرس برای ارتباط اینترنتی نرم افزار است)
سپس از منو سرویس دهنده افزودن سرور را انتخاب نمایید. در این بخش آدرس سرور ESXi یا VCenter به همراه اطلاعات شناسایی را وارد نمایید.
در نهایت در مدت حد اکثر 1 ساعت نرم افزار بصورت خودکار ماشینهای مجازی شما را شناسایی و تحت کنترل قرار خواهد داد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به آدرس http://www.sitebike.ir/vmware_esxi_m...c_control.html مراجعه فرمایید و یا در ساعات اداری با شماره تلفن 44077450 تماس حاصل نمایید.
--------
بروز رسانی 21-06-1393 : تصاویر بخشهای افزودن سرور ، تنظیمات آدرسی دهی و تقویم شمسی ، لینک دانلود با قابلیت Directory Browsing برای سادگی دریافت فایلها
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-addserver-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...ipsettings-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...ultiserver-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...ancalendar-jpg
پیروز باشید.
بروز رسانی : 28 آذر ماه 1393
با سلام.
مجموعه امکانات کاربردی جدیدی به نرم افزار افزوده شده است که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
1- امکان مطلع کردن کاربر از اتمام ترافیک با پیام کوتاه
2- نصب و راه اندازی سیستم عامل بصورت خودکار
3- امکان Mount کردن ISO های عمومی به انتخاب مدیر سیستم در ماشین های مجازی
4- ساده شدن پروسه فعال و غیر فعال شدن کنسول
5- تولید وب سرویس های جدید برای برقراری ارتباط با سایر نرم افزارها و پنل ها
جهت مشاهده اطلاعات کامل تر به آدرس http://www.sitebike.ir/vmware_esxi_m...c_control.html مراجعه فرمایید. همچنین در صورت نیاز به آزمایش نرم افزار می توانید با استفاده از آدرس vms.sitebike.ir و با کد کاربری و کلمه عبور demo سیستم را آزمایش کنید.
پیروز باشید.
-
پاسخ : معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده
میشه قیمت و دمو قرار بدید؟
-
-
سلام.
بله ، برای پلتفرم VMware 5.X طراحی و پیاده سازی شده. هم با VCenter کار می کنه و هم با خود ESXi بطور مستقیم. هیچ منبعی از سیستم شما اشغال نمی کنه. اگر امتحان کرده باشید ابزار های آلترناتیو برای مانیتورینگ ترافیک به طور کلی از این 3 ساختار استفاده می کنند.
- VCenter Charge back
- پروتکل SNMP
- ابزار های کنترل IP مانند Mikrotik Software Router
مزایا و معایب هر کدوم رو براتون توضیح میدم.
- Chargeback Machine متعلق به خود VMWare هست و کار محاسبه نرخ هزینه ها رو انجام میده و حتی پلن بازگشت سرمایه رو هم در اختیارتون میگذاره. امکان ایجاد انواع گزارش و امکان جابجایی سرور ها بین دیتاسنتر ها و ... هم در اون وجود داره. اما متاسفانه VCenter سرور خودش نیازمند کلی منابع ارزشمند سیستم هست که در حدود 6 گیگا بایت حافظه رو هدر میده و مینیمم 4 کور پردازنده قوی نیاز داره در صورتی هم که ابزار های دیگری مثل Orchestrator هم نصب بشه شما به مینیمم 8 گیگا بایت رم نیاز دارید. مشکلات دیگه ای هم که شخصاً بهش برخورد کردم مثل وجود Backdoor و اشکالات امنیتی زیاد آزاد دهنده هست. در نهایت هم ترافیک رو بر اساس ترابایت بر ساعت!! گزارش میده و خوب اصلاً گزارش دقیقی نیست.
- ابزار های برپایه پروتکل SNMP مانند PRTG ، Solar winds و ... هم متاسفانه دقیق نیستند و اگر درست از لحاظ امنیتی کانفیگ نشن میتونن مشکلات زیادی به بار بیارن. اگر بخواهیم دقت رو بالاتر بیاریم و پیک های دسترسی رو کمتر کنیم هم CPU Usage سیستم بالا میره و درد سر های خودش رو داره. برای مثال ، موردی که شخصاً بهش برخورد کردم چون SolarWinds اطلاعات رو با تاخیر به من میداد نمیشد ترافیک 80 مگابیت بر ثانیه رو تشخیص داد و تو مراکز داده ای مثل تبیان! از دست دادن همچین پیک ترافیکی معادل هستش با فاجعه مالی !
- شخصاً تجربه زیادی با میکروتیک ندارم اما خیلی سعی کردم بتونم با استفاده از اون ترافیک رو مونیتور کنم. 4 تا مشکل کلی برخورد کردم. اول اینکه ترافیک رو بر اساس IP مشخص می کرد نه پورت Ethernet. دوم اینکه با هر بار ریست شدن تمام زندگی از بین می رفت ، سوم اینکه بازم درگیر ابزار های برپایه SNMP بود. البته Queue ها هم قاعدتاً میتونست کار رو انجام بده ولی من موفق به کانفیگ کردنش نشدم. چهارم اینکه تو ترافیک های بالای 200 مگ میکروتیک دچار وضعیت بحران میشد و هم دچار کندی سرعت می شدیم و پینگ تایم به طرز فجیعی بالا می رفت.
در نهایت بعد از سر و کله زدن چند ماه با همه این نرم افزار ها تصمیم گرفتیم به ایجاد نرم افزاری که مناسب شرایط ایران باشه. بدلیل اینکه هیچ جای دیگه دنیا اینطوری که ما ترافیک رو کنترل می کنیم نمی کنن ، پس شرایط ما متفاوته.
مزایای نرم افزار ما
- نرم افزار ما از راه دور فعالیت می کنه ، یعنی شما نیاز به استفاده منابع زیادی مثل یک یا چند ماشین مجازی و غیر مجازی برای کنترل ترافیک ندارید.
- دقت نمایش ترافیک حتی تا بازه های 20 ثانیه ای و با دقت کیلوبایت
- امکان کنترل ماشین مجازی به صورت خودکار و دستی ، یعنی صاحب ماشین مجازی میتونه از داخل پنل سرور رو ریست و خاموش و روشن کنه و گزارش ترافیک مصرفی خودش رو ببینه.
- غیر فعال کردن خودکار ماشین در صورت تمام شدن ترافیک مجاز
- ارائه گزارش مالی روزانه و ماهیانه برای فعالیت هر ماشین
- امکان کنترل سطوح دسترسی
- قفل کردن ماشین مجازی توسط مدیر
- افزایش ترافیک به صورت خودکار در پنل مدیر در صورت نیاز
قیمت نرم افزار فعلاً با تخفیف شروع کار 2500 تومان به ازای هر ماشین مجازی هست. شما با رجیستر کردن هر سرور به صورت خودکار با ساختن هر ماشین مجازی از لحظه ایجاد و اولین بایت های منتقل شده ترافیک رو میتونید کنترل کنید. پنل وب هم با نام دامنه و آرم خودتون در اختیارتون قرار می گیره که داخلش میتونید کاربرا و ماشین های مجازیتون رو کنترل کنید.
در هر صورت اگر مایل به دیدن دمو هستید با شماره تلفن 02122278155 تماس بگیرید.
-
سلام
شما که تمام کد های مورد نیاز را دارید اگر بتونید ماژول برای سیستم whmcs طراحی کنید فکر میکنم خیلی بهتر باشه
چون بیشتر سیستم های پرداخت و مدیریتی همکاران whmcs هست استقبال خیلی بیشتری داره
بعد این که نیاز هست روی سرور های مجازی چیزی فعال بشه تا ترافیک را بخونه یا نه خودش مستقیم از مجازی ساز اطلاعات را میگیره ؟
چه تضمینی داره که این پنل مشکلی نداشته باشه و درست کار کنه و اون طوری که گفتید ترافیک ها را دقیق نشون بده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
شما که تمام کد های مورد نیاز را دارید اگر بتونید ماژول برای سیستم whmcs طراحی کنید فکر میکنم خیلی بهتر باشه
چون بیشتر سیستم های پرداخت و مدیریتی همکاران whmcs هست استقبال خیلی بیشتری داره
بعد این که نیاز هست روی سرور های مجازی چیزی فعال بشه تا ترافیک را بخونه یا نه خودش مستقیم از مجازی ساز اطلاعات را میگیره ؟
چه تضمینی داره که این پنل مشکلی نداشته باشه و درست کار کنه و اون طوری که گفتید ترافیک ها را دقیق نشون بده ؟
سلام دوست عزیز
صادقانه اگر بخوام بگم پلتفرم تجاری دیگه ای که قابل رقابت با whmcs باشه تولید کردیم و این ابزار یکی از 21 ابزار قدرتمند مجموعه سرویس های ما هستش. لذا از لحاظ تجاری و اقتصادی برای ما امکان پذیر نیست ابزار مورد رقابت خودمون رو قوی تر کنیم. مورد بعدی تخصص درباره ساختن سیستم قابل اتکا هستش که متاسفانه اون تخصص توی تیم ما نیست.
در مورد تغییرات ، هیچگونه تغییری روی سیستم شما انجام نمیشه و نرم افزاری نصب نمیشه. فقط یک کاربر با دسترسی محدود روی سرور شما قرار می گیره.
باز هم واقع بینانه فاکتور های زیادی در کیفیت سرویس وجود داره ، از برق بگیرید تا ارتباط شبکه و سیستم عامل. اما تیم ما حد اکثر تلاش رو می کنه که سرویس دقیق و بی اشکالی ارائه کنه. در مورد کیفیت سرویس هم میتونید از دوستان دیگه ای که عضو انجمن و مشتری ما هستند سوال کنید.
پایدار و موفق باشید.
-
خلاصه که مطالعه شبانه روزی و زحمت خیلی زیادی برای تولید این ابزار کشیده شده. مسلماً از تمام تلاش و انرژی برای ارائه سرویس بهتر دریغ نخواهیم داشت. در نهایت هم معمولا" این امکان وجود داره که نرم افزار بر اساس نیاز مشتری خصوصی سازی بشه چون از 0 تا 100 کار توسط ما آماده شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیز
صادقانه اگر بخوام بگم پلتفرم تجاری دیگه ای که قابل رقابت با whmcs باشه تولید کردیم و این ابزار یکی از 21 ابزار قدرتمند مجموعه سرویس های ما هستش. لذا از لحاظ تجاری و اقتصادی برای ما امکان پذیر نیست ابزار مورد رقابت خودمون رو قوی تر کنیم. مورد بعدی تخصص درباره ساختن سیستم قابل اتکا هستش که متاسفانه اون تخصص توی تیم ما نیست.
در مورد تغییرات ، هیچگونه تغییری روی سیستم شما انجام نمیشه و نرم افزاری نصب نمیشه. فقط یک کاربر با دسترسی محدود روی سرور شما قرار می گیره.
باز هم واقع بینانه فاکتور های زیادی در کیفیت سرویس وجود داره ، از برق بگیرید تا ارتباط شبکه و سیستم عامل. اما تیم ما حد اکثر تلاش رو می کنه که سرویس دقیق و بی اشکالی ارائه کنه. در مورد کیفیت سرویس هم میتونید از دوستان دیگه ای که عضو انجمن و مشتری ما هستند سوال کنید.
پایدار و موفق باشید.
پس این طور که مشخص هست کلا یوزر و پسورد سرور ها در دسترس کامل شما هست که روی پنل ست کنید برای هر یوزر روی هاست خودتون دسترسی میدید ؟
-
با php کار میکنه یا asp ؟!
-
میشه از نظر تکنیکال یکم برام از کار کرد سیستمتون بگید و چکار کردین
و راهش انداختین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
با php کار میکنه یا asp ؟!
سلام . نرم افزار اوپن سورس نیست و ترکیبی از زبانهای برنامه نویسی c++ ,vix api و لایه ui هم با asp.net برنامه نویسی شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
پس این طور که مشخص هست کلا یوزر و پسورد سرور ها در دسترس کامل شما هست که روی پنل ست کنید برای هر یوزر روی هاست خودتون دسترسی میدید ؟
خیر دوست عزیز ، فقط کاربری که روی WMWare شما تعریف میشه برای خاموش و روشن کردن و عملیات گزارش گیری هست و هیچ دسترسی حتی به دیدن تعریف منابع سیستم شما نداره.
در مورد قسمت دوم بله. نرم افزار روی سرور های ما نصب هست که برای سرور های ایرانی و در مرکز داده روند تازه هاست شده.
-
هزینه برای شخصی مثل بنده که 5 سرور اختصاصی داره و روی هر سرور دست کم 35 سرور مجازی متاسفانه خیلی زیاد میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DUST
میشه از نظر تکنیکال یکم برام از کار کرد سیستمتون بگید و چکار کردین
و راهش انداختین؟
ابزار شامل 4 زیر سیستم متفاوت برای گزارش گیری ، مدیریت ماشین مجازی ، ذخیره سوابق و واسط کاربری هستش. بخش عملیات توسط C++ , VIX API تولید شده و بخش های اطلاعات کاربری و گزارش گیری اطلاعات توسط C# و ASP.Net برنامه نویسی شده. چه نوع اطلاعاتی مورد نیازتون هست اینجا ارائه کنم خدمتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
هزینه برای شخصی مثل بنده که 5 سرور اختصاصی داره و روی هر سرور دست کم 35 سرور مجازی متاسفانه خیلی زیاد میشه
سلام. معمولاً به نسبت امکاناتی که به کاربر میدید بدون نیاز دسترسی مستقیم به VMWare از طریق پنل وب و بدون نیاز به اشغال منابع و دقت اختلاف ترافیک به صرفه خواهد بود. در صورتی خرید عمده تخفیف های خاص هم درنظر گرفته خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام . نرم افزار اوپن سورس نیست و ترکیبی از زبانهای برنامه نویسی c++ ,vix api و لایه ui هم با asp.net برنامه نویسی شده.
به عبارتی باید روی یه ماشین ویندوز نصب بشه و فقط یه اسکریپت نیست که بشه بذاریش روی یه هاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
به عبارتی باید روی یه ماشین ویندوز نصب بشه و فقط یه اسکریپت نیست که بشه بذاریش روی یه هاست؟
سلام.
شما نیاز به نصب هیچ نوع نرم افزار یاسخت افزاری ندارید. تمام نرم افزار ها از سیستم جمع آوری اطلاعات تا واسط کاربری و سرور جهت سرویس بهینه توسط ما آماده شده . تنها نیاز شما یک نام دامنه برای ارائه به مشتریان و یک کاربر با دسترسی بسیار محدود روی VMWare سرورتون. باقی امکانات از هاست گرفته تا نرم افزار رو ما تقبل می کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام.
شما نیاز به نصب هیچ نوع نرم افزار یاسخت افزاری ندارید. تمام نرم افزار ها از سیستم جمع آوری اطلاعات تا واسط کاربری و سرور جهت سرویس بهینه توسط ما آماده شده . تنها نیاز شما یک نام دامنه برای ارائه به مشتریان و یک کاربر با دسترسی بسیار محدود روی VMWare سرورتون. باقی امکانات از هاست گرفته تا نرم افزار رو ما تقبل می کنیم.
آها. پس شما یه username و password به ما میدید ما وارد میشیم ماشین هامون رو تعریف می کنم و از همون جا کارای مدیریتیش رو انجام میدیم.
الآن متوجه شدم.
-
واقعا نمیدونم هدف دوستان از دادن آفر یا تبلیغ در بخش آموزشی چی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ADMlN
واقعا نمیدونم هدف دوستان از دادن آفر یا تبلیغ در بخش آموزشی چی هست؟
سلام Admln عزیز.
من خیلی توی این انجمن گشتم دنبال جای مناسب. متاسفانه هیچ گروهی مناسب ارائه نرم افزار بر پایه VMWare پیدا نکردم. فقط 2 عنوان وجود داره ، یکی مباحث و منابع آموزشي و سوالات و مشکلات. شما اگر جای بهتری می شناسید به من معرفی کنید. این سایت به عنوان سایت مرجع در این زمینه میتونه کمک خیلی افرادی باشه که به این مشکل دچار هستند. اگر قیمت رو هم ببینید ( 2500 تومان در ماه) معادل خرید یک بسته آدامس خوب هم نمیشه ! پس یک جورایی من دارم خیرات می کنم این نرم افزار رو. فقط نمیخوام زحماتی که کشیده شده به باد هوا بره و ما هم بتونیم حداقل هزینه زمان و انرژی که برای این کار گذاشتیم رو در بیاریم.
من کاملاً درک می کنم که مدیران انجمن ها ( البته نمیدونم موقعیت شما در این انجمن چیه ، فکر نمی کنم مورد شما جدی باشه . چون حجم فعالیتتون ، تعداد پست ها ، نام کاربری شما که استفاده از شکل شبیه به نام ادمین خودش یک جور phishing هست، نمیخوره به پرستیژ یک مدیر) برای اینکه سایتی بهتر داشته باشند مطالب بی ارزش رو از سایت حذف می کنند. اما نمیتونید ادعا کنید که این مطلب یا ابزار بی ارزشه چون به قطع میگم در ایران جزء اولین ابزار های کاربردی از این دست هست. در ضمن اگر دوستان ایرانی دیگری هم که در این زمینه فعالیت می کنند هم در آینده در این پلتفرم به مشکلی بر بخورند میدونند کسانی هستند که این راه رو رفتن و میتونند از تجربیات استفاده کنند.
در نهایت دو مسئله می مونه
یکی اینکه همکاریم و خدای ناکرده تلاش این بندگان حقیر (ما) بازاری از شما خراب کرده که اگر مایل باشید حاضر به تبادل اطلاعات هستیم همه جوره که حداقل بجای اینکه تو سر هم بزنیم و همدیگه رو خراب کنیم ، رقابت سالم ایجاد شه که یا کمال میل هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ ندارم.
دوم اینکه اگر می تونید کمکی کنید که بشه این مشکلات رو ارزون تر و منطقی تر حل کرد دست به دست هم بدیم و یک مسیر خوب ایجاد کنیم که هم خدا رو خوش بیاد هم بنده خدا رو. خود این روش هم میشه آموزش راه حل یک مسئله. آیا شما تا بحال برای تعمیر ماشین هزینه پرداخت نکردید؟
ما هم با این کار آموزش میدیم که دوستان میتونند با خرید این نرم افزار و استفاده ازش مشکل کنترل ترافیک سرور های مجازیشون رو برطرف کنند. هم ما به واسطه زحمتی که کشیدیم و سرویس مورد قبولی که ارائه میدیم از لحاظ مالی تامین میشیم هم دوستان به هدفشون می رسند.
موفق باشید.
-
فقط کافیه 20 نفر از شما سرویس و تهیه کنن و هر کدام 20 سرور مجازی داشته باشن
1 میلیون تومان!
عجب خیرات پرسودی
دیروز در حال بررسی جهت تهیه سرویس بودیم
نظرم نسبت به شما عوض شد
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
فقط کافیه 20 نفر از شما سرویس و تهیه کنن و هر کدام 20 سرور مجازی داشته باشن
1 میلیون تومان!
عجب خیرات پرسودی
دیروز در حال بررسی جهت تهیه سرویس بودیم
نظرم نسبت به شما عوض شد
موفق باشید
سلام دوست عزیز ، ماجرای ما هم شده ماجرای یارانه و 50، 60 میلیون تومان !
دوست عزیز من ، شما از هزینه ترافیک ، هزینه پروسسور و منابع درگیر خبر دارید؟ بعد 1 میلیون تومان اگر برای شما خیلی پول زیادی هستش واقعاً مبلغی نیست برای ما ، هزینه انجام این پروژه خیلی بیشتر از این اعداده. حقوق ساعتی برنامه نویس حرفه ای تیم پشتیبانی و ... رو در نظر بگیرید به نظرتون 1 میلیون تومن جاییش رو می گیره؟
من واقعاً نه کل کل دارم نه هیچی واقعاً متاسفم که تلاش و زحمتی که برای انجام این پروژه کشیده شده در نظر گرفته نمیشه و ماهی 1 میلیون تومن به چشم میاد ! خودتون فکر کنید اگر امثال همین نرم افزارهایی که قفل شکسته استفاده می کنید رو قرار بود پرداخت کنید ماهیانه چند برابر باید پرداخت می کردید؟ SolarWinds یا Prtg یا WHMCS یا ابزارهایی از این دست قیمتشون چقدره ؟
کنترل 400 !!!! تا ماشین مجازی میدونید چه منابعی لازم داره ؟ ذره ذره رو هر سرور شاید برای مشتری هزینه ترافیک دیده نشه اما برای سروری که ما باید هزینه ترافیکش رو تقبل کنیم چطور ؟ هزینه Co-Location سرور در مرکز داده چطور ؟ هزینه اپراتور پشتیبانی چطور ؟ این سروری که باید سرویس مطمئن بده رو که نمیشه گذاشت زیر میز کنار تخت خواب و ارتباط اینترنت 256k مخابرات بهش وصل کرد و یا علی. لطفاً همینطوری نیایین زحمت و ارزش یک کاری که براش کلی وقت و انرژی رفته رو با یک پست بدون دو ، دوتا چهار تا کردن نابود کنید.
در ضمن واقعاً از ته دل آرزو می کنم که روزی برسه که ما بتونیم به 400 تا ماشین مجازی سرویس بدیم. چون به عنوان عضو تیم طراح سایت مطمئنم اگر روزی برسه که اینقدر ماشین مجازی نیاز بشه ، مشتری وب سایت هم به همون نسبت بالا میره و مشتری بیشتری هم سمت ما میاد.
پ.ن : بنده خدایی یه ظرف ماست دستش بود ، قاشق قاشق می ریخت تو آب و میگفت " اگه دوغ بشه ... نمیشه ، ولی اگه بشه چی میشه ! (ماجرای ما و 20 تا شرکت و 400 تا VM )
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
بیست ضرب در دو هزار و پانصد تومان برابر است با پنجاه !!!! هزار تومان نه یک میلیون تومان ! لطفاً دقت کنید.
اصلا من همین الان می تونم تهیه کنم؟
در حد تو سرور مجازی هم باشه کفایت میکنه
بفرمایید که پرداخت به چه صورت هست؟
این 2500 فقط یکبار هست یا ماهیانه؟
من خودم ببینم پلن چه جوریه بهتر می تونم ارزیابی منم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
بیست ضرب در دو هزار و پانصد تومان برابر است با پنجاه !!!! هزار تومان نه یک میلیون تومان ! لطفاً دقت کنید.
بنده عرض کردم اگر 20 نفر از همین 50 هزار تومانی های که شما می فرمایید داشته باشید 1 میلیون میشه
20 سرور که هر سرور 20 سرور مجازی داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اصلا من همین الان می تونم تهیه کنم؟
در حد تو سرور مجازی هم باشه کفایت میکنه
بفرمایید که پرداخت به چه صورت هست؟
این 2500 فقط یکبار هست یا ماهیانه؟
من خودم ببینم پلن چه جوریه بهتر می تونم ارزیابی منم
ممنون
سلام دوست عزیز ، اول شرمنده متن رو بد خوندم و جواب غلط دادم ، متن رو اصلاح کردم دوباره فرستادم. راستش خیلی حالم گرفته شد جواب اونهمه زحمت تیم با سودی که واقعی نیست مقایسه شد.
پرداخت به صورت ماهیانه هستش و پلن خاصی نداره. بازم من در خدمت هستم. اگر به قول خودتون 20 سرور داشته باشید هزینه ماهیانه میشه 50 هزار تومن در ماه.
-
معمولاً با همه تنظیمات 2 ساعته تحویل میدیم خدمتتون .
-
ای ول رضا جان گل کاشتی بلاخره قضیه نحایی کردین ولی با تاخیر 2 ساله
احتمالا مگید من رضا نیستم ولی خوب بازهم مهم نیست مهم کاری هست که انجام دادین
(قضیه رضا سکرت هستش جای نگرانی نیست)
برات ارزوی موفقیت میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ای ول رضا جان گل کاشتی بلاخره قضیه نحایی کردین ولی با تاخیر 2 ساله
احتمالا مگید من رضا نیستم ولی خوب بازهم مهم نیست مهم کاری هست که انجام دادین
(قضیه رضا سکرت هستش جای نگرانی نیست)
برات ارزوی موفقیت میکنم
سلام . من دقیقاً رضا هستم. والا نگران نیستم :دی امیدوارم بتونم با این سرویس گره کار دوستان رو باز کنیم.
همینطور ممنونم بابت دلگرمی. راستی من یادم نمیاد جایی اسمم رو توی این فروم نوشته باشم :دی
-
سلام
کارتون قابل تحسینه و هزینه ای که دریافت می کنید کاملا منصفانه هست با توجه به اینکه سرور اصلی شما با روشی که از اون استفاده می کنید ، ترافیک و منابع بسیار زیادی رو مصرف می کنه تا بتونه میزان خطا در محاسبه رو پایین بیاره .
موفق باشید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
سلام
کارتون قابل تحسینه و هزینه ای که دریافت می کنید کاملا منصفانه هست با توجه به اینکه سرور اصلی شما با روشی که از اون استفاده می کنید ، ترافیک و منابع بسیار زیادی رو مصرف می کنه تا بتونه میزان خطا در محاسبه رو پایین بیاره .
موفق باشید .
با سلام.
ممنونم از اینکه لطف دارید. در مورد منابع برعکس چیزی که فکر می کنید مقدار بسیار ناچیزی در حد 50 مگاهرتز در هر پیک 1 دقیقه ای در ساعت ازسرور مشتری استفاده می کنه و در هر بار تبادل اطلاعات 79 کیلوبایت (برای یک سرور با 14 ماشین مجازی) داده جابجا میشه که در شبانه روز و با در نظر گرفتن بازه های یک ساعته در حدود 1.8 مگابایت در روز و در یک بازه یک ماهه حدوداً 57 مگابایت داده میشه که فکر نمی کنم عدد زیادی باشه. از سرور ما هم حدود 700 مگاهرتز پردازنده و 1 گیگا بایت رم در هر ساعت در یک پیک 1 دقیقه ای استفاده می کنه. بازهم تاکید می کنم، ابزار ما از نرم افزار هایی که برپایه SNMP فعالیت می کنند دقیق تره چون مستقیم از خود ESXi اطلاعات رو میگیره و بازه های زمانی بجای 5 دقیقه ، 20 ثانیه است.
پایدار باشید.
-
اگر خود نرم افزار لایسنس دار بود و محدودیت سرور مجازی نداشت و می شد که روی سرورهای خودمون ران بشه
به مراتب می تونست سود آوری بیشتری برای شما داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiazarnia
اگر خود نرم افزار لایسنس دار بود و محدودیت سرور مجازی نداشت و می شد که روی سرورهای خودمون ران بشه
به مراتب می تونست سود آوری بیشتری برای شما داشته باشه
سلام.
همونطور که میدونیم متاسفانه مالکیت معنوی در ایران معنی نداره و متاسفانه مشکل بزرگیه این ماجرا. کاملاً با نظر شما موافقم اما درکل اگر حساب کنیم این روش کم درد سر تر هم برای ما هستش هم برای مشتری.
از اون لحاظ که مشتری درگیر نصب نرم افزار و استفاده از منابع نمیشه و ابزاری مطمئن و بی درد سر تحویل می گیره.
مطمئن هستم که لایسنس درامد بیشتری داره برای ما اما درامد کم و آب باریکه بهتره از هیچی.
پایدار باشید.
-
با سلام و خسته نباشید این سیستم به نظرم ترافیک رو به اشتباه محاسبه میکنه!
یک سیستم لینوکس تحویل گرفتیم اپدیت کردیم و بدون اینکه هیچ کدام از سرویس هایش رو ران کنیم
همینجوری گذاشتیم باشه بعداز یک هفته زنگ زدن گفتن ترافیک تموت شه باید شارژ کنی میشه خودتون یک بررسی بکنید این مورد رو؟
بعدشم فروشنده میگه شاید دی داس خوردی!!! در صورتی دی داس درصورتی جواب گو هست که اصلا روی سیستم سرویسی ران شده باشه نه اینکه
روزی ۶۰ تا ۷۰ مگ مصرف شه بیخودی و سیستم هم چرکشو بندازه
لطفا خودتون بررسی کنید وبعد نتیجه اش رو اعلام کنید
-
درود
شدیدا سیستم و خود جناب ارانی تایید میشن...
امکانات فوق العاده ای داره پنل ایشون و همچنین امکانات جالی قراره برای ما اضافه کنن...
امیدوارم ایشون موفق باشن...
دوستان اگه واقعا نیاز به پنل برای ریبوت و کنترل سرور دارید این پنل فوق العاده هستش هم کاراتونو سریعتر جلو میبره هم دردسر خیلی کمی داره...
فقط انگار یه خورده مشکل در محاسبه ترافیک داره که حتما ایشون مشکل رو برطرف میکنن
با تشکر
سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور
هادی امیری
-
سلام
امکان ارائه تست چند روزه میسر هست؟
-
در صورتی که برای تست می تونید ارایه دهید به من پ خ بدهید .
برای خرید ادرس سایت را اعلام نمایید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DUST
با سلام و خسته نباشید این سیستم به نظرم ترافیک رو به اشتباه محاسبه میکنه!
یک سیستم لینوکس تحویل گرفتیم اپدیت کردیم و بدون اینکه هیچ کدام از سرویس هایش رو ران کنیم
همینجوری گذاشتیم باشه بعداز یک هفته زنگ زدن گفتن ترافیک تموت شه باید شارژ کنی میشه خودتون یک بررسی بکنید این مورد رو؟
بعدشم فروشنده میگه شاید دی داس خوردی!!! در صورتی دی داس درصورتی جواب گو هست که اصلا روی سیستم سرویسی ران شده باشه نه اینکه
روزی ۶۰ تا ۷۰ مگ مصرف شه بیخودی و سیستم هم چرکشو بندازه
لطفا خودتون بررسی کنید وبعد نتیجه اش رو اعلام کنید
با سلام.
لطفاً اعلام کنید کدام مشتری هستید و کدام ماشین مجازی شما ، ترافیک ماشین مورد نظرتون رو با دقت 20 ثانیه تقدیم می کنم. منتظر پاسخ هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
سلام
امکان ارائه تست چند روزه میسر هست؟
سلام دوست عزیز
حتماً ، با کمال میل. جهت راه اندازی هماهنگ کنید 30 دقیقه ای تحویل میشه.
پایدار باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
درود
شدیدا سیستم و خود جناب ارانی تایید میشن...
امکانات فوق العاده ای داره پنل ایشون و همچنین امکانات جالی قراره برای ما اضافه کنن...
امیدوارم ایشون موفق باشن...
دوستان اگه واقعا نیاز به پنل برای ریبوت و کنترل سرور دارید این پنل فوق العاده هستش هم کاراتونو سریعتر جلو میبره هم دردسر خیلی کمی داره...
فقط انگار یه خورده مشکل در محاسبه ترافیک داره که حتما ایشون مشکل رو برطرف میکنن
با تشکر
سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور
هادی امیری
سلام جناب امیری عزیز.
ممنونم بابت تاییدتون. سیستم به مشکلی بر نخورده و همه چیز مثل ساعت منظم و دقیق در حال کاره. چندین مورد تست جهت کنترل دقت انجام شد که همگی با دقت 1 درصد پاسخ درست داد.
در جواب لازمه چند نکته بازگو بشه
دوستانی که از روتر های میکروتیک جهت تغییر پینگ یا تانل استفاده می کنند از VM ها فراموش می کنند که در این حالت ماشین دوبرابر ترافیک عادی مصرف می کنه. به عنوان مثال اگر ما ماشین مجازی رو به عنوان ****** سرور استفاده کنیم ، هر بازکردن صفحه معادل 2 برابر حساب میشه چون یک بار ارسال اطلاعات از سرور به ماشین مجازی و ارسال مجدد به کامپیوتر مصرف کننده ارسال میشه. یعنی یک بار ماشین از سایت مقصد اطلاعات رو دانلود می کنه و همون اطلاعات رو آپلود میکنه روی کامپیوتر بازدید کننده.
دوستان دیگه ای هم که شک دارند اطلاعات صحیح نیست میتونیم براشون تست معادل سازی با خود VMWare بگذاریم و مقایسه کنیم.
پایدار باشید.
-
نمونه تست
فایل دانلود شده : 4,196,654
نتیجه :
4232820-4196654=36266
احتمال میدم 36 مگابایت اختلاف هم تبادل اطلاعات rdp و صفحات وب باز شده باشه. اگر ترافیک جانبی رو هم در نظر نگیریم اختلاف ترافیک کمتر از 1 درصد هستش. لازم به ذکر هستش که prtg عدد ترافیک رو 4,400,000 اعلام کرد. تمام تست ها آماده هستش و دوستانی که قصد آزمایش سیستم رو دارند کافیه هماهنگ کنند محیط ایزوله تست رو روی سرور های خودشون براشون آماده کنیم.
پایدار باشید.