سلام دوستان چه جوری میشه از Internet Corporation for Assigned Names and Numbers | ICANN
نمایندگی دامین های .comو... گرفت ؟مثل شرکت resellerclub va onlinenic va...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان چه جوری میشه از Internet Corporation for Assigned Names and Numbers | ICANN
نمایندگی دامین های .comو... گرفت ؟مثل شرکت resellerclub va onlinenic va...
خیلی مراحل سخت و طولانی داره....
اول از همه فرم اپلیکیشن درخواست همراه با مدارک باید بدهید به همراه 3900 دلار فقط برای بررسی کردن....
بعد اگر اپلیکیشن و شرایط اولیه شما تایید شد باید قدرت سخت افزاری و نرم افزاری خود را به آنها ثابت کتید یعنی هزینه بالایی برای سرور و تهیه نرم افزار رجیستر کننده .... که خود logicboxes که نرم افزار و سیستم resellerclub هم بر اساس آن است با هزینه ای ه نمی دانم آن را برای شما انجام می دهد. این شرکت همچنین بصورت واسطه می تواند کارهای ثبت در icann را از ابتدا برای شما انجام دهد البته الان که داره با ایران مشکل پیدا می کنه....
و بعد باز ظاهرا باید برای هر tld یعنی هر پسوند com - net - org - pro و .... که اختیار ثبت آن را داشته باشید هزینه بدهید.....
کل مراحل هم شاید بش از یکسال طول بکشد.
من سرمایه گذاررودارم فقط یه مسئله هست شندیدم نیک به سختی مجوز گرفته ازشون میخوام بدونم اگه اوکی شدبعدش خیلی اذیت میکنند؟
کسی ازدوستان پیگرقضیه شده که جزییات روبه صورت کامل بگه اگه واقعا قراره همش تحریم بشیم خودمون تو ایران دست بکاربشیم که بهتره
احتمال اینکه اصلا به ایران ندهند هست. برای همین هم فقط ir را به دولت ایران داده اند.
احتمالا میشود یک شرکت ایرانی هم رجیسترر بشود. زیرا: Icann یک نهاد بین المللی است و نه آمریکایی قاعدتاً از قوانین آمریکا تبعیت نمیکند. این موضوع ممکن است کمی به پیگیری حقوقی نیاز داشته باشد. چون با توجّه به اینکه مرکز این نهاد در آمریکا است، ممکن است در ابتدا اذیت کنند ولی از لحاظ حقوقی نمیتوانند این کار را بکنند.
درست مانند سازمان ملل، با وجود اینکه مقرّ این سازمان در آمریکا است، امّا آمریکا نمیتواند مانع عضویت هیچ کشوری در آن بشود و حتّی سران کشورهایی چون ایران و کوبا و کره شمالی که در تحریم آمریکا هستند در زمان مجمع عمومی این سازمان به آمریکا میروند و آمریکا طبق قوانین بین المللی حقّ ممانعت ندارد، حتّی اگر آن کشور با آمریکا در جنگ باشد!!
فقط همانطور که گفتم، آمریکا ممکن است سنگ اندازی کند.
ملّیت مدیر عامل در تحریم اثری ندارد. اگر اینگونه بود، PayPal و eBay که صاحب آنها پیر امیدیار با پدری ایرانی و فامیلی ایرانی است، ایران را تحریم نمیکرد. امّا یکی از سرسختترین اجرا کنندگان تحریم همین دو شرکت انجام هستند.
مهم ملّیت و محلّ ثبت شرکت است که ایتالیا و اتّحادیه اروپا است، بنابراین مدیر عامل ایرانی این شرکت هم از سوی اتّحادیه اروپا ملزم به اجرای تحریم خواهد شد.
چرا این تاپیک در قسمت سوالات و مشکلات بخش دامین ایجاد نشده. همه تاپیکهای مهم بجای اینکه در قسمت مرتبط باشند، در بخش متفرقه هستند!!!
از مدیران تقاضای انتقال تاپیکهای بخش متفرقه را به بخش مربوطه داریم.
به نظر من باید این موارد رسانه ای بشه!
یعنی اینکه ما هنوز با اینکه تحریم های it مثلا برداشته شده و کم شده اما هنوز قادر به دانلود flash player و دیگر امکانات adobe که رایگان هم هستند نیستیم! فکر می کنم سرویس هایی مثل ثبت دامین هم از حوزه تحریم ها خارج باشه و باید یکجوری این موارد را رسانه ای کنیم....
شرکتهای ایرانی میتوانند در صورتی که ICANN بر خلاف قوانین بین المللی، از دادن امتیاز Registry به ایرانیان خودداری نمود، از این سازمان به سایر سازمانها چون اتّحادیه جهانی مخابرات(وابسته به سازمان ملل)، و نهادهای مرتبط با توسعه فناوری اطّلاعات سازمان ملل شکایت کنند.
ضمنا من پیشنهاد میکنم که با وزارت امور خارجه، و حتّی شخص جناب آقای دکتر ظریف در رابطه با این موضوع مکاتبه کنید و لزوم وجود Registrarهای ایرانی را یادآور شویم. به هر حال این وزارت خانه با قوانین و کانالهای بین المللی بسیار بیشتر آشنا میباشد. من فکر میکنم این وزارت خانه از کمک و پیگیری دریغ نخواهد کرد. همچنین باید در صورت لزوم حدّاقل شرکتهای ایرانی و از طریق نظام صنفی رایانهای و شورای عالی انفورماتیک به رئیس جمهور نامه بنویسند. همچنین ممکن است مرکز فیزیک نظری(nic.ir) هم بتواند در این زمینه راهنمایی و همیاری کنند.
یک نمونه موثر در این مورد دامنه کشوری .ایران و دامنههای فارسی است که با پیگیری دولت، بعد از دامنههای روسی و چینی و عربی، دامنه فارسی و پسوند .ایران چهارمین دامنه مورد تایید آیکن است.
احتمالاً شما متن پست من را دقیق نخواندهاید و به نظر من پاسخ بی ربط دادهاید. لطفاً مجدداً پستی را که پاسخ بالا را به آن دادهاید بخوانید. کدوم مشکل پابرجاست؟ وقتی شرکت رجیسترر اصلی نماینده icann در ایران باشه، کسی نمیتونه تحریم کنه. اینطوری که دوستمون گفتن، منظورشون ثبت یک شرکت در ایتالیا است. چون شرکتی ایتالیایی است، دولت ایتالیا و اتّحادیه اروپا میتونن بهش دستور بدن که به ایرانیها خدمات نده، حتّی اگر مدیر عامل شرکت ایرانی الاصل باشد، کاری از دستش بر نمیآید.
مگر اینکه مثلاً شرکت مورد نظر در کشوری تاسیس شود که با تحریم ایران مشکل نداشته باشد. مثلاً: هندوستان، دوبی، ترکیه، چین، روسیه و...
عدم وجود نمایندگی مستقیم icann در ایران باعث شده که دیگران بتوانند تحریم کنند. اگر شرکتی مانند ریسلر کلاب در خود ایران وجود داشت، بجز برخی سایتهای تفریحی، کسی دامنهاش را در رجیسترر خارجی ثبت نمیکرد. بنابراین کسی نمینوانست برای ما تصمیم بگیرد و ما را تحریم کند. شرکت داخل ایران هم خود ایران را تحریم نمیکند. راه حل اساسی این است، نه آن که دوستمان گفتند. راهی که دوستان گفتند راهی است که به مرکز تحریم میرود.
این کار بد نیست. امّا احتیاجی هم نیست. این تاپیک دارد از موضوع خود منحرف میشود. هدف اصلی این تاپیک بررسی چیزی است که در ایران وجود ندارد. یعنی تاسیس شرکتهایی شبیه ResellerClub، Onlinenic که نماینده مستقیم آیکن بوده و نمایندگی یک شرکت خارجی نباشد. سپس شرکتهایی که الان از ریسلر کلاب و آنلاین نیک و... پنل نمایندگی دارند، از این شرکتها پنل نمایندگی(ریسلری) بگیرند. خوب این شرکتها هم چون مشتریانشان(ریسلرهایشان) از ایران خواهد بود، اصولاً بجز پرداختهای مربوط به icann که آن هم سالانه و یکجا است، هیچ پرداخت خارجی نخواهند داشت. بنابراین همه پرداختها توسّط این مشتریان در ایران به رجیسترر ایرانی و به واحد ریال خواهد بود.
لطفاً همگان لیست موجود در لینک InterNIC - Registrar List را مشاهده کنند. این لیست رجیستررهای جهان است(نمایندگیهای مستقیم آیکن) یا شرکتهایی که شما میتوانید از آنها ریسلری بگیرید. البتّه همه آنها میتوانند خرده فروشی و فروش مستقیم هم داشته باشند. من نمیدانم چرا افراد و شرکتهای ایرانی اینقدر که برای تجارت(گرفتن ریسلری از خارجیها) تلاش میکنند، برای تولید(گرفتن نمایندگی مستقیم icann) تلاش نمیکنند؟ در لیستی که خدمتتان ارایه کردن و در واقع توسّط نیک بین المللی inter nic (همان icann) منتشر شده است. در این لیست نام شرکتهایی از کوچکترین کشورهای دنیا را نیز میبینید. نام شرکتهایی از بسیاری از کشورهای همسایه ایران مثل کویت، ترکیه و شرکتهایی مثل directi و resellerclub و شرکتهای هندی را هم میبینید. امّا نام هیچ شرکتی از ایران در این لیست نیست! تمام تلاش و هدف این تاپیک این است که نام شرکتهایی از ایران هم به این لیست راه یابد، آنوقت است که شاهد هیچ تحریمی در زمینه دامین بر علیه ایران نخواهیم بود و در این زمینه به خودکفایی میرسیم. درست مانند گندم در چند سال پیش!!! در غیر اینصورت بازی موش و گربه تحریم ادامه خواهد داشت.......