-
هاست بی دردسر خارجی؟
سلام
تاپیکها رو میخوندم هر کسی یک نظری در مورد هاستینگهای خارجی داشت
برخی افراد هم میگفتند هاستینگ امریکا نگیرید به خاطر تحریمها و ...
لطفا دوستانی که اطلاعات دارند یک نظری بدند کدوم هاستینگهای معتبر خارجی الان برای کسی که توی ایران زندگی میکنه بدون دردسر هستش؟
ممنون
-
پاسخ : هاست بی دردسر خارجی؟
پیشنهاد من به ترتیب Namecheap و BlueHost و DreamHost هستش
-
من خودم چند ماه هست که از این جا استفاده می کنم ، کیفیتش خوبه ، ولی به ایران مشکلی نداره
http://www.myhostblast.net/aff.php?aff=5778
-
اگر فکر میکنید مشکلاتی که توی هاستینگ های ایرانی هست توی هاستینگ های خارجی نیست سخت در اشتباهید ! منم همین فکر رو میکردم کمی جستجو کردم به اشتباهم پی بردم . هم هک میشن
هم اطلاعات از دست میره هم داون تایم دارن خداییش حلوا خیرات نمیکنن . از سرویس دهنده معتبر ایرانی بگیرید ضرر نمیکنید .
-
arvixe.com
جزء هاستینگ های برتر جهان هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LightOnline
اگر فکر میکنید مشکلاتی که توی هاستینگ های ایرانی هست توی هاستینگ های خارجی نیست سخت در اشتباهید ! منم همین فکر رو میکردم کمی جستجو کردم به اشتباهم پی بردم . هم هک میشن
هم اطلاعات از دست میره هم داون تایم دارن خداییش حلوا خیرات نمیکنن . از سرویس دهنده معتبر ایرانی بگیرید ضرر نمیکنید .
ممنون از توصیه ایی که کردید.
اما فعلا هدف من استفاده از تجربیات دوستانی هست که از خارجی ها سرویس گرفتند و سرویسهایی که با این ایران مشکل نداره رو اعلام کنند.
امیدوارم تاپیک خوبی باشه برای دیگر کسانی که دنبال هاست خارجی خوب می گردند .
-
godaddy هم خیلی خوب بود البته یه نکته بگم
مثلا شما از ایران یه هاست میخری فقط php 5.1 ya php 5.2 رو دارند ولی من تو godaddy دیدم تمام نسخه های php نصب هست و توی پنلت میتونی انتخواب بکنی هر پوشه از هاستت با چه نوع php ران بشه میاد یه فایل .htaccess میسازه و توی اون این دستور رو میده
-
البته می دونید که godaddy شدیدا با ایرانی ها مشکل داره
-
arvixe دامین مجانی هم روی هاستش میده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
home
arvixe دامین مجانی هم روی هاستش میده؟
روی سرویس نمایندگیش هم ssl و هم دامین مادام العمر رایگان میده
-
ریسلر کلاب یک شرکت هندی است و فکر نمیکنم که با ایران مشکلی داشته باشه .و هاست هاش با کیفیت خیلی خوبی است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
روی سرویس نمایندگیش هم ssl و هم دامین مادام العمر رایگان میده
سرویس نمایندگی؟منظورتون کدوم سرویس هست؟
یا پلن خاصی منظورتونه؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
جالبه! امکاات و قیمت خیلی مناسبی داره
-
من هم چند ماه هست که از
Free Hosting, Paid Hosting, Reseller Services & VPS Servers : Byet Internet
که قسمت فروشش
https://ifastnet.com
هست
من با مشخصات عربستان ساختم فکر کنم ایارنم تو لیست داشت همیشه با پی پال هم پرداخت مکینم امروزم یه پرداخت داشتم
سروریس عال هست
امکانات سی پنلش هم زیاد هست دمو سی پنل:https://demo.byethost4.org:2083/logi...&pass=password
--------------
قبلا ها با Offshore Web Hosting, Semi-Dedicated Hosting, VPS and Dedicated Servers | Warez-Host.Com
هم کار کردم سرویس هاش خوب هست و فکر کنم روسی هست
به ایرانی بودن هم کاری ندراه و راحت میشه استفاده کرد با همه بانکی هم میشه پرداخت کرد
+ یه چیز جالب جدید یه قسمت تو پرداخت ها استفاده شده و نوشته حساب بانکی!
و شماره حساب از ۶ بانک ایرانی رو داخلش داره و میشه از حساب های ایران پرداخت کرد
حالا نمیدونم صاحبش ایرانی هست! کارمند ایرانی داره! و.....
whoi هم از دامین هاش گرفتم به اسم یک کمپانی در Hong Kong ثبت شده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
یکمم مشکوکه d:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
یکمم مشکوکه d:
من تقریبا الان ۴ ماه هست روی سرویسشون هستم،
کیفیت و سرعتش خوبه،
من پلن برنزی رو دارم ازش.
قبل از این با ipage , bluehost , webhostingpad , hostgator کار کردم.
-
-
سلام برای شبکه احتماعی با بازدید روزانه 10/000 آی پی خارجی چه پلنی رو پیشنهاد میدین و برای این نوع سایتها از چه نوع تبلیغاتی استفاده کنم مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_metal2007
سلام برای شبکه احتماعی با بازدید روزانه 10/000 آی پی خارجی چه پلنی رو پیشنهاد میدین و برای این نوع سایتها از چه نوع تبلیغاتی استفاده کنم مرسی
اگر آمار بازدید ۱۰.۰۰۰ آی پی در روز هست هاست اشتراکی خیلی جوابگوی شما نیست شبکه های اجتماعی (که خودم هم یکی دارم) پردازش بالایی میخاد.
اگر آی پی هاتون خارجی و کلا سایت تون خارجی هست از سرویس دهنده خارجی هم بگیرید.
-
خارجی که با ایران ok باشه فقط arvixe.com
-
Arvixe جزو سرویس دهنده های برتر دنیاست. این خارجی ها اگر ازشون مستقیم هاست بگیرید اونم با مشخصات ایران معمولا دردسر میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen.b
Arvixe جزو سرویس دهنده های برتر دنیاست. این خارجی ها اگر ازشون مستقیم هاست بگیرید اونم با مشخصات ایران معمولا دردسر میشه.
من حدود ٢ ماه پيش از arvixe سرويس گرفتم. تو اين مدت هم فقط با ايپي ايران به سي پنل وصل شدم. تا الان هيچ مشكلي نداشتم. تاپيك زير رو مرور كنيدhttp://www.webhostingtalk.ir/f37/93101/
-
Web Hosting by Arvixe
بدون شک بهترین هستند .
-
متاسفانه بیشتر دوستان گول فضا و ترافیک نامحدود یا مثلا Addon دامین نامحدود رو می خورن
در صورتی که همه ی اینا فقط و فقط تبلیغاتی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
متاسفانه بیشتر دوستان گول فضا و ترافیک نامحدود یا مثلا Addon دامین نامحدود رو می خورن
در صورتی که همه ی اینا فقط و فقط تبلیغاتی هست.
گولش رو نمي خورند دنبال يه چيزي هستند مفت باشه بتونن تا فيها خالدونش ازش كار بكشن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
گولش رو نمي خورند دنبال يه چيزي هستند مفت باشه بتونن تا فيها خالدونش ازش كار بكشن!
همین میشه گول خوردن دیگه
یه نمه بخوای از یه سایت معمولی بیشتر فشار بیاری قوانین رو می کنن تو چشت بن می کنن و چون اغلب ملت اینجا حساب خارجی ندارن پولی هم که برگشت می خوره به دستشون نمیرسه! تازه اگه به تحریم و ایرانی بودن گیر ندن آخرش این میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
همین میشه گول خوردن دیگه
یه نمه بخوای از یه سایت معمولی بیشتر فشار بیاری قوانین رو می کنن تو چشت بن می کنن و چون اغلب ملت اینجا حساب خارجی ندارن پولی هم که برگشت می خوره به دستشون نمیرسه! تازه اگه به تحریم و ایرانی بودن گیر ندن آخرش این میشه
گیر دادن هم باور کن اکثرا تقصیر خودشونه. طرف میره رو هاست نامحدود اشتراکی آپلود سنتر میزنه معلومه ساسپند میشه ، زیاد نمیخام از بحث اصلی خارج بشم بازار رقابتی هست و هاست های خارجی هم خوب و بد دارند اما چه ایرانی چه خارجی فرقی نداره وقتی دنبال جنس بنجل و ارزون باشیم همینه. طرف باید خودش عقل داشته باشه بفهمه وقتی فلان سایت داره ۲۰۰ مگ فضا رو میده ماهی ۵ دلار و اون یکی هاست نامحدود رو میده ماهی ۱ دلار فرقش چیه!
-