سلام همونطور که از عنوان مشخص هستش برای سایت یه فروشگاه اینترنتی میخوام راه اندازی کنم حالا با هرچی که میخواد باشه فقط یه فروشگاه کامل و درست حسابی باشه
هزینه هم مناسب باشه قیمت دیگه درحد... ندید :109:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام همونطور که از عنوان مشخص هستش برای سایت یه فروشگاه اینترنتی میخوام راه اندازی کنم حالا با هرچی که میخواد باشه فقط یه فروشگاه کامل و درست حسابی باشه
هزینه هم مناسب باشه قیمت دیگه درحد... ندید :109:
سلام عرض ادب و خسته نباشید با سیسیتم وردپرس + طراحی کاملا حرفه ای از 0 تا صد یعنی ساخت طرح در فتوشاپ و نمایش به شما ، پس از مورد تایید بودن طرح تبدیل به اچ تی ام ال و سی اس اس و جی کوئری و در نهایت تبدیل به سیستم وردپرس و سپس راه اندازی قالب روی سایت + تامین امنیت رایگان + سئو صد در صد قالب رایگان + نمایش قالب در 5 مرورگر محبوب ( فایر فاکس | گوگل کروم | سافاری | اوپرا | اینترنت اکسپلورر با یک صورت و استاندارد رایگان + پشتیبانی 6 ماهه رایگان و تجربه ای 9 ساله که در اختیار شما قرار خواهد گرفت برای این کار به شما مبلغ 700 تومن رو پیشنهاد می کنم در ضمن برای ارتباط و مکاتبات بیشتر میتونید با شماره همراه و آیدی یا ایمیل من که در زیر قرار گرفت تماس بر قرار کنید با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf My Yahoo Email : info.p30pdf@yahoo.com My Mobile Number : 09158778530
سلام
نمونه ها :
فروشگاه مجازی تندیس بازار | مرجع کالا های مجازی ودانشجویی ایران
databaz.ir
با کمترین قیمت در خدمتیم .
آیدی یاهو : jame_zarin
با تشکر
با سلام
با 2 تومن براتون میتونم راه اندازی کنم
با سلام طراحی حرفه ای و زیبا قالب فروشگاه و کدنویسی مطابق با استاندارد های جهانی
با بهترین کیفیت
برای مشاوره منتظر شما هستیم
با آیدی زیر در تماس باشید
آیدی : info.tarahiha65
بطور کلی برای فروشگاه از اوپن کارت یا پرستاشاپ استفاده کنید. خواستید براتون راه اندازی می کنم.
طراحی با کمترین قیمت انجام می شود ...
آی دی : seomaster_web
شماره تماس من : 09375443163
هاست فروشگاه
همراه با فروشگاه
با سلام
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا در این مورد صحبت کنیم
باتشکر
با سلام براتون راه اندازی میکنم فقط با 150 هزار تومن 09305908520