جلوگیری از Reverse شدن ip سرور
سلام دوستان راهی هست تا نشه با Reverse کردن یا lookup کردن سرور تعداد آیپی هاش و همینطور سایت هایی که داره لو بره؟
پاسخ : جلوگیری از Reverse شدن ip سرور
سلام
منظورتون به این شکل هست؟
5.144.130.7 - bgp.he.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
دقیقا ، میخوام سایتها لو نره راهی هست؟
دقیقاً من هم دنبال همچین چیزی می گردم
کلاً آیا میدونید چطور کار می کنه ؟ اگه بفهمیم الگوریتم کار کردنش چیه شاید بشه اطلاعات غلط داد بهش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SixthElement
کلاً آیا میدونید چطور کار می کنه ؟ اگه بفهمیم الگوریتم کار کردنش چیه شاید بشه اطلاعات غلط داد بهش
How Reverse DNS Works (RDNS)
How does the Reverse DNS work?
How Reverse DNS works - Spiceworks
با کلودفلر میشه همچین کاری کرد - بسیار هم راحته
دوستان این سیستم از Reverse Lookup استفاده نمی کنه.
برای منم خیلی جالبه که بدونم این اطلاعات رو از کجا میاره؟
کلودفلر یک cdn هست که سایت شما رو کش میکنه و میتونید نظیم کنید که فقط به عنوان مثلا مخفی کننده ی آیپی ازش استفاده بشه - سایت های بزرگ الان دارن از کلودفلر استفاده میکنن - درصورتی که نیازداشتید پ خ بدید براتون رایگان کانفیگ کنم - درضمن امنیت سایتتون با ایجاد یک لایه ی شبکه و محتوا بسیار افزایش پیدا میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
کلودفلر یک cdn هست که سایت شما رو کش میکنه و میتونید نظیم کنید که فقط به عنوان مثلا مخفی کننده ی آیپی ازش استفاده بشه - سایت های بزرگ الان دارن از کلودفلر استفاده میکنن - درصورتی که نیازداشتید پ خ بدید براتون رایگان کانفیگ کنم - درضمن امنیت سایتتون با ایجاد یک لایه ی شبکه و محتوا بسیار افزایش پیدا میکنه
ممکنه بیشتر راهنمایی کنید؟
cloudflare.com به این سایت برید همه چیز واضح هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
cloudflare.com به این سایت برید همه چیز واضح هست
مرسی شروع به استفاده کردم ولی این قضیه داون بودن زیاد cloudflare جدیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
مرسی شروع به استفاده کردم ولی این قضیه داون بودن زیاد cloudflare جدیه؟
قبلا داون زیاد داشت بله
ولی الان خیر
دوستان عذرخواهی میکنم بابت آپ کردن تاپیک :)
کسی جواب سوال استارتر رو میدونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamy01
دوستان عذرخواهی میکنم بابت آپ کردن تاپیک :)
کسی جواب سوال استارتر رو میدونه؟
ضمن عرض سلام دوستمون par30shop توضیح دادن
با کلودفلیر هم نمیشه مخفی کرد. توی قسمت Reverse MX A records (PTR) سایت intodns.com ای پی مشخص میشه. چجوری باید Reverse MX A records (PTR) رو مخفی یا تغییر داد؟
دوست عزیز mx رو باید ست نکنید چون در هر صورت reverse بگیرید نشون میده اگر می خواید سایت شخصی بالا بیارید و تک سایت هم باشه mx رو خالی بزارید مشکلی ایجاد نمیشه و ip نمیندازه کاری که خود بنده کرده بودم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
دوست عزیز mx رو باید ست نکنید چون در هر صورت reverse بگیرید نشون میده اگر می خواید سایت شخصی بالا بیارید و تک سایت هم باشه mx رو خالی بزارید مشکلی ایجاد نمیشه و ip نمیندازه کاری که خود بنده کرده بودم
موفق باشید
البته باید قید ایمیل روی سرور رو زد اینجوری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
البته باید قید ایمیل روی سرور رو زد اینجوری.
نه بعضا کانفیگهایی دستی میشه اعمال کرد ایمیل هم ارسال و دریافت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p2m
موفق باشید
دوست عزیز در واقع سایتم روی یک هاست اشتراکیه. میخوایم این قسمت تغییر کنه. ایا راهی هست از طریق هاست (سی پنل) و کنترل پنل دامنه خودم این قسمت را تغییر داد؟ (دامنه اضافی هم اگر لازم باشه دارم). از کلود فلیر هم استفاده می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
【★ tv_kade ★】
دوست عزیز در واقع سایتم روی یک هاست اشتراکیه. میخوایم این قسمت تغییر کنه. ایا راهی هست از طریق هاست (سی پنل) و کنترل پنل دامنه خودم این قسمت را تغییر داد؟ (دامنه اضافی هم اگر لازم باشه دارم). از کلود فلیر هم استفاده می کنم.
هاست اشتراکی خیر اگر سرور داشتید بله میشد یک سری روشها اجرا کرد و hide کرد ip رو ولی دسترسی شما به سرور محدود هستش
سلام ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم بنده هم یه سرور اختصاصی دارم چطور میتونم جلوی Reverse شدن ip و دامین سرور رو ببندم نمیخام کسی Reverse کرد سایر سایت ها نشون داده بشه ایا راهی برای جلوگیریش هست