-
1 فایل پیوست
فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
با سلام
نماد اعتماد الکترونیکی سایت تیک دیتا چند ماه است که صادر شده و می توانید آن را در وبسایت tikdata.ir و enamad.ir مشاهده نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-namadtemp-png
با استقبال مشتریان از سرورهای انگلیس و همچنین درخواست مشتریان برای احیای بخش فروش سرورهای هتزنر، سرورهای جدیدی به سرورهای قبلی اضافه شده و قیمت ها با کاهش فوق العاده ای مواجه شدند....
در زیر سرورهای فرانسه و آلمان معرفی می شوند...
به دلیل مشکلات ابیوز از دیتاسنتر ردیستیشن موقتاً فروش جدید نداریم و در حال حاظر صرفاً به مشتریان قدیمی سرویس می دهیم.
سرورهای ایرانی دیتاسنتر آسیاتک نیز به زودی در سبد خرید اضافه خواهند گشت...
سرور مجازی VPS آلمان
رم 512 گیگ هارد 50 گیگ هتزنر
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Quad-Core
Guarantee Ram : 512 MB DDR3 RAM
Hard Disk : 50 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : Unlimited
IP : 1
Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany
Datacenter : Hetzner
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
10,000 تومان ماهانه
115,000 تومان سالانه
رم 1 گیگ هارد 100 گیگ هتزنر
Guarantee Ram : 1 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 100 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
16,520 تومان ماهانه
198,247 تومان سالانه
رم 2 گیگ هارد 200 گیگ هتزنر
Guarantee Ram : 2 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 200 GB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
27,534 تومان ماهانه
330,412 تومان سالانه
رم 4 گیگ هارد 2 ترا هتزنر
Guarantee Ram : 4 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 2 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Vmware ESXi V5
99.9% Uptime Guarantee
90,000 تومان ماهانه
950,000 تومان سالانه
رم 8 گیگ هارد 4 ترا هتزنر
EX 4 - Dedicated Server
Ram : 8 GB DDR3 RAM
Hard Disk : 4 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : U | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 100 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
170,000 تومان ماهانه
1,750,000 تومان سالانه
فروش ویژه سرور مجازی فرانسه OVH
رم 1 گیگ OVH فرانسه
رم 1 گیگ
هارد 100 گیگ ساتا
موقعیت : فرانسه
پهنای باند: نامحدود
آپتایم بالا
OVH
14,000 تومان ماهانه
رم 2 گیگ
HDD: 200 GB
Ram: 2 GB
پهنای باند نامحدود
27,000 تومان ماهانه
رم 4 گیگ فرانسه OVH
هارد 400 گیگ
ترافیک نامحدود
CPU : 4 Core
40,000 تومان ماهانه
رم 8 گیگ OVH
رم 8 گیگ
هارد 800 گیگ ساتا
ترافیک نامحدود
OVH
74,000 تومان ماهانه
رم 16 گیگ OVH فرانسه
رم 16 گیگ
هارد 1600 گیگ ساتا
پهنای باند: نامحدود
آپتایم بالا
OVH
142,000 تومان ماهانه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی
درگاه های پرداخت ملت و پاسارگارد
قابلیت پرداخت از درگاه واسط زرین پال برای همکاران عزیزی که از این درگاه استفاده می نمایند.
ارائه پنل .....
فایل پیوست 15750
پشتیبانی 24 ساعته و در 7 روز هفته توسط کارمندان ما
تیک دیتا | Tik Data
-
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
من 2 سرویس سفارش دادم که هر دو را بخاطر اینکه 24 ساعت از سر کار گذاشتنم میگذشت لغو کردم امیدوارم اینجور با آبروی مردم بازی نکنند
از دوستان میخوام که هر ارزونی را به انسان خوب بودن تلقی ندن و من که پشیمونم هم آبروم رفت و هم پولم
-
cpu ها چقدر رزرو هستند و روی چه مقداری لیمیت میشن؟
-
یک سرور سفارش داده شد. منتظر اطلاعات هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
ممنون از پاسخگویی
من 2 سرویس سفارش دادم اتفاقا برخورد بسیار مناسبی داشتند
خیلی سپاسگذارم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
multiuser
cpu ها چقدر رزرو هستند و روی چه مقداری لیمیت میشن؟
روی سرورهای با حجم رم کم و سرورهای با رم بالا تفاوت دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
یک سرور سفارش داده شد. منتظر اطلاعات هستم.
در خدمتتون هستیم از طریق تیکت پیگیر باشید.
سفارشات در حال تحویل هستند....
-
چه کانفینگ هایی رو رایگان انجام میدهید؟
و ایا سرور ها قابل استفاده برای میزبانی پر بازدید و اکانتینگ هستند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vessal
چه کانفینگ هایی رو رایگان انجام میدهید؟
و ایا سرور ها قابل استفاده برای میزبانی پر بازدید و اکانتینگ هستند؟
1 - کانفینگ هایی که لازم دارید رو اعلام کنید تا عرض شود.....
2- بلی....
-
توجه کنید سرویس های رم بالاتر در شرایط عادی قابل تقسیم به دو سرور و یا بیشتر نیست و باید با بخش فنی هماهنگ کنید
زیرا سرور اصلی محدودیت آیپی دارد.
-
من 2 سرویس سفارش دادم که هر دو را بخاطر اینکه 24 ساعت از سر کار گذاشتنم میگذشت لغو کردم امیدوارم اینجور با آبروی مردم بازی نکنند
از دوستان میخوام که هر ارزونی را به انسان خوب بودن تلقی ندن و من که پشیمونم هم آبروم رفت و هم پولم
-
به خدا شانس ما را نگاه کنید قبل این پیش یکی سرور 4تا خریدیم 6ماهه که اونم الان فراریه و کل هاستام پریدن اینم از دومیش
واقعا برای اینجور افراد متاسفم که با نون ... زندگی میکنند
-
نام کاربریتون رو درسایت بذارید
این حرفهای شما درصورتی که صحیح باشد مورد پیگیریست اما توهین شما در هر صورت نابخشودنیست
-
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
-
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
-
عزیزم من توهینی نکردم فقط متاسفم برای مشتریان !!!
چون اینطور که مشهود هستش همه کاربران ایشان را میشناسند به ....
-
در ضمن نام کاربری من در سایت شما : reza_1481@yahoo.co.uk
هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
در ضمن نام کاربری من در سایت شما : reza_1481@yahoo.co.uk
هستش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
بیش از 36 ساعت است که برای یک سرور unmanaged ویندوز منتظر هستم. این سرور و وجه آن آنچنان اهمیتی نداره چون میخواستم بدم آپلودرهای سایتم برای آپلود و دانلود ! اما باعث میشه اعتماد و اعتبار شما زیر سوال بره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
حرف دوستانمون تایید میشه ، من چندماه پیش سرور گرفتم ، ۵۴ ساعت طول کشید تا تحویل دادن ، هر وقت هم که میگفتم چرا اماده نمیشه ، میگفتن تعداد یوزرها بالاست و داریم انجام میدیدم ، کیفیت سرور هم که.....
1 - مشکلتون رو واضح و شفاف عرض کنید
2 - کیفیت سرور چه مشکلی داشت عرض کنید.
3 - شما احیاناً یک نفر نیستید؟
4 - اگر دیر تحویل داده شده زمان اد نشده؟ یا هزینه؟
5 - واقعاً ....
-
1 فایل پیوست
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
1 - مشکلتون رو واضح و شفاف عرض کنید
2 - کیفیت سرور چه مشکلی داشت عرض کنید.
3 - شما احیاناً یک نفر نیستید؟
4 - اگر دیر تحویل داده شده زمان اد نشده؟ یا هزینه؟
5 - واقعاً ....
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
در ضمن واژه عرض کردن رو آدم برای خودش به کار میبره نه مخاطبش :)
-
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
سواد تیکت دادن دارید
من سواد تیکت زدن دارم شما سواد جوابش رو دارید ؟ اگر دارید لطفا تیکت رو که بیش از 12 ساعت هست بی جواب مانده جواب بدین !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
شما قضاوت کنید و اگر حق با این آقا هستش من یک عذرخواهی جانانه از ایشان انجام میدم ولی اگر حق با من باشه نباید پستهای من در این پست نباید پاک کنند تا چهره واقعی نمایان شود
اینهم دلیل من که در عکس مشخص هستش از 29 شهریور یعنی 4 روز پیش که من سفارش دادم تا الان سفارشات من معلق هستش و یکی دیگه هم که هاست نمایندگی بهم داده که به هیچ وجه ممکن با یوزر و پسورد وارد نمیشه یعنی سرکاری
خودتون قضاوت فرمایید که حق با کی هستش این وسط فقط حیف پولهای ما که رفت انشالاه پول دوا و دکتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
طرح مشکل به صورت واضح : نزدیک به 48 ساعت هست که وجه پرداخت شده و سرویس رو تحویل ندادید. از این واضح تر دیگه نمیدونم چجوری بیان کنم!!
من با سابقه 3 سال در انجمن برای 14 هزار تومن حتی وقت هم نمیذارم که بیام پست بدم و اعتراضی کنم (در تیکت هم به شما عرض کردم که همچنان منتظرم و اعتراضی نکردم) اینجا هم پست دادم برای اینکه دوستان دیگه ضرر نکن
من وقت ساخت مولتی یوزر ندارم و تهمت بیجا نزنید ! یوزر این دوستمون رو هم که میگید مولتی یوزر من هست برای 2011 هست ! با توجه به حرف شما احتمالا من از سال 2010 و 2011 پیش بینی میکردم که شما به من سرویس رو در تاریخ 23 سپتامبر 2013 تحویل نمیدید و رفتم این مولتی یوزر رو ساختم !!
این که سرویس رو تحویل نمیدید اهمیت چندانی نداره و 14 هزار تومن اصلا مبلغی نیست که من بخوام وقتم رو براش هزینه کنم.
اگر تحویل دادید که دادید ندادین هم عیب نداره حتما مشکلی داشتید و اینکه خب من باید بیشتر در انتخابم دقت میکردم.
فقط به عنوان آخرین پیشنهاد: در صورت عدم توانایی در آماده سازی سفارش و ... لطفا تاپیک فروش نزنید وقت کاربران ارزشمند هست.
موفق باشید
واقعا من موندم چی بگم واقعا من مولتی یوزرم خودم خبر ندارم؟
-
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
واقعاً این مشکلات برای تمام همکاران پیش اومده و متاسفانه
احتمال دارد تخریب باشد
در غیر این صورت میتونید از سایت پیگیری کنید.
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676
677565
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
من که الان ارجاع به پلیس سایبری دارم میدم و هم به مدیریت وب هاستینگ تاک گذارش دادم
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
و همچنین بنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
آقای محترم
مشکل رو واضح بیان کنم ؟
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
احتمالا همینگونه است که شما میفرمایید.
فقط بنده یک سوال برام پیش اومده :
میبخشید شما در سایتتون چقدر سرتون شلوغه ؟ چه زمانی نوبت پاسخ گویی به تیکت بنده میشود ؟
متاسفانه بنده هیچگونه پاسخی دریافت نکرده ام برای تیکت های ارسالی خود !
فکر میکنم اینقدر سرتون شلوغ هست که نمیتونید تیکت ها را چک کنید و یا اینکه فراموش کردید و یا به خاطر بروز نکردن تیکت از من را چک نکرده اید
شماره تیکت ها ی بنده بدین شرح است :
614676
677565
چنانچه لطف بفرمایید و پاسخ دهید متشکر خواهم شد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
و همچنین بنده
به ما هم گفتن یک ساعته تحویل میدن بعد از 30-40 ساعت و ده تا تیکت و تماس تلفنی و قسم و آیه آخر سر یه چیز اشتباهی نصب کردن دادن که به هیچ دردی نمیخوره! البته قبل از تحویل دادن من لغو کرده بودم!! که الان پولم رو پس نمیدن
-
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
امروز از شرکت باهاشون تماس گرفته شده
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
اینچنین حمله کردن به تایپیک ها کار یک همکار نیست
کار چندین نفر است
اصلاً لازم نیست تمام پرسنل رو به انجمن بیاریم
فکر نمیکنم پاسخگویی 16 ساعته تلفنی دفتر شرکت کم باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
این یوزرها اگر کسانی باشند که به من تیکت دادند طبق قوانین باید اشتباهات خود را پذیرفته و اطلاع دهند.
هیچکدام برای حل مشکل و یا حتی اعلام مشکل پاسخگو نبوده و فقط از فلسفه خود با مدیریت صحبت کرده و دستور این هست که بررسی بشه موضوع و سپس بنده شخصاً پاسخگو خواهم بود.
براساس آیپی کاربر عرض میکنم! به هم ارتباط نداشته باشند قطعاً شخص ثالثی وجود دارد که باید یافت!
کار چندین نفر است
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
با عرض ادب واحترام
بله بله....
شما که درست میگید
اولا مدیریت شما با بنده تماس نگرفته و همش من با ایشون تماس گرفته ام
دوما دیشب من حدود 3 هزار تومان هزینه شارژ تلفن همراه دادم که فقط سرور را بهم تحویل بدین که ندادین
سوما طبق قانون موظف به بازگشت وجه در صورت انصراف مشتری طی 7 روز اول هستید که این کار را انجام نمیدهید
چهارما شما اصلا دلیل و منطق وصحبت مثل این که براتون هیچ سودی نداره فکر میکنید میترسم شکایت کنم ؟ در دادگاه خدمت میرسیم ببینم کی 12 سالشه و چه توهینی به شما شده ضمن این که تمام صحبت ها مشخص است و با احترام کامل با کادر شما برخورد شده و به علاوه عذر خواهی هم بابت توهین نکرده صورت گرفته است علاوه بر این مادام توهین هم کرده اید ، مطمئن باشید علاوه بر هزینه سرور خسارت وارد شده از شما دریافت خواهد شد .
پنجما ای کاش من زودتر این تاپیک و نارضایتی سایرین را مشاهده میکردم بلکه اکنون مشغول تلف کردن وقت خود نمی شدم
موفق و پیروز باشید
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
بنده یوزر شما رو نمیدونم اما
تمام کاربرانی که مشکل دارند یقیناً برخودری در پی رفتاری که داشتند بوده.
این حرف شما اصلا درست نیست و خودتون بهتر از من میدونید چرا
-
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TikData
کار چندین نفر است
دوست عزیز کدوم تماس ؟
شما حتی تیکت روز 31 شهریور رو هنوز پاسخ ندادید بعد میفرمایید با همه تماس گرفته شده ؟!!
شما میفرمایید برای حل مشکل پاسخگو نبودیم. من فرض رو بر این میگیرم که شما فردا با من تماس بگیرید حالا من باید چیکار کنم ؟ من وجه رو پرداخت کردم و منتظر تحویل سرور هستم تنها راهی که برای حل مشکل به ذهنم میرسه این هست که شما دسترسی vmware رو بدین من خودم مجازی سازی کنم !!!
دوست عزیز شخص ثالث دیگه چیه ؟ شما سرور ها رو 3 روز هست تحویل ندادی اونوقت میگی شخص ثالثی وجود داره ؟ شما سرویس رو تحویل بدید کسی اعتراضی نداره لطفا بحث رو به حاشیه نبرید. این همه سرویس دهنده در wht در حال فعالیت هستند چرا کسی از loginvps و novinvps و mihanserver و .... شاکی نیست و اونها چرا شخص ثالثی ندارند در تاپیکشون ؟!
آینه چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آئینه شکستن خطاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
دوستان در یک جمله بهم بگید که ایا تیک دیتا تائید میشه یا نه؟
سفارش بدم؟
صبر کنید تکلیف این چند تا سفارش روو مشخص کنن ایشون بعد تصمیم بگیرید.
-
آفایون من امروز شکایت کردم و مطمئن باشید به مانند پرونده نوین یوزر پیروز بیرون میاییم آقایون این شماره پرونده من امروز در پلیس سایبری هستش 140/40013689 لطفا منو همراهی کنید
scorp
و
mehrdad1991h
لطفا شماره هاتون را بهم اعلام کنید باهاتون تماس بگیرم و شما هم شاکی باشید
-
دوستان من ساعت 3 ظهر یک سرور مجازی ماهیانه 10 تومان خریدم هنوز جلوش نوشته معلق.
به تیکت زدم گفتن صبر کنید.بعد دوباره یه تیکت زدم الان 4 ساعته که جواب ندادن.
به نظرتون دستی دستی 10 هزار تومان ریختم دور؟یا درست میشه؟
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
حالا امشب تا ساعت 12 صبر میکنم.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
همین کار رو بکنید
سرور مجازی شما تحویل داده شده چک کنید
درمورد رسیلرتون آیا ما باید به تک تک مشتریان زنگ بزنیم؟ و عرض کنیم که همه چی خوبه؟
شما حتی تیکت ندادید
فقط بهانه این هست که یوزر باز نمی شود؟
مدرکی ارائه کنید... که پیگیری نشده مشکل شما
من یوزر و پسوردی پیدا نکردم و در ضمن سرور هم نه پینگ میده و نه روشن هم نیستش
همش سرکاری هستش شما را بخدا یکی به داد مردم برسه همه داره سرشون کلاه میره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
دوستان من ساعت 3 ظهر یک سرور مجازی ماهیانه 10 تومان خریدم هنوز جلوش نوشته معلق.
به تیکت زدم گفتن صبر کنید.بعد دوباره یه تیکت زدم الان 4 ساعته که جواب ندادن.
به نظرتون دستی دستی 10 هزار تومان ریختم دور؟یا درست میشه؟
فوقش اگه دیدم سرورم درست نشد به این قبله قسم فقط تو یک ساعت کاری میکنم که حتی پلیس فتا ازش بر نمیاد.
حالا امشب تا ساعت 12 صبر میکنم.
به به یکی دیگه از عزیزان هم اضافه شدند 25 هزارتومن سر من هم کلاه رفته داداش فرداشب ساعت 12 شب هم جوابت نمیاد دلت را خوش نکن[-(
-
من فقط تا 12 امشب صبر میکنم.در غیر اینصورت فقط صبر کنید تا ببینید سر اداره کننده این سایت چی میشه.
سپاس
-
سلام دوستان با اینکه من هم 3 روزه درگیر تحویل یک وی پی اس از سایت تیک دیتا هستم ولی به هر دلیلی دوست ندارم کار رو پیچیده تر کنم من تایید نمیکنم کارهای این گروه رو اما خب این روش پلیس فتا یا تصمیماتی از این قبیل رو درست نمیدونم میدونم که شما هم زیاد به پول این مسئله فکر نمیکنید یا شایدم اصلا فکر نمیکنید و و از رفتار این سیستم و پاسخ گویی این سایت ناراضی هستید و همینطور از اینکه ممکنه از اعتماد شما سو استفاده شده باشه اما بزارید یه فرجه بدیم تا ببینیم به هر صورت شاید این مسئله حل شد وقت برای کارهای دیگه فراوان هست فکر میکنم کمی صبور باشیم بهتره