-
1 فایل پیوست
کلاهبرداری شتاب بیز shetab.biz
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
ببینید الان بیش از دو ماه هستش که جناب احسان ملت یا همون shetab.biz پول بنده رو که از سقف 4 میلیون گذشته رو واریز نمیکنند و شماره تلفن بنده را گذاشته تو بلک لیستش. گه گاه اگر حال کنه اس ام اس ما رو شاید جواب بده و هرروز قول فردا رو میده.
میگه مبلغ سقف پایین حواله بده سریع بریزم که سریعش 10 روزه. آخه نمیدونم ملتو چی فرض کردی : سقف تراکنش کارتهای شتاب از خودپردازها روزانه 3 میلیون و اینترنت بانک 5 میلیونه که میشه 8 میلیون در روز بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک که 2 روزه میشه واسه منو تصفیه کنی و کار به 48 روز نکشه
میدونم قبلا هم راجع به این موضوع داخل انجمن تاپیک زده شده... و بعضی فرمودند واریز میکنه و کلاه بردار نیست!
ولی این آقا اصلا نمی خواد پول منو بده... دو ماهه داره می پیچونه منو. امروز.... فردا .... امروز .... فردا ....
پول ما رو میزاره تو از این بانک های خصوصی که سود روز شمار میدند و به همین راحتی داره سو استفاده میکنه و همه چشماشون رو بستند !!!!
داخل عکس ضمیمه درخواست تسویه هام و تاریخشون و موجودی حسابم مشخص هست.
من میخوام از این آقا شکایت کنم... شما دوستانی هم که مثل من, این آقا داره ازشون سو استفاده میکنه، لطفا نظرتون رو داخل همین تاپیک بنویسید تا به یک نتیجه نهایی برسیم!
من واسه اولین بار تا هر جا که بشه تا ته این موضوع رو میگیرم حتی با شکایت و دادگاه تا لااقل سایتش بسته بشه و از اشخاص دیگر نتونه کلاهبرداری کنه...
عکس ضمیمه شد و لینک هم گذاشتم.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...biz-shetab-png
لینک عکس رو میزارم که فردا نگه تهمت میزنم :
http://axupload.tk/shetab.jpg
axupload.tk/shetab.jpg
-
پاسخ : کلاهبرداری سایت ارائه درگاه شتاب بیز shetab.biz
ایشون *** هستند
بنده همیشه سر 200 تومان درخواست تسویه میدادم که یکیشو خورد بعد از مدت ها منم دیگه استفاده نکردم ازشون
شما اشتباه کردین به چنین جایی اعتماد کردین گزاشتین تا این رقم برسه
بنده یه جای مطمئن الان استفاده میکنم که سگش شرف داره به ایشون
مایل بودین پیام بدین معرفی کنم
-
دوستان استفاده کردن ولی مشکل واریز در مبلغ کم نداشتند
-
کاش کمی متعهد باشیم نصبت به مشتریان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedonline
ایشون *** هستند
بنده همیشه سر 200 تومان درخواست تسویه میدادم که یکیشو خورد بعد از مدت ها منم دیگه استفاده نکردم ازشون
شما اشتباه کردین به چنین جایی اعتماد کردین گزاشتین تا این رقم برسه
بنده یه جای مطمئن الان استفاده میکنم که سگش شرف داره به ایشون
مایل بودین پیام بدین معرفی کنم
دوست عزیز اگه امکان داره آدرس رو همینجا بفرمایید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.
-
چرا موجودی حسابتون رو 800 تومان زده در حالی که بیش از 3 میلیون تومان در انتظاره .
چه طوری اعتماد کردی تا به این مبلغ برسه بعد در خواست دادی ؟ من قبلا از شتاب استفاده میکردم هم دیر میریزه هم از اون چیزی که تو سایتش نوشته بیشتر کم میکنه الانم از میهن پال استفاده میکنم راضیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
u30f
چرا موجودی حسابتون رو 800 تومان زده در حالی که بیش از 3 میلیون تومان در انتظاره .
چه طوری اعتماد کردی تا به این مبلغ برسه بعد در خواست دادی ؟ من قبلا از شتاب استفاده میکردم هم دیر میریزه هم از اون چیزی که تو سایتش نوشته بیشتر کم میکنه الانم از میهن پال استفاده میکنم راضیم
اون موجودی 870 تومان واسه اینه که هنوز اجازه درخواست واریز نداره که اگر درخواست اون هم زده بشه موجودی صفر میشه و سه واریز در حال بررسی دو ماهه.
قرعه کشی لاتاری انقدر بررسی نمیکنه.....
طی تماسی که با پرداخت الکترونیک پارسیان داشتم فعلا درگااه پارسیان این کلاهبردارو معلق کردن تا ببینیم چی میشه.
-
شتاب کلااهبردار هست. شما میتونید شکایت کنید و حقتون رو بگیرید
-
من شکایت تو wht زیادم دیدم از این دوستمون ولی نمیدونم چرا با من مشکلی نداشته دیر واریز میکنه ولی اخرش واریز میکنه ! واریز بالای 1 میلیون هم داشتم و هنوز هم بالای چند صد تومن ازشون واریزی داشتم !
-
دوستان شما که درآمد دارید. چرا دنبال این نیستید مستقیم از خود بانکها درگاه بگیرید. که به این مشکلات نخورید.
-
منم قبلا مشکل داشتم ....البته 400 تومان بود...کی بعد پیگیری های بسیار توسط ایمیل + تلفن ریخت برام...
الآن هم کاسپین سرور پول رو پرداخت کردیم سرور نداده بهمون حدود چند هفته میشه....عادت کردن دیگه به پول خوری....
امیدوارم مشکل شما برطرف بشه دوست عزیز.....اگر فروش ***** شکن و .... نیستید خیلی راحت میتونید شکایت کنید.:113:
-
وافعا دوستان ناراحت نشوند
ولی تقصیر از تنبلی دوستان هست
یا دلیل خاصی داره که دوست ندارند درگاه بانکی بگیرند
پس دوستان عواقبش رو هم مدنظر داشته باشند
:پی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
من شکایت تو wht زیادم دیدم از این دوستمون ولی نمیدونم چرا با من مشکلی نداشته دیر واریز میکنه ولی اخرش واریز میکنه ! واریز بالای 1 میلیون هم داشتم و هنوز هم بالای چند صد تومن ازشون واریزی داشتم !
اولین باره از کسی میشنوم با شتاب مشکل نداره
-
پاسخ : کلاهبرداری شتاب بیز shetab.biz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KIACOMPANY
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
ببینید الان بیش از دو ماه هستش که جناب احسان ملت یا همون shetab.biz پول بنده رو که از سقف 4 میلیون گذشته رو واریز نمیکنند و شماره تلفن بنده را گذاشته تو بلک لیستش. گه گاه اگر حال کنه اس ام اس ما رو شاید جواب بده و هرروز قول فردا رو میده.
میگه مبلغ سقف پایین حواله بده سریع بریزم که سریعش 10 روزه. آخه نمیدونم ملتو چی فرض کردی : سقف تراکنش کارتهای شتاب از خودپردازها روزانه 3 میلیون و اینترنت بانک 5 میلیونه که میشه 8 میلیون در روز بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک که 2 روزه میشه واسه منو تصفیه کنی و کار به 48 روز نکشه
میدونم قبلا هم راجع به این موضوع داخل انجمن تاپیک زده شده... و بعضی فرمودند واریز میکنه و کلاه بردار نیست!
ولی این آقا اصلا نمی خواد پول منو بده... دو ماهه داره می پیچونه منو. امروز.... فردا .... امروز .... فردا ....
پول ما رو میزاره تو از این بانک های خصوصی که سود روز شمار میدند و به همین راحتی داره سو استفاده میکنه و همه چشماشون رو بستند !!!!
داخل عکس ضمیمه درخواست تسویه هام و تاریخشون و موجودی حسابم مشخص هست.
من میخوام از این آقا شکایت کنم... شما دوستانی هم که مثل من, این آقا داره ازشون سو استفاده میکنه، لطفا نظرتون رو داخل همین تاپیک بنویسید تا به یک نتیجه نهایی برسیم!
من واسه اولین بار تا هر جا که بشه تا ته این موضوع رو میگیرم حتی با شکایت و دادگاه تا لااقل سایتش بسته بشه و از اشخاص دیگر نتونه کلاهبرداری کنه...
عکس ضمیمه شد و لینک هم گذاشتم.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...biz-shetab-png
لینک عکس رو میزارم که فردا نگه تهمت میزنم :
http://axupload.tk/shetab.jpg
axupload.tk/shetab.jpg
حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...
-
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید
-
تا به حال با این سایت کار نکردم
اما به نظرم بهتر بود
مبلغ به 500 هزار تومان که میرسید درخواست واریز بدید
و اگر در واریز کوتاهی میکردند درگاه های دیگر رو انتخاب کنید
به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsi-shop
حرف ایشون تاید میشه 2 ماه و نیم هست بالا 10 میلیون به من بدهکار هروقت تماس میگیرم میگه چشم انجام میشه ولیم یره تا دو هفته که انجام بده تا باز دوباره تماس بگیرم هی بگه چشم و...
دوست عزیز اگر دوست داری بیا با هم اقدام کنیم. من امروز از طریق پلیس فتا و پرداخت الکترونیک پارسیان شکایت تنظیم کردم و طرح دعوی رو طوری ارائه دادم که ایشون کلاهبردار اینترنتی هست تا لااقل اگر به پولم نرسیدم که میرسم هم سایت ایشون جمع بشه هم بره پیش بچه ها.... ;)
-
مثل اینکه این آقای شتاب با سایت هی فروش قند شکن مشکلی نداشته وگرنه کسی که 1 میلیون درآمد داره واسش مشکلی نداره که از بانک مستقیم درگاه بگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
دز انجمن به جایی نخواهید رسید
از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید
صحیح میفرمایید
شکایت تنظیم و از طریق مراجع اقدام شد
-
-
بهترین راه ممکن تنظیم شکایت و اقدام از طرف پلیس فتا هست
-
چجوری بهش اینقدر اطمینان کردید؟ سایتش یه جوریه اصلا!
فقط شکایت کنید چشم و... قصه هست فقط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
KIACOMPANY
دوست عزیز اگر دوست داری بیا با هم اقدام کنیم. من امروز از طریق پلیس فتا و پرداخت الکترونیک پارسیان شکایت تنظیم کردم و طرح دعوی رو طوری ارائه دادم که ایشون کلاهبردار اینترنتی هست تا لااقل اگر به پولم نرسیدم که میرسم هم سایت ایشون جمع بشه هم بره پیش بچه ها.... ;)
پیام خصوصی بدید
دوستان جالبه بدونید که توی پنلم تو سایتش زده تسویه انجام شده درحالیکه هیچ پولی به حساب من نریخته!
-
دقیقا" بلایی که سر من آورد
گفت من ریختم بین 2 تا بانک گم شده !!!!!
مگه میشه پول رو ریخته باشه بانک گم کنه ؟
مردم رو گآآو فرض کرده
-
این همه سایت معروف درگاه.. اینو از کجا آوردید؟ احتمالا موجبات کاسبی غیر مجاز میشه که رفتید از این سرویس گرفتید!:66:
-
امیدوارم به پولتون برسید .و برید مستقیم درگاه بگیرید(البته با این قوانین بی خود بانک ها)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbancity
بهترین راه ممکن تنظیم شکایت و اقدام از طرف پلیس فتا هست
بله اقدام نمودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedonline
دقیقا" بلایی که سر من آورد
گفت من ریختم بین 2 تا بانک گم شده !!!!!
مگه میشه پول رو ریخته باشه بانک گم کنه ؟
مردم رو گآآو فرض کرده
ایشون یه آدم کاملا بی شخصیت هستند که با پول مردم گذران زندگی میکنه. جالبه امار دارم چند سری با پول امسال من ایشون در تایلند عیش و نوشی میکرده :)))))
ولی ایشاا... این بار من تا تهش میرم تا این احسان ملت *** بدونه زرنگ بازی همیشه جواب نمیده ;)
-
با سلام من فقط جهان پی رو قبول دارم دوست عزیز
-
در اگر قندشکن فروش هم باشید افراد معتبر زیادی هستند براتون کارها رو انجام بدن...
چرا شتاب بیز....؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
در اگر قندشکن فروش هم باشید افراد معتبر زیادی هستند براتون کارها رو انجام بدن...
چرا شتاب بیز....؟
چون تفکرم این بود کسی که بخواد کاسبی کنه ***ی نمیکنه ولی بر عکس شد ....
-
به نظر من بهترين درگاه واسط ، درگاه زرين پال است
شما هم بايد از جايي درگاه ميگرفتيد كه حداقل ثبت شده و شركتي و همچنين معتبر باشند
-
بنده در ابتدا از ایشون درگاه داشتم...بعد از قضیه ای که پیش اومد و یه مدت پول نریختن دیگه زدم سیم آخر ...شماره تماس داد آخرش ریخت...ولی بعد از اون رفتم پی لاین....بنظر من پی لاین بینظیره...:55:
-
من هم 1392/06/21 مبلغ 150 هزار تومان تسویه زدم...
قبلنا تلفنش رو جواب میداد حداقل میگفت امروز... فردا... الان اونم جوابم نمیده! :-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.razizadeh71
من هم 1392/06/21 مبلغ 150 هزار تومان تسویه زدم...
قبلنا تلفنش رو جواب میداد حداقل میگفت امروز... فردا... الان اونم جوابم نمیده! :-s
جالب شد داستان. ایشون خودشون تماس گرفتند و فعلا فقط و فقط اولین واریز منو که 1.4 میلیون بود رو واریز کردن. اما هنوز 3 میلیون باقی مونده که ایشون گفتند میریزن که ایشاا.. راست بگه.
من تا زمانی که کل پولم بر نگرده از شکایتی که اقدام کردم منصرف نمیشم ;)
-
پول رو وارید میکنند اما طی 4-5 روز حداقل!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saeed-MC
بنده در ابتدا از ایشون درگاه داشتم...بعد از قضیه ای که پیش اومد و یه مدت پول نریختن دیگه زدم سیم آخر ...شماره تماس داد آخرش ریخت...ولی بعد از اون رفتم پی لاین....بنظر من پی لاین بینظیره...:55:
پی لاین کارمزدش بالاست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
پول رو وارید میکنند اما طی 4-5 روز حداقل!
مثل اینکه در جریان تاپیک نیستید. امروز بعد از 50 روز از تاریخ درخواست واریز - واریز اول را انجام دادن. 4 - 5 روز کجا بود!!!
-
این درگاه تایک های انتقادی دیگری هم داشته و میتونستید قبل استفاده تحقیقی هم در موردش داشته باشید
به هر حال ان شاالله واریز می کنند مثل دفعات قبل
-
به به احسان ملت با این کاراش معروف شد!!
این بشر کی میخواد آدم بشه! خیلی وقته این سایت مزخرف رو میشناسم و هیچوقت به احسان ملت اعتماد نکردم و درگاه نگرفتم.
سایتش باگ داشت و جی پال چندین بار هکش کرد و به مشتریاش ایمیل فرستاد که پولتون داره درو میشه.
دوست عزیز واسه درگاه بانکی چرا شتاب بیز ؟؟
حتی اگه فروشنده چیز پیز باشین درگاه های معتبری هستند که سرویس میدن!
---
sharjiran.net
بسیار قبولش دارم و شرکت ثبت شده هستش.البته با فروش چیزپیز مشکل داره
اطلاعات بیشتری خواستی پ.خ یده :-*
=============
خواستی شکایت کنی بیخیال نشو. پول خیلی ها رو خورده