-
گول نخورید ، نتیجه اعتماد به دیزاینا ، یک طراح غیرحرفه ای Designa.ir
گول نخورید
نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
پس از روزها و ماه ها تحقیق و بررسی در مورد طراحی وبسایت ، تصمیم گرفتم سایتی بر اساس وردپرس درست کنم .
اولین قدم طرح مناقصه در یکی از سایتهایی بود که کارفرما خاسته اش را مطرح میکند و پیمانکاران پیشنهادات خودرا مطرح مینمایند .
پیشنهادات مختلفی شد . از 250 تا 1.500.000 هزار تومان
یکی از پیمانکاران که خود را تیم دیزاینا معرفی کرد بسیار خوب پاسخ داد و مشاوره خوبی نیز ارائه کرد .
سوالات را دقیق و مشخص پاسخ داد و نتیجه اینکه پیشنهاد اورا با قیمت 700 پذیرفتیم . اما پیشنهاد دیگری ارائه کرد مبنی بر اینکه قرارداد را از سایت واسطه خارج کنیم
تا کمیسیون کسر شود و او نیز مبلغ را 600 کاهش دهد .
آدرس سایت دیزاینا به مدیریت آقای سعدونی :
http://designa.ir/
پیشنهادش را پذیرفتم
تیم دیزاینا با مدیریت آقای سعدونی (ساکن شاهین شهر) آغاز کار خود را منوط به پرداخت کل مبلغ کرد . بعد از بررسی ، از یکی از مشتریان ایشان در تهران که اطلاعاتش را از سایت دیزاینا به آدرس designa.ir بدست آورده بودیم ، مجاب شدیم که کل مبلغ را اول پرداخت نماییم . ایشان نیز متعهد شد که کار را اول اتود بزند و ما ببینیم .
افزایش سئو
قرار مدت زمان انجام کار 17 روز بود . تمام اطلاعات هاست و دامین و خاسته های ما در اختیار دیزاینا و آقای سعدونی قرار گرفت .
و اما پس از پرداخت :
روز اول : هیچ خبری نشد
روز دوم : هیچ خبری نیست ...
روز سوم و چهارم تااا ...... دهم نیز خبری نشد
تااااا روز یازدهم که ایمیل زدیم : آقا کو این اتود سایت ؟ کجاست رونمایی مرحله ابتدایی سایت .... ؟
پاسخ تیم دیزاینا : ما در مرحله آزمایش قالب اولیه هستیم که با استفاده از بهترین کدها آماده نموده ایم !
6 روز دیگر نیز گذشت ، روز هفدهم (پایان زمان تحویل کار دیزاینا) :
هیچ سایتی ، هیچ چیزی رونمایی نشده .
افزایش سئو
تماس با آقای سعدونی ، مدیریت دیزاینا گرفتیم : شما قرار بود امروز تحویل بدین . کو سایت ما ؟
پاسخ دیزاینا : اوه ؟ امروز چندمه ؟
ما : امروز روز هفدهم است و زمان شما تموم شده
دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام و عذر خواهی میکنم . همین الان برای شما رونمایی میکنیم .
آنروز هم تمام شد
ولی فکر میکنید فردای آنروز چه دیدیم ؟
روی هاست چنین قالب آماده ای قرار داده شده بود :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
دقیقا همین .
بدون هیچ سلیقه ای ، بدون هیچ نامی از کسب کار ما !!! مشخصا معلوم بود همان شب سریع این قالب گزاشته شده
ایمیل زدیم : این چه شباهتی با خاسته آبی سفید ما دارد ؟ کجاست اسم و رسم ما ؟
پاسخ سعدونی ، مدیر دیزاینا : ما از با کیفیت ترین کدها استفاده کردیم ! اگر نا سپاسی کنید کارهای اضافه مانند سئو و غیره را انجام نمیدهیم و همینجا کار رو تموم میکنیم
بلافاصله رمز هاست رو عوض کردم و از کل محتوای هاست بکاپ گرفتم . با چند پیمانکار صحبت کردم و همگی گفتند که ایشان از لینک بالا قالب رایگان رو دانلود کرده و هیچ کاری نیز انجام نداده
افزایش سئو
موضوع رو به سعدونی از طریق میل گفتم که شما از قالب آماده رایگان استفاده کردی و من نیز با بکاپی که از سایت گرفتم پیش مراجع قانونی خواهم رفت . مراح قانونی را طی میکردیم که بعد چند روز خود سعدونی مدیر دیزاینا میل زد:
بیایید درستش کنیم
به ما اعتماد کنید . قول میدهیم قالبی آماده کنیم با در نظر گرفتن خاسته های شما . عینا همانی که میخواهید .
خلاصه پس از کلی مکاتبه و درخواست اعتماد دوباره ، گفتیم این خاسته ها را داریم
اینبار قالبی شبیه آنچه میخاستیم تهیه نمودند . با فونتی نامناسب ، بدون اسم و رسم ما . میدونستم دیگر پول را دادیم و دیگر نمیشود با هیچ بهانه ای جز درخواست و خواهش کارم پیش برود .
هر هفته تماس به ایشان که چرا فونت را درست نمیکنید ، چرا منوی بالا ایراد دارد ، چرا اسلایدر حاوی عکسهای ما نیست و ....
تمامی محتوایت و مقالات و عکسهایی که دیزاینا لازم داشت را لیست وار میل کرده بودم . تمامی پیجهای سایت را عکس گرفته بودم و شماره گزاری کرده بودم . با ذکر شماره و فایل متن و درخواست را کتبی کرده بودم و به ایمیل سعدونی ارسال شده بود .
سپس ایمیل زدم که آقا بررسی کن اگر مشکلی داره بگو . اگر هم نمیتونی بیان کن ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم .
افزایش سئو
پاسخ ایشان مثل همیشه این بود : بررسی کردیم . ما تیمی قوی هستیم ! و با قدرت تمامی خاسته ها را به انجام خواهیم رساند .
نتیجه پس از دو هفته : تماس گرفتم که آقا چرا فونت مشکل داره ؟ چرا خاسته هاو اصلاحات را انجام نمیدهید .
و باز پس از دو روز دیگر، پاسخ سعدونی(دیزاینا) :
فرمها در مرحله رندرینگ هستند ! عکسهای منویی را هم بفرستید .
میدونستم اینها هم بهانه است ولی چاره ای نداشتم . بلافاصله هر دو مورد رو ارسال کردم
پس از دو روز دیگر باز هم نه فرمی در سایت قرار گرفته بود و نه منوی موضوعی
باز تماس با ایشان : چرا کارت رو انجام نمیدهید ؟
پاسخ دیزاینا یا همان سعدونی :
خودتان انجام دهید ، جزو وظایف ما نیست ، برای ما زمان بر است !!!
و نتیجه :
اتمام کار با دیزاینا
خلاصه کلام :
دوستان ، حرفه و دانش برنامه نویسی یکی از پر درآمدترین شغل های دنیاست .
شغلی که هم ارزش حرفه ای و هم کار تخصصی جالبی میباشد . ولی متاسفانه بعضی از افراد با سودجویی و سو استفاده ، اعتماد کارفرمایان را از بین میبرند .
هرچند من خودم نیز مقصر بودم که تمام مبلغ را پیش پرداخت کردم . چون در این حالت پیمانکاری که کار سایت مرا دوماه به تعویق انداخته بود و با دروغگویی بیان کرد که کار در روز دهم در آزمایشگاه شرکت رونمایی شده بوده ! عملا هیچ کاری انجام نداده بود و بعد از دوماه نیز به زور تهدید شکایت قالبی ناقص تحویل ما داد . اگر پرداخت را در چند مرحله انجام میدادم ، مجبور میشد تا مرحله نهایی کار رو تحویل بده
اما ناگفته نماند هستند بسیار برنامه نویسان و طراحان وب که تعهد اخلاقی مشغول به فعالیتند و چه بگوییم از بخت بد یا از عدم آگاهی من ، افتخار همکاری با چنین افرادی را هنوز نداشتم
هم اکنون نیز با در دست داشتن تمامی مدارک و مکالمات بالا به صورت فایل متنی و صوتی و بکاپ سایت ، از طریق دوستان و آشنایانی که در پلیس فتا و دادگستری دارم ، در حال پیگیری موضوع شکایتم هستم .
توصیه من به شما که هنوز کار طراحی سایت خود را انجام نداده اید :
مراقب افراد این چنینی باشید . و اگر پیمانکار حرفه ای و خوش قولی میشناسید حتما برایش تبلیغ کنید . برایش پاداش نقدی در نظر بگیرید و اورا تشویق کنید
موفق باشید
افزایش سئو
-
پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای
ممنون از اطلاع رسانی شما،
اما سایتی مثل پونیشا برای همین ساخته شده که پیمانکار پول را به شرط تکمیل و رضایت کارفرما دریافت می کند و اشتباه شما خروج از آن چرخه بوده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ممنون از اطلاع رسانی شما،
اما سایتی مثل پونیشا برای همین ساخته شده که پیمانکار پول را به شرط تکمیل و رضایت کارفرما دریافت می کند و اشتباه شما خروج از آن چرخه بوده است.
بله این اولین اشتباه ما بود . ولی اشتباه دوم ما : پرداخت کل پول در اول کار به دیزاینا .
وگرنه صدها نفر خارج از سایتهایی مثل پونیشا با طراحان وب کار میکنند و مشکلی پیش نمیاد . به چند دلیل که یکیش عدم اعتماد کامل به پیمانکاره . مرحله به مرحله که کار انجام میشه ، پرداخت هم انجام میشه و کم کم اعتماد شکل میگیره
افزایش سئو
-
شما می بایست با طراح وب به صورت حضوری ملاقات کنید و یا از طراحان وب برجسته در سطح اینترنت استفاده نمایید ,این هم دومین اشتباه شما بود .:">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
شما می بایست با طراح وب به صورت حضوری ملاقات کنید و یا از طراحان وب برجسته در سطح اینترنت استفاده نمایید ,این هم دومین اشتباه شما بود .:">
بله . ممنون از شما . ما نیز یکبار گرفتار کلاهبرداری ادیزاینا شدیم
امیدورام کسی دیگر با دیزاینا و شخص سعدونی درگیر نشه که ایشون بسیار در امر کلاهبرداری و دروغگویی مهارت دارند
شما طراح مطرح و حرفه ای در نت میشناسید معرفی کنید ؟
سپاس
افزایش سئو
-
تقصير خودتون هست. 100 تومان کارمزد ميداديد به واسطه در عوض خريدتون تضمين ميشد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
تقصير خودتون هست. 100 تومان کارمزد ميداديد به واسطه در عوض خريدتون تضمين ميشد!
بیشتر توضیح میفرمایید ؟ چطور ؟ واسطه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
بله . ممنون از شما . ما نیز یکبار گرفتار کلاهبرداری این شخص شدیم
امیدورام کسی دیگر با دیزاینا و شخص سعدونی درگیر نشه که ایشون بسیار در امر کلاهبرداری و دروغگویی مهارت دارند
شما طراح مطرح و حرفه ای در نت میشناسید معرفی کنید ؟
سپاس
من میشناسم ولی اغلب به صورتی شرکتی و با هزینه های بالا هستند ولی 100 البته که به مانند این آقا شما را گرفتار نخواهند کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
من میشناسم ولی اغلب به صورتی شرکتی و با هزینه های بالا هستند ولی 100 البته که به مانند این آقا شما را گرفتار نخواهند کرد .
معرفی کنید لطفا
حالا یا دراینجا یا پیام خصوصی
سپاس
افزایش سئو
-
سایتی که می خواهید طراحی کنید چیست؟
-
با سلام
دقیقا همین مشکل برای بنده پیش آمد ولی مبلغ طی دو بار واریز شد
طراحی آسمان .:. طراحی سایت
این سایت بود
-
کار بسیار خوبی کردید که شکایت کردید و از طریق مراجع قانونی پیگیری کردید .
حتماً تا آخرش برید و پرونده را به نتیجه برسونید ، این اشخاص باعث عدم اعتماد در بازار طراحی وب می شوند .
-
بعد از کلی گرفتاری برای طراحی قالب های مختلف برای سایت ها و فروم هام به این نتیجه رسیدم که یک قالب پولی عمومی که بعد از خرید ویرایش و سئو بشه به اون چیز هایی که نیاز داریم خیلی بهتر از طراحی اختصاصی هست . هم هزینه ی کمتری داره اگر خودتون ویرایشش کنید یا بدید کسی ویرایش کنه هم چیزی میشه که دقیق خودتون نیاز دارید
همین هفته ی پیش به خاطر تغییر سیستم محتوا دنبال یه قالب بودم که تونستم طبق خواسته ها و نیاز های خودم یک قالب نزدیک پیدا کنم از سایت آنلاینر و بعد از خرید ویرایشش کردم به چیزی که خودم میخواستم
-
احتمالا این بابا جزو بچه هایی هست که فقط تا هفته آینده سایتشون برپاست ! ( اول مهر.. )
از شما خواهش دارم که شکایتتون رو پیگیری کنید تا باعث بی اعتمادی نسبت به طراحان متعهد و بااخلاق نشه !
-
دوست عزیزم خودتون تو 17 روز می تونستین یه cms در حد وردپرس بنویسین چه برسه به طراحی قالب اختصاصی !
بگذریم ....
حالا این کلمه پیمانکار رو چطوری روی این حرفه گذاشتن ؟ !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
دوست عزیزم خودتون تو 17 روز می تونستین یه cms در حد وردپرس بنویسین چه برسه به طراحی قالب اختصاصی !
بگذریم ....
حالا این کلمه پیمانکار رو چطوری روی این حرفه گذاشتن ؟ !
افزایش سئو
همون سایت پونیشا چنین عبارتی رو انتخاب کردی
فریلنسر هم میگن
کسی میدونه چطور میتونم همین شکایتم رو تو یک پیج رو هستم بزارم سئوش کنم ؟ میخام هرکی اسمش رو تو گوگل سرچ کرد ، این موضوع کلاهبرداری دیزاینا و سعدونی رو ببینه .
هر کی میتونه انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنم
اگر هم که آسونه راهنماییم کنید
سپاس از همگی
-
همینجا ازش نام بردید تا ابد لکه ننگی برایش می ماند! چون این انجمن خیلی زود ایندکس گوگل می شود. اما بهتر است جهت جلوگیری از حذف تاپیک مدارکی مثل رسید پرداخت یا تصاویر آرشیو چت و ایمیل و ... که دارید هم ازشون بگذارید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
فریلنسر هم میگن
کسی میدونه چطور میتونم همین شکایتم رو تو یک پیج رو هستم بزارم سئوش کنم ؟ میخام هرکی اسمش رو تو گوگل سرچ کرد ، این موضوع کلاهبرداری دیزاینا و سعدونی رو ببینه .
سپاس از همگی
تو انجمن ها قرار دهید براش چنتا وبلاگ بسازید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
فریلنسر هم میگن
سپاس از همگی
با سلام
در صورتی که تمایل داشته باشین می توانیم برای شما کارتون رو انجام بدیم
نمونه کارها هم ارسال میشه که مشاهده کنید
در مورد این فرد هم باید بگم که واقعا متاسف هستم که کنترلی روی این موارد نیست
و هرکسی هرکاری می خواهد در نت انجام میدهد.
یک شبه طراح ماهر می شود یا کدر حرفه ای !!!!
وقتی نظارت نباشه همین میشه و اینکه کاری
و شاید تقصیر خود ما هم باشه که برای کم کردن هزینه به افراد نامعتبر کار سپرده می شود
شکایتتون رو حتما پیگیری کنید سعی کنید افراد دیگه ای رو هم که از ایشان شکایت دارند روی پرونده بیارید
-
ایشون از یک قالب رایگان استفاده کردن :|
متاسفانه آمار و جرایم در اینترنت خیلی زیاد هستش چون قانون جامع و کاملی وجود نداره همین چند وقت پیش بودش که یک سمینار دعوت شدیم که وزارت معدن صنعت تهیه کرده بود کسی که از پلیس فتا اومده بود قدر یک سر سوزن از اینترنت نمیدونست و فقط میگفت که اگر این چیزهایی که میگم توی فروشگاه ها نباشن مسدود میکنیم همین ... خلاصه مشکل ریشه ای باید حل بشه البته کلی گفتم ...
-
دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه بیشتر این موضوع رو در وب فارسی منتشر کرد ،راهنماییم کنه لطفا
حتی حاضرم یک هزینه معقول هم بپردازم و یه پیجی چیزی رو هاست خودم بزارم و سئو کنمش تا بدونه طرف که نمیتونه همینطوری کلاهبرداری و کنه و بچرخه تو نت
افزایش سئو
-
خوب شد اسم این سایتهای واسطه امد ما هم درد دل کنیم
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم درخواست دادیم به مدیریت پونیشا که آقا هم کمیسیونی که بابت معرفی یک شیاد از من کم کردید و هم بیعانه رو پس بدید تازه می گویند 15000 تومن پرداخت کنید برید بخش داوری یه چند مدت هم اینظوری صبر کنید بعد ازگه طرف نیومد و مدرک ارائه نداد اوقت کل مبلغ رو به شما عودت می دهیم .به نظر من که این داستان از بیس بو داره و اونهم بوی خوشی نداره .
در جواب آقای شیواهاست عزیز که میفرمایید پونیشا برای این ساخته شده اول باید ببینیم اصلا میشه به این سایت اعتماد کرد چه برسه به پیمانکارهاش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
در جواب آقای شیواهاست عزیز که میفرمایید پونیشا برای این ساخته شده اول باید ببینیم اصلا میشه به این سایت اعتماد کرد چه برسه به پیمانکارهاش.
این هم حرفیه! من اصلا تجربه کاری باهاش ندارم و فقط در اون سایت برای تست عضو شدم.
-
-
ponisha سایت واسطه ایرانی هست؟
-
اولین اشتباه شما این بود که باید از طریق همون سایت اقدام میکردین که فکر کنم parscoders هست
در اون صورت دیگه پولتون حروم نمیشد و سایت پول رو به شما بر میگردوند
دومین اشتباهتونم این بود که همون موقع شکایت نکردین و دوباره اعتماد کردین
همین الانشم دیر نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم درخواست دادیم به مدیریت پونیشا که آقا هم کمیسیونی که بابت معرفی یک شیاد از من کم کردید و هم بیعانه رو پس بدید تازه می گویند 15000 تومن پرداخت کنید برید بخش داوری یه چند مدت هم اینظوری صبر کنید بعد ازگه طرف نیومد و مدرک ارائه نداد اوقت کل مبلغ رو به شما عودت می دهیم .به نظر من که این داستان از بیس بو داره و اونهم بوی خوشی نداره .
افزایش سئو
اتفاقا منم دقیقا به همچین مشکلی در پونیشا خوردم
و 15 تومن هم واریز کردم رفته داوری
نتیجش رو همینجا اطلاع میدن
دوستان :
هرکس میدونه چطور این موضوع با سرچ کردن عبارت دیزاینا در گوگل نشون داده بشه ، راهنمایی کنه و اعلام آمادگی . هزینش رو پرداخت میکنم
هاست و دامین هم موجوده برای اینکار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobomas
اتفاقا منم دقیقا به همچین مشکلی در پونیشا خوردم
و 15 تومن هم واریز کردم رفته داوری
نتیجش رو همینجا اطلاع میدن
دوستان :
هرکس میدونه چطور این موضوع با سرچ کردن عبارت دیزاینا در گوگل نشون داده بشه ، راهنمایی کنه و اعلام آمادگی . هزینش رو پرداخت میکنم
هاست و دامین هم موجوده برای اینکار
کدوم موضوع ؟
شما همه چیز رو به بازی گرفتین عزیزم
اگه واقعا این موضوع صحت داره باید شکایت کنید وگرنه اونا از شما بخاطر تهمت زنی و ... شکایت خواهند کرد و جریمه هم باید بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
کدوم موضوع ؟
شما همه چیز رو به بازی گرفتین عزیزم
اگه واقعا این موضوع صحت داره باید شکایت کنید وگرنه اونا از شما بخاطر تهمت زنی و ... شکایت خواهند کرد و جریمه هم باید بدین
شما اگر پست اول رو میخوندی ، میدیدی که نوشتم : با تمام مدارک داریم مراحل قانونیش رو طی میکنیم .
اسم اون کاری هم که نوشتی ، تهمت زنی و ... نیست ;)
بهش میگن اعاده حیثیت
افزایش سئو
-
دوست گرامی و عزیز.
نکته اول اینکه قالب نصب شده برای شما، قالب جریده هست.این قالب رایگان نیست (بعضی ها میگن رایگانه که اشتباه میگن).قالب تجاری و در تم فارست به فروش میرسه.
نکته ی دوم اینکه من از همون اولی که سایت دیزاینا راه اندازی شد فهمیدم الکی هست.چون اون موقع یک پوسته ریپ شده انگلیسی بر روی سایتش قرار داده بود که حتی حاظر نشده بود اونو ویرایش و فارسی سازی کنه.
نکته ی سوم در اعتماد به شرکت ها و طراح ها.اول از همیشه سایتشون رو وارسی کنید و ببینید واقعا اینا که میگن طراح هستن، به سایت خودشون اهمین میدن و طراحی قالب سایتشون توسط خودشون بوده یا نه و ...
مثلا این آقا که گفته من طراح هستم، الان که وارد سایتش بشی، راحت می تونی بفهمی که قالب سایتش نسخه ی ریپ شده هست که توسط mafia منتشر شده.حتی با این وجود این حاظر نشده یه قالب مختصرا اختصاصی برای خودش دست و پا کنه یا حتی آرم رو برداره.
برای دفعه های بعدی برای خودتون و بقیه دوستان، به این نکات توجه کنید.
http://designa.ir/wp-content/themes/...screenshot.png
http://designa.ir/wp-content/themes/designA/style.css
-
حتما از طریق قانون پیگر باشید
بهتره براشون یه تاپیک دیگه یا در همین تاپیک عکس از پرداخت و ایمیلها کلا هرچی مدارک هست قرار دهید
ظاهرا ایشون از این تاپیک دیدن کردن ولی جوابی ندادن!!!!
http://www.webhostingtalk.ir/member/90553/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
حتما از طریق قانون پیگر باشید
بهتره براشون یه تاپیک دیگه یا در همین تاپیک عکس از پرداخت و ایمیلها کلا هرچی مدارک هست قرار دهید
ظاهرا ایشون از این تاپیک دیدن کردن ولی جوابی ندادن!!!!
designA
حتما دنبالشم
وکیلی داریم که ایشون به شدت پیگیر قضیه هستن
تازه ادعا کرده اعاده حیثیت خواهد کرد
ولی از تمام مدارک و مراحل و حتی همون قالب مسخرش هم بکاپ گرفتم . ایمیل داره که تمام مواردتون رو درست میکنم . یه ماه گزشته که دیده پولشو گرفته ، میل زده زمان بر است و فلان وفلان رو انجام نمیدم
با کمال پر رویی میگه من وظیفم بوده براتون قالب درست کنم که کردم !!!!! یکی نیست بهش بگه توی کلاهبردار قرار بوده که قالب درست کنی یا قرار بوده سایت به ما تحویل بدی ؟
اینقدر آدم نادرست و نامرد ندیده بودم به عمرم
در آخر هم گفته حتی فرم "تماس با ما " هم وظیفه من نیست
من مشهدم ولی چنان با حکم قاضی و پلیس فتا از اصفهان بکشونمش مشهد که ده برابر پولی که خورده رو پس بده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Higgs.ir
دوست گرامی و عزیز.
نکته اول اینکه قالب نصب شده برای شما، قالب جریده هست.این قالب رایگان نیست (بعضی ها میگن رایگانه که اشتباه میگن).قالب تجاری و در تم فارست به فروش میرسه.
نکته ی دوم اینکه من از همون اولی که سایت دیزاینا راه اندازی شد فهمیدم الکی هست.چون اون موقع یک پوسته ریپ شده انگلیسی بر روی سایتش قرار داده بود که حتی حاظر نشده بود اونو ویرایش و فارسی سازی کنه.
نکته ی سوم در اعتماد به شرکت ها و طراح ها.اول از همیشه سایتشون رو وارسی کنید و ببینید واقعا اینا که میگن طراح هستن، به سایت خودشون اهمین میدن و طراحی قالب سایتشون توسط خودشون بوده یا نه و ...
مثلا این آقا که گفته من طراح هستم، الان که وارد سایتش بشی، راحت می تونی بفهمی که قالب سایتش نسخه ی ریپ شده هست که توسط mafia منتشر شده.حتی با این وجود این حاظر نشده یه قالب مختصرا اختصاصی برای خودش دست و پا کنه یا حتی آرم رو برداره.
از شما هم بابت روشنگریتون ممنونم . متاسفانه اینجور افراد فقط بلدن با چرب زبونی ؛ فضای اعتماد به طراحان وب رو خراب کنن .
افزایش سئو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
من هم در سایت پونیشا یک پروژه تعربف کردم تخت عنوان ارسال ایمیل و تعداد پیمانکار اعلام آمادگی کردند و من هم بعد از صحبت و توافق نوشتاری در خود پونیشا پیمانکار را انتخاب نمودم و حسابم را شارژ نمودم و مبلغ توافق شده را به عنوان بیعانه مسدود کردم ولیکن این فرد شیاد هیچ ایمیلی که ارسال نکرد و ما رو ... فرض کرده بود و به دروغ ادعا میکرد 200000 ایمیل ارسال شده و شما بیعانه را آزادکنید و الباقی را بدهید تا اینکه کاربالا گرفت و به جای باریک کشید حالا حدود یک و نیم ماه گذشته چند بار هم د....
به پونیشا که کلاهبرداری به روش جدید است اعتماد نکنید این سایت نه شماره تماس دارد و نه اینکه معلوم است مدیر این سایت کی هست . هیچ تبادل اطلاعاتی هم انجام نمی شود و هزینه پرداحتی هم بر نمی گرد من سر این پونیشا 250 تومان ضرر کردم و نه تنها پیمانکارها معلوم نیست چه تخصصی دارند بلکه قابل اطمینان هم نیست .
توصیه می کنیم از این سایت برای هیچ کاری کمک نگیرید می تونید اسم های عجیب و غریب پیمانکارن را در پرو.فایل ببینید .
-
یک مسئله جالب در موردچنین سایتهایی این هست که مثلا کاربر در چند زمینه اعلام آمادگی می نمایدو روزانه 20-30 تا ایمیل پروژه جدید دریافت میشود که (دیگه من به ....کردن افتادم) .حالا فکر من بنده است که برای چند رشته چزئی اعلام آمادگی کردیم روزی اینقدر ایمیل پروژه جدید می اید حساب کنید اگر در تمام زمینه های تخصصی اعلام آمادگی میکردم که دیگه ایمیل باکس پر میشد و این عادی به نظر می رسد.یعنی ملت ایران اینقدر با چنین سایتهایی آشنا شدند که روزی 2-1 هزار پروژه جدید سفارش می دهند.
من احساس خوشایندی ندارم از این داستان.
اینهم مشخصات صاحب امتیاز سایت پونیشا:
nic-hdl: nn65-irnic
person: Nima Nourmohammady
e-mail: nima.nourmohammady@gmail.com
address: satarkhan, khosravie jonoobi st., shahid golaab Blvd., no. 19, 4 floor,, Tehran, Tehran, IR
phone: 44714266
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
یک مسئله جالب در موردچنین سایتهایی این هست که مثلا کاربر در چند زمینه اعلام آمادگی می نمایدو روزانه 20-30 تا ایمیل پروژه جدید دریافت میشود که (دیگه من به ....کردن افتادم) .حالا فکر من بنده ا...phone: 44714266
از اطلاعات د امنه نمی توان پی برد که این سایت را واقعا این اقا اداره می کند یا خیر برای همین خودتون هم می دانید وقتی کسی وارد سایت شما شود پشما بایستی در سایت خود شمراه تلفن و نیز آدرس ذکر کنید تا هویت آن سایت معلوم باشد این فرد توی سایتش چنین کاری انجام نداده و در کل سایت ایشون خیلی بچگانه است .
احتمال اینکه خیلی از پروژه ها را خودش ارسال مکنه دور از ذهن نیست چون من هم چنین سایتی داشتم قرار داد می بستم و به دیگران می دادم در نگا کلی سایت خوبی نیست حتی به پلیس فتا هم گزارش دادم ولی کو گوش شنوا حتما باید سر یکی بلای بزرگی بیاید تا پلیس خدمتگذار فتای ما چکش بخاره از شنیدن اسم پونیشا حالم به هم می خوره
-
با عرض سلام و احترام خدمت دو طرف
کاملا حرف های آقای سعدونی تایید میشه !
اگه صفحاتم گذاشتن به شما لطف کردن
ولی جناب سعدونی من با تمام کارفرما هام یک قرارداد سفت و سخت می بندم که اینجور مشکلات پش نیاد
اگه متن قراردادو می خواید پیام خصوصی بدید تا براتون بفرستم !
پیروز و سربلند باشید
-
کاملا مشخصه که ایشون بیشتر از اون چیزی که وظیفشون بوده به شما کمک کردن
حالا نمیدونم چرا انقدر ناراحت هستید اگه قالب مورد پسند نیست می گفتید کلا قالب از اول طراحی بشه شما بارها از ایشون بابت طراحی قالب تشکر کردین
حالا نمیدونم این قالب رایگان هست و تو نت پخش شده یا از پایه دیزاین شده
در کل دوست عزیزم اگه از طریق قانونم پیگیری کنید دستتون به جایی بند نیست
سعی کنید مشکلتون حل کنید یا قالب از اول طراحی بشه یا مشکلاتی که ایشون میگن برطرف بشه
متن بالارو کامل نخوندم چون خیلی زیاد بود و خارج از حوصله بنده!
ولی یه سوال دارم منظورتون از درود گرامی چی بوده! درود گرامی معنی نمیده
موفق باشید
-
17 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazem
ولی جناب سعدونی من با تمام کارفرما هام یک قرارداد سفت و سخت می بندم که اینجور مشکلات پش نیاد
پیروز و سربلند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
کاملا مشخصه که ایشون بیشتر از اون چیزی که وظیفشون بوده به شما کمک کردن
حالا نمیدونم چرا انقدر ناراحت هستید اگه قالب مورد پسند نیست می گفتید کلا قالب از اول طراحی بشه شما بارها از ایشون بابت طراحی قالب تشکر کردین
حالا نمیدونم این قالب رایگان هست و تو نت پخش شده یا از پایه دیزاین شده
در کل دوست عزیزم اگه از طریق قانونم پیگیری کنید دستتون به جایی بند نیست
سعی کنید مشکلتون حل کنید یا قالب از اول طراحی بشه یا مشکلاتی که ایشون میگن برطرف بشه
متن بالارو کامل نخوندم چون خیلی زیاد بود و خارج از حوصله بنده!
ولی یه سوال دارم منظورتون از درود گرامی چی بوده! درود گرامی معنی نمیده
موفق باشید
در پاسخ به شما عزیزان و آقای سعدونی :
چرا من نگفتم قالب مشکل داره و بابت قالب تشکر کردم ؟
بهتره یکبار خلاصه وار موضوع را بخوانید و ببینید ایشان به چه مواردی هیـــــچ اشاره ای نکرد :
1- در مرحله اول چه اتفاقی افتاد :
ایشان به ما قول داد سایت را اول اتود بزند وپس از تایید ما رونمایی کند . مهلت : 17 روز . اما چطور شد ؟ توجه کنید :
در مکالمه تلفنی پاسخ ایشان : ببخشید امروز روز چندمه ؟
من : امروز روز هفدهم است و مهلت شما به اتمام رسیده
سعدونی-دیزاینا : جدا ؟ آقا من شرمنده ام . همین الان ، همین امشب رونمایی میکنم . شما ببین سایت رو .
افزایش سئو
آنشب گذشت و هیچ چیز رونمایی نشد . روز بعد چه دیدیم ؟ این :
دقیقا همین . بدون هیچ تفاوتی . این قالبیه که حداقل بیست نفر از همکاران شما تایید کردن یک قالب آماده و بیخوده .
چرا ؟ چون 600 تومن پول منو گرفته بودی و دنبال انجام کار نبودی آقای سعدونی . چون وجدان نداشتی که از اعتماد ما سو استفاده نکنی
اما پاسخ دیزاینا سعدونی به اعتراض ما چه بود :
http://upload7.ir/images/64219865455145408603.jpg
بله ، با کمال وقاحت توقع سپاسگذاری داشتند !
در پاسخ به اینکه چرا برخلاف قولت بای ما سایتی اتود نزدی ؟
دیزاینا (این عکسیه که از ما توقع سپسگذاری داشت !!! ) :
http://upload7.ir/images/11774055267559088552.jpg
پاسخ ما :
http://upload7.ir/images/66344606372566198515.jpg
http://upload7.ir/images/64837430466318338815.jpg
اما بعد چه اتفاقی افتاد ؟
من با وکیل همکارم صحبت کردم و منو راهنمایی کرد که شکایت کنم . کمک ما کرد تا بتوانیم از دوست و کارشناس پلیس فتا استفاده کنیم . آدرس ایشان را پیدا کنیم . فکر کنم از طریق دامین ایشان
موضوع را به ایشان گفتیم که حتما ازت شکایت میکنیم . پاسخ دیزاینا : ما از قطع رابطه استقبال میکنیم .
دوستانی که تخصصی در این زمینه دارند . انصافا خود بفرمایید این قالب هزینه ای 600 تومنی دارد ؟ دقیقا به همین شکل . هر کس خواست بکاپی که ازش گرفتم را براش میفرستم دقیق بررسی کنه :
چند روز گذشت ،
افزایش سئو
چه اتفاقی افتاد :
دیزاینا دوباره میل زد :
ما شما را پشتیبانی میکنیم . نگران نباشید . اینبار طرح شمارا دقیقا به شکلی که مد نظر دارید پیاده سازی مینماییم :
http://upload7.ir/images/05528251775600969190.jpg
http://upload7.ir/images/05163362254644823085.jpg
http://upload7.ir/images/46373235753517921579.jpg
سوال : چرا کسی که خود گفته بود از قطع رابطه استقبال میکنم ؛ دوباره خودش اظهار تمایل میکند که سایت را اجرا خواهد کرد ؟
دلیل : خودش میدونه چه قالب و چه شیادی در قبال پولی که دریافت کرده انجام داده . بنابراین سعی در جبران داده .
افزایش سئو
دوست عزیز _AF_ که فرمده بودین چرا از ایشان تشکر کردیم . دلیل همین است که وقتی دو راه پیش رو داریم :
پیمودن راه پر پیچ و خم دادسرا و دادگاه و پلیس فتا
و دیگری سازش با همین شخص ، مسلما راه دوم را انتخاب کردیم . مجبور بودیم با زبان لطفا و خواهشا که سایت رو درست کنید بسازیم . دیگه هزینه را به دست فرد غیر متعهدی داده بودیم
دیگر مجبور بودیم بسازیم . با اینحال پس از درخواست ایشان برای طراحی مجدد سایت نیز به ایشان اعتراض کردم :
http://upload7.ir/images/66344606372566198515.jpg
اما دیگر منطقی بود راه ساده تر یعنی سازش را انتخاب کنیم
وقتی کل هزینه پرداخته شده بود ( که بزرگترین اشتباه ما اعتماد به دیزاینا بود) و یکبار این شخص مارا تهدید به این کرده بود که اگر ناسپاسی کنیم ....
پس قبول کردیم :
http://upload7.ir/images/74160937588526115048.jpg
افزایش سئو
بنابراین میبایست اینبار با لحنی ملایمتر با ایشان حرف میزدیم .
قالبی که شباهتی داشت به خاسته هامون رو به ایشان معرفی کردم . در پاسخ :
فایل پیوست 15807
و بعد از مدتی قالبی که چندان شباهتی هم نداشت طراحی شد . اما خیلی کاستی ها داشت . طبق معمول ایشان تا ما زنگ نمیزدیم ؛ نه ایمیل میزد که چی میخاین و نه زنگ .
ولی خوب چاره چه بود ؟ حق هم داشت . کل پول رو گرفته بود و ....
تماس گرفتم و ...
قرار شد لیستی از خاسته هامون رو بدیم که ایشون رو قالبی ! که جدیدا برای ما اجرا کرده بودن اعمال بشه .
سه روز طول کشید تا از صفخات سایت عکس بگیرم ، شماره گذاری کنم ، با همکارانم مشورت کنم و تمامی خاسته ها که شامل فرم ها و فونت ها بود اعمال بشه .
دقت کنید دوستان شامل فرمها و فونتها .
سپس به صورت کامل و دقیق 40 مورد در فایل ورد با عکس و شکل آماده گردید به آدرس ایشان ایمیل شد و ازش خواستم بررسی کنه . خوب ببینه چی میخایم . اگر ایرادی داره و ابهامی هست بگه و پاسخ دیزاینا :
همگی موارد بررسی شدند و با قدرت ! برای شما اجرا میگردند
افزایش سئو
چند روز بعد ما :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture11-jpg
پاسخ دیزاینا :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture12-jpg
به معنای واقعی کلمه از ایشان خواهش میکردیم که آقا لطفا کارتو انجام بده
حاضرم قسم بخورم
:
یکبار .... حتی یکبار !
ایشان حتی یک زنگ یا یک ایمیل به من نزد که آقا رنگ فلانجارو چطور دوست داری باشه . فونت فلان قسمت چی باشه .
بعد از آن اعتماد دوباره هر دو سه روز یکبار از مشهد به شاهین شهر و موبایلش تماس میگرفتم چرا کارت رو انجام نمیدی آقا ؟ چرا یک زمان تحویل نمیگی ؟ چرا فونت فلان جارو درست نمیکنی ؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture16-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture17-jpg
اما دوستانی که میخان سفارش کار به این تیم بدن توجه کنن که ایشون به هیچ وجه زمان تحوی به مشتری نمیده . چرا ؟
چون واقعا در توانش نیست که طبق زمانبندی اجرا کنه . بعد از تاخیر چند روزه . ما هیچگاه در این مدت کمتر از جناب و لطفا و آقا به ایشون نگفتیم
حتی یکبار به ما زنگ نزد که بگه چی میخاین . حتی ایمیل نزد که چه دلخواه شماست . چه فونتی چه رنگی چه استایلی .... هیچی. ولی پر از ادعا ، همانند همیشه :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture14-jpg
دیزاینا : 40 مورد اجرا شده
چندتا از آن چهل مورد فرم بودن ، فونت بودن .به صورت فیزیکی ؟ چطور اجرا شده که ما نمیبینیم ؟!
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture15-jpg
اینبار آیکون دسته بندی مقالات بهانه شد . که همه موارد اجرا شده . فقط آیکون ها رو بدین
نه فرمی هنوز آماده بود و نه فونتی !
میدونستم بهانه است
با اینحال آیکون دسته بندی ها رو هم آماده و ارسال کردم
افزایش سئو
کسی که گفت چهل مورد و از جمله فرمها رو انجام میده :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture18-jpg
آقای سعدونی ، مدیر دیزاینا ، اصلا من بی اطلاعات و کم سواد . قرار نیست به چنین مشتری توهین کنی که بگی کسی که چنین کار ساده ای رو نمیتونه انجام بده ....
شما هزینش رو گرفتی و موظفی فرم رو درست کنی نه اینکه اینطور با وقاحت در ایمیل پاسخ بدی :
فایل پیوست 15808
فرم تماس هم وظیفت نیست ؟!!!!
وظیفه کیه ؟
دوستانی که دستی در طراحی دارند ، بفرمایید که فرم های سایت و فرم تماس به عهده مشتریه ؟
یعنی قالب تحویل میدین و بعدش اینطور پاسخ میدین ؟ :
فایل پیوست 15809
و اما فرمها :
اول که عکس هم گزاشتم دیزاینابیان کرد که همه موارد رو انجام میدیم !
دو روز دیگر گذشت و باز بهانه ای دیگر :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture21-jpg
کد فرمها نوشته شده و در مرحله کامپایل و رندرینگ !!! میباشد .
دوستان توجه نمایید که :
فرمهایی که آسون بود و به ما محول شده بود ، اینجا کد نویسی شده و در مرحله کامپــــایل و رندرینگ است !!!
اگر باز یکی از دوستان میتونه اینو ترجمه کنه ممنون میشم . یعنی چی فرمها کامپایل و رندرینگ بشن در ورد پرس ؟ تاگفته نماند که بعد از اتمام رابطه با ایشان ، شخص متعهد و درست کاری ،
در عرض نیم ساعت تمام فرمها را برای ما درست کرد . وقتی پرسیدم شما کامپایل و رندرینگ کردی بهم خندید و پرسید یعنی چی ؟!
باز گذشت و باز بهانه سوم :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture22-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture23-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture24-jpg
میدانستم . چاره ای ندارم . متاسفانه این هم بهانه بود . فیلد فرم را کاهش دادم . توضیحات اضافه کردم و مجددا فرستادم. پاسخ ما که در ضمیمش فرم کوتاهتر بود :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture25-jpg
و
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture26-jpg
و عکسی که ایشون هم گذاشتن ولی وقیحانه (بله وقیحانه) پاسخ خودشون رو حذف کردن . چرا از جواب خودت عکس نگرفتی آقای سعدونی ، مدیریت تیم کلاهبردار دیزاینا :
http://upload7.ir/images/13921658233622886848.jpg
و در آخر پاسخ دیزاینا چه بود ؟ کسی که بارها گفت انجام میدیم و نداد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture30-jpg
بله دوستان . کد فرمهایی که قبلا کامپایل و رندرینگ !! شده بودند ، در این مرحله زمانبر شدند و نا ممکن .
این مشود همان دروغگویی . بله . هیچ کدی وجود نداشته . هیچ کاری انجام نشده بود .
و پاسخی با چنین وقاحتی که عبارت شیاد و کلاه بردار واقعا برازنده ایشان است . باز هم سوال از دوستان طراح وب . آیا شما برای مشتری خود فقط قالب آماده میکنید ؟
آیا به مشتری خود زنگ میزنید و بپرسید چه خواسته ای داره ؟ یا ممکنه یک ایمیل بزنید و بگین خاستتون چیه ؟
آیا شما به مشتری خود لینک آموزش ساختن فرم و غیره میدین و میگین ساده است و برو خودت یاد بگیر ؟؟؟؟
بزارید در مورد ایشون بگم که پر هستن از این جملات (از بس شنیدم حفظ شدم ! ) :
افزایش سئو
ما تیمی قوی هستیم !
ما با قدرت تمامی موارد را انجام میدیم !
ما تیمی باتجربه هستیم و مارا دوست خود بدانید !
حتما تمامی مواردی که شما خواستید لحاظ میشود !
اما عمل و تعهد کیفی و زمانی ..... هیـــــچ
اما پاسخ وقیحانه ایشان در آخر کار :
فایل پیوست 15809
دوستان بد نیست که چند تا از ایمیل ها من به ایشان را هم بخانید :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture32-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture25-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture26-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture27-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture29-jpg
و نقل قول دوستی که بعضی حقایق رو برای من روشن کردن :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hazem
پیروز و سربلند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Higgs.ir
دوست گرامی و عزیز.
آقای سعدونی مدیر دیزاینا :
بنده شمارا فردی میدانم که ثباتی در حرف ندارید .
مشخص نیست میخاهید چه کنید .
هر خاسته ای که ما داشتیم و انجام دادید ، جزو الطاف و محبت های شما نبوده .
بلکه جزو وظایف شما بوده که به طور ناقص تحویل دادی .
من هزینه کردم ، وقت گذاشتم و نفر جدید رو جایگزین کردم
درسته از نظر مالی ضرر کردم . ولی شما نیز اعتبار و آبروت رو از دست دادی . درسته که باز نقل قول میکنی ولی نگران نباش . قبل از اینکه این تاپیک به شماره 7 برسه ، من شمارا در مشهد و پلیس فتا ملاقات میکنم و همونجا هر گلایه ای داری بکن . با کمال میل گوش میدم
افزایش سئو
طراح وب درستکار و با اخلاق بسیاره . مثل خیلی ها که در همین تاپیک نظر دادن یا مطلب رو خوندن
فقط باید تحقیق کرد و پرس و جو . بازم تاکید میکنم به کارفرمایی که میخاد پروژه وبسایت راه اندازی کنه :
اگر فرد متعهد و با اخلاقی در این حرفه پیدا کردین حتما قدرش رو بدونین . براش پاداش و تشویق مالی در نظر بگیرین . وجود افرادی مثل دیزاینا و سعدونی دلیل بر این نیست که همه را به یک چشم دید و قضاوتی سطحی انجام داد .
ضمنا تمامی اسکرین شاتها از ایمیل بنده بود و هر کس نیاز داشت تا صحتش رو مورد تایید قرار بده مشکلی نیست . میتونه هماهنگ کنه و با Team Viewer داخل باکس ایمیل من بشه .
پیروز باشید .
افزایش سئو
-
2 فایل پیوست
عکسی که در پست قبل نشان داده نشده بود :
دیزاینا : فرم تماس هم وظیفه ما نیست !!!!
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...igna-ir-qq-jpg
میبایست قالب تهیه میکردین ؟؟؟؟
قالب فراوونه در اینترنت آقای سعدونی . لازم نییست تهیه کنید . خودم هم میتون از تم فارست قالب خریداری کنم و بدم راستچین و فارسیش کنن . شما برو یاد بگیر چطور کلاهبرداری کنی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-capture31-jpg
افزایش سئو
-
شما اگر جوابی داشتی در مورد همون قالب مسخره و آمادت میگفتی که بعد از پایان مهلتت یکشبه هول هولکی رو هاست گزاشتی
اگر جوابی داشتی در مورد عبارات رندرینگ و کامپایل سایت مینوشتی که ده بار گفتی درست میکنم و با قدرت انجام میدم و بعد زدی زیرش
در مورد پیج گنجینه مقالات ما مینوشتی که 22 روز قرار بود درست کنی و نکردی
اگر جوابی داشتی در مورد فونت مینوشتی که درست نکردی
اگر جوابی داشتی این موضوع رو هم بیان میکردی که گفتی حتی فرم تماس هم وظیفت نیست !
اگر جواب داشتی ، پاسخ اون فردی رو میدادی که قالب سایت خودت رو زیر سوال برد .
افزایش سئو
شاید بتونی مزخرفاتی مانند کامپایل و رندرینگ فرم !!! رو به من تحویل بدی که اطلاعاتم در زمینه وب کمه ( که اگر نبود گرفتار فرد شیادی مثل شما نمیشدم ) ، ولی نمیتونی این اراجیف رو اینجا بگی که حداقل 100 تا فرد خبره و متخصص دارن فعالیت میکنن .