چطور درگاهی برای دلار میشه گرفت
با سلام
نمیدونستم چه تیتری بزنم که منظورمو برسونه .
من میخوام یه سری فایل رو بفروشم اما سایت فارسی نیست و انگلیسی هست و نیاز به درگاه پرداخت دلار دارم نه تومان خودمون .
حالا من چطور میتونم این کارو انجام بدم که با پرداخت پول لینک دانلود به مشتریان خارجی لینک داده بشه .
مثل درگاه های زرین پال یا پی لاین خودمون .
آیا سیستم ایرانی هست که دلار بگیره به جای تومان .
پاسخ : چطور درگاهی برای دلار میشه گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
مدیر سایت پیمنت 24 هستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trav
با سلام
من میخوام یه سری فایل رو بفروشم اما سایت فارسی نیست و انگلیسی هست و نیاز به درگاه پرداخت دلار دارم نه تومان خودمون .
حالا من چطور میتونم این کارو انجام بدم که با پرداخت پول لینک دانلود به مشتریان خارجی لینک داده بشه .
اگر تمایل دارید 25% از درامد به عنوان کارمزد بدهید ---> ستاره سهیل - ارائه دهنده درگاه پرداخت خارجی برای کاربران ایرانی | Paypal
در غیر اینصورت بهتر هست مقداری جست و جو کنید.
بهترین راه افتتاح حساب پیپال و دریافت مرچنت هست
اگر اشتباه نکنم یک سیستم فروش فایل با دلار دارن یعنی فروشگاه خودشون دارن بهتون میدن فایلتون رو میزارید و میفروشید باهاشون تماس بگیرید:
ستاره سهیل - ارائه دهنده درگاه پرداخت خارجی برای کاربران ایرانی | Paypal
یک حساب پیپال راه بندازی کنید
راحت
بهترین گزینه همینه
سایت جالبی بودش ولی شرایطش خیلی راحت نبودش
با این شرایط که خیلی سخته و طولانی در مورد مالیاتی هم که میگرن من چیزی ندیدم اگر قراره 25% گرفته بشه که بماند ...
جای دیگه ای نیست . اگر درگاه هم نباشه و بشه که بعد از پرداخت لینک دانلود فایل رو ارائه بدن برام کفایت میکنه.
با افتتاح یک حساب پیپال معتبر و وریفای شده میتونید از درگاه پرداختی که پیپال در اختیارتون میزاره استفاده کنید و مستقیما وجه های واریزی رو در حساب خودتون داشته باشید.برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو بنده تماس بگیرید یا تاپیکی که در امضا هست رو ببینید.ای دی: parsa5564
می تونید از درگاه های مثل وب مانی ، پرفکت مانی ، اکی پی و یا پایزا استفاده کنید (پی پال خیلی سختگیره)
سلام چطوری میشه از این سایتا درگاه گرفتش میشه راهنمایی کنید ؟
برای ویمانی باید ابتدا حسابتون رو پرسنال پاسپورت کنید
پرفکت مانی که خیلی راحته یه رمز برای مرچنت مشخص می کنید و براحتی درگاه فعال می کنید
پبزا هم که یه حساب پرسونال درست می کنید با یه vcc حسابتون رو وریفای می کنید و تمام .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trav
با سلام
دوست عزیز محصولی که میفروشید چی هست؟
میزان در آمد ماهیانه شما به طور متوسط چه مقدار خواهد بود؟
مشتریان شما بیشتر از چه کشورهایی هستند؟
با شرایط تحریم ایران نمیشه به طور مستقیم از در گاههای بین المللی سرویس گرفت . ولی اگر امکان پذیرش و مدیریت ریسک برای شما وجود داره میتونیم حساب پی پال با شرایط خاص براتون افتتاح کنیم تا در آمدتون رو به صورت دلار دریافت و در ایران نقد کنید.
لطفا" برای کسب اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f172/65789/?highlight=
با احترام :54: