فروش ویژه {آفرهای ویژه آیوانیک}از دیتاسنتر محبوب رد استیشن با تخفیف ویژه همراه با هاست 200 مگابایت سی پنل رایگان
با سلام وعرض ادب واحترام خدمت تمامی کاربران وب هاستینگ تالک بعد از مدتها برآن شدیم تا اولین تاپیک
فروش سرورهای مجازی از دیتاسنتر محبوب رد استیشن را به شما دوستان وعزیزان تقدیم نماییم که در صورت
خرید هریک از پلن های زیر هاست سی پنل یکساله هدیه داده خواهد شد.پشتیبانی تمامی سرویس ها از 8صبح
تا ساعت 24 به صورت تلفنی و تیکتینگ میباشد ودر بقیه ساعات به صورت تیکتینگ میباشد
مشخصات سرور اصلی:
CPU : Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2
RAM : 32 GB DDR3 ECC RAM
PORT : 1GbpsH.D.D : 2 x 2TB SATA
پلن شماره 1
- Intel Xeon E3-1240v2
- 256 مگابایت حافظه رم ECC
- 15 گیگابایت هارد SATA III
- ترافیک نامحدود
- سیستم عامل windows server 2003 , linux & etc
- 1 گیگابایت در ثانیه سرعت پورت
- ۱ عدد آیپی
- ۱5,۰۰۰ تومان / ماهانه
http://ayvanic.com/wp-content/upload.../10/ordfer.png
پلن شماره 2
- Intel Xeon E3-1240v2
- 384 مگابایت حافظه رم ECC
- 25 گیگابایت هارد SATA III
- ترافیک نامحدود
- ۱ عدد آیپی
- ۱۸,۰۰۰ تومان / ماهانه
پلن شماره 3
- Intel Xeon E3-1240v2
- 512 مگابایت حافظه رم ECC
- 35 گیگابایت هارد SATA III
- ترافیک نامحدود
- ۱ عدد آیپی
- ۲۵,۰۰۰ تومان / ماهانه
پلن شماره 4
- Intel Xeon E3-1240v2
- 1024 مگابایت حافظه رم ECC
- 50 گیگابایت هارد SATA III
- ترافیک نامحدود
- ۱ عدد آیپی
- ۳۰,۰۰۰ تومان / ماهانه
پلن شماره 5
Intel Xeon E3-1240v2
- 2048 مگابایت حافظه رم ECC
- 75 گیگابایت هارد SATA III
- ترافیک نامحدود
- ۱ عدد آیپی
- ۴۰,۰۰۰ تومان / ماهانه
- مدت زمان تحویل دادن سرویس بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت خواهد بود
- هزینه هر آی پی اضافی ۵۰۰۰ تومان میباشد
- هزینه هر ۱۰ گیگابایت هارد اضافی ۲۰۰۰ تومان میباشد
- نصب دوباره سیستم عامل 1ماه درماه رایگان میباشد
- تمامی سرور های ویندوز همراه نصب نرم افزار های ضروری و کاملا آپدیت شده ارائه می شوند
- تمامی کانفیگ های درخواستی به رایگان صورت میپذیرد.
شماره تماس جهت تماس با بخش فروش :09369152949
شناسه یاهو : ayvanic
www.ayvanic.com
پاسخ : فروش ویژه {آفرهای ویژه آیوانیک}از دیتاسنتر محبوب رد استیشن با تخفیف ویژه همراه با هاست 200 مگابایت سی پنل رایگان
فروش همچنان ادامه دارد..............
پاسخ : فروش ویژه {آفرهای ویژه آیوانیک}از دیتاسنتر محبوب رد استیشن با تخفیف ویژه همراه با هاست 200 مگابایت سی پنل رایگان
به 5نفر اولی که خرید کنند تخفیف 50% داده میشود
تخفیف 50% فقط برای 1 ماه؟ لطفا ip تست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
تخفیف 50% فقط برای 1 ماه؟ لطفا ip تست؟
بله برای ماه اول 50% تخیف داریم ای پی براتون ارسال شد.
امید از دوستان ماست و تائید می شود
بنده از این سایت سرور مجازی خرید داشتم خیلی عالی هست خیلی خیلی
قیمت ها بسیار مناسبه ممنون از سرویس های خوبتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alira1
بنده از این سایت سرور مجازی خرید داشتم خیلی عالی هست خیلی خیلی
قیمت ها بسیار مناسبه ممنون از سرویس های خوبتون
ممنونم از لطفتون انشالله همیشه راضی باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
امید از دوستان ماست و تائید می شود
مرسی روح الله جان لطف دارید.
فروش ادامه داره..........
بابا تو دیگه کی هستی دوستان به هیچ عنوان از این آقا خرید نکنید شک نکنید که کلاهبردار من از ایشون یه سرور داشتم(هنوز هم دارم زمانش تموم نشده) اول که سرور رو دادن بهم خوب بود هم پشتیبانی خوبی داشتن هم سرور سرعتش خوب بود تا اینکه یه روز دیدم سرورم وصل نمیشه خواستم به پشتیبانی بگم که دیدم اصلا سایتش بالا نمیاد و بسته هستش تا دو هفته بسته بود از دو هفته وقتی اومدن گفتم که سرور من چرا قطع گفتن که اگه میخوای سرورت وصل بشه باید فاکتور رو پرداخت کنی وقتی رفتم نگا به فاکتور کردم دیدم هزینه کل سروری که من گرفتم رو فاکتور کرده برام و گفته باید این رو پرداخت کنی تا سرورت وصل بشه.
وقتی توی ایران قانون درستی نباشه اینطوره دیگه هرکی از راه میرسه واسه ما سرور فروش میشه اگه حساب کنی از هر 10تا سایت 5تاشون کلاهبردار هستن این سرور فروشا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hldvlpln
بابا تو دیگه کی هستی دوستان به هیچ عنوان از این آقا خرید نکنید شک نکنید که کلاهبردار من از ایشون یه سرور داشتم(هنوز هم دارم زمانش تموم نشده) اول که سرور رو دادن بهم خوب بود هم پشتیبانی خوبی داشتن هم سرور سرعتش خوب بود تا اینکه یه روز دیدم سرورم وصل نمیشه خواستم به پشتیبانی بگم که دیدم اصلا سایتش بالا نمیاد و بسته هستش تا دو هفته بسته بود از دو هفته وقتی اومدن گفتم که سرور من چرا قطع گفتن که اگه میخوای سرورت وصل بشه باید فاکتور رو پرداخت کنی وقتی رفتم نگا به فاکتور کردم دیدم هزینه کل سروری که من گرفتم رو فاکتور کرده برام و گفته باید این رو پرداخت کنی تا سرورت وصل بشه.
وقتی توی ایران قانون درستی نباشه اینطوره دیگه هرکی از راه میرسه واسه ما سرور فروش میشه اگه حساب کنی از هر 10تا سایت 5تاشون کلاهبردار هستن این سرور فروشا.
دوست عزیز اگه شما راس میگی تیکت هارو بیارید نشون بدید ما هیچ وقت نگفتیم کل هزینه رو بدید گفتیم یا نصف بدید یا اگه همشو بدید ماه بدی رایگان هست