-
1 فایل پیوست
معرفی و دانلود KiTTY نسخه کاملتر PuTTY
نرم افزار KiTTY چیست؟
نسخه تغییریافته و کامل شده PuTTY 0.63 می باشد.
امکانات اضافی KiTTY چیست؟
- Sessions filter
- Portability
- Shortcuts for pre-defined command
- The session launcher
- Automatic logon script
- URL hyperlinks
- Automatic password
- Automatic command
- Running a locally saved script on a remote session
- ZModem integration (experimental)
- An icon for each session
- Send to tray
- Transparency
- Protection against unfortunate keyboard input
- Roll-up
- Always visible
- Quick start of a duplicate session
- Config Box
- Automatic saving
- SSH Handler: Internet Explorer integration
- pscp.exe and WinSCP integration
- Binary compression
- Clipboard printing
- The PuTTYCyg patch
- Background image
- New command-line options
- A light chat server is hidden in KiTTY
- A hidden text editor is integrated into KiTTY
وب سایت KiTTY:
KiTTY - Welcome
صفحه دانلود:
KiTTY - Download
-
Re: معرفی و دانلود KiTTY نسخه کاملتر PuTTY
بسیار بسیار بسیار ممنونم از پستتون دوست عزیز
راستش من میخواستم بدونم جایی هست که بتونم از اونجا یاد بگیرم که چطوری putty رو روی یک vps نصب کنم? ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
پاسخ : Re: معرفی و دانلود KiTTY نسخه کاملتر PuTTY
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
راستش من میخواستم بدونم جایی هست که بتونم از اونجا یاد بگیرم که چطوری putty رو روی یک vps نصب کنم? ممنون میشم راهنماییم کنید.
putty رو روی یک vps نصب کنید که چی بشه؟ نصب یه نرم افزار ساده دیگه آموزش نداره. دانلود و نصب!
-
پاسخ : معرفی و دانلود KiTTY نسخه کاملتر PuTTY
با تشکر
اینترفیسش زیاد تغییر نکرده ولی امکاناتش افزایش یافته و خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
putty روی سرور نصب نمیشه.روی کلاینت نصب میشه جهت ارتباط با سرور لینوکس
-
دوستان اصلا putty مگر نصبی هست ؟!؟!
فقط یک فایل اجرای هست همین !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
منظور دوستان همون اجرا کردن هست که دیگه میگن همه نصب وگرنه که بصورت فایل exe هست و مستقیم ران میشه نیاز به ستاپ نداره
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دوست عزیز ببخشید اینقدر سوالاتم ابتدایی هست آخه تا الان خودم این کار رو نکردم...خب من putty رو روی کامپیوتر خودم اجرا کنم و اطلاعات لازم رو تو فیلد های مربوطه اش وارد کنم دیگه میتونه خودش اتوماتیک با vps ام ارتباط برقرار کنه? یا باید روی vps ام نیز تغییراتی اعمال کنم و نرمافزاری چیزی نصب کنم?
ممنونم دوستان کمک میکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
دوست عزیز ببخشید اینقدر سوالاتم ابتدایی هست آخه تا الان خودم این کار رو نکردم...خب من putty رو روی کامپیوتر خودم اجرا کنم و اطلاعات لازم رو تو فیلد های مربوطه اش وارد کنم دیگه میتونه خودش اتوماتیک با vps ام ارتباط برقرار کنه? یا باید روی vps ام نیز تغییراتی اعمال کنم و نرمافزاری چیزی نصب کنم?
ممنونم دوستان کمک میکنید.
به این سرویس ssh می گن
کلا پوتی یا نرم افزار های امثال این فقط از طریق ssh به سرور متصل می شند و اطلاعات رد و بدل می کنند
اگر شما سرور لینوکس تهیه کردید هیچ تغییری توی سرور لازم نیست انجام بدید چون به صورت پیش فرض ssh نصب و فعال هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
به این سرویس ssh می گن
کلا پوتی یا نرم افزار های امثال این فقط از طریق ssh به سرور متصل می شند و اطلاعات رد و بدل می کنند
اگر شما سرور لینوکس تهیه کردید هیچ تغییری توی سرور لازم نیست انجام بدید چون به صورت پیش فرض ssh نصب و فعال هست
ممنونم دوست عزیز. نه متاسفانه سرور من ویندوز ۲۰۰۸ هست! روی اون باید چه چیزی رو تنظیم کنم دوست عزیز?بازم ممنون که جواب میدید.
-
:)سرور ویندوز به این نرم افزار کاری نداره . شما از ریموت باید استفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
نه می شه تنظیماتی اعمال کرد از همین طریق و همون کار CMD از راه دور رو انجام می ده
و برای اینکه بتونی فعالش بکنی به سایت SSH Key Management, Privileged Access Control, Identity and Access Governance, Data-in-Transit برید و از انجا فایل freesshd رو دانلود بکنید و نصبش بکنید و یوزر و پسورد رو مشخص بکنید
و بعد پرت 22 رو از فایروال باز بکنید
و بعد با پوتی یا کیتی واردش بشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
جسارتا میشه بگید استفاده از ریموت چطوریه?چی رو از کجا دانلود کنم و تنظیماتش رو چطوری اعمال کنم? سرور من ویندوز ۲۰۰۸ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
فایل freesshdرو باید رو کامپیوتر خودم نصب کنم یا رو هاست و اینکه پرت ۲۲ رو چطوری باید از فایروال باز کنم????
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
جسارتا میشه بگید استفاده از ریموت چطوریه?چی رو از کجا دانلود کنم و تنظیماتش رو چطوری اعمال کنم? سرور من ویندوز ۲۰۰۸ هست
ریموت همون Remote Desktop Connection هست که در ویندوز ها وجود داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
فایل freesshdرو باید رو کامپیوتر خودم نصب کنم یا رو هاست و اینکه پرت ۲۲ رو چطوری باید از فایروال باز کنم????
فایل freesshd رو باید توی سرورتون دانلود بکنید و روی سرورتون نصب بفرمایید
برای باز کردن پرت ها هم می تونید از این اموزش استفاده بفرمایید
آموزش تصویری باز کردن پورت در سرور ویندوز 2008
باز سوالی داشتید همینجا مطرح بکنید حتما من یا همکاران جواب می دیم
-
ببخشید خیلی سوال ابتدایی میپرسم. من ریموت دسکتاپ رو اجرا کردم و تو فیلدی که ازم کامپیوتر رو خواسته ای پی که vps بهم داده رو زدم و گزینه کانکت رو زدم ولی ارور میده.میگه دوباره سعی کن اگه بازم مشکل داشتی با هاست تماس بگیر..سرورم ویندوز ۲۰۰۸ هست...میدونید مشکل کجاست?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
ببخشید خیلی سوال ابتدایی میپرسم. من ریموت دسکتاپ رو اجرا کردم و تو فیلدی که ازم کامپیوتر رو خواسته ای پی که vps بهم داده رو زدم و گزینه کانکت رو زدم ولی ارور میده.میگه دوباره سعی کن اگه بازم مشکل داشتی با هاست تماس بگیر..سرورم ویندوز ۲۰۰۸ هست...میدونید مشکل کجاست?
احتمالا از سرویس دهنده مشکل هست . سرورتون پینگ داره؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
بله پینگ داره
دوست من ویندور 2008 احتیاج به تنظیمات داره شما اول باید تنظیمات RDC رو انجام بدید تا کانکت بشید
لطفا به مدیر سرور بگید انجام بده براتون
اگر به vmware دسترسی دارید از طریق اون وارد ویندوز بشید و تغییرات رو خودتون اعمال کنید در غیر اینصورت باید از جایی که خریدید اینکارو براتون انجام بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
با من در تماس باشید
من یه چک کنم خدمتتون بگم
-
ممنون دوست عزیز...فکر کنم وضعیت سرور من خیلی پیچیده تر از این حرفاست چون که وقتی آی پی که بهم داده رو میزنم تو مرورگر هیچ صفحه ای باز نمیشه و مرورگر میگه همچین صفحه ای نداریم!ای پی من اینه
62.zzzzzz
سرویس رو هم از سایت آلمانی فایل مدیا گرفتم. یکی از دوستان لطف کرد برام potty و node رو نصب کرد و الان با اونها تونل میزنم اما در حال حاضر میخوام بتونم به سرورم دسترسی داشته باشم که یکمی فایل روی ۱۵ گیگ فضای خریداری شدم بریزم اما هر کاری میکنم اصلا وارد صفحه ای که یوزرنیم و پسوردم رو بخواد تا به سرور وصل بشم نمیشم!
از این دوستم هم میپرسم چکار کنم جواباش خیلی کلی هست و منم اطلاعاتم کمه!! میگم تو مرورگر ای پی رو میزنم نمیره تو قسمت مدیریت سرور میگه سرویس httpd مربوط به سرور آپاچی تو سرور اجرا نیست!!خب الان یعنی من چکار کنم? باید یه جوری بشه به سروری که گرفتم دسترسی پیدا کنم دیگه نه? چطوری ?
کسی از فایل مدیا سرویس گرفته بدونه چکار کنم?
-
ببنید نمی دونم ویندوزتون چیه
ولی باید توی جست و جوی سیستم عاملتون بنویسید Remote Desktop Control بعد از باز کردنش
یه جای خالی هست که باید ای پی تون رو بنویسید
بعد یه صفحه دیگه ای می اد که ازتون یوزرنیم و پسورد می خواد که اصولا یوزرنیم Administrator هست
بعد وارد یه صفحه می شید که تقریبا مثل ویندوز خودتونه
که باید برای دانلود کردن و ... روش برنامه نصب بکنید
باز موردی بود در خدمتم
در ضمن هیچ وقت ای پی رو پابلیک نفرمایید
-
در ضمن ظاهرا ویندوزتون هنگ کرده منظورم ویندوز سرورتون هست
به کسی که ازش خریدید بفرمایید که یه نگاه باندازه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
در ضمن ظاهرا ویندوزتون هنگ کرده منظورم ویندوز سرورتون هست
به کسی که ازش خریدید بفرمایید که یه نگاه باندازه
بازم ممنونم از وقتی که گذاشتید...نه هنگ نکرده الان با پوتی و نودی بهش وصلم و مشملی نداره...تو ریموت دسکتاپ هم آی پی رو میزنم که وصل نمیشه...
این دوستم مرامی برام خرید کرده یک ریال برای خودش بر نداشته تازه هر ماهم خودش زحمت ۵ دلار شارژشو میکشه...بازم ممنون بابت کمکتون
-
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
من یک وی پی اس لینوکس میخوام بگیرم که از این وب سایت هست:
http://Www.edis.at/en/server/linux-v...land/vrs-micro
سیستم عاملش رو گفته debian 7(wheezy) هست.
این خیلی با قیمت مناسب وی پی اس میده. میشه لطفا دوستان بررسی کنند امکاناتش رو و بگن که اگر از این وب سایت وی پی اس بگیرم نیازی به انجام تنظیمات برای اتصال با putty بر روی خود سرور دارم یا نه? فقط کافیه putty رو روی کامپیوتر خودم تنظیم کنم?
با تشکر از دوستان عزیز
-
دوستان میشه لطفا این سایت دیگه رو هم بررسی منید بگید امکاناتش برای اتصال با putty کافیه یا نه?
Budgetvps.pl
-
این که کد منبع رو نزاشته :| بعد اومده یه نرمافزار تحت gpl 2 رو ادیت کرده داره میفروشه جرمه اینکار
-
دوست عزیز اصولا روی هر سرور لینوکسی SSH باید فعال باشه چون راهی بجز SSH برای اتصال به سرور لینوکس وجود نداره
پس از هر کجا که سرور لینوکس تهیه بکنید SSH باز هست می تونید از طریق Putty به سرورتون متصل بشید
با تشکر
-
سلام
دوستان لطفا چک کنید ببینید پوتی برای شما هم دیگه کار نمیکنه!! الان مدتیه بعضی سایت ها مثل فیس بوک و بی بی سی با پوتی باز نمیشه ولی بعضی ها مثل یوتیوب و رادیو فردا باز میشن!! سرور سالمه اینو تست کردم و مطمینم....
لطفا تست کنید به منم بگید..ممنونم
-
امکانات خیلی جالبی بهش اضافه شده. کار رو خیلی راحت تر میکنه.
-
بله البته اما میشه چک کنیدببنید برای شما هم تو فیس بوک و بی بی سی کار میکنه یا نه? مال من چند روزه که دیگه از پی سی نمیشه با پوتی به این سایت ها وصل شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
easytrading
بله البته اما میشه چک کنیدببنید برای شما هم تو فیس بوک و بی بی سی کار میکنه یا نه? مال من چند روزه که دیگه از پی سی نمیشه با پوتی به این سایت ها وصل شد
با PuTTY چطوری به این سایت ها وصل بشیم؟ متوجه منظورتون نمیشم.