لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید و هیچ پستی ندید ( فقط بگید از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنید فارغ از اینکه راضی هستید یا نه )
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید و هیچ پستی ندید ( فقط بگید از چه سرویس دهنده ای استفاده میکنید فارغ از اینکه راضی هستید یا نه )
دوستان خواهشا شرکت کنند ااااااااااهههههههههههه :62:
اقا این ای وب به نظر من عالیه !!
سرعت دانلود می ده در حد لالیگا : دی با 900-1000 دانلود می کنی
کمتر گیر رو هم به این مساپل رفع *****ینگ رو داره
پشتیبانیش هم بد نیست حداقل پیگیری می کنند و مثل شاتل همه چی رو به حال خودش رها نمی کنند و نمی گند مشکل از خطه !
در کل خیلی خوبه
مگه مخابرات چشه ؟ :d
1 از 8 هست و نسبتا خوبه...
با کمال خجالت "مخابرات"
اسیاتک بنظر بنده از بقیه بهتره
آسیاتک
از هر نظر حساب کنی ضعیف
پشتیبانی ضعیف
آپتایم ضعیف
فکر کنم همین 2تا کافی باشه
شاتل شهراد بد نیست فعلا خدارو شکر
استارتر گرامی بهتره کاربران نظرشون رو هم در مورد کیفیت بگننقل قول:
هیچ پستی ندید
فکر کنم اکثریت از مخابرات باشن ولی میزان رضایت ؟
هم تجربه اسیاتک و هم تجربه ی مخابرات رو داشتم و با وجود اینکه ارزون تر از شاتل و با ترافیک بیشتر از شاتل هستن اما به شاتل نمیرسن
سومین سال متوالی تمدید سرویس شاتل مازندران
حالا که گفتند دیگه عیبی یوخ :دی
مخابرات اولا که اومد واقعا عالی بود. سرعت بالا دانلود می کرد و قطعی نداشت. بعد از تماس با پشتیبانی بعد از کلی عذرخواهی از طرف کارکنان 1ساعته درست می کردن.
اما امروز بعد از 3 روز افت کیفیت تماس گرفتم گفتم افت کیفیت دارید گفت آره چند روزه و گفتم کی درست می شه تنها جوابی که می دن معلوم نیست.
حتی یک بار یکی از کارکنان واضح گفت می خوای استفاده کن نمی خوای هم سرویس قطع می کنیم.
از پیشگامان قیمت هاشون بالاست .
http://pishgaman.net/uploaded_files/...20A%281%29.jpg
من قبلا از های وب داشتم ولی نه با اون سرعتی که دوستمون نوشته 900-1000 برا من 512 داشتم با 200-250 دانلود می کردم ولی الان با خجالت می گم که از مخابرات دارم به خاطر قیمت پایینش، مخابرات هم به نسبت قیمتش خوبه البته
فن آوا ، مخابرات ، رسانه تهران
بنده دو سال است از شاتل استفاده می کنم. واقعا سرویس هاشون عالیه البته توی استان تهران رو فقط تست کردم.واقعا عالیه.
مخصوصا که جدیدا سرویس های 8مگ بر ثانیه هم ارائه می دهند.
شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت-قیمت سرویس ها
جا تا جا فرق میکنه اینجا شاتل 512 سرعت روزانش 60 هست :دی
شهراد تا 8 مگ پورت باز هست و هرچقدر خط شما جواب گو باشه
فعلا از شهراد چیزه بدی ندیدیم
از دوستان کسی های وب داره؟ قعطی ندارن ؟
والا من که ندارم ولی انگار بچه ها دارن راضی هستند
مخابرات
پیشگامان
صبانت
رایتل
ایرانسل
فقط های وب
سرعت دانلود همیشه + 800 ( البته خط من کمی نویز هم داره )
پینگ گوگل زیر 200
شاتل داشتم کلا 1 شب نمیشد با اینترنت کارکرد برای همین اومدم ها وب و همه چی عالی هست
پشتیبانی هم خیلی پیگیر هست حتی خودشون چندبارتماس گرفتند گفتند مشکلی ندارید؟!!
من از مخابرات اصفهان دارم
اوایل عالی بود همه چیز
ولی 1 ماه پینگ به صورت افتضاحی بالا رفته. پینگ با اینترانت یک دفعه از 40 میپره رو 200 !
پشتیبانیم که صـفــر . چند روز پیش زنگ زده بودم شارژ کنیم سرویس رو آقای پشتیبان نزدیک بود فحشم بده دیگه !! میگفت تو که 13 مگ شارژ داری شارژ میخوای چیکار ؟!
همه آی پی هاش هم توی بلک لیست های خارجی اند برای ارسال ایمیل اسپم !
ماکسیموم سرعت دانلود هم 256 کیلو بایت که معمولا رو 100 برای من
من 5 سالی هست از های وب ( نوین نت سابق ) سرویس دارم و راضی هستم. به نظرم در حال حاضر از نظر قیمت و سرعت بهترین هستند .
در لیست نام (اپادانا ) ساتیا خالیست
خب برادر این شامل سایر موارد میشه دیگه :دی
متاسفانه اسیاتک!
جز اسیاتک جای دیگه ای ساپورت نمیکنه!
بنده از شاتل ، مخابرات ،مبین نت استفاده کردم ولی فک نکنم هیچکدو به پای های وب و شاتل برسد .
های وب عالی هست سرعت دانلود 800-900 هست همیشه
و از نظر پشتیبانی هم که از 20 نمره 19.5 هستند
با کمال افتخار "پرداز گستر ارتباطات برلیان"
شاتل
سلام
سرویس های دیده بانان نت استفاده می کنم که زیر درسته ی شرکت پیشگامان می باشد.
با تشکر
با کمال خجالت مخابرات
مزخرفترینشونم وایمکس مبین نت هست :) توضیحات اضافی نمیدم چون اگه بنویسم کار به بلوک شدنم میکشه :))
مخابرات که الان مودم رایگان هم میده :65:
من از صبانت راضی هستم!
سرویس 128
http://www.speedtest.net/result/3126593016.png
های وب و راضیم سرعت دانلود در اکثر مواقع 650-850
پیشگامان دارم ازش راضیم خوبه سرویس 128 100 تا دانلود میده
فقط های وب و با افتخار :دی
مخابرات ، پیشگامان ، صبا نت داشتم و هیچ کدوم به پای های وب نمی رسه !!
حتی با نویزی که روی خطم دارم افت سرعت ندارم ! طرح دینامیت ۳ گیگ ۲۴ ساعته می خرم گیگی ۱۰۰۰ تومن درمیاد و زیر ۵۰۰ دانلود نمی کنم ! اگه یه ذره افت داشته باشم زنگ میزنم و پشتیبانی سریعا رسیدگی می کنه ! خوبیش اینه که لاگ تماس هاتونو دارن و تک تک اتفاقاتی که میفته رکوردش ثبت میشه و دفعه بعد اگه زنگ بزنی اطلاعات قبلی موجود هست ! تا ۲۴ ساعت بعد باهاتون تماس می گیرن و پیگیری می کنن ! ۶ ماهه اگه الان بخرین ۳ ماهم رایگان میدن ! کلیم دینامیت روشه ! قیمتشم عالیه ! اگر خواستین بگیرین کد معرف منو که 1219838 هست رو بدین پارتیتون بشم :))
اینم مدرک :
با شیلتر افکن:
فایل پیوست 17235
بدون شیلتر افکن:
فایل پیوست 17236