سلام دوستان .
به نظر شما برای راه انداختن یه جامعه مجاری موفق از شیرترانیکس استفاده کنم بهتره یا phpfox
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان .
به نظر شما برای راه انداختن یه جامعه مجاری موفق از شیرترانیکس استفاده کنم بهتره یا phpfox
سلام
phpfox رو بهتون پیشنهاد میدم
شیرترانیکس مصرف بالا کارایی پایین و هزاران مشکل دیگر داره
اما
phpfox مصرف مناسب هزینه های پایین تر کارایی بسیار بالا داره
اگر سوالی بود و راهنمایی بیشتری خواستید درخدمتم:
09374455341
PHPFOX حرف ای ترین اسکریپت ساخت جامعه مجازی تو دنیا هست قدرت توسعه پذیری بالا /انعطاف زیاد/افزونه های خیلی خیلی زیاد
تو ایران هم بهترین پشتیبانی رو داره و رایگان میتونین نسخه شمسی / راستچین وکاملا فارسی رو دانلود نمایید.
مرجع فارسی : WWW.FOXIRAN.COM
سلام
phpfox
بهتر است
phpfox بهتر و فاکسیران هم بهترین هست.جدیدا مد شده همه روی این سیستم اسم های گوناگون میگذارند و به اسم های کاملا راستچین، کاملا شمسی، کاملا فارسی و بدون باگ و... با کد قفل دامنه و به قیمت های بالا به فروش میرسانند ولی فاکسیران کاملا متفاوت بدون قفل کردن و کامل شمسی و فارسی و راستچین با پشتیبانی 24 ساعته کاربرانش رایگان گذاشته تازه از phpfox.com هم به عنوان developer یا گسترش دهنده تاییدیه گرفتن
مسلما Php Fox بهتره
Sharetronix مثل توییتر هست اما Php-fox شباهت بیشتری به فیسبوک داره.
PHP-fox اگر آنلاین بالا داشته باشه باید برای میزبانی روی سرور اختصاصی هزینه کنید!
از هر نظر sharetronix
1 سال به صورت حرفه ای روی phpfox کار کردم ولی به جایی نرسیدم چون معمولا شیرترانیکس به دلیل اوپن سورس بودنش قدرت بیشتری داره
برای طراحی ماژول و امکانات جانبی شدیدا شیرترانیکس رو پیشنهاد میکنم
phpfox حتما باید هزینه کنید - درسته شیر ترانیکس فارسی بعضی قالب هارو و پلاگین هارو گرون میده ولی خودتون وقت بذارید خیلی حرفه ای تز میتونید بنویسید :101: اما برای phpfox به دلیل اینکه حساس هست و منابع خیلی بیشتری با افزایش حجم دیتابیس نسبت به شیرترانیکس لازم داره
اصلا توصیه نمیشه
دوستان طراح حرفه ای در مورد phpfox اگر میشناسید معرفی نمایید
100% phpfox
پی اچ پی فاکس سنتر | مرکز تخصصی فروش و پشتیبانی اسکریپت پی اچ پی فاکس فارسی
فکر کنم این سایت به کارتون بیاد
اگر جامعه مجازی میخواید راه اندازی کنید 100% سیستم phpfox
اما برای میکروبلاگ شیرترانیکس بهتره
اگر میخواهی هزینه نکنی و ازت سوء استفاده نشه و یک چیز حرفه ای راه اندازی کنی پیشنهاد من فاکسیران هست.
www.foxiran.com بزرگترین مرجع فارسی phpfox
100 درصد phpfox
من با هردشون کار کردم بیشتر با شیرترانکس دوتاشون خیلی از منبع سرور استفاده میکنن بهتره از این سایت هم دیدن کنید اسکریپت فیسبوک به زبان پارسی رو تولید کردن که از این دوتا خیلی بهتر هم هستن اسکریپت جامعه مجازی فیسبوک
phpfox
این هم سایت منه..
فیسبوک فارسی ایرانی
phpfox برای شبکه اجتماعی قوی تر و بهتره
البته حتما نسخه لایسنس دار و اصل تهیه کنید و از نسخه های متفرقه استفاده نکنید.