سلام
چطور می تونمMagic Quotes GPC رو در دایرکت ادمین غیر فعال کنم. لطفا بصورت مرحله به مرحله بگید. و اینکه آیا میشه این رو برای یک کاربر تنها غیر فعال کرد؟و آیا با غیر فعال کردن امنیت وب سایت پایین میاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چطور می تونمMagic Quotes GPC رو در دایرکت ادمین غیر فعال کنم. لطفا بصورت مرحله به مرحله بگید. و اینکه آیا میشه این رو برای یک کاربر تنها غیر فعال کرد؟و آیا با غیر فعال کردن امنیت وب سایت پایین میاد؟
با سلام
از php.ini باید غیرفعال کنید. امنیت نیز پایین میاد. به صورت پیش فرض این گزینه غیرفعال است.
کاربر باید کد زیر را در htaccess اضافه کند غیر فعال می شود.کد:php_flag magic_quotes_gpc Off
3 هفته اس همین مشکل دارم
از چند جا هم هاست گرفتم اما مشکلم رفع نشد
اگه مدیر سرور هستید اموزش غیر فعال کردنش تو لینک زیر هست
http://upload.irhost.org/do.php?id=78
سلام
چیز پیچیده ای نیست
با اجرای این دستور فایل php.ini رو پیدا کنید
php -i | grep php.ini
با ویرایش این فایل مقدار Magic Quotes GPC رو off قرار بدید
موفق باشید
لطفا دقیقا بصورت مرحله به مرحله بگو که چطور این فایل رو باز کنیم. مصلا با دستور nano اون رو چطور باز می کنیم و سپس چه دکمه ای برای ذخیره فایل می زنیم و ....
مثلا اگر مسری فایل php.ini در پوشه /usr/local/lib است به این صورت فایل رو با دستور nano یا vi باز کنید :
vi /usr/local/lib/php.iniتغییرات رو بدید و با دستور زیر هم فایل رو ذخیره کنید :
:wq
سلام
گزینه off را در php.ini چطور به on تغییر بدم؟ نمیشه تایپ کرد!
بابا خواهشن دروست بگید .. همش میگین تو فایل php.ini این لامسب رو کجا میشه پیدا کرد من هرجا توی دایرکت ادمین میگردم php.ini نمیبینم
بعد من فقط میخوام این گزینه برای یک یوزر هاست غیر فعال بشه من vps دارم
واقعا ممنونم
فقط یه چیزی من جوملا 3 میخوام نصب کنم با مشکل Magic Quotes GPC مواجه هستم وارد این php.ini هم شدم اما هرچی گزینه های Magic Quotes GPC - -on یا off می کنم درست نمیشه میشه کمکم کنید ؟
سلام
نسخه PHP شما چند هست؟
اگر ورژن 5.3 هستید کلا برای Register Globals چیزی تعریف نکنید، باگ داره و هر چیزی که تعریف کنید به عنوان مقدار میشناسه
در مورد 5.4 هم بعضا این مشکل هست.
با سپاس
آقای جایی هست هاست vps دایرکت ادمین رو برای جوملا تنظیم کنه ؟
یا حد اقل تنظیمات امنیتی رو برای من انجام بده .