Leaseweb فروش ویژه نمایندگی هاست سی پنل از لیزوب
سلام خدمت کاربران عزیز وب هاستینگ تالک؛
سرور جدیدی از Leaseweb تهیه شده ، امنیت ، سرعت و آپتایم سرور واقعا تضمین میشه؛ وب سرور لایت اسپید + نرم افزار های امنیتی با لایسنس + آنتی شلر آنتی ویروس + نرم افزار مقابله با DDos که از deflate و mod_evasive استفاده شده + مانیتورینگ حرفه ای + پشتیبانی واقعی و...
- برای تست میتوانید از هاست رایگان ما استفاده کنید:
https://client.azarinweb.com/cart.php?a=add&pid=62
» پلن ها:
پاسخ : Leaseweb فروش ویژه نمایندگی هاست سی پنل از لیزوب
ما از ایشون نمایندگی گرفتیم و تایید میشوند
این هم ادرس سایت میزبانی حرفه ای وب,سئو سایت ,فروش دامین,طراحی سایت,فروش هاست
سرویس ها بسیار عالی هستن.
کاملا تاببد میشن اقای انوشه
واقعا بهترین هاستینگ ایران هاست ها که واقعا با کیفیت چه هاست دانلود و چه هاست میزبانی که بنده مشتری پرو پا قرض این هاستینگ هستیم و بیش از 10 هاست ازشون دارم همیشه این هاستینگ رو به دوستانم معرفی می کنم چون واقعا راضی هستم :53:
مرسی برادر آرش و کل تیم آذرین وب :53:
قیمت ثبت دامنه ها هم که خودتون میتونید با بیشتر جاها مقایسه کنید :-$
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirtc
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hphp
سرویس ها بسیار عالی هستن.
کاملا تاببد میشن اقای انوشه
ممنون لطف دارین :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbasataei
واقعا بهترین هاستینگ ایران هاست ها که واقعا با کیفیت چه هاست دانلود و چه هاست میزبانی که بنده مشتری پرو پا قرض این هاستینگ هستیم و بیش از 10 هاست ازشون دارم همیشه این هاستینگ رو به دوستانم معرفی می کنم چون واقعا راضی هستم :53:
مرسی برادر آرش و کل تیم آذرین وب :53:
قیمت ثبت دامنه ها هم که خودتون میتونید با بیشتر جاها مقایسه کنید :-$
بیش از اندازه لطف داری شما، زیادی... :53: :-p
من خیلی هاست عوض کردم برای امنیت و سرعت بالا حتی در یک سال سه تا هاست عوض کردم و باید بگم آذرین وب تا اینجا اولینی بوده که رضایت منو تونیسته جلب کنه :)
سایت من : آی تی پورت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinj20
من خیلی هاست عوض کردم برای امنیت و سرعت بالا حتی در یک سال سه تا هاست عوض کردم و باید بگم آذرین وب تا اینجا اولینی بوده که رضایت منو تونیسته جلب کنه :)
سایت من :
آی تی پورت
ممنون دوست خوبم آقای حسین جاهدی مدیر آی تی پورت، یادمه قبل اینکه به سرورهای ما منتقل بشید هر روز هک میشدید ، ساسپند میشدید و سرعت سایتتون پایین بود! خوشحالم که راضی هستید :53:
برای دریافت نمونه آی پی یا لیست برخی از مشتریان ما کافیست از طریق پ.خ با ما در تماس باشید :53:
توجه کنید که پهنای باند ، فضا و.... قابل افزایش به صورت خودکار از پنل کاربری آذرین وب هست
پلاگین محبوب و امنیتی cxs بر روی سرور نمایندگی ها برای ارائه امنیت فوق العاده بالا ، نصب و کانفیگ گردید.
آی پی اختصاصی در صورت نیاز ارائه میشود. هنگام سفارش میتوانید تیک مربوطه را پر کنید.
هنگام عضویت فیلد مربوط به آشنایی از وب هاستینگ تالک را انتخاب کنید.