دوستان یکی از سایت های ما توسط آنتی ویروس نود بلاک شده با چه ایمیلی باید باهاشون مذاکره کنم ببینم مشکل چیه! چون نه یوزر پسورد نود داره نه اپدیت افلاین ویروسم توش ندیدم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان یکی از سایت های ما توسط آنتی ویروس نود بلاک شده با چه ایمیلی باید باهاشون مذاکره کنم ببینم مشکل چیه! چون نه یوزر پسورد نود داره نه اپدیت افلاین ویروسم توش ندیدم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا ما که به همین ایمیل : samples@eset.sk
هر چی ایمیل میدیم سایت ما رو از بلاک خارج نمیکنن . اصلا نمیدونم چرا بلاک کرده هاست رو چند بار عوض کردم کلی هم اسکن کردمش ویروسی نداره! حالا اگه بگین اسکریپتمون نال شده هست که 100 تا سایت هم مثله اسکریپت ما رو دارند!!!
اقا اگه کسی هست میتونه با هزینه از بلاک درش بیاره پیام بده
up
حقته :d
میخواسی اسکریپت نال نصب نکنی8-|
دوستان دلیل بلاک نود فقط برای اینه که تو سایت اسمی از نود و یا دانلود محصول نود را گذاشتید
نود هست دیگه
شیشه خورده داره :d
سریعترین روش و بدترین روش : تغییر دامنه!
موفق باشید
تغییر دامنه که نه!!!!!! کلی معروفش کردیم مثلا!!
ببینید توی فروم خود eset راهنماییم کردن گفتند طبق لینک زیر ایمیل بدید تا بررسی کنند اما من زیاد متوجه نشدم چطور باید ایمیل بزنم ! دوستان این لینک رو نگاه کنید ببینید چی گفته من خوب نمبتونم ترجمه کنم:
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab? - ESET Knowledgebase
up
دوستان یکی کمک کنه ببینه دقیقا منظورشون چیه و با چه فرمتی گفتن ایمیل بزنید!!
ّرای ایران ببرسی نمیشود،این من به عنوان تاکین کننده نود32 به شما میگم
حتی با تامین کننده ها هم بلاک کردند
up
کمک کنید تروخدا:-
بگرد داخل کدهای جاوااسکریپت، ببین کدی پیدا می کنی که اینکد شده باشه. چون من قبلا برخورد کردم، یه کد جاوااسکریپت بود که اینکد شده بود و چون نود32 نمیتونست محتویات جاواسکریپتِ کد شده را متوجه بشه، سایت رو بلوک کرده بود!
توضیحات براتون ارسال شد.
خودش موقعی که blockش می کنه یه baloon نشون میده و دلیلش رو مینویسه.
سلام
شما به این آدرس samples@eset.sk ایمیل بزن و عنوانش رو مثلاً Check website بزار . متن هم توی google translate بنویس که مثلاً این سایت چرا مسدود شده ؟ دلیلش چی بوده ؟ چه کاری باید انجام بدیم تا رفع انسداد بشه ...
اگه ایمیل فرستادی و جوابی نگرفتی زیاد عجله نکن و مطمئن باش اگه ایمیلت گیج کننده نباشه جواب میدن .
سایت خودم اسفند ماه 91 مسدود شد و در طی 6 ماه پیگیری مداوم سایت باز شد . آخرین ایمیلی که دریافت کردم :
http://www.software98.com:2095/cpses...sk=addressbookِData : 2013-07-29 12:41
Dear Info,شما پیگیری انجام بده ، مطالبی که مربوط به nod32 هست رو پاک کن ، و حتماً بهشون بگو که مطالب و فایل های مشکوک رو پاک کردی و دیگه تکرار نمیشه ، لطف کنید سایت رو باز کنید .
Thank you for your submission.
The site will be unblocked in the next update.
Regards,
ESET Malware Response Team
نه اصلا هیچی نمیزنه!!
ایمیل زدم 2 روز پیش هنوز که جواب ندادن البته من به این ایمیل زدم : samples@eset.comنقل قول:
شما به این آدرسsamples@eset.skایمیل بزن و عنوانش رو مثلاً Check website بزار . متن هم توی google translate بنویس که مثلاً این سایت چرا مسدود شده ؟ دلیلش چی بوده ؟ چه کاری باید انجام بدیم تا رفع انسداد بشه ...
طبق لینک زیر هم قسمت دومش گفته چه فرمتی ایمیل بزنید من طبق همون ایمیل دادم
How do I submit a virus, website or potential false positive sample to ESET's lab? - ESET Knowledgebase