-
دوستان لطفا سریع نظر تان را بدید ...
با سلام میگم معجزه شده؟ اینترنت ایران چرا انقدر سرعتش رفته بالا از دوباره؟
الان که کفم بریده نامحدود هم گرفتم دارم دانلود میکنم در حد چی بگم هم تورنت هم دانلود منیجیر هم وب گردی پسر شده اینجا لوس انجلس میخوام بدونم شما ها هم این سرعت رو دارید؟؟؟ الان اینطورشده براتون
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...D8%AF-down-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...F-download-png
-
پاسخ : دوستان لطفا سریع نظر تان را بدید ...
مشقیه ! :d
یارو از دستش در رفته شیر ُ زیاد باز کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NikMizban.Com
مشقیه ! :d
یارو از دستش در رفته شیر ُ زیاد باز کرده
دادش 1 هفته هست اینطور شده اگه میخواست میبست این شیرش رو
-
سرعت ما که بیشتر از این حرفا بود و هست ، خوبه با این سرعت حال می کنید =d>=d>
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinamsh
سرعت ما که بیشتر از این حرفا بود و هست ، خوبه با این سرعت حال می کنید =d>=d>
شما هم عکس بزارید ببینیم دادش.
-
سلام
کدوم شرکت؟
کدوم شهر؟
سرویسی که تهیه کردید/؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ehsan lashkari
سلام
کدوم شرکت؟
کدوم شهر؟
سرویسی که تهیه کردید/؟
سلام های وب هست که 5 ماهی هست روی شبکه اش هستم
اهواز هستم
سرویس 512 نامحدود .
-
-
والا من اهواز مخابرات الان دارم با 20 تا 30 دانلود می کنم. قبلا تا 120 می رفت الان اشکمونو در میاره 8-| سایت داره این شرکته؟ نامحدود چند می ده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TaryanaGroup
والا من اهواز مخابرات الان دارم با 20 تا 30 دانلود می کنم. قبلا تا 120 می رفت الان اشکمونو در میاره 8-| سایت داره این شرکته؟ نامحدود چند می ده؟
سلام
اشاره کردند که...
اهواز هستم
سرویس 512 نامحدود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ehsan lashkari
سلام
اشاره کردند که...
اهواز هستم
سرویس 512 نامحدود .
ممنون دوست عزیز. متوجه شدم. منظورم سایت نمایندگی برای اهواز بود. مثلا مخابرات برای هر شهر یک نماینده و یک سایت جدا داره.
-
اسیاتک از این خبرا نیست...:102:
-
پسر چه حالی میده جاتون خالی هرکی تورنت داره یا چیزی بده براش بگیرم
-
ما از شهراد تهران 6Mbps داشتیم که حداقل 700KB/s با IDM دانلود می داد.... الآن هم از hiweb که همان نوین نت سابق هستش، سرویس 8Mbps گرفتیم که حداقل 900Kbps سرعت دانلودش با IDM هستش...
-
سلام دوستان این شرکت های وب همون نوین نت هست که جدیدن اسمش رو عوض کرده از بنده میشنوین طرفش نرین که بیچاره میشین . مدرک لازم دارین ؟ : یه سر به تالار گفتگو این شرکت بزنین کاربرا رو ببینین. کسایی که این شرکت رو اداره میکنن کوچکتریم ارزشی برای مشترکین قاعل نمیشن و هر کار دوست دارن انجام میدن بالا رفتن سرعتشون هم به خاطر اینه که تمام مشتریاشون دارن از این شرکت کوچ میکنن :)) اما در مورد عکس ارسالی این دوستمون ! عزیز سرعت دانلود شما زده تو برنامه 999 کیلوبایت درسته ؟ به نظرتون عجیب نیست که یه فایل در حد 900 مگابایت با سرعت 999 کیلوبایت یا به عبارتی 1 مگ , 2 ساعت زده برای دانلودش تو برنامه ؟! بنده با سرعت 400 کیلوبایت تو نصب این زمان دانلود میکنم همچین فایلی رو ! اینجا دو تا شک بوجود میاد : 1- یا شما عکس رو دست کاری کردی 2- یا اینکه برنامتون قاتی کرده :)) ابلته در بالا رفتن سرعت اینترنت این شرکت شکی نیست چون یکی از دوتای بنده در بابلسر نت داره ازشون سرعت دانلود ایشون هم جدیدا به 800 کیلوبایت رسیده ولی در هرصورت عکس اریالی توسط شما مشکل داره زیرا تمام پارتها در حالت رسیو هستن بنابراین نمیتونین بگین من تازه استارت زدم واسه همین هنوز زمان دانلود فیکس نشده ! 8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
ما از شهراد تهران 6Mbps داشتیم که حداقل 700KB/s با IDM دانلود می داد.... الآن هم از hiweb که همان نوین نت سابق هستش، سرویس 8Mbps گرفتیم که حداقل 900Kbps سرعت دانلودش با IDM هستش...
لطفا قیمت هم بگین :)) گیگی 9500 , کم نیست ! /:) علاوه بر این که فکر نکنم دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه =)) من یکی از خط هام 256 نامحدود مخابرات دارم ماه قبل 200 گیگ دانلود کردم =)) تنها ماهی 16500
-
خیلی وقت هست اینترنت درسته...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
سلام دوستان این شرکت های وب همون نوین نت هست که جدیدن اسمش رو عوض کرده از بنده میشنوین طرفش نرین که بیچاره میشین . مدرک لازم دارین ؟ : یه سر به تالار گفتگو این شرکت بزنین کاربرا رو ببینین. کسایی که این شرکت رو اداره میکنن کوچکتریم ارزشی برای مشترکین قاعل نمیشن و هر کار دوست دارن انجام میدن بالا رفتن سرعتشون هم به خاطر اینه که تمام مشتریاشون دارن از این شرکت کوچ میکنن :)) اما در مورد عکس ارسالی این دوستمون ! عزیز سرعت دانلود شما زده تو برنامه 999 کیلوبایت درسته ؟ به نظرتون عجیب نیست که یه فایل در حد 900 مگابایت با سرعت 999 کیلوبایت یا به عبارتی 1 مگ , 2 ساعت زده برای دانلودش تو برنامه ؟! بنده با سرعت 400 کیلوبایت تو نصب این زمان دانلود میکنم همچین فایلی رو ! اینجا دو تا شک بوجود میاد : 1- یا شما عکس رو دست کاری کردی 2- یا اینکه برنامتون قاتی کرده :)) ابلته در بالا رفتن سرعت اینترنت این شرکت شکی نیست چون یکی از دوتای بنده در بابلسر نت داره ازشون سرعت دانلود ایشون هم جدیدا به 800 کیلوبایت رسیده ولی در هرصورت عکس اریالی توسط شما مشکل داره زیرا تمام پارتها در حالت رسیو هستن بنابراین نمیتونین بگین من تازه استارت زدم واسه همین هنوز زمان دانلود فیکس نشده ! 8-|
نه خیر اینطوریام هم نیست ، چند تا از دوستان بنده سرویس دارن از های وب راضی هم هستن :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
لطفا قیمت هم بگین :)) گیگی 9500 , کم نیست ! /:) علاوه بر این که فکر نکنم دانلود شبانه رایگان هم داشته باشه =)) من یکی از خط هام 256 نامحدود مخابرات دارم ماه قبل 200 گیگ دانلود کردم =)) تنها ماهی 16500
hiweb یک شرکت PAP معتبر، بزرگ و سراسری هست و جدای از آنچه برخی کاربران در فروم سایت شان درج کرده اند کیفیت بسیار مطلوبی دارد. بنده حدود یک سال پیش زمانیکه برند این شرکت "نوین نت" بود با آن آشنا شده و سرویس تهیه کردم، قبلا ISP من شهراد بود که سرعت خوبی داشت ولی اخیرا قیمت ها افزایش یافته و کیفیت پشتیبانی نیز پایین آمده بود، لذا با توجه به سرویس پشتیبانی 24 ساعته نوین نت و دیگر مزایایی که به چشم خود دیده بودم از طریق دوستان، اقدام به خرید کردم. البته چون سرعت این ها روی 2Mbps محدود شده بود بیشتر از 300Kbps سرعت نداشتیم. بعد از حدود 6 ماه بود که شهراد سرویس خود را تا سقف 6Mbps ارتقا داد و در شرکت 700Kbps دانلود کرده بودیم و این به همراه فراموشی خاطرات تلخ گذشته، من رو قانع کرد که برای منزل نیز مجددا به شهراد کوچ کنم. ولی با همان پشتیبانی ضعیف و سیاست های قیمت گذاری آزار دهنده سابق روبرو شدم، ضمن اینکه کیفیت شبکه شان نیز بسیار افت کرده بود و پشیمان از این انتخاب به دنبال راه حلی می گشتم. که حدود 1 ماه پیش نوین نت که به های وب تغییر برند داده بود و بهتر از قبل هم شده بود، سرویس دینامیت 8Mbps خود را با تعرفه مناسب 25 هزار تومان برای 10 گیگ (8 گیگ بعلاوه 2 گیگ هدیه) و بصورت قابل تمدید و تغییر برای افرادی که در جشنواره خریداری کرده اند، بر روی وبسایت خود قرار داد. من هم بلافاصله برای دو تا خط اقدام کردم و الآن هم کاملا راضی هستم. هم از کیفیت سرویس، هم قیمت و هم پشتیبانی و ... . برای چند تا از همکاران هم از همین سرویس تهیه کردیم و ایشان نیز راضی هستند. اضافه کنم که دانلود شبانه رایگان (نه الزاما در همه پلان ها، برخی دیگر ممکن است نیم بها باشند) و تخفیف های ویژه زیادی نیز وجود دارد و هر گیگ نیز به قیمت 4500 عرضه می گردد که اگر بصورت چند گیگی خرید کنید تخفیف خوبی شامل حالتان خواهد شد. ضمنا پیشنهادات ویژه ای نیز وجود دارد که مثلا 15 گیگ را برای 5 روز به قیمت 12 هزار تومان ارایه می دهند. پس از نظر قیمت کاملا نرمال و حتی بهتر از آن هستش.
در آخر این رو هم اضافه کنم که من هیچ تعصب و یا ارادتی به این شرکت ها ندارم و صرفا تجربه خویش و آشنایان خود را بیان کرده ام. من سابقا هیچ خاطره خوبی از شرکت های پارس آنلاین و شاتل نداشته ام. همچنین سرویس مخابرات نیز بارها دوستان و آشنایان ایراداتی بر آن وارد داشته اند که سطح کیفیت و پشتیبانی آن را بسیار کم می پندارم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
من اسیاتک-صبانت-مخابرات-ایرانسل-پارس رو تجربه کردم و به جرات میگم که های وب در حال حاضر بهترین هستش. حتی اون روزایی که دوستان نمیتونستند به ریموت وصل بشن من وصل بودم و کاهش سرعت هم نداشتم .
پشتیبانی این شرکت کشته منو :) ساعت 12 شب هم مشکل پیش میاد زنگ میزنم جواب درست و حسابی میدن و نمیپیچونن ادم رو !
موردی هم بوده که خود شرکت زنگ زده بهم نیم ساعت حرف زده تا مشکل حل شد .
توجه کنید از های وب چیزی به من نمیرسه :) فقط لازم دونستم اینا رو بگم
-
در جواب استارتر :
من 512 تا 2 مگ دارم که قبلا 250 دانلود میداد ولی حدود 1 هفتس که 400 دانلود میکنم. 5 تا 8 هم دانلود رایگان 3 الی 4 گیگ دانلود میکنم .
ولی خوش به حالت :) به دیتاسنتر بزن تو خونه :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
عزیز چرا چرت پرت میگی هر گیگ رو داره 4500 میده تازه تعرفه زده هر 15 گیگ رو داره 12 هزار تومان میبده شما اول برو اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا چرت پرت بگو.
-
جالبه این های وب که میگین همه جا سرویس میده غیر از استان البرز :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
عزیز چرا چرت پرت میگی هر گیگ رو داره 4500 میده تازه تعرفه زده هر 15 گیگ رو داره 12 هزار تومان میبده شما اول برو اطلاعاتت رو ببر بالا بعد بیا چرت پرت بگو.
تازه جالبتر اینجاست که میگه طی یک ماه 200 گیگ با سرویس 256Kbps دانلود داشته اند!! :) یعنی اگر ضریب 1 به 8 یا ... رو هم کنار بگذاریم و بگیم همه این پهنای باند صرف دانلود شده باشه، سرعت دانلود ایشون باید 32KB/s باشه... به محاسبات زیر توجه کنید:
کد:
Bandwidth: 256Kbps (Kilo bit per second)
Download+Upload Rate: 256Kbps / 8 = 32KB/s (Kilo Byte per second)
1month x 30days x 24hours x 60minutes x 60seconds x 32KB = 82944000 Kilo Bytes / 1024 = 81000 Mega Bytes / 1024 = 79.1015625 Giga Bytes
این یعنی اگر بصورت شبانه روزی و 24 ساعته و هر لحظه در حال دانلود بوده باشند، آن هم با تقریب بالا، نهایتا 79~ گیگابایت می توانستند دانلود کنند نه بیشتر!! تازه ما از ضریب ها و نسبت دانلود به آپلود نیز صرف نظر کردیم... و بگذریم از اینکه نت ایران بسیار آشفته بود طی این ماه مخصوصا نوع نیمه دولتی و بدون پشتیبان آن...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaryaHost
جالبه این های وب که میگین همه جا سرویس میده غیر از استان البرز :d
شنیدم برخی از شهرستان های دیگر رو هم فعلا سرویس دهی نداره... مثلا برخی مناطق جنوب ایران...
-
من از مبین نت دارم 2048
سرعت دانلودم به 800 kbps هم میرسه
:دی
منم داااارم :ِدی
-
البته اگه محدودیتم تموم شه باید ترافیک اضافه بخرم
که هر 1 گیگ میشه 12 هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
البته اگه محدودیتم تموم شه باید ترافیک اضافه بخرم
که هر 1 گیگ میشه 12 هزار تومان
مبین نت همینه دیگه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
من از مبین نت دارم 2048
سرعت دانلودم به 800 kbps هم میرسه
:دی
منم داااارم :ِدی
اون مبین نت (مشهور برای WiMAX سراسری اش) هست و نه نوین نت!! بحث ما نوین نت (PAP سراسری) بود که تغییر برند داده به hiweb...
-
ولی خدایش خیلی خوبه سرعتش کاری ندارم چیزی هم بهم نمیرسه ولی همه چیزش اوکی هست...
-
ما که آسیاتک داریم و هر لحظه به اینترنت dial-up خدابیامرزی میدیم!!!!
نمیدونم چرا دوساله این شرکت نشان افتخار میگیره !!!!! من اینترنت 2mb دارم به زور به 170-180 می رسه:106:خبری هم از رایگان نیست
-
فکر کنم کم شدن سرعت ما بخاطر اینه که سرعت شما رو زیاد کردن :دی
من که یه مگ دارم 100 نمی رسه دیشب هم که 35 دان می کرد ماله من یه دو سه روزه خرابه
-
منم از مخابرات دارم با سرعت 256 نامحدود کلا 25 تا 30 kb/s اسپید بیشتر نمیده با idm
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
خدایا علاوه براین که صحبت کردن بلد نیستین خنگ هم تشیف دارین این جوابه پست شما بود آخه ؟! چشاتو باز کن سواد که داری ؟ این جواب پست این آقا بود که گفته نت 8M از های وب داره مگه قیمت نت دینامیت (( 8 مگ)) تو های وب هر گیگ 9-9500 نیست بیسواد ؟ میگی نیست ؟ پس عکس پایین هم چرته ؟ این عکس از پنل دوست بنده در سایت های وب گرفته شده :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...F-novinnet-jpg
چشات میبینه ؟ نوشته هر گیگ 9 تومن که با اعتصاب مالیات نزدیک 9500 در میاد , دیگه ساکت شو پس بنده برای کسانی که رعایت احترامو تو صحبت کردن نمیکنن هیچ ارزشی قاعل نمیشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
خدایا علاوه براین که صحبت کردن بلد نیستین خنگ هم تشیف دارین این جوابه پست شما بود آخه ؟! چشاتو باز کن سواد که داری ؟ این جواب پست این آقا بود که گفته نت 8M از های وب داره مگه قیمت نت دینامیت (( 8 مگ)) تو های وب هر گیگ 9-9500 نیست بیسواد ؟ میگی نیست ؟ پس عکس پایین هم چرته ؟ این عکس از پنل دوست بنده در سایت های وب گرفته شده :
چشات میبینه ؟ نوشته هر گیگ 9 تومن که با اعتصاب مالیات نزدیک 9500 در میاد , دیگه ساکت شو پس بنده برای کسانی که رعایت احترامو تو صحبت کردن نمیکنن هیچ ارزشی قاعل نمیشم
:)) :)) :))
عجب!!!
مستر، مثل اینکه شما متوجه نیستید... این تصویری که ضمیمه کرده اید داره میگه سرویس دینامیت به حجم یک گیگ و مدت یک ماه مبلغ 9000 تومان هزینه اش هست!! نه اینکه هر گیگ 9000 تومان باشه!! شما این هزینه رو بابت یک ماه اشتراک با حجم 1 گیگ پرداخت می کنید...
سرویس رو که گرفتید، آن وقت در همین صفحه قسمتی برای خرید حجم ترافیک اضافی نمایش داده میشه که از 0.5 گیگ داره به بالا... و تعرفه 1 گیگ اش 4500 تومان هست... علاوه بر آن در حال حاضر آفر هم دارند که مثلا با مبلغ 12 هزار تومان می توانید 15 گیگ حجم بگیرید بصورت 5 روزه...
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
تازه جالبتر اینجاست که میگه طی یک ماه 200 گیگ با سرویس 256Kbps دانلود داشته اند!! :) یعنی اگر ضریب 1 به 8 یا ... رو هم کنار بگذاریم و بگیم همه این پهنای باند صرف دانلود شده باشه، سرعت دانلود ایشون باید 32KB/s باشه... به محاسبات زیر توجه کنید:
کد:
Bandwidth: 256Kbps (Kilo bit per second)
Download+Upload Rate: 256Kbps / 8 = 32KB/s (Kilo Byte per second)
1month x 30days x 24hours x 60minutes x 60seconds x 32KB = 82944000 Kilo Bytes / 1024 = 81000 Mega Bytes / 1024 = 79.1015625 Giga Bytes
این یعنی اگر بصورت شبانه روزی و 24 ساعته و هر لحظه در حال دانلود بوده باشند، آن هم با تقریب بالا، نهایتا 79~ گیگابایت می توانستند دانلود کنند نه بیشتر!! تازه ما از ضریب ها و نسبت دانلود به آپلود نیز صرف نظر کردیم... و بگذریم از اینکه نت ایران بسیار آشفته بود طی این ماه مخصوصا نوع نیمه دولتی و بدون پشتیبان آن...
موفق باشید
شاید برای شما که به این سرعت قانع هستین چیز عجیبی باشه ولی بنده بعد این هم سال اگه نتونم یک سری قوانین ساده رو که نیازی به داشتن دانش خاصی نداره دور بزنم بهتره اسمم رو از انجمن خط بزنم امیدوارم عکس زیر قانع کنه شما رو :
فایل پیوست 13934
سرعت دانلود بنده بیشتر مواقع 2 برابر این هم میشه حالا هم بخاطر نویز شدید حاصل از قطعاتی هست که دارم روشون کار میکنم
-
این هم تصویر پنل:
فایل پیوست 13935
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasniper2012
شاید برای شما که به این سرعت قانع هستین چیز عجیبی باشه ولی بنده بعد این هم سال اگه نتونم یک سری قوانین ساده رو که نیازی به داشتن دانش خاصی نداره دور بزنم بهتره اسمم رو از انجمن خط بزنم امیدوارم عکس زیر قانع کنه شما رو :
سرعت دانلود بنده بیشتر مواقع 2 برابر این هم میشه حالا هم بخاطر نویز شدید حاصل از قطعاتی هست که دارم روشون کار میکنم
اوکی... حالا جدای از این مسئله می خوام بدونم شما جوش چی رو می زنی از وقتی ما از های وب تعریف تمجید کردیم شروع کردید به تمسخر گرفتن و حرف های بی پایه و اساس زدن!! در حالی که حتی خودتون هم از این شرکت سرویس ندارید... در غیر اینصورت اصلا بحثی نداشتیم با هم در این مورد...
شما یک حرف خلاف واقع می زنید، ما هم مجبور میشیم حقیقت رو آشکار کنیم...
به هر صورت امیدوارم موفق باشید... این بحث هم بی مورد نیاز نیست کش بدیم... ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
:)) :)) :))
عجب!!!
مستر، مثل اینکه شما متوجه نیستید... این تصویری که ضمیمه کرده اید داره میگه سرویس دینامیت به حجم یک گیگ و مدت یک ماه مبلغ 9000 تومان هزینه اش هست!! نه اینکه هر گیگ 9000 تومان باشه!! شما این هزینه رو بابت یک ماه اشتراک با حجم 1 گیگ پرداخت می کنید...
سرویس رو که گرفتید، آن وقت در همین صفحه قسمتی برای خرید حجم ترافیک اضافی نمایش داده میشه که از 0.5 گیگ داره به بالا... و تعرفه 1 گیگ اش 4500 تومان هست... علاوه بر آن در حال حاضر آفر هم دارند که مثلا با مبلغ 12 هزار تومان می توانید 15 گیگ حجم بگیرید بصورت 5 روزه...
موفق باشید
درسته اوایل که این سرویس اومده بود و بنده هم از مشترکینشون بودم باید بابت هر گیگ 9500 میدادم و خبری از این تعرفه جدید مثلا 3 گیگ 15 تومن نبود اگه از مشتریکین قدیمی بوده باشید در جریان هستین که یه مدت این شرکت سرویس کمتر از 17000 تومن به مشتریا عرضه نمیکرد هنوز هم قوانین مسخره ای دارن از جمله حذف ساعات رایگان فعلا من یکی از خط هام از مخابرات و دیگری از شاتل دارم که از هر دو راضیم درسته قیمت شاتل هم بالاس اما بدرد یه سری کارای بنده میخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
اوکی... حالا جدای از این مسئله می خوام بدونم شما جوش چی رو می زنی از وقتی ما از های وب تعریف تمجید کردیم شروع کردید به تمسخر گرفتن و حرف های بی پایه و اساس زدن!! در حالی که حتی خودتون هم از این شرکت سرویس ندارید... در غیر اینصورت اصلا بحثی نداشتیم با هم در این مورد...
شما یک حرف خلاف واقع می زنید، ما هم مجبور میشیم حقیقت رو آشکار کنیم...
به هر صورت امیدوارم موفق باشید... این بحث هم بی مورد نیاز نیست کش بدیم... ;)
در جواب شما که بنده از این شرکت سرویس ندارم :
user:1087977
pass: 874730
برین پنل بنده ببینین چه قدر پول مفت دادم بابت سرویسای این شرکت دادم پ خ نکردم تا همه ببینن ...