سلام
برای اینکه به سایتم یه درگاه بین المللی متصل کنم(سایتم انگلیسی زبان هست و دامنه هم با آدرس ایران نیست) ازکجا کانت بگیرم بهتره؟
پی پال؟ اسکریل؟ یا درگاه های دیگه ؟کدوم راحت تره و دردسر کمتری داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای اینکه به سایتم یه درگاه بین المللی متصل کنم(سایتم انگلیسی زبان هست و دامنه هم با آدرس ایران نیست) ازکجا کانت بگیرم بهتره؟
پی پال؟ اسکریل؟ یا درگاه های دیگه ؟کدوم راحت تره و دردسر کمتری داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید;;)
حساب بانکی شما در چه کشوری هست؟ موضوع سایت چی هست؟
میتونم درگاهتون رو باهمه امکانات براتون راه بندازم
50هزارتومن و کل کارهای بانکی اش رو خودممم درامد ارزیتون رو خواستید میخرم و ریال ایرون بهت میدم
اگر میخواهید 100% قانونی باشه , از وب مانی استفاده کنید که با مشخصات ایرانی هم کاملا" وریفای میشه.
سلام
همینی که تو امضام هست:)
الآن درگاه مانی بوکرز- 2چک اوت-پی پال و و ای گلد رو دارم ولی اکانت ندارم می خوام ببینم کدوم یک کم درد سر تره و اگر مثلا درآمدی داشتم نمیخوام بی مورد سسپند بشه(با آی پی ایران که واردشون نمیشم)>:)
ممنون
درگاه وب مانی رو از کجا می تونم بگیرم؟
اسکریپت پرداخت و ... از کجا باید بگیرم؟
کسی می تون در گاه وب مانی راه بندازه؟
اسکریپتم لایسنس داره ولی به صورت پیش فرض فقط همون درگاه هایی که گفتم رو داره
بله میتونم درگاه
وب مانی واستون راه بندازم موردی نداره
لطفا صندوق پیامتون رو چک کنید:">
آیا کاربرانی که وارد درگاه پرداخت وب مانی می شوند میتوانند با ویزا یا مستر کارت خود اقدام به پرداخت نمایند؟؟؟
نه نمیتواننند باید درگاه مستقیم هم بگیری +وب مانی برای پرداخت با ویزا و مسترکارت تا بشه اونم پوشش داد بخوان
اون کارم ما بدون مشکل و با پشتیبانی انجام میدیم
ولی توصیه ما پی پال هست ولی میتونیم وب مانی هم اوکی کنیم
خوب پی پال که خیلی گیرمیده:(
وب مانی رو به خاطر این می خوایم که مشکلی نداره با ایران
یعنی الآن پی پال بهتره؟ چرا؟چه امکاناتی تو پی پال هست که وب مانی نداره؟
پی پال شناخته شده تره واسه همین میگم برای شما هم موردی نداره که کدومش رو بگیری چون سرور ایران نیست و درگاه روی سرور اوکی میشه
و مشخصاتی رو هم که میخوان من بصورت واقعی میدم