سلام
از دوستان کسی از سایت زیر سرور داره؟یا تعریفش رو شنیده؟
وی پی اس فارس - سبد خرید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
از دوستان کسی از سایت زیر سرور داره؟یا تعریفش رو شنیده؟
وی پی اس فارس - سبد خرید
با تشکر
با توجه که از redstation افر های ارزانی دارند خیلی ها با ایشان در حال کار کردن هستند
شما سوالتون چیه؟
8-| خرید از وی پی اس فارس اشتباه محض بنده با دلیل مدرک میگم به هیچ عنوان از اینجا نخرید
من که اصلا از سرویس مزخرفشون راضی نبودم
همین افر رو هم فکر کنم بود
رم 4
هارد 60
ایشون هم گفته بودن که اگه راضی نبودید پولنون برگشت داده میشه اما هنوز دارن برگشت میزنن!
من از ایشون شاکی هستم و پستم هم اینجاست سرویسی که از ایشون دارم هر روز down میشه
تاپیک شکایت
من از ایشون 6 تا سرور دارم و 2 تا رو هم چند روزی هست که قراره تحویل بدن
کیفیت سرورهاشون خوبه ولی پشتبانی و تحویل سرور، صفر! یعنی صفر مطلق! به خود آقای عسگرپور اگر این پست رو میبینه توصیه میکنم فروش سرورهای جدید رو متوقف کنه تا بتونه حداقل مشتری های قبلی رو ساپورت کنه. با این وضعیت هم مشتری های سابقش رو از دست میده و هم خودش رو پیش مشتری های جدید بد نام میکنه
شما می تونید پینگ کنید این وی پی اس رو : 88.150.183.184
از 12 دیشب Down شده
من چند سال فعالیتم رو بک اپ گرفتم به این وی پی اس و 2 هفتست هر روز باهاش مشکل دارم.
این اهم رو به ایشون هم گفتم اما 1 اپسیلون مسئولیت پذیری ندارند.
اگر تاپیک من رو دیدی آقای شایان خان بگو حرف من عین حقیقت هست یا نه ؟ ما وقتمون رو از سر راه نیاوردیم فردا شما بیایی جواب بدی سرور نکشید خاموش بود و داستان های دیگه
ما هم کارمندیم و فقط جمعه وقت داریم کارهای سرورمون رو انجام بدیم و الان هم down هست.
اگر نمی تونستی سرویس بدی دوست من یک جمله می گفتی و من از شما سرویس نمی گرفتم.
یکی از فروشنده های همین تاپیک که نمیخوام اسمش رو بگم ولی شاید خودش با دیدن این پست متوجه بشه ، ایشون همین سرور رو واسه من آفر دادن با قیمت 30تومان در ماه ، ولی وقتی برای اولین بار ریموت کردم ، متوجه شدم که از سرور های vpsfars هستش ، چون اول یوزرنیم ، اسم vpsfars نمایش داده میشه .وقتی رفتم سایت vpsfars این سرور با قیمت 23 تومان آفر داده شده.حالا نمیدونم اون آقا چرا ادعا میکرد که از سرورهای خودشونه ؟؟؟!
برای بار اولش ، اشکال نداره ، نوش جونش ، دفعه بعدی بیشتر مواظب میشم تا کسی اینجوری بهمون .......یر نزنه .
سرعت سرور هم صفر .اصلا نمیشه باهاش کار کرد.پشتیبانی اون دست فروش هم صفره صفره .
از vpsfars خرید نکنید.
واسه من که خوب بوده البته پشتیبانیشون بده ولی کیفیت سروشون برای من خوب بوده و هیچ مشکلی نداشتم
متاسفانه من هم یک بار قول قیمت پایینشون رو خوردم و دوبرابر اون قیمت ضرر دادم ...
خرید کنید ولی ساپورت ضعیف هست
خوب شد ما یک مسافرت رفتیم بعد ۶ماه
مشکل ساپورت بود تا به امروز
خدارو شکر تا فردا برمیگردم و این جواب همه دوستانی که در خقما لطف داشتند داده میشه
جالبه واسم یوزر قبل اینکه تیکت بده اینجا مشکلشو میگه
شماره تماس هم توی سایت گزاشته شد تا دیگه بهونه ای نباشه
دوستانی که مشکل دارند میتونند درخواست کنسول بدند تا خودشون مشکلشون رو ببینند
به تمامی مشتری هاییکه توی این چند روز هم باما راه اومدند و صبور بودند ۲هفته بهشون رایگان میدم تا باقی دوستان هم راه ساپورت رو یاد بگیرند :x
بیشتر فعالیتم توی سایتم هست و اینجا نمیتونم جواب شما رو بدم
درحال حاظر فقط یک سرورمون مشکل داره که ۱۰۰ تا از مشتری ها هم روی اون سرور هستند اون هم مشکل وی ام ویر هست که تا ماه اینده با تعویض سرور برطرف میشه
ممنونم از مدیریت که میزاره اینجا انتقاد کنید والا ما یکبار با مدرک انتقاد کردیم ۲هفته مارو بن کردند ( کلا با بنده فکر کنم لج هستند )
روز خوش
آقای عسگرپور من تا حالا درمورد ساپورت جز تو تیکت هایی که تو سایتتون دادم حرفی نزدم
تمام این مدت هم هر بهانه ای که برای قطع شدن سروراتون ارائه دادین گفتم اشکالی نداره حرف شما قبول...
اما چرا اینجا میاین دروغ تحویل ملت میدین؟؟؟ شما کی به امثال من 2هفته بعد مسافرتتون سرویس رایگان دادین؟؟؟؟؟
سرورتون کاملا شیر و لیمیت شده هست
این موضوع از ریموت هم کاملا واضح میشه فهمید
پشتیبانی هم که جون به سر میکنین تا جواب بدین
پنل ریبوت هم که از روز اول سر جمع 1ماه کامل درست کار نکرده...
قطعی ها هم که دیگه جای خود داره
بهانه تیکت هم نیارین من تمام مسائلی که گفتین رو همیشه رعایت کردم اما شما هم رعایت کردین؟؟؟؟؟؟
به دوستمون هم دیگه پیشنهاد نه که اگه میخواد راحت باشه اکیدا میگم از vpsfars سرور گرفتن = اشتباه محض
این آقا یه کلاهبرداره تاپیک های کلاهبرداریش تو فروم های دیگه هم هست ، تو همین فروم هم چندین تاپیک با شاکی های فراوان زده شده و بعد از چند روز فقط تاپیک ها پاک شدن !
دوستان می خوام یک تاپیک انتقاد درست و حسابی برای ایشون بزنم تا پرونده یوزر ایشون و سایت ایشون برای همیشه بسته بشه
یوزر هایی که شاکی هستند با پیام خصوصی در ارتباط باشن مدارک بدن کامل در تاپیک انتقاد قید کنم مطمین باشید آخرین روز های یوزر ایشون در انجمن هست .
ایشون با بی مسولیتی که دارن خیلی ها رو بدخت کردن .
خیلیا ازش شاکی هستند.تاپیک های فروشش بسته شده و خودش هم بن شده.
اینم تاپیک شکایت اخیر من از این سایت: http://www.webhostingtalk.ir/f7/88683/index3.html
خیلی حواستون جمع باشه. از ما گفتن بود.
یاعلی
از طریق بانک ملت پیگیرش بشید چندتا که شکایت داشته باشه درگاهشو میبندن
چندتا اخطار بش میدم دیدم توجه نداره میرم برا شکایت
عزیزم کیفیت خود سرور ها نسبتا خوب و متوسطه ولی اینجاش بده که پشتیبانی اصلا نداره یعنی اصلا
بعدشم من الان 6 روزه پول تمدید سرورم رو دادم ولی تیکت زدم بعد 2 روز گفتم امکان فعال سازی تا 72 دیگه نیست الان 72 ساعت زیاد تر هم گذشته ولی فعال نشده فک کنم این ماه یه چیزی شده باشه
این مردک د ز د ه شدیدا مواظب باشید و اگه چیزی مفتی داد هم سراغش نرید.
این بابا خیلی ها رو بیچاره کرد . خداروشکر نابود شد از این انجمن و داره ورشکست میشه. به درک واصل شد. هرکی شکایت داره بره پدرش رو دربیاره.
با سلام
دوستمان درست گفتند
به هیچ وجه مباحث مربوط به سرور های خارج کشور پیگیری نمیشود اگر قرار به پیگیری بود به جای ف - ی - ل - ت - ر کردن سایت فروشندگان کالاهای غیر مجاز با آنها برخورد قانونی میشد اما چون درون قانون این مورد تعریف نشده برای سرور های بیرون از ایران پس پیگیری تنها مجازی خواهد بود
با احترام
با سلام
مشکلی که تمامی کاربران با اینچنین فروشنده هایی دارند کاملا روشن است و دلیلش هم کاملا روشن
دلیل مشکلات این فروشندگان همان ارزان فروشی آنهاست ، یعنی وقتی یک فروشنده رم 4 گیگ را مثلا 12 تومان ماهیانه به شما میدهد شما نباید انتظار کیفیت داشته باشید چون این فروشنده قطعا دارد فراتر از توان سرور روی آن vps تعریف میکند پس قطعا کیفیت پایین خواهد آمد
این اشتباهی است که اکثر مشتریان سرور های مجازی دچار آن میشوند و بعد کم کم متوجه میشوند که اگر طبق استاندارد هزینه کنند و سرویس با کیفیتی تحویل بگیرند خیلی بهتر است تا .....
با احترام
اها یعنی یکی بیاد جا یه شرکت خارجی کلاه برداری کنه پولیس فتا میگه نوش جونش .اگه فتا جواب نداد به جای فتا باید رفت اگاهی اونا میدونن چیکا کنند .منم شاکیم
با سلام
دوست گرامی بنده اصلا قصد این را ندارم که مانع پیگیری شما شوم فقط خواستم توضیح دهم
ادعا بالا شما قابل پیگیری است چنانچه بتوانید اثبات کنید که یک شخص با ارائه مدرک و ... جعل هویت کرده و کلاهبرداری اما این ادعا فوقالعاده سنگین است و از شما مدارکی مبنی بر این ادعا میخواهند مثلا اینکه این شخص به شما چه مدارکی داده که شما باور کردید که یه شرکت معتبر هست ؟ اگر این مدارک کامل نباشه مطمئن باشید که به شما خواهند گفت نباید اعتماد میکردید اما اگر مدارک کامل باشد و شخص درون ایران ساکن باشد قابل پیگیری است
با احترام
بخشید این مورد به کجا رسیده !
قرار هست مدیر این سایت چه کار کنه ؟
کسی خبری داره از ایشون
شماره تماس یا چیزه دیگه ای ؟
لقب د زز د هم براش کمه
بابا شما از دنیا عقبید فکر کردید داره ورشکست میشه
الان رفته پی سی دانلود تبلیغ داده کجا کارید؟
مورد اول بنده رفتم ندیدم چنین موردی را . . .
مورد دوم امروز از P30download با بنده هم تماس گرفته بودند میگفتند یک سرور رم 4 با سیستم عامل مکینتاش بدهید برایتان نمیدونم تبلیغ میکنیم پست ثابت میزنیم ، مشتری می آوریم احتمالا این ها هم یک سرور بهشون داده است از جایی که سرور ها خالی شده برایشان این مورد راحت ترینن حالت است
p30download درامد میلیونی داره عزیز نیازی به سرور مکینتاش یا .. نداره
بخشی که ایشون تبلبغ دادند هزینه ماهیانش 90 تومنه! چند ماه هست هست که فعاله .حالا نمیدونم تعجب بعضی از دوستان برا چیه شاید 90 تومن پول خیلی زیادیه ما خیر نداریم :)
اینکه سرویس ها ایشون و کیفیتش پایین هست هیچ شکی نیست پشتیبانی هم که خودشون اعتراف میکنند 0 هست. ولی درست نیست وقتی در سایت بن هستند هر تهمت و .. دیگه بهشون زده بشه
شما اگر میخواهید باور نداشته باشید این را برای بزرگ جلوه دادن خودمان نگفتم برای این گفتم که مبادله کالا به کالا است
والله به ما گفتند بنر نمیدونم b2 میگذاریم یا D2 این مورد دقیق یادم نیست اما گفت قیمتش 400 تومان است
حتی یک میلیارد هم شما در آمد داشته باشید این برای شما خوشحال کننده تر است که از کالای خودت بدی و کالایی که نیاز داری را بگیری!
راه جدید کلاهبرداری هم مثله اینکه شده فروختن وی پی اس
vpsfars = thief
همگی باهم سایتش رو برای *****ینگ بفرستید شاید فرجی شد :d
به نظر بنده حق بعضی مشتریان است البته توهین نشه بعضی ها فقط به دنبال سرور ارزون هستند اینم میشه عاقبتش.... ایشون هزاران بار گند کاری کرد بعد اومد سرور رم 4 داد 15 تومن باز هم مشتری حیا نمیکرد میرفت سمتش.. درسته قیمتم مهمه ولی باید همراه کیفیت باشه یا نه////
والا با ایمیلهاشون دهن ما رو آسفالت کردند..قبلنا 2 سال پیش یک vps داشتم ازش ایمیلم مونده تو سایتشون..روزانه یک ایمیل میدند واقعا شرم داره ایمیلشم..نمیخوام بگم اما کاش گ د ایی میکردند بهتر از این اوضاعی بود که برایمشتریهاش درست کرده..ایمیلهاشو بزارم واقعا براش تاسف میخورید!!