-
راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip
سلام. آقا ما یه سایت داریم psgame.ir میخام براش دانلود با لینک مستقیم بزارم البته به صورت VIP. کلا هیچی در مورد لینک مستقیم و VIP نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید من و هم درباره اینکه باید چه نوع هاستی برای دانلود و با چه قیمتی تهیه کنم و هم چطور اون رو VIP کنم.بسیار ممنون میشم.
-
پاسخ : راهنمایی برای ایجاد دانلود مستقیم vip
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dibahost
عزیز
شما بهتره برای راه اندازی چنین سایتی سرور مجازی بخرید!
هاست دانلود بدرد کار شما نمیخوره!
بله با حرف ایشون موافقم اگر تعداد دانلودها بسیار پایینه همون سرور مجازی کارتون رو راه می اندازه. از جایی که وی پی اس می خرید بگید براتون آپاچی نصب کنند و تنظیمات رو انجام بدن به همین سادگی
-
سلام
خواستید براتون انجام می دم
یاهو: *********
-
هزینه ساخت وی آی پی بصورت حرفه ای و اکانت ساز خودکار 500هزارتومان
-
یک اسکریپت حرفه ای برای دانلود VIP دوستان در همین انجمن کد نویسی کرده اند .
http://www.webhostingtalk.ir/f42/76472/
-
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟
-
شما اول بگو نهایت پولی که میتونی خرج کنی چه قدر هست؟ vip و سرور و هاست و پنل و ... هرک دوم قیمت داره..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
بسیار متشکر از دوستان بابت راهنمایی.در مورد انتخاب vps پیشنهادی دارید؟ منظورم اینه که از کجا بگیرم و قیمت و این چیزا. در مورد حجم هم کمی گیج شدم حجم هایی که ارائه میدن خیلی کمه. من خیلی بیشتر نیاز دارم همین الان 1ترا بیشتر بازی رو هیپ فایل دارم . اگه بخوام به vps منتقل کنم اسکریپتی چیزی برای لیچ کردن هست؟
با توجه به میزان هارد شما، بهتر سرور اختصاصی بگیرید
-
سلام بر روی سرورهای مجازی و یا سرور اختصاصی که از خود ما تهیه کنید کانفیگ وی آی پی رو براتون رایگان انجام میدیم
irwebco.com
-
میتونید از کلکسو استفاده کنید برای دانلود vip مناسب هست و رایگان ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام بر روی سرورهای مجازی و یا سرور اختصاصی که از خود ما تهیه کنید کانفیگ وی آی پی رو براتون رایگان انجام میدیم
irwebco.com
پیشنهاد میدم از ایشون سزویس تهیه نکنید.تجربه بدی با ایشون داریم
-
آقا ما گیج تر شدیم!
ببینید قیمتش زیاد مهم نیست. من الان 150 اکانت هیپ فایل دادم . کاربر اکانتی 4 تومن خریده. خوبه لینک مستقیم بزارم کاربر اکانتی 5 تومن بخره. مهم کیفیت و ضمانتشه می خوام یه چیزی باشه که ازش مطمئن باشم فردا یهو نزنه بپره همه فایل ها هم باد هوا بره. حجم هم برام مهمه که بالای 1 ترا باشه.
-
اینو بهت میدم 200 هزار تومان... یک کلکسو رایگان روش مینصبینم...
پردازنده : Intel Core i7
تعداد هسته ها : شش هسته اختصاصی
رم : 8 گیگابایت
هارد دیسک : 700 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 8 ترابایت
پورت شبکه : 1 گیگابیت
محل دیتا سنتر : آلمان
قیمت این آفر 200 هزارتومان در ماه هست..
هر 1 ترابایت هارد اضافه هم 25 دلار یعنی حدود 100 تومان...میتونی بگیری میتونی نگیری بستگی به خودت داره..
-----------------------------------------------------------
تا اینجا هاست دانلودت مشخص شد...
یک اسکریپت vip روی همین هاست دانلودت مینصبیم.. یک پوشه داره... هر چی توش آپلود کنی و لینک بدی هر کی بخواد دانلود کنه ازش یوزر و پسورد میخواد..یوزر و پسورد هم شما میتونی تو اسکریپت براش تعریف کنی وبسازی... اسکریپتشم رایگان هست نمیخواد پول 1 میلیونی بدی حرفه ای بخری همین کارت روراه میندازه...
حالا یک اسکریپت میخوای که آنلاین یوزر و پسوردهارو بفروشی؟ ان هم اسکریپت رایگان فرر برات مینصبینم میتونی باهاش اکانت بفروشی...
برای نصب این کارها هم آخر سری توافقی یک چیزی میگیریم..... این توضیح کامل... خواستید پ خ بدید در خدمتیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
سلام. آقا ما یه سایت داریم psgame.ir میخام براش دانلود با لینک مستقیم بزارم البته به صورت VIP. کلا هیچی در مورد لینک مستقیم و VIP نمیدونم. لطفا راهنمایی کنید من و هم درباره اینکه باید چه نوع هاستی برای دانلود و با چه قیمتی تهیه کنم و هم چطور اون رو VIP کنم.بسیار ممنون میشم.
با سلام
در صورت نیاز می توانیم تمام مراحل انجام بدهیم
30 سایت وی ای پی کرده ایم
http://client.servervds.com/
با تشکر
حسینی
09374329173
-
لطفا اگر مشکلی با ما دارید با خودمون حل کنید یا اگر خیلی شاکی تر از اینید که بخواید با خودمون حل کنید با سند و مدرک تو بخش انتقادات تاپیک بزنید بخش فروش جای مناسبی برای نظر انتقادی نیست
منتظر تماس شما هستم تا ببینیم چه کوتاهی از ما سر زده و باعث آزردگی شما شده
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
هزینه ساخت وی آی پی بصورت حرفه ای و اکانت ساز خودکار 500هزارتومان
آها حالا متوجه شدم چرا از ما بد گفتید ، چون شما 500 هزار تومن پول میگیرید ولی ما رایگان انجام میدیم ؟
باید توضیح بدم ما فقط خاصیت وی آی پی رو روی سرور ایجاد میکنیم و کار ما با اسکریپت شما زمین تا آسمون فرق داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_pc
آقا ما گیج تر شدیم!
ببینید قیمتش زیاد مهم نیست. من الان 150 اکانت هیپ فایل دادم . کاربر اکانتی 4 تومن خریده. خوبه لینک مستقیم بزارم کاربر اکانتی 5 تومن بخره. مهم کیفیت و ضمانتشه می خوام یه چیزی باشه که ازش مطمئن باشم فردا یهو نزنه بپره همه فایل ها هم باد هوا بره. حجم هم برام مهمه که بالای 1 ترا باشه.
دوست عزیز شما اگر سایتت زیاد دانلود نداره بهتره از یکی از دوستان سرور ex4 تهیه کنید.
اگر هم خواستید میتونم سایتتون رو با هزینه مناسبی vip کنم. ( پرداخت آنلاین و تغییر گروه کاربری و اجازه دانلود به صورت آنی )
-
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.
-
آفر دادن در بخش آموزش 8-|
از اسکریپت زیر میتوانید استفاده کنید که رایگان هم هستش و برای سایت دانلود از سرور مجازی استفاده کنید
اسکریپت فارسی دانلود ویژه Persian VIP Download نسخه 1.0 | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid_pc
دوستان سایت سایت دانلوده! شاید الان کاربرش کم باشه ولی اگه لینک مستقیم بهش اضافه شه بیشتر میشه.
شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optis2005
شما همون ex4 بگیر که 6 ترابایت هارد داره.
ماه اول باید نزدیک های 460 - 470 ت هزینه کنی.
از ماه دوم این هزینه نصف میشه.
برای شروع کار نیازی به هزینه ی این چنینی نیست، با همون سرور مجازی شروع کنند بعد ارتقاع بدهند
-
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
دوستان اگه امکان داره لطف کنید کمی درباره تفاوت سرورهای vps و ex4 و ex5 و.. توضیح بدید.
همونطور که گفتم یه سایت دانلود داریم که میخوایم فایل هاش رو لینک مستقیم کنیم و البته دیگه تو فکر vip نیستیم و ترجیح دادیم دانلود رایگان بزاریم و درآمد سایت رو به تبلیغات و فروش اینترنتی بازی ها بسپاریم ( اگه در این باره هم نظر بدید ممنون میشم). ما چند نفر هستیم و فکر میکنم میتونیم از پس هزینه های هاست بر بیایم و مهم کیفیت و ضمانت سروره.
این ها سرور های اختصاصی دیتاسنتر هتزنر هست که هر کدام میزان رم و سی پی یو مختلف داره
شما با یک سرور مجازی می توانید این کار را انجام دهید و هزینه را کمتر کنید و نیازی به سرور اختصاصی ندارید
-
درود
دوست عزیز شما یه سرور مجازی یا اختصاصی تهییه کنید
بعدا یه اسکریپت وی آی پی خریداری کنید که معمولا خودشون نصب میکنن
-
پیشنهادتون چیه؟ حداقل 1.5 ترا فضا برای شروع میخوام چون الان 1.5 ترا بازی روی هیپ فایل دارم. که بعدا بیشتر هم میشه.؟
-
سرور مجازی بخرید و روش filezilla file server نصب کنید کارتون راه میفته
-
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid_PC
منظورم از راهنمایی میزان رم و سی پی یو و پهنای باند و سیستم عامل سروره. لطفا.
اگر نیاز به مشاوره دقیق تر دارید با ما در ارتباط باشید
-
سلام
سرور مجازی با 1.5 ترابایت هارد 4 گیگابایت رم و پردازنده متوسط مناسب هست و میتونید به مرور ارتقا بدید یا سرور اختصاصی بگیرید
-
سرور نیمه اختصاصی هم برای شروع بدک نیست
-
دوستان در بخش آموزش آفر میدهید؟
تازه ذکر میکنید در بخش فروش انتقاد نکنند؟
دوست عزیز کار زیاد سختی نیست
از اسکریپت که دوست عزیزم nikit دادند استفاده کنید
free هم هست
بنده خودم برای 3 نفر ران کردم راضی بودند ازش
هزینه زیاد نکیند الکی
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اینو بهت میدم 200 هزار تومان... یک کلکسو رایگان روش مینصبینم...
پردازنده : Intel Core i7
تعداد هسته ها : شش هسته اختصاصی
رم : 8 گیگابایت
هارد دیسک : 700 گیگابایت
پهناي باند ماهيانه : 8 ترابایت
پورت شبکه : 1 گیگابیت
محل دیتا سنتر : آلمان
قیمت این آفر 200 هزارتومان در ماه هست..
هر 1 ترابایت هارد اضافه هم 25 دلار یعنی حدود 100 تومان...میتونی بگیری میتونی نگیری بستگی به خودت داره..
-----------------------------------------------------------
تا اینجا هاست دانلودت مشخص شد...
یک اسکریپت vip روی همین هاست دانلودت مینصبیم.. یک پوشه داره... هر چی توش آپلود کنی و لینک بدی هر کی بخواد دانلود کنه ازش یوزر و پسورد میخواد..یوزر و پسورد هم شما میتونی تو اسکریپت براش تعریف کنی وبسازی... اسکریپتشم رایگان هست نمیخواد پول 1 میلیونی بدی حرفه ای بخری همین کارت روراه میندازه...
حالا یک اسکریپت میخوای که آنلاین یوزر و پسوردهارو بفروشی؟ ان هم اسکریپت رایگان فرر برات مینصبینم میتونی باهاش اکانت بفروشی...
برای نصب این کارها هم آخر سری توافقی یک چیزی میگیریم..... این توضیح کامل... خواستید پ خ بدید در خدمتیم...
دوست عزیز این بخش آموزش است نه آفر.
این موردها رو در پیام خصوصی باید ارائه بدید نه در این بخش
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
irwebco.com
تایید می شوند.
-
درود دوست عزیز نیاز به اسکریپت خاصی نیست در هاست دانلودتون یا وی پی استون با استفاده از htaccess و httpasswd
میتونید وی ای پی کنید سایتتون رو همه ی اسکریپت ها از همین بهره میبرند