سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
KasperSky Internet Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بهد اینکه کلی دنبال یه سکوریتی سنتر خوب واسه خودم گشتم بین این دوتا موندم
Avira Premium Security
حالا ممکنه بین این دوتا یه مقایسه ای داشته باشید و یه بحثی سرش بشه که کدوم امنیت بهتری رو تامین میکنه؟
ممنون
:55:
KasperSky Internet Security Or AVG
دلیل هم بگید لطفا
با هر 2 تاش کار کردم.
روزی به من حداقل 10 بار اتک میدن :d
آویرا مقاومه اما نه در حد کسپر ، بعد موقعی که اتک می دن یه صدایی در میاره از کیس شب از خواب می پری !
کسپر اسکای خیلی کامله به نظر من
فقط 1 بار هک شدم اونم نمی دونم چش شده بود ! :d
فقط KasperSky Internet Security با لاینس توصیه میشه
KasperSky Internet Security به نظر من یکی از قدرتمند ترین های جهان و دومین تامین کنند امنیته
بین این دو تا KasperSky Internet Security رو پیشنهاد میکنم ....
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
KasperSky Internet Security به نظر من یکی از قدرتمند ترین های جهان و دومین تامین کنند امنیته
بین این دو تا KasperSky Internet Security رو پیشنهاد میکنم ....
آویرا واقعا هم سبکه و هم وحشی :d
فقط تنها مشکلش پیدا کردن کلید هست که اونم خواستی بگو چند تا پروموشن چوب بدم بهت حال کنی :d
اکثرا 92 روزه هستند.
یه بار یه تاپیکی دیدم که آنتی ویروس ها رو طبقه بندی کرده بود و برای هر قسمت امتیاز داده بود.
کسپر و آویرا هر دو امتیاز 9/10 رو گرفته بودن و از بقیه بالا تر بودن. تنها نمره ی ای که آویرا کم بود بخش آپدیت و کلیدش بود. که البته اگه بری قانونی بخری دیگه این مشکلات هم نداره :d
اگه پیدا کردم می ذارمش حتما
آویرا من نصب داشتم یک ویروسی سیستممم گرفت که سرعت اینترنت کم شده بود کل سیستم سرچ کردم ویروسی پیدا نکرد آویرا سپس رفتم avg نصب کردم و سرچ کردم نه تا ویروس پیداکرد که آویرا پیدانکرده بود. البته بگم مشکل اینترنتم حل نشد و مجبور شدم که ویندوز عوض کنم ولی مساله اینجاست که نه تا ویروس داخل درایور ویندوز من بود که آویرا پیدا نکرد.
تو نظر سنجی که فعلا هر دو تا برابرن ...
خوب مسئله اینجاست که هیچ امنیتی پایدار نیست.
من روی لپ تاپ AVG داشتم بعد از آنیستال کردنش و نصب Avira دیدم 20-30 تا ویروس پیدا کرد.
شما از هر آنتی ویروسی منتقل شی به یکی دیگه یه سری ویروس جدید می بینید.
مثلا کسپر اسکی به نود هم منتقل شی یه سری ویروس قدیمی هست که Nod میشناسه.
KasperSky Internet Security 55.56% :67:
Kaspersky Internet Security :)
کسپرسکی امنیت در هر زمینه ای رو برای شما به ارمغان خواهد آورد :) سرور , کامپیوتر شخصی , موبایل از هر نظر :)
موفق باشید :53:
Avast Internet Security 2010 نصب کنید و خودتون رو خلاص کنید ;)
من آویرا داشتم از دست امنیت بالاش مجبور شدم پاک کنم نود نصب کنم
هر چیز مشکوکی رو گیر میداد درخواست پاک کردن می داد ( هر آنتی ویروسی نصب کردی آپدیت روزانه یادت نره)
سلام
چند ماه پیش یک همچین بحثی بود که دوست عزیزم آریا کاربر همینجا این آنتی ویروس رو به من معرفی کرد http://www.microsoft.com/security_essentials/
من بعد از خرید لایسنس ویندوز نصب کردم و واقعا دارم لذت می برم و 100 % قوی تر و استیبل تر هستش با ویندوز
اینو یقین داززم بهتر از این آنتی برای ویندوز نیست و نخواهند ساخت چون ویندوز رو ماکروسافت ساخته بهتر بلده یک آنتی هماهنگ با سیستم عاملش بسازه
در کل به همه پیشنهاد می کنم
پ.ن : قبلش رو سیستم خودم کاسپر اورجینال داشنم
Eset Smart Security , Kaspersky , Norton , AVG و ........ همه رو تست کردم .
قدرتی که AVIRA در پیدا کردن Virus ها داره باور نکردنی هست و در 2 سال اخیر اگر اشتباه نکنم اول شده .
قدرتش خیلی بهتر از Kasper و .... هست . من تمامی AV ها رو تست کردم ، اما Avira یک چیزه دیگه هست .
ورژن های قبلی مشکلاتی داشتند مثل اون بوق که دوست عزیز میگه . اما دیگه رفع شده .
به نظر من JUST AVIRA . در ضمن هر AV که انتخاب می کنید با Firewall و بقیه گارد ها و کامل نصب کنید . Anti Virus خالی بدرد نمی خوره .
Avira Premium Security Suite
من قبلا" Eset Smart Security رو داشتم البته با لایسنس . اما بعد از یه مدت به پیشنهاد یکی از دوستان که تو کار سرور هست ما Kaspersky رو نصب کردیم اولش با کرک . اما بعد دیدم جدا" تفاوت های زیادی داره و امنیت رو تا حد امکان به آدم میده و لایسنسشم خریدم و الان دارم استفاده میکنم و تا الان هم که مشکلی نبوده .
آویرا رو هم تعریفشو خیلی زیاد شنیدم ولی هنوز تست نکردم .
یا علی
سلام
اینی که شما نوشتید 2 تا چیز متفاوتن ، کاری به کمپانیهاش ندارم ، ولی شما KIS رو دارید با Avira PREMIUM security مقایسه میکنید.avirat premium security یک سوئیت امنیتی کامله ، ولی Kasper Internet Security یک نرم افزار امنیت اینترنتی هست !
من بهتون پیشنهاد میکنم کسپرسکی رو انتخاب کنید.
درسته مشکل Key و ... شاید داشته باشید ، ولی حد اقلش این هست که آپدیتش قویتر هست و اکثر مشکلات آنتی ویروسهای دیگه رو مثل کند شدن سیستم و پائین اومدن سرعت Sent و recieve و ... رو نداره و مستقل عمل میکنه.
آویرا سوئیت خوبیه ، ولی مشکلاتی رو هم داره ، اینطور که در جریان هستم ( سایت نرم افزاری دارم ) آویرا ، مک آفی ، همگی آپدیت دیتابیسشون ، که کانکت میشه به سرور آپدیتشون ایران رو متاسفانه مثل باقی سیستمها و نرم افزارها تحریم کردن ، و الا اصلا بهتون پیشنهاد میکردن McAfee Total Protection 2010 رو دانلودکنید و لینک دانلود هم میدادم ، ولی برای نصب و آپدیتش نیاز به تغییر آی پی دارید که بتونید آپدیت داشته باشید.
ولی در کل ، کسپرسکی رو هم تائیدش میکنم ، هم اینکه خودم استفاده میکنم و راضیم ، کند نمیکنه ، آپدیتش خوبه ، گیر الکی هم مثل نود و ... به هر چیزی که رسید نمیده !
به روس ها اعتماد کنید :67:...!!!
Kaspersky Internet Security
اینطور که خودم فهمیدم کسپر فایروال قوی تری داره و آویرا انتی ویروس درسته؟
تازه کسپر هر روز چند صد مگ اطلاعات به سرور خودش میفرسته (کوفتش بشه)
---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
خیر آنتی ویروس داره و یه سکوریتی سنتر کامله ...نقل قول:
اینی که شما نوشتید 2 تا چیز متفاوتن ، کاری به کمپانیهاش ندارم ، ولی شما kis رو دارید با avira premium security مقایسه میکنید.avirat premium security یک سوئیت امنیتی کامله ، ولی kasper internet security یک نرم افزار امنیت اینترنتی هست !
Avira Premium Security
خیلی خوبه
1= شناسایی قوی
2=جستجوی سریع
3= پاکسازی عالی
استفاده کن حتما راضی میشی ازش.
کسپر و نود رو من ترجیح میدم دلیل : دارای هوش مصنوعی هستن و هر ویروس یا کرم نمیتونه دورش بزنه البته به نظر من کسپر یکم سنگینه ولی خب خوبه
پیشنهاد من : در درجه اول zone بعد کسپر و یا Nod smart security
این هم در نظر بگیرید که هرویروس جدید که میاد قرار نیست آنتی جلوشو بگیره یکم هم باید خودتون جلو ویروسی شدن رو بگیرید :)
سلام من آویرا رو پیشنهاد میکنم واقعا حرف نداره البته این Avira Premium Security Suite نه این Avira AntiVir Premium
لیتک زیر همه جوایز آویرا هست
Awards - Top downloads, Security, Virus Detection, Certified Quality
ُسلام
به نظر من آویرا خیلی بهتره چه از نظز هوش مصنوعی که داره از نظر سرعت،شناسایی ،حذف ویروس
اما کلا نسخه اورجینالش با کرک شده خیلی تفاوت داره در زمینه شناسایی و حذف
من خودم 3 سال پیش کاسپر کار می کردم الان هم آویرا اما آویرا خبلی از نظر پشتیبانی هم بهتره
کسپر یه خورده مرض داره
وقتی اپدیت رو منویال هست و فیدبک هم دیزیبله دیروز حدود 300 مگ اطلاعات به نت ارسال کرده چرا؟؟؟
تازه سیستم با سی پی یو چهار هسته ای q6600 و رم 4 گیگ (2*2) واقعا سرعت بوتش رو خیلی آورد پایین
ولی اویرا سبکتر بود ....
آویرا به خاطر لایسنس رایگانش عالیه( قابل توجه دوستان حلال اندیش) .
آپدیتاش کم حجم و خوب البته اگر سالی یک بار قصد آپدیت کردنشو نداشته باشید .
فقط NOD32 Smart Security
:113:
ماهی یک بار ویندوز عوض میکنم با لاینس 30 روزه خود کسپر کار میکنم :78:
خیر , nod32 آنتی ویروس زیاد جالب و قدرتمندی نیست و با بسیاری از نرم افزار های ویندوز هماهنگی نداره :) حالا میخواد تو ایران محبوب باشه یا کل دنیا :) دلیل انم که توی ایران محبوب بخاطر سریال های فراوانش هست و ایرانی جماعت هم که همیشه سراغ کرک شده هست .
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
:d
والا من پول ویندوز و آنتی ویروس اصل میدم که ویندوز عوض نکنم :d چون دقیقا یک روزم برای ویندوز عوض کردند و نصب نرم افزار هام و تنظیماتش وقت میبره و همچنین انتقال فایل ها و اطلاعاتم :)
مرد حسابی من گونی دستم بود ؟
یدونه گونی برداشتیم که بعد دلمون بیاد به عنوان سطل زباله استفاده کنیم :-p
من کسپر اسکای داشتم
6 ماه هم از لایسنسش مونده ولی دیگه از آنتی ماکروسافت استفاده می کنم و دارم از زندگی لذت می برم :105:
حالا باز شما ها برین سراغ نود و کاسپر و آویرا :53:
آنتی ویروس مایکروسافت هم بد نیست عزیز اما :
1. مایکروسافت دیوانه نیست بیاد کلی هزینه کنه بعد به شما مجانی بده و سیستم شما ویروسی نشه و هیچ جایی هم صداش در نیاد که آنتی ویروس من عالیه .
2. شاید عالی باشه فقط برای خود ویندوز نه برای فایل ها و نرم افزار های جانبی دیگه شما . تازه اونم شاید .
3. این همه شرکت هم دیوانه نیستند که دارند با هم رقالبت میکنند یعنی اگر اینطور بود میگفتند خوب ویندوز مال مایکروسافت هست و آنتی ویروس هم برای خودش هست پس دیگه ویروسی نمیشید . پس کسپرسکی یا ... نبود .
آویرا خوبه ولی نسخه رایگانش.این دو مورد که گفتی هر دو باید هزینه لایسنس داد
Download Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 9.0.0.418 - Freeware antivirus that provides effective protection against computer viruses - Softpedia