-
3 فایل پیوست
▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
-
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نظر برخی از مشتریان ما
نقل قول:
من گرفتم ازش تا حالا که خوب بوده
نقل قول:
سه تا سرور از ایشون دارم، کیفیت بسیارعالی و پشتیبانی هم 99% خوب بوده
پیشنهاد میکنم حتما از ایشون سرویس بگیرین
:->
نقل قول:
من یکی گرفتم وراضی هستم پورتش واقعی هست و تا 15 مگ برثانیه من ازش دانلود کردم
نقل قول:
وقتی وارد سرور شدم یه لحظه فکر کردم سرور ایران
نقل قول:
واقعا عالیه
پینگش برا من 120
Pinging 88.150.174.75 with 32 bytes of data:
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=125ms TTL=103
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=127ms TTL=103
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=126ms TTL=103
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=125ms TTL=103
Reply from 88.150.174.75: bytes=3
نقل قول:
Pinging 88.150.174.75 with 32 bytes of data:
نقل قول:
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=262ms TTL=112
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=257ms TTL=112
Reply from 88.150.174.75: bytes=32 time=263ms TTL=112
فعلا که راضی بودیم
نقل قول:
مهدی جان تایید میشن
از دوستان خوش اخلاق بنده هستند
ایام به کام علی رضا درودگر
نقل قول:
از معدود فروشنده های خوش اخلاق و صد البته کاربلد وبهاستینگ تالک که باهاشون کار کردم!
دوستان در خرید شک نکنن اگه آفرها به کارشون میاد!
نقل قول:
آقا مهدی از همکار های کار بلد ما هستن ، تایید میشن
نقل قول:
من که ازشون خرید کردم پینگ بالا و سرعت دانلود تا 20 مگ (حداقل ) میرسه ممنون مهدی جان
نقل قول:
بنده هم از ایشون سرور گرفتم!
واقعا همه چیزشون عالی و بی نظیر هست!
ممنونم و امیدوارم موفق باشید!
نقل قول:
دوست عزیز بنده از ایشون سرور گرفتم و باید خدمتتون عرض کنم که سرعت دانلود سروری که به بنده دادن در دانلود از تورنت و ترکر ipt بالای 15 مگ هست ( تک تورنت )
نقل قول:
برای دانلود از دایرکت هم بنده از فرادانلود یه پارت 1 گیگ رو که گذاشتم دانلود سرعت دانلود بین 20-60 مگ بالاپایین میشد که خوب فایل اینقدر براش کوچیک هست که نمیشه فهمید سرعت چجوریه و تا میاد تمام کانکشن ها رو بزنه فایل تمومه!
اگه فایل 10-20 گیگی دایرکت دارین لینکش رو بدین من براتون تست کنم و بهتون بگم چجوریاست!
نقل قول:
کارشون خوبه
من گرفتم کیفیت هم عالیه
نقل قول:
کیفیتشون خیلی خوب بود
نقل قول:
آدم بدی نیست تاییدش میکنم
نقل قول:
شدیدا تایید میشن.با وجود مشکلی که دفعه قبلی پیش اومد اما این آقا با کمال ادب با بنده برخورد کردن .
نقل قول:
کاملا تایید میشنو
قیمت ها هم مناسبه.
نقل قول:
از نظر اخلاقی و دانش فنی تایید میشن . ...
امیدوارم کیفیت سرور هاشونم همینطور باشه
نقل قول:
hostfire تایید میشن
نقل قول:
سرور من رو تحویل دادن دستشون درد نکنه , همین که از تمپلیت برای نصب os استفاده نکردن خیلی عالیه و کلی برنامه که شاید اصلا برای ما کاربرد نداشته باشه الکی نصب نشده که سرور رو سنگین کنه
نقل قول:
خیلی ممنون از شما
سرعت سرور هم فقط میتونم بگم عالی هست , ایشالله که همیشه همینطور بمونه
نقل قول:
hostfire ایشون یکی از بهترین ها هستید تایید می شوند ...
نقل قول:
نسبت به قیمتی که پرداخت میکنید کیفیت سرور ها خوب هست . از فروشنده قبلی که گرفته بودیم 2 برابر این قیمت داشت و همش هنگ میکرد.
-
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
سلام اسم دیتا سنتر چیه ؟
من هارد ۱۰۰ میخوام
خودشم این روUK Special 2
ای پی تست هم بذین واسه پینگ گیری
-
با سلام
قیمت ثابته
88.150.186.253
ایس کلکو انگلیس
سفارش بدید در خدمتیم
icecolo uk
-
آقای گنجه من ایمیل رو از طرف شما دریافت کردم:
نقل قول:
با سلام
از فردا ساعت ۱۲ ظهر قادر به ادامه ی سرویس دهی از دیتاسنتر انگلیس نیستیم
تمامی صورت حساب ها به حساب کاربری اشخصا بازگشت داده خواهد شد
از هم اکنون ۲۴ ساعت وقت دارید از اطلاعات خود بک آپ تهیه نمایید
با تشکر
این دقیقا به چه معنی است؟
مبلغ به صورت کامل برگشت میخوره ؟
سرویس هایی که در این آفر دادین شامل این چیزی که گفتین میشه ؟
-
سلام
سرور از رد استیشن انگلیس بود
این سرور از ایس کولو انگلیسه
تا عصر یک تاپیک شفاف سازی میزنم
هزینه به پنلتون برگشت خورده ولی سرور 1گیگ جدیدتون هنوز روشنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سلام
سرور از رد استیشن انگلیس بود
این سرور از ایس کولو انگلیسه
تا عصر یک تاپیک شفاف سازی میزنم
هزینه به پنلتون برگشت خورده ولی سرور 1گیگ جدیدتون هنوز روشنه
من متاسفانه دسترسی به پنل ندارم. میخوام از خودتون و از همین آفر سرویس بگیرم
پنلتون مشکل داره
لطفا راهنمایی کنید
-
Re: ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
من متاسفانه دسترسی به پنل ندارم. میخوام از خودتون و از همین آفر سرویس بگیرم
پنلتون مشکل داره
لطفا راهنمایی کنید
پنل کاربریتون تو سایت باز نمیشه؟
Sent from my Iphone 5 using Tapatalk 2
-
پاسخ : Re: ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
لطفا تیکت داخل سایت رو بررسی کنید.
امکان انتقال سرورها به این دیتاسنتر نیست ؟
-
Re: ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
لطفا تیکت داخل سایت رو بررسی کنید.
امکان انتقال سرورها به این دیتاسنتر نیست ؟
میتونم انتقال بدم حامد جان.ولی متاسفانه فقط رم 1و2میتونم تقدیمتون کنم.
دیگه قصد داریم فقط رو کیفیت کار کنیم.
هر تعداد لازم دارید پی کنید بعد تیکت بدید انتقال بدم شب
-
پاسخ : Re: ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک ماه رایگان ▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
میتونم انتقال بدم حامد جان.ولی متاسفانه فقط رم 1و2میتونم تقدیمتون کنم.
دیگه قصد داریم فقط رو کیفیت کار کنیم.
هر تعداد لازم دارید پی کنید بعد تیکت بدید انتقال بدم شب
مشکلی نیست.
سرویس های با رم 1 رو انتقال بدید. اون سرور رم 3 رو هم به رم 2 انتقال بدید. فقط خواهش میکنم تا شب بهم بدید. ممنون میشم ( داخل سایت تیکت شد )
-
حامد جان جوابتون رو تو سایت دادم
دوستان عزیز آفر هنوز موجوده
-
خرید شد سه ماهه. امیدوارم سریع تحویل بشه. باید بشینیم و ببینیم و تعریف کنیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssh899
خرید شد سه ماهه. امیدوارم سریع تحویل بشه. باید بشینیم و ببینیم و تعریف کنیم!
سپاس از خرید شما
سرورتون تحویل داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
سپاس از خرید شما
سرورتون تحویل داده شد
تا اینجا که خوبه =D>. ممنون. ولی وصل نمیشه. خطا میده. فکر کردم خاموشه یا مشکلی داره ولی داخل پنل که رفتم روشن بود. البته سیستم عامل CentOS 6.0 x64 نشون میده (نمیدونم چرا؟ :39:) که من ویندوز 2003 32بیتی سفارش داده بودم. اگه میشه حل کنین. پینگ هم کردم تایم آوت میزنه.
(اینبار نوبت تست پشتیبانیه! ;) :105:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssh899
تا اینجا که خوبه =D>. ممنون. ولی وصل نمیشه. خطا میده. فکر کردم خاموشه یا مشکلی داره ولی داخل پنل که رفتم روشن بود. البته سیستم عامل CentOS 6.0 x64 نشون میده (نمیدونم چرا؟ :39:) که من ویندوز 2003 32بیتی سفارش داده بودم. اگه میشه حل کنین. پینگ هم کردم تایم آوت میزنه.
(اینبار نوبت تست پشتیبانیه! ;) :105:)
اوکی شد دوست من
فایر وال رو آن کرده بودید
-
دوست عزیز من حتی هنوز یه بار هم واردش نشدم! که فایر وال رو آن کرده باشم. به هر صورت حل شد. ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssh899
دوست عزیز من حتی هنوز یه بار هم واردش نشدم! که فایر وال رو آن کرده باشم. به هر صورت حل شد. ممنون.
فایر وال آن شده بود
در هر صورت موفق باشید
-
ببخشید
جهت اطلاع دوستان اینو میگم چون واقعا معتقدم که باید راستشو به مشتری بکیم
این آی پی متعلق به دیتا سنتر رد استیشن هست نه آیس کولو
88.150.186.253/h88-150-186-253.host.redstation.co.uk IP Address WHOIS | DomainTools.com
IP Information for 88.150.186.253
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
با سلام
قیمت ثابته
88.150.186.253
ایس کلکو انگلیس
سفارش بدید در خدمتیم
icecolo uk
-
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک...
با سلام
داداش خواستم بدونم سرور های شما *** l2tp هم میخوره؟
-
پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
به جا نیاوردم دوست من
تیکت بدید کامل براتون توضیح میدم
تمامی مشترکین الان تیکت دادند مشکلشون رفع شد
سلام
تیکت زدم خدمتتون - سایت فروشنده جدید هم جواب تیکت دادن ولی با قیمت هایی بسیار بالا تر !!! اینجوری که ایشون حساب کردن سرویسی که من 23 تومن میدادم الان باید 42 تومن ماهه بدم اونم وسط ماه که هنوز کلی مونده سرویسم تموم بشه باید دوباره پول بدم !!
لطفا تیکت جدیدی که زدم رو پاسخ بدید تکلیف این سرور رو زودتر مشخص کنیم !
-
آقای گنجه من تیکت دادم بهتون
خواهشا رسیدگی کنید
من بدجوری لنگ سرور هستم
-
قبل از خاموش کردن اطلاع میدادید بک آپ بر میداشتیم ...... ! ! ! ! !
-
آقای گنجه یا پول ما رو بدین یا سرورمونو
با این کارتون دارین توهین میکنید به من و بقیه مشتری هاتون
آخه این چه وضعشه، چرا باید برای منافع خودتون دیگران رو تو دردسر بندازید. ما هم باید جوابگوی 100 نفر دیگه باشیم
خواهشمندم رسیدگی کنید
-
▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی 1 انگلیس ۱۷ تومن|رم ۲ انگلیس ۱۹ تومن | یک...
سرور مارو از آمریکا انتقال دادن به انگلیس و فعلا که تست کردم مناسب هست ، حالا ببینم تا شب سرعت پورت چطوره ، دستتون درد نکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AFRAMOBILE
سرور مارو از آمریکا انتقال دادن به انگلیس و فعلا که تست کردم مناسب هست ، حالا ببینم تا شب سرعت پورت چطوره ، دستتون درد نکنه
دوست عزیز کی انتقال دادن ؟
چرا جواب منو نمیدن ؟
آقایون ادمین میشه بپرسم فعالیت شما چیه ؟
چرا ادمین شدید ؟
فقط اسمتون ادمینه؟
رسیدگی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
چرا جواب منو نمیدن ؟
چرا ادمین شدید ؟
فقط اسمتون ادمینه؟
رسیدگی کنید
تیکت زدید بهشون ؟
اینجا نیومدن حتما
ولی تیکت بزن بازم جواب میده
من امروز سرورم انتقال داده شد
-
دوست عزیز 100 تا تیکت دادم ولی انگار نه انگار
من نمیدونم یعنی چی اینکارا
موبایل هم که همیشه خاموشه
هیچ کسی هم نیست جوابگو باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
چرا جواب منو نمیدن ؟
چرا ادمین شدید ؟
فقط اسمتون ادمینه؟
رسیدگی کنید
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
دوست عزیز 100 تا تیکت دادم ولی انگار نه انگار
من نمیدونم یعنی چی اینکارا
موبایل هم که همیشه خاموشه
هیچ کسی هم نیست جوابگو باشه
نمیدونم والا علت چیه ولی سرور ما که خوب انتقال دادن و کیفیت سرور جدید هم خوبه و تا الان راضی بودم
-
اینجا تاپیک فروش بندست یا تاپیک انتقادات پیشنهادات؟
مدیران فقط بلدند ببینن یه فروشنده یه قدم کج برداره سریع اخطار بدن؟
این همه پست داخل تاپیک بنده هست! این اخطار نداره؟
-
قیمت اینجا با قیمت سایت فرق میکنه...
بعدش 3ماهه یک گیگ باید بشه 34 شما تو سایت زدین 37 چطوریاس؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asghar-110
قیمت اینجا با قیمت سایت فرق میکنه...
بعدش 3ماهه یک گیگ باید بشه 34 شما تو سایت زدین 37 چطوریاس؟
برای 3 ماه رو هر سرور 3 ت.من مالیات در نظر گرفته شده
چه قیمتی فرق داره؟
-
ظمنان هم دقت داشته باشید
که برای انتقال سرورای آمریکا یه ایمیل زدم به دوستان به چه وسیعی!
برای خاموشی سرور قبلی انگلیس هم 2 تا ایمیل زدم جا یه دونه!
واسه دوستانی که میگن قبلش میگفتی!
-
1 فایل پیوست
نمیدونم چرا تاپیک " شفافیت در مورد سرویس دهی وایر . . . " پاک شد ( چون من پیداش نمیکنم .. نه در تاپیک های آغاز شده ی شما و نه در مشترک های من ! )
اما خدمتتون در اونجا هم عارض شدم که :
ایمیل هایتون رو 2 بار خدمتتون گفتم اسپم میشه ! و فکر نمیکنم که شما بی خبر باشید در مورد وضعیت اینترنت در این 1 هفته ی اخیر ! ... چک کردن با موبایل هم به نظر منطقی نمیاد که اسپم رو نشون بده ( با این سرعت ! حتی ! ) -- اینباکس ! )
اما بر اساس حرف شما باید خدممتون عکس زیر رو نشون بدم که 2 مسئله رو ثابت میکنه !
1 : اسپم بودن
2 : وجود تنها یک ایمیل ( نه 2 تا ! ) 24 ساعت قبل از 12 ساعت ظهر فردا آنروز ... ( البته ساعت دقیق ایمیل معملوم نیست شاید هم کمتر از 24 ساعت بوده باشه ! )
---- مسئله ی مهمتر وقتی یک سرویسی میخواد قطع بشه .. زمان بیشتری رو از قبل برای اون در نظر میگیرن که خیلی ها ممکنه مشکل داشت باشن هم اطلاع پیدا کنند !
فایل پیوست 13879
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
e4lyas
نمیدونم چرا تاپیک "
شفافیت در مورد سرویس دهی وایر . . . " پاک شد ( چون من پیداش نمیکنم .. نه در تاپیک های آغاز شده ی شما و نه در مشترک های من ! )
اما خدمتتون در اونجا هم عارض شدم که :
ایمیل هایتون رو 2 بار خدمتتون گفتم اسپم میشه ! و فکر نمیکنم که شما بی خبر باشید در مورد وضعیت اینترنت در این 1 هفته ی اخیر ! ... چک کردن با موبایل هم به نظر منطقی نمیاد که اسپم رو نشون بده ( با این سرعت ! حتی ! ) -- اینباکس ! )
اما بر اساس حرف شما باید خدممتون عکس زیر رو نشون بدم که 2 مسئله رو ثابت میکنه !
1 : اسپم بودن
2 : وجود تنها یک ایمیل (
نه 2 تا ! ) 24 ساعت قبل از 12 ساعت ظهر فردا آنروز ... ( البته ساعت دقیق ایمیل معملوم نیست شاید هم کمتر از 24 ساعت بوده باشه ! )
---- مسئله ی مهمتر وقتی یک سرویسی میخواد قطع بشه .. زمان بیشتری رو از قبل برای اون در نظر میگیرن که خیلی ها ممکنه مشکل داشت باشن هم اطلاع پیدا کنند !
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...96%82-2222-jpg
من چندین بار گفتم کلاه برداره باور نمیکنید
-
دوستانی که از سرور های ICe Colo اقای گنجه استفاده کردن از کیفیت سرور راضی بودن؟ سرعت پرت؟ عملکرد سخت افزار؟
-
سلام من قصد دارم یه سرور انگلیس تهیه کنم سرعت پورت سرور هاتونو اعلام کنید یعنی سرعت دانلود تو سرور ویندوزو
اینم بفرمائید که یه ماه بعد یه وقت سرور هاتونو که تعویض که نمیکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
سلام من قصد دارم یه سرور انگلیس تهیه کنم سرعت پورت سرور هاتونو اعلام کنید یعنی سرعت دانلود تو سرور ویندوزو
اینم بفرمائید که یه ماه بعد یه وقت سرور هاتونو که تعویض که نمیکنید؟
سلام عزیز
من تازه چند روزی هست اومدم روی این سرور و قبلا ۲ ماه روی سرور آمریکا بودم الان هم تو این چند روز سرعت پورت خوب بوده و حدودا سرعت دانلود بین ۴۰ تا ۵۰ مگ بوده برای من ، البته بالاتر هم رفته ولی مقطعی بوده ، من خودم کارم با سرور بیشتر از همه به پورت و سرعت دانلود ارتباط داره که فعلا راضی هستم از سرور جدید
در مورد تمدید هم تا وقتی که نیاز های منو بر طرف کنه و سرعت پایین نیاد تمدید میکنم و اصلا علاقه ای به از این سرور به او سرور پریدن ندارم ( قبلا حدودا ۶ ماه از یکی دیگه از دوستان سرور مشابهی داشتم که اول خوب بود منم تمدید. کردم و وقتی این اواخر سرعت پایین اومد تعویض کردم و به سرور ایشون انتقال دادم )
-
درسته اینجا تاپیک فروشه اما ما تجربمون رو از خرید با ایشون درج میکنیم تا بقیه بدونن از کجا خرید کنن و سرشون کلاه گشاد نره