سلام
رتبه W H T در Alexa
ایران 163 شده و در بین دامنه های ir هم 37 شده
(الان به وحید گفتم خودش هم خبر نداشت)
به وحید و تمامی کاربران WHT تبریک میگم
منبع:پایگاه خبری وب سایت های ایران
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
رتبه W H T در Alexa
(الان به وحید گفتم خودش هم خبر نداشت)
به وحید و تمامی کاربران WHT تبریک میگم
منبع:پایگاه خبری وب سایت های ایران
پس هزینه تبلیغات باید بره بالا d:
پیج رنک 2 هم داریم :67:
:67:
به زودی مدیر این فروم تبدیل به یکی از سرمایه داران بزرگ خواهد شد :57:
الان سایت هایی هستند که شاید 30 ملیون در ماه درامد دارند همانند ایستگاه یا .... که فقط از راه تبلیغات تونستن درامد های زیادی بدست بیارن . مطمعنا در اینده ای نزدیک درامد های زیادی حاصل از تبلیغات در این فروم به دست خواهد امد .
<:-P
خوب بالا رفتن رتبه و رنک = تبلیغات بیشتر = درامد بیشتر
Vahid lets go out tonight and paint the town red
خب دوست عزیز من نگفتم که همش کاربرا بودن
درسته سایت کلی هزینه داره ولی یکی از مواردی که باعث موفقیت سایت شده کاربران بودن اینطور نیست؟
پست های آموزشی و مفید بعضا کاربران خودشون به نظم انجمن کمک کردن این خیلی تاثیر میزاره
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------
در ضمن یادم رفت بلی همه سود میبریم
بله سرمایه اصلی هر سایت و فرومی کاربران اون هستن.
بنده هم منکر این قضیه نیستم.
صحبت من این بود که نباید با اون دید به موضوع نگاه کرد.
در مورد ارسال مطلب و آموزش هم. از نظر خود من به این صورت هست که، وقتی من از مطالب این سایت استفاده میکنم در عوض باید چیزی هم به اون اضافه کنم.
و یا اگر من اینجا درخواست کمکی میکنم که دوستان دانسته های خودشون رو در اختیار من میذارن در قبالش من هم باید همین کار رو انجام بدم.
شاید جوک سال شناخته بشه ....نقل قول:
به زودی مدیر این فروم تبدیل به یکی از سرمایه داران بزرگ خواهد شد :57:
دستد درد نکتع ممد مانو فروختی :(نقل قول:
یعنی دقیقاً تا چند وقت دیگه وحید جواب سلام ما رو نمیده؟ :d
:d قطعا تو یکی رو فراموش نمیکنمنقل قول:
وحید الان در پوست خود نمیگنجی نه؟:78:
پولدار شدی مارو هم فراموش نکن :-<
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط persian.developer http://www.webhostingtalk.ir/images/...O/viewpost.gif
یعنی دقیقاً تا چند وقت دیگه وحید جواب سلام ما رو نمیده؟ :d
دقیقا نه تنه جواب سلام بلکه شاید بنمون هم بکنه :109:
من خوشحال هستم ولی از موقعیتی که دارم سو استفاده نکردم و از حضور کسی سو استفاده نکردم تیکه نپرون :dنقل قول:
فعلا به وحید فکر کن که چه خوشحاله از این موفقیت که من و امثال من و تو باعثش شدیم :67:
امیدوارم همگی موفق پیروز باشید
باور کردنش زیاد سخت نیست الان سایت ها و فروم هایی هستند بالای چند ملیون و شاید هم بالای 20 ملیون در ماه درامد دارند حساب کنید اگر بهترین سرور با بالاترین امکانات هم بخوان بگیرن شاید ماهی 500 تومن هم نشه ولی تو داز مدت به سود رسیدن البته اینجا فروم تخصصی هست و نمیشه هر تبلیغ رو گزاشت ولی پیشنهاد میکنیم یک مقداری بخش های جدید به فروم اضافه بشه تا اعضای بیشتری وارد فروم بشن و بازدید بالاتر بره .
1-اینترنت و شبکه
2-کامپیوتر مباحث مرتبط با سخت افزار - نرم افزار ویندوز و ترفند ها و .....
3-تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان
,.....
حرف افراوب تایید میشه
این ماه پرشین اسکریپت نبود من شخصا 3 گیگ ترافیک اینترنتم رو تو wht.ir تموم کردم :67:
چطور اینو تشخیص دادی (واسه بالا بردن اطلاعاتم میخوام بدونم)نقل قول:
به وحید و دست اندرکاران فروم تبریک میگم.
@ وحید: اگه بتونی واسه هر قسمت یه مدیر تعیین کنی خیلی بهتر میشه. مثلاً الان کوروش رو مدیر VMWare کردی دیگه خیالمون جمعه مشکل VMWare داشتیم یه نفر هست که به دادمون برسه :d بقیه قسمتا هم مدیر براش تعریف کنی بهتر میشه ;)
در مورد بخش ها حتما قرار هست اضاف بشه ولی نه همش یک وقت و یکجانقل قول:
باور کردنش زیاد سخت نیست الان سایت ها و فروم هایی هستند بالای چند ملیون و شاید هم بالای 20 ملیون در ماه درامد دارند حساب کنید اگر بهترین سرور با بالاترین امکانات هم بخوان بگیرن شاید ماهی 500 تومن هم نشه ولی تو داز مدت به سود رسیدن البته اینجا فروم تخصصی هست و نمیشه هر تبلیغ رو گزاشت ولی پیشنهاد میکنیم یک مقداری بخش های جدید به فروم اضافه بشه تا اعضای بیشتری وارد فروم بشن و بازدید بالاتر بره .
1-اینترنت و شبکه
2-کامپیوتر مباحث مرتبط با سخت افزار - نرم افزار ویندوز و ترفند ها و .....
3-تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان
,.....
در مورد باور کردن موضوع هم باید بگم که WHT بیشتر مواقع پول سرور خودش رو در میاره نه بیشتر بعضی وقت ها هم کمتر ....
در مورد مدیریت هم باید بگم در طول عمر فروم خیلی کوروش رو فعال دیدم در جواب هایی که میداد در رابطه با VMware برا همین دیدم بهترین مدیر میتونه باشه برا VMware برای بخش های دیگه هم حتما پیدا کنند یا کنم میزارم ....نقل قول:
@ وحید: اگه بتونی واسه هر قسمت یه مدیر تعیین کنی خیلی بهتر میشه. مثلاً الان کوروش رو مدیر VMWare کردی دیگه خیالمون جمعه مشکل VMWare داشتیم یه نفر هست که به دادمون برسه :d بقیه قسمتا هم مدیر براش تعریف کنی بهتر میشه ;)
باز هم تشکر ....
تبریک می گوییم.
اقا وحید شیرینی نمی دی؟؟؟
امشب بریم پیزا خورون؟ ;)
:))
شما اول کار مارو راه بنداز بگو میشه یا نه /:)
در ضمن خود وحید هوای من رو داره دم عید برام واریز میکنه شماره رو براش پ.خ میکنم :67:
امیدوارم سرور تولز هم رنک بگیره
سایت مفیدی هست
دم وحید گرم !
کی راه انداخت؟
اون که می گفت بسته و نمیخواد که.....
حالا ملت فهمیدند مفیده :d
سلام برادر جان من یک فروشگاه ورشکسته خالی دارم که نیاز به هاست 50 مگابیت لینو کس دارم تابتونم کسب در آمد کنم اگه رایگان میدین بین اینقدر پیچم ندهید
اینجا جاش نیست
قسمت هاست اشتراکی > درخواست هاست
لطفا آدرس فروشگاه رو هم بزارید شاید اعتماد یکی جلب شد و هاست رایگان داد...
رنک wht شد 121 !
وقتی 2 رقمی شد من به بچه ها شیرینی میدم !نقل قول:
به 100 رسید باید به همه شام بدی اونایی که اصفهان نیستن هم نقد پرداخت می کنی :d
امشب دورقمیش میکنم
میگی نه رنک سایت خودمو ببین
http://www.alexa.com/siteinfo/eparsdata.net
تو آمریکا رنک گرفتـــه بد بخت یه ماهه زیر دیداس بوده!