برای این که کنترل پنل سی پنل را از تحریم در بیاریم حتما فرم زیر را امضا کنید و برای تمام دوستان خودتان ارسال نمایید.
مخصوصا در یاهو مسنجر و ...
http://www.petitiononline.com/cpanel01/petition.html
نمایش نسخه قابل چاپ
برای این که کنترل پنل سی پنل را از تحریم در بیاریم حتما فرم زیر را امضا کنید و برای تمام دوستان خودتان ارسال نمایید.
مخصوصا در یاهو مسنجر و ...
http://www.petitiononline.com/cpanel01/petition.html
بدون تاثیر نیست
فرقی هم نداره ها d:
ولی از تحریم بیایم بیرون بهتره
امیدوارم این موضوع کمک کند
به امید خدا موفق میشیم.
من که همون اول امضا کردم. امیدوارم تاثیر داشته باشه
23 Signatures Total
اگر به یوزر هاتون هم بگید درک میکنن امضا می کنن !
به نظر من یک فرم طراحی کنید هنگام عقد قرارداد یا تحویل سایت به مشتری ، مشتری را ملزم کنید که این رو امضا کنه و از بچه ها هم درخواست می کنم برای دوستانشون تو yahoo ، سند تو آل کنند .
منم 46-امین امضا رو کردم، امیدوارم تاثیری داشته باشه!
* کسی در مورد نتیجه جمع آوری امضا برای برگردوندن نام خلیج فارس به نقشه گوگل خبر داره ؟ (پ.خ کنید)
یه 3 تا صفر بیاد جلوی 46 شاید بشه کاری کرد
سلام
حالا تا به امروز به نتیجه رسیده اید ؟
با تشکر
سلام
حالا تا به امروز به نتیجه رسیده اید ؟
با تشکر
خیلی کمه واسه شروع
48 Signatures Total
یه چیز جالب در بین امضاها نظر من را جلب کرد!
هدف از امضاها: شرکت آمریکایی Cpanel تحریم خود را حذف کند!
کامنت یکی از دوستان:Mahdi Nasrabadi down with USA !!!
امیدوارم کمی سنجیده تر امضا کنیم!
البته در انتها فکر کنم ما باید به یک نکته توجه داشته باشیم، اونم اینکه شرکت های آمریکایی از اونجایی که خودشون به دلخواه خودشون تحریم نمیکنن به دلخواه خودشونم با استناد به اینکه 50 یا 100 یا حالا خیلی امضا ها زیاد بشه 1000 تا امضا جمع شده نیمیتونن قانون آمریکا را نقض کنن!
تاثیر امضاء ها(در صورت آدم وار بودن): Cpanel با لایسنس های فعلی شاید یه جوری راه بیاد.
تاثیر امضاء های فعلی: اگه یه شرکتم باشه که Cpanel باهاش راه اومده باشده اونم لایسنسش حذف میشه!
اخرش سخت گیریش کمتر میشه
حالا دنباله یکی میگرده ببنده
فعلا که گویا دوباره گیرش زیاد شده است
الان عید و بروبچ مسافرت تشریف دارن! بذارید برگردن انشاالله که زیاد میشه.
یه راه خیلی خوب دیگه هم داریم، تو امضاهامون بذاریم تا همه دوستان ببینند، نه تنها تو این فروم بلکه تو همه فروما تاپیک بزنیم و ...
من که تو امضام قرار دادم، امیدوارم بقیه دوستان هم تو امضاشون قرار بدن!
فکر کنم کاره خوبی باشه
ولی اخرش نمیشه کاری کرد
ولی ما انجام میدیم که بگیم سعی کردیم نشد
من تو فروم PT هم تاپیک زدم!
استقبالو ببینین!
http://forum.persiantools.com/t122916.html
کار بیهوده انجام ندیم :d بجاش اموزشهای فارسی پنلهای دیگه رو اماده کنیم نتیجه بهتری داره :d
من هم فکر می کنم بهتر است تلاش بشود
با تشکر
من که فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه جز اینکه از چاره اندیشی ما رو باز میداره
به نظر من حداقل باید تلاش کرد . انسان به امید زنده است
این تلاش ها بیهود است چون دست خودشون نیست دست دولت هاشون هست به نظر من باید به جز این کار باید یه فکر دیگه ای کرد چون اون ها هم همین و میخوان که ببینن که ما با تحریم به مشکل میخوریم و بدتر کنن اگه عین خیالمون نباشه بهتره
انشالا دولت ما که عوض بشه رابطش رو با آمریکا درست کنه همه چیز درست میشه! این مشکل ماست که با اونا مشکل داریم! خداییش فکرشو بکنید ما به اونا نیاز داریم یا اونا به ما؟
نگید میتونیم خودمون کارامونو انجام بدیم. خداییش تونستیم کنترل پنل بسازیم؟ خداییش اصلا هیچ کدوممون تونستیم تو برنامه نویسیش پا پیش بذاریم؟
خوب پس بیاد هم فکری بکنیم و راه کارشو پیدا کنیم. cPanel فقط بخاطر اسمش داره نون میخوره. اونقدا هم که فکر میکنید کار شاخی نکردن...
البته خوب به این شکل هم که شما میگید نیست.نقل قول:
انشالا دولت ما که عوض بشه رابطش رو با آمریکا درست کنه همه چیز درست میشه! این مشکل ماست که با اونا مشکل داریم! خداییش فکرشو بکنید ما به اونا نیاز داریم یا اونا به ما؟
نگید میتونیم خودمون کارامونو انجام بدیم. خداییش تونستیم کنترل پنل بسازیم؟ خداییش اصلا هیچ کدوممون تونستیم تو برنامه نویسیش پا پیش بذاریم؟
خوب پس بیاد هم فکری بکنیم و راه کارشو پیدا کنیم. Cpanel فقط بخاطر اسمش داره نون میخوره. اونقدا هم که فکر میکنید کار شاخی نکردن...
بالاخره یک رابطه دو طرفه هست، همونطور که منیاز به رابطه داریم اونها هم به همین شکل نیاز دارند.
اما خوب جدا از مسائل حاشیهای غرور کشورها هم اجازه نمیده.
امیدوارم روزی کل جهان با صلح و آرامش و رابطه متقابل به همراه احترام در کنار هم زندگی کنند.
ببخشید یه مقدار از موضوع تاپیک منحرف شدم :)
سلام
دوست عزیز موضوع اصلا محبوب بودن و تلاش نیست . موضوع قوی بودن نرم افزار است من چند وقت پیش برای اینکه Plesk نسخه 9 را بررسی کنم روی یکی از سرورها نصب کردم. واقعا نسبت به نسخه 8 بهتر شده ولی به نظر من هنوز خیلی باید کار کند تا به باcPanel برسد.
من فکر می کنم cPanel در مورد سرورهای لینوکس مسیر پیشرفت و اینکه چطور در بین کسانی که سرور دارند جا باز کند را خیلی خوب و درست انتخاب کرد. اولین سروری که من با cPanel داشتم اگر اشتباه نکنم نسخه 4 بود همان زمان هم با اینکه ظاهر آن مثل امروز نبود ولی آن زمان هم فوق العاده بود.
به هر حال باز هم من فکر می کنم بهتر است که تلاش شود.
دوستان الان كه سي پنل تحريم نيست؟