سلام
در حال حاضر بهترین سایت خارجی برای ثبت دامنه که با ایران مشکلی نداشته باشه و در آینده هم احتمال تحریم ایران کم باشه
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در حال حاضر بهترین سایت خارجی برای ثبت دامنه که با ایران مشکلی نداشته باشه و در آینده هم احتمال تحریم ایران کم باشه
مرسی
سایت resellerclub.com می باشد.
موفق باشید.
سلام
تا حالا که به ایران گیر نداده
Reseller Hosting: Unlimited Reseller Hosting & Domain @ $1.49/mo | ResellerClub
مرسی از دوستان اصل این شرکت برای کدوم کشوره و چطور میشه شارز کرد و اگر یه مشکلی برای دامنه پیش بیاد با ارائه مدرک میشه دامنه رو پس گرفت به نظرتون با مشخصات اصلی خودم از ایران ثبت نام کنم
مرسی
زیر مجموعه ی Directi هست که اصلیتش هندی هست . اما شرکتی جهانی هست .
حساب دارین از طریق خودش شارژ کنید ندارین بدین دوستانی که میتونن براتون شارژ کنن .
با عرض سلام
اگر دوست دارید تماس بگیرید تا کارهای دریافت نمایندگی شما را انجام دهیم.
شماره من 09375443163
ریسلر کلاب.. از name خیلی بهتره
گرفتاری های تحریم و اینان هم نداره..
و از همه مهم تر دسترسی کامل به پنل دامین خودتون..
چطور میشه شارزش کرد و برای ثبت نام و گرفتن نمایندگی چیکار باید کرد مرسی
با 99 دلار شروع می کنید
باید واریز کنید به حسابشون
حالا از طریق وب مانی یا مستر کارت
می تونیدساب ریسلری هم بگیرید از بچه های همین انجمنفک کنم با 30 دلار اوکی بشه براتون.. پیشنهاد می کنم اگر می خواید تازه شروع کنید از
ساب ریسلری استارت بزنید..
name.com با ایران مشکل داره? فکر کنم هزینه شارز اولیش پایین تر باشه؟؟؟
خیر پایین تر نیست...
سخت گیری name نسبت به ریسلر کلاب بیشتره..
اگر خودم بصورت مستقیم با ریسر کلاب کار کنم شارز اولی اش حتما باید 99$ باشه درسته و برای نیم چقدر باید باشه شارز اولیه یش و اینکه با مشخصات اصلی یم ریجستر کنم یا اصلاعات فیک بدم
مرسی
99 دلار میدین.. بعد با همون پول می تونید دامین save کنید..
مرسی
فکر میکنم بهترین کار همون گرقتن اکانت مستقیمه اگر بخوام که موقع هویز گرفتن مشخصات نمایش داده نشه بهترین کار چیه و امنیت این کار چقدره که مشخصات من نمایش داده نشه؟؟و هاستش خود ریسر کلاب چطوره؟؟و شما چه هاست خارجی و داخلی رو از لحاظ امنیت و قیمت پیشنهاد میدن مرسی از راهنمایتون
Directi در خدمت شما هستیم پنل با دامین با نام شما به همراه پسورد و تمامی امکانات ارایه می شود
www.irhost.org:69:
دلیلی وجود نداره که بخواید هویز رو مخفی کنید !!
ولی توی ریسلر کلاب این امکان رایگانه - هر کسی که دامین داره با داشتن پنل می تونه پریوت کنه مشخصات رو..
توی name ولی هزینه داره ( فکر کنم هر ماه چند دلار باید برای این که پریوت بشه اطلاعات صاحب دامین هست )
ولی توی ریسلر کلاب رایگانه و با داشتن پنل دامین این امکان وجود داره که مشخصات هویز مخفی بشه..