با سلام به کلیه دوستان
فردا قرار است که پهنای باند در ایران چندین برابر شود .
دوستان نظراتشون را درباره این بگند .
یعنی ممکن است پهنای باند در ایران ارزان شود .
خبرآنلاین - فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به کلیه دوستان
فردا قرار است که پهنای باند در ایران چندین برابر شود .
دوستان نظراتشون را درباره این بگند .
یعنی ممکن است پهنای باند در ایران ارزان شود .
خبرآنلاین - فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر
فکر نکنم خبری از اینترنت باشه !
این بستر فراهم شده ولی باید به Bandwidth Exchanger های بین المللی وصل بشه
البته این کار هزینه خواهد داشت و صد البته شرکت زیر ساخت بابت این موارد هزینه ای نخواهد کرد !
منم فکر نکنم از این بستر آبی برای ما گرم شهنقل قول:
دوستی می گفت پدرم در بیرون می خندید و خوش وبش می کرد و خرج می کرد، در خانه برای من و مامان و بچه ها اخم ها و نداری هایش را با عصبانیت تحویل می داد.
خدا کنه زیاد بشه
ما 2 گیگ ترافیک رو در ایران می خریم 3 دلار در صورتی که با همین هزینه دیتا سنتر 1000 گیگ میده!
یک نکته هم الان به ذهنم رسید:
احتمال داره یکی از علل *****ینگ بیش از حد کمبود پهنای باند باشه!
نظرتون چیه ؟
انشالله ؛ مگه ما بدمون میاد سرور داخل ایران هاست بشه..
والا تو این لینک فقط نوشته ایران یه گذرگاه هستش و خبری از افزایش پهنای باند یا افزایش سرعت نیست .
چرته
80 % قول میدم بهتون فردا پهنای باند گرون ترم میشه
هر بار میان تو تلویزیون یا جای دیگه میگن می خواد ارزون بشه فرداش قیمت همه جا افزایش پیدا می کنه
الان بدتر شده که بهتر نشده ;))
مگه اینکه اتفاق بیفته که بشه روش حساب کرد....
از عصر امروز بعد از اختلال 2-3 ساعته https افتضاح شده
putty بماند! پورت دیگر محدود هر دقیقه قطع و چند ثانیه وصل
ما فقط با تغییر ip فقط می تونیم وارد ریموت بشیم
فردا فکر کنم با این نتونیم:(
ریموت؟
کسی راهی نداره؟
اصلا نمیشه......!!!
من الان به https وصل هستم سرور ریموت نمیشه.. دایرکت هم نمیشه....
سرور های دیگه ای رو هم تست کردم...
البته با نت ماهواره ای ظهر زدم مشکلی نداشتم ولی خب مربوط به یکی از دوستانه و مال بنده نیست نمیتونم که همیشه... :)
نه ارزان نخواهد شد والا نمیدونیم کی قراره که طعم یک سرعت عالی با پهنای باند ارزان قیمت را بچشیم ...
هر کشور برای توسعه خودش احتیاج به اینترنت پرسرعت خواهد داشت و هزینه های پایین اینطور هست که در تمامی صنعت های پیشرفت مشاهده میشه ...
نتـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ امروز پوکیـــــــــــــــــــــ ــــده !
احتمالا یک هفته دیگه هم خبر میزسه فیبر ها به علت کمبود اکسیژن زیر آب خفه شدن .
تقوا پیشه کنید ، اینترنت میخواهید چکار؟ :d:))
این رود خونه از ایران فقط رد میشه!
ایرانی جماعت حق نداره بهش نگاه کنه - چه برسه به این که بخواد یک مشت آب ازش برداره!
زندگی 100 سال اولش سخته ! :d
ول کن بابا من نت م-ه-و-ر-... راه میندازم حالشو میبرم!
اگر هم بخواد برداره بقیه ایرانی ها نمیگذارن از فردا اگر اجازه استفاده از این رودخانه باشه مخابرات میاد میگه هر خط مثلا 500 هزار تومان ماهانه =))
به هیچ عنوان مخابرات کاری نمیکنه سودی که الان داره از فروش ترافیک در ایران میگیره از بین بره.
اگر میخواست این کارو بکنه اینترانت را رایگان میکرد یا فوق ، فوقش هزینه راه اندازی میگرفت تا همینجاشم مخابرات ناراحته و نمیگذاره اینترانت رشد بکنه تو کشور و یکی از علت کمبود آیپی های اینترانتی هم میشه گفت همینه.
هر موقع مخابرات بتونه از سودش بزنه تمام مشکلات حل میشه و این هیچ وقت صورت نمیگیره.
یا حق
ای مخابرات از سود خود بگذر, باشد که در کنار هم رستگار شویم... آمین
دست مخابرات نیست که دوستان...:65:
بحث سود و منفعت مالی هم نیست...
دقیقا دست مخابرات است چون مخابرات متولی اصلی اجرای خطوط اینترنتی می باشد و تعداد خیلی زیادی از پورت های کشور دست همین مخابرات است ..
اون ارتباطات زیر ساخت هست که همه چیز رو گرفته.....
این همه بحث کردید 500 مگ اینترنتتون حروم این مخابرات شد. =)):d
فکر نکنم . از این خبرا باشه
دو سه روز هست کلا سرعت آمده پایین.. صفحات کند باز میشوند..:-b
کسانی که خودشون سرو کله دارند میزنند با این مسائل میدانند که مخابرات هست.
چرا وقتی جواز تعداد .... قد آیپی اینترانتی از زیر ساخت هست مخابرات مخالفت میکنه پس ؟ عین گداها بعد کلی اصرار ما شاید 5 تا 10 تا آیپی اجازه بده مخابرات استفاده بشه :-|
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است - ما فعلا توی نت و شبکه داخلی مشکل داریم باهاشون و اصرار دارند از شبکه جهانی استفاده کنیم در صورتی که هدف کشور مصرف داخلی هست :) کلا هر کسی ساز خودش را میزنه و منفعت خودش را میبینه.
دست مخابراته عزیز.
یا حق
ممد جان خون خودتو كثيف نكن
اشكال از خليج فارس هست با كوسه هاش من الان دقيقا يه خيابون با خليج فاصله دارم و از توي پنجره مي بينم كه كوسه و نهنگ ها جشن گرفتن احتمالا باز پاشون را گذاشتن روي فيبر
عزيزم الان دو روزه رسما اينجا هيچ چيز باز نمي شه زنگ هم مي زنيم مي گن سرعت خوبه افت نداريم من مونده ام سيستم هاي شهر ما اينترنت را مي خورن و صفحه باز نمي شه يا اين مدير آي اس پي دروغ مي گه
:49:
حدید ایران اومده با ***ه ها قرار داد بسته که دیگه به کابل ها کاری نداشته باشن و ***ه ها هم باهاش قرار داد بستن یک اینترنت پر سرعت ***ه ای به کاربران ایرانی بدن :59:
سود اصلی مخابرات فروش ترافیک نیست... سود اصلی در انحصار هست.
که یک خط stm1 حدود 150 مگابیتی ماهانه حدود 40 میلیون اجاره میگیره.
مصاحبه مدیر عامل افرانت رو پیدا کنید ببینید که کلا سیستم اصلی با اینترنت مخالف هست و مشکل داره ...مخابرات تصمیم گیرنده نیست. فقط جیب ارگان هایی داره پر میشه و این نباید قطع بشه.
درآمد دولت از اولین ورازت خانه اش ...وزارت نفت هست...بعد مخابران (که ظاهرا خصوصی سازی شده که همون خودمان سازی هست) چه جوری وزارت خانه ای که خدمات به داخل کشور میده انقدر درآمد داشته باشه...:)
اينجا خليج فارس / بوشهر
سرعت اينترنت بدترين وضعيتي كه فكر كنيد
و من چقدر خوشحالم ! بازم انت ....رسيد (:|