درود بر دوستان
اگه سایتی واسه فروش دارین یه خبر بدین ما نقدی خریداریم
حتما درامد داشته باشه
پتانسیل فیتلر شدن نداشته باشه
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر دوستان
اگه سایتی واسه فروش دارین یه خبر بدین ما نقدی خریداریم
حتما درامد داشته باشه
پتانسیل فیتلر شدن نداشته باشه
ممنون
درود
در چه حد قیمتی میخواهید؟ چه سایتی میخواهید با چه موضوعی؟
نیست
سایتی که درآمد مناسبی داشته باشه معمولا فروش نمیره !!
سیستم اتوماتیک هست و نیاز به صرف وقت ندارید;;)نقل قول:
سایت خوبیه ولی این قدر وقت ندارم که بالا بیارمش
ممنون از شما
ممنون عزیز
به کارم نمیاد
موفق باشید
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
نبود
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
سلام
پرشین تولز
بخش خرید و فروش سایت..
سلام عزیز webwonder.ir
اینکه رتبه ش خیلی پایینه
نبود دیگه
با 400 - 1 میلیون میخوای رنک 6 گوگل رو بخری؟ عزیز طرف باید فقط 1 تومان پول اینترنت بده یک سایت بالا بیاره و کمی روش کار کنه تا رنکش 1 بشه..بعد شما میخواهید با 500 تومان بخریدش؟ از این بهترا گیرتون نمیاد که درآمدم داشته باشه..بهتره خودتون با این هزینتون یک سایت بزنید و روش سرمایه گزاری کنید تا منبع درآمد بگیره..
تخصصتون چیه؟؟ تا بهتون پیشنهاد بدم
نگفتم با یه تومن میخوام گوگل بخرم
اصلا منظورم فقط رنک گوگل نبود الکسا و اون بازدید احتمالیش رو گفتم
قاعده ی کار اینطوره که با یه تومن بشه سایتی خرید که 250 ماهیانه درامد داشته باشه البته فاکتورهای دیگه هم خیلی مهمه
وردپرس کار کردم
سایتی میخوام که جای پیشرفت داشته باشه
درامد هم داشته باشه
شما لطفا توی پخ پیشنهاد بدین
ممنون
...........
در یاهو به من پیام بدین پیشنهاد خوبی داریم براتون با قیمت کم
سلام
پیشنهاد میکنم به این پست مراجعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f118/81452/
با تشکر
شما فکرشو بکن !
مثلا سایت ما که چند نفر روی اون 3 سال کار کردن و به ماهانه بین یک تا دو میلیون درآمد رسیده بیایم و سایت را با این مبلغ کم به شما بدیم !
البته سایت ما مثال بود ، ولی کسی نمیاد با این هزینه حتی قالب سایتش را به شما بده چه برسه سایتی که درآمد داشته باشه
شما اگه میخواهید درآمد داشته باشید باید ضحمت بکشید و کار کنید روش نه بخرید و وقت کار هم نداشته باشید
سایت ما تا 10 میلیون هم مشتری داشت و ندادیم ، بهتره برید خودتون یک سایت راه اندازی کنید.
درآمد داشتن به همین راحتی هم نیست دوست عزیز !
آخه چه ربطی داشت
هرچیزی یه قیمتی داره
منم یکی از دوستانم یه سایت داره ماهیانه 5 میلیون درامد داره اگه بهش بگی 20 میلیون سایتتو می خرم نمی ده.
آخه اینم تز بود دادی یعنی کلا سایتی که درامد داشته باشه باید حداقل 10 میلیون تومن بفروشن؟ چه هزار تومن درامد داشته باشه چه یه میلیون
واقعا که....
سلام
سایت www.likeit.ir
می خوام بفروشم :((
نمی رسم روش کار کنم
بازدید خوبی داره الان 2 هفته هست که کار نکردم روش
قیمت پایه 1 تومن :((
در امدی که خودم داشتم
ماهیانه 300 - 400 می شد اما الان دیگه نمی رسم کار کنم
ID : amin_dezhandian
email : amin.ir507@gmail.com
دوست عزیز کار کار خوبیه یک سایت آماده خریداری بشه . تنها نکته این هست که معمولا قیمت یک سایت رو کم کم 6 برابر در آمد ماهانه ی اون در نظر میگیرن برای فروش
این نکترو توجه داشته باشید که " هرچقدر پول بدید آش میخورید "
قبل از خرید هم حتما گردش مالی 4 ماه اخیر اون سایت رو حتما ببینید خودتون و از صحت اون خبردار بشید
سلام دو مورد عالی موجود هست . با آیدی ما تماس بگیرید : jame_zarin با تشکر
با سلام
دوست گرامی شما با یک میلیون انتظار دارید سایت 250 هزار تومان درآمد بده ، اگر چنین سایتی پیدا شود بنده هر چندتا که باشد خریدارم.چون می دانید که یک میلیون را نزول هم بدهید چنین درآمدی پیدا نمی شود.
اما بنده حدود 5 تا پروژه دارم که 2 سال است روی آنها کار می کنم ، اگر اهل کار و مدیریت هستید بسم الله ، دو تا از پروژه ها مرحله 98 درصد هستند.میتونیم سهمی را با شما شریک شویم.قرارداد کاری هم با جنابعالی امضاء می کنیم.
شماره تماس من : 09375443163