سلام
ميخواستم نظرتون را درباره رد استيشن بدونم
Redstation
منون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ميخواستم نظرتون را درباره رد استيشن بدونم
Redstation
منون
دمتون گرم.........(:|
ما داریم استفاده میکنیم، بسیار عالی هست، بعضیا میگن پینگ بالایی داره ولی اینطور نیست، پشتیبانی خوبی دارن، خیلی گیر نیستن، بهترین سخت افزار هارو دارن...
در کل ما که راضی هستیم، نظر دوستان دیگر هم ببینید
موفق باشید
سلام
به نظر بنده یکی از بهترین دیتاسنتر ها است جز داشتن مشکل ایمیل
پینگش به نظر بنده خوبه
بله ایمیلش مشکل داره یک جورای شما نمیتونید از ایمیلش عادی استفاده کنید ریپلی باید داشته باشید
کیفیت سرویس عالی هست
مشکل پینگ هم ما مشاهده نکردیم
درمورد ایمیل هم مشکل به راحتی قابل حل می باشد
آلماهاست هم نماینده رسمی اونها در ایران هست
تایید میشه
کیفیت مناسبی داره
دوست عزیز پینگ پایین بده؟!
عالیه
منظور ایشون بالا بوده
اشتباه تایپی بود :d
دیتاسنتر خیلی خوب و با کیفیتی هست و پینگ خوبی هم به ایران داره
کیفیت عالی
قیمت بسیار عالی
پینگ زیر 200 به ایران (که تو این وضعیت اینترنت میشه گفت معجزست)
تنها مشکل ایمیل هست که خود دیتاسنتر راه حل رو ارایه کرده
به نظرم با این کیفیت و قیمت میشه گفت جزو بهترین دیتاسنتر هایی هستش که تا حالا کار کردم
سلام 3 ماه سرور داریم و الان حدود 9 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم که خیلی راضی هستیم .
نتورک ضعیف !
پشتیبانی افتضاح هر تیکت برای هر کاری بدید حتی ساده ترین کار ها این جواب می شنوید 50₤ + vat !
هارد های داغون !
نظر شخصی شما هم محترم هست
در كل مثل اينكه به نظر مياد خوبه
به جز قوانین مالی ( که جای بحث کم نداره و باید به دقت بدونید و خرید کنید ) دیتاسنتر خوبی است
مشکل عمده حساسیت بیش از حد روی ایمیل هست.
بعد از کار کردن با 7-8 تا دیتاسنتر و داشتن بیش از 17 سرور اختصاصی ، رد استیشن یکی از افتضاح ترین دیتاسنتر هایی بود که باشون کار کردم
پشتیبانی ضعیف و افتضاح = این هیچی
هارد واقعا به درد نخور و داغون = اینم هیچی
رید سخت افزاری در حد جلبک و منفی
سروری داشتم روش 12 تا vps بالا بود پشت سر هم هنگ می کرد سرور های مردم رو ریست میدادم 30 دقیقه بعد میومد بالا سرور کل که ریست میدادم باید به دیتاسنتر میگفتم تا ریست سخت افزاری بده و 24 ساعت دان می شد
از همه جالب تر سرور اختصاصی در روز 500 ایمیل میده (:| شما وانت پیکان بری بخری ایمیل دهی بیشتری داره
البته یه مزیت باحال هم داره
سرور اختصاصی 32 گیگ رم میده 39 پوند :)) اونم با آی پی رایگان بعد 6 ماه هم بهت تخفیف میده (عقل میگه جایی که اینجوری آفر تخفیف دار میده کیفیت مناسبی نداره) بنابراین این دیتاسنتر میتونه برای فروش های 5000 تومانی تابستون مفید باشه
تجربیات من از 3 سرور این دیتاسنتر این بود ان شا الله مفید باشه شما کمی در همین انجمن جستجو کنید بیش از 5 تاپیک پر از مشکلات این دیتاسنتر رو پیدا خواهید کرد
در آخر : رد استیشن = دیتاشک ای دیگر
ovh رو قبول دارم تعداد زیادی وی پی اس داشتیم روش اما هنوز سرعتش هنوز فوق العاده بود . هتزنر هم خوب هست اما واقعا هتزنر از رداستیشن میگین بهتره ؟
والا ما که خاطره خوبی از هتزنر نداریم .
خدمت دوست عزیز استارتر باید بگم که بین xlhost و ovh و هتزنر و رداستیشن که تجربه کار باهاشون رو داشتم . بهترینشون رداستیشن بوده از همه نظر و بعد از رداستیشن ovh سر تر هست .
البته بقیشون هم دیتاسنتر بدی نیستن اونش بستگی به شما داره هم میتونه خوب باشه هم بد . اما خودِ من از پرت 1 گیگ هتزنر به هیچ وجه رازی نبودم .
و باز هم میگم هرکی نظر شخصی خودش رو داره .
سرور 32 گیگ رم 100 پوند 585 هزار تومان هزینه داره عزیزنقل قول:
سرور اختصاصی 32 گیگ رم میده 39 پوند
(عقل میگه جایی که اینجوری آفر تخفیف دار میده کیفیت مناسبی نداره) بنابراین این دیتاسنتر میتونه برای فروش های 5000 تومانی تابستون مفید باشه
در نهایت دیتاسنتری که حدود 100 -200 مشتری سرور اختصاصی فقط از ایران داره با پست چند تا یوزر نوب زیر سوال نمیره
موفق باشید :53:
دوست عزیز
اگر قصد خرید دارید بهتره از کسایی بپرسید که خودشون سرور اختصاصی یا مجازی از این دیتاسنتر نمی فروشند !
هیچ ماست فروشی نمی گه ماست من ترش هست !
این جا هم متاسفانه یه عده ریختن که فرهنگ صحبت را ندارند ! ( منظورم به شخص خاصی نیست ! )
امیدوارم فرهنگ احترام به نظر یکدیگر و قطع دید تعصبی را یاد بگیریم
به نظرم تا یه چیزی خوبه ازش استفاده کن ، دیدی به درد نمی خوره دنبال یه چیز دیگه باش
تجارت حرفه ای این هست
نه این که دنبال برند ها باشی
در ضمن رداستیشن بیشتر فروشش تو ترکیه و ایران هست
به هر حال هر کسی نظری داره و نظر هر شخص قابل احترام هست :53:
اینجا هر کسی تجربیات خودش را بیان کرده ، ممکن هست من اشتباه کنم ، ممکن هست دوستان دیگه اشتباه کنند
خود خریدار هست که باید بالا پایین کنه ببینه کدوم درسته
موفق باشید
دوست عزیز Reza.exe نظرشون رو یک بار گفتن.
اگه از من بپرسن بهترین دیتاسنتر هایی که ازشون سرور داشتی و کار کردی کدوما بودن، میگم که leaseweb و redstation ، چون واقعا عالی بودن و هستن. البته پلن هایی دارن اینا که از این پلن ها باید استفاده کنید. مثل leaseweb که باید 100TB Servers سفارش بدید تا ببینید چه خبره!!
موفق باشید
حوب میتونین هزینه کنین از leaseweb بگیرین
پهنای باند leasweb زود تمام میشه
ولی از نظر کیفیت حرف نداره
چند تا دوست دیگه هم به بی کیفیت بودن این دیتاسنتر اشاره کردند پس دیگه جای نکته ای نمیمونه هر کی از اینجا سرور 39 پوندی دره پیت داره مسلما میگه بهترین دیتاسنتر دنیاست
اگر از آمریکا میخوای ovh شعبه آمریکا بگیر اطلاعات بیشتر خواستید بگید
افرادی که ادعا می کنند هارد های رد استیشن داغون هست، دلیلش اینه که هزینه نکردند Raid Controller مناسب را خریداری کنند و نتیجه اش رو هم دیدند...
افرادی هم که بی دلیل در جبهه مخالف صحبت می کنند بیشترش روی خصومت شخصی است و صحبت های ایشان کاملا بی پایه و اساس است...
و در نهایت افرادی نیز وجود دارند که به دلیل عدم مطالعه شرایط و ضوابط و بی توجهی به سیاست های کاری دیتاسنتر دچار مشکل شده اند و از راه درست نیز در صدد رفع آن بر نیامده اند...
ببخشيد دوستام من متوجه مشكل ايميل نشدم.
چي هست اين مشكل