نرم افزار وی ای پی برای ویندوز
با سلام
دنبال نرم افزاری برای دانلود ویژه در ویندوز هستم که بشه اکانت ساخت . اکانت اتوماتیک در تاریخ مشخص شده پاک شه
و امکانات مانند محدودیت سرعت و کانکشن و پهنای باند و ...
لطفا اگر رایگان یه همچین نرم افزار / اسکریپتی برای ویندوز هست بگین یا اگر کسی طراحی میکنه قیمت بده
ممنونb-)
پاسخ : نرم افزار وی ای پی برای ویندوز
شما سرور ویندوز دارین یا هاست ویندوز ؟
سلام از طریق ftp
این هم اموزش
http://dl.videoplus.ir/ftp.flv
راه ساده ترش اینه که Xampp نصب کنین ، تو اینترنت یا همین انجمن جستجو کنین میتونین ببینین چطوری میشه باهاش کار کرد میتونم بگم ساده ترین و راحتترین نرم افزار در این مورد هست
من میخام قابلیت ساخت اکانت داشته باشه و اتوماتیک اکسپایر شه
همه امکاناتی که شما میخوای تو xampp هست به راحتی میشه اکانت ساخت دسترسی معرفی کرد وقت اکسپایر شدن تعریف کرد و ...
ژمپ کار کردم به عنوان لوکال هاست اما والله یه همچین امکاناتیو ندیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirwwe
با سلام
دنبال نرم افزاری برای دانلود ویژه در ویندوز هستم که بشه اکانت ساخت . اکانت اتوماتیک در تاریخ مشخص شده پاک شه
و امکانات مانند محدودیت سرعت و کانکشن و پهنای باند و ...
لطفا اگر رایگان یه همچین نرم افزار / اسکریپتی برای ویندوز هست بگین یا اگر کسی طراحی میکنه قیمت بده
ممنونb-)
سلام عرض ادب و خسته نباشید دوست گرامی در صورت تمایل میتونید با آیدی یاهو بنده که در زیر قرار میدم تماس داشته باشید میتونم شما رو راهنمایی کنم با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت My Yahoo ID : info.p30pdf
امکان ساخت کاربر و گروه کاربری تو xampp هست و حتی میتونین براشون محدودیت سرعت هم تعریف کنین اگه لازمه خودم بهتون میگم از کجا ولی زمان اکساپیر شدن رو هم دیدم ولی الان یادم نمیاد کجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesam_vala
امکان ساخت کاربر و گروه کاربری تو xampp هست و حتی میتونین براشون محدودیت سرعت هم تعریف کنین اگه لازمه خودم بهتون میگم از کجا ولی زمان اکساپیر شدن رو هم دیدم ولی الان یادم نمیاد کجاست
دوست عزیز اگر محبت کنید بگید یه دنیا ممنون میشم