با سلام کسی یه سایت میشناسه که نمایندگی در حد هاست پر بازدید بده و در حد امکان خیلی ارزون باشه طرف میره یه وی پی اس رم 2گیگ با هارد 500 میگیره سی پنل نصب میکنه به ملت قالب میکنه از اینا نباشه ! اگه هم باشه ارزون باشه میخوام لازم دارم واسه سایتم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام کسی یه سایت میشناسه که نمایندگی در حد هاست پر بازدید بده و در حد امکان خیلی ارزون باشه طرف میره یه وی پی اس رم 2گیگ با هارد 500 میگیره سی پنل نصب میکنه به ملت قالب میکنه از اینا نباشه ! اگه هم باشه ارزون باشه میخوام لازم دارم واسه سایتم.
برای هاست پربازدید معمولا کسی نمایندگی نمی دهد
سایت خاصی را می خواهید میزبانی کنید
چراچند جارو پیدا کردم یکی از بچه ها هم گفت که میده روی وی پی اس کاملا هم به عنوان پر بازدید میشه استفاده کرد 100 گیگشو 50 تومن سی پنلم خودش روش نصب میکنه 2580 رم و100گیگ هارد و همه چیش در صورت بیشتر شدن مشتری زیاد میشه ولی فکر کنم یکیم دردسر داشته باشه میخوام ببینم کسی سراغ داره دیگه یا نداره ؟
انوان = عنوان برادر چی نوشتی
دوست عزیز در بخش اشتباهی تاپیک زدید...
برای شما پیشنهاد ویژه ای داریم.... از طریق یاهو با ما در ارتباط باشید تا افر مناسب تقدیم شود.
ای دی: live_server
ممنون چک میکنم
با سلام اگه ممکنه ایدیمو اد کنید : bia2faaz@yahoo.com
my id : tandispal @ yahoo.com
سایت شما میتونین یه جور نمایندگی بدین که امکان نمایندگی دادنم باشه ؟ خدمات میزبانی وب, نمایندگی هاستینگ, میزبانی سرور مجازی, و سرور اختصاصی از لوتوس هاست
با سلام
نمایندگی سی پنل از سرور اختصاصی با رم 16 گیگ که حدود 10 تا سایت معمولی روی سرور هست.40 گیگ نمایندگی بهت می دهم ماهیانه 35000 تومان
خواستی با شماره 09375443163 تماس بگیر.